Soccer

42 feliratkozó

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 49 915 — Whoops, looks like something went wrong.
Ten Hag az Ajax utolsó meccse után nem ment el ünnepelni a többiekkel a bajnoki címet, helyette felbontotta 6 héttel korábban a szerződését és elutazott Manchesterbe, hogy munkához is lásson. Teccccik.
dugo93
En tovabbra is ugy gondolom, hogy CR-rel a rosteren Ten Hag sem fog az egvilagon semmilyen csodat sem tenni. A Manchesternek csapatra, egysegre van most szuksege, nem egyenisegekre, akik a klub fole emelkednek.

Nincsen olyan taktika, ami igazan utos lehet a jelenlegi, lelassult, kevesebbet dolgozo Ronaldoval. Ha o a palyan van, kapnia kell a labdat, o lesz a kozeppont, ami abszolut nem tesz jot egy fiatal, ujjalakulo csapatnak.

De mint kiderult, a kezdeti pletykak, miszerint Ten Hagnak lesz toke es megmondja Ronaldonak, hogy nem tudja stabil kezdokent nyomatni, nem voltak igazak, a holland rogton be is nyalt CR-nek a megerkezese utan. 😊

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 29 610 — nabege2@yahoo.com
Ten Hag az Ajax utolsó meccse után nem ment el ünnepelni a többiekkel a bajnoki címet, helyette felbontotta 6 héttel korábban a szerződését és elutazott Manchesterbe, hogy munkához is lásson. Teccccik.
dugo93
ha az Ajaxnál megcsinálta, megcsinálhatja Angliában is😊
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 743

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 448 — Cowboys fan
Queen's Park (nem a QPR, hanem Robbo régi klubja, Skócia legrégebbi csapata) osztályozón feljutott a skót Csampóba.
Elköltöztek a Hampden Parkból, egyből léptek két szintet (na jó, feladták az amatőr státuszt is)

Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 350 — NFL bracket champion '26
Nah akkó marad az utolsó forduló...
empty taxi
Megy a jinx, Lykogiannis szétszakítja a hálót, 1-2 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nah akkó marad az utolsó forduló...

Madden hates me.
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 038 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Luis Suarez az Atletitől megkapta, amit a Barca nem adott meg se neki, se Messinek.
Teltház előtt elbúcsúztatják, és díszsorfalat áll neki a csapat, ott a család is.
több mint 4 éve
Nyilván a júdás Darmian talál be...

Madden hates me.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 115
Beszarok, feljutott a Kecskemét 🤣
#JC6
Egyszer mintha már lett volna nb1-ben...talán a Fradi előtt került fel, ha jól emlékszem...persze azok más idők voltak...amúgy megérdemelték.
Klaci79
Persze, csak az a meleg, hogy végig ilyen 4-5.helyen voltak (talán pár hétig az elején 2.), aztán mindenki a Dió-Szeged fight-ra koncentrált, ezek meg stadion nélkül beelőztek a surranón😃én nagyon örülök nekik, remélem vállalják, tetszik a focijuk, ki is megyek majd meccsekre
#JC6
Ha jól hallottam MTK stadionban játszák majd a hazait...
több mint 4 éve
#JC6
X-el egyet az Inter és életem legszebb napja: feljut a Kecskemét és bajnok a Milan.
Életem soccer idénye.

Madden hates me.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 574 — je suis poloska
Érett a Cadiznak 😊
warr_b
Én nem értem ezt s Spanyol focit.
Figueresben vagyok, laliga tv megy a bárban, miért ne. Multikamerában.
De olyan unalmas számomra hogy legszívesebben elnyomnám.

Aki szereti! Mit kedveltetek meg benne?
Coolearie
azt amit az angol/olasz/német bajnokságban szeretnek mások, a top 4-5 csapatot.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
#JC6
Egyszer mintha már lett volna nb1-ben...talán a Fradi előtt került fel, ha jól emlékszem...persze azok más idők voltak...amúgy megérdemelték.
Klaci79
Persze, csak az a meleg, hogy végig ilyen 4-5.helyen voltak (talán pár hétig az elején 2.), aztán mindenki a Dió-Szeged fight-ra koncentrált, ezek meg stadion nélkül beelőztek a surranón😃én nagyon örülök nekik, remélem vállalják, tetszik a focijuk, ki is megyek majd meccsekre
#JC6
A Dio mondjuk kilotte magat csodalatosan a versenybol, hala az edzovaltasnak. Nem tudom, ki okoskodta meg azt a huzast, kinek az otlete volt, de szerintem odafer az all time gyokerkedesek listajara a magyar labdarugason belul. Konkretan a feljutast, es ezzel egy szep zsiros, sokmillios penzjutalmat (plusz tamogatast, szponzort) baszott el.

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 931
#JC6
Klaci79
Kupát is nyertek, a 2015-ös tisztogatáskor rakták ki őket.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 333
#JC6
Klaci79
több mint 4 éve
Hat ez nehez volt. Mondjuk mivel hetek ota a mi vallunkat nyomja az elvaras es a tet, alap volt, hogy nehez is lesz.

Az elso Milan-golt azert koszonjuk meg a sporinak, bar igazabol ha csak azt nezem, hogy iden legalabb ot meccsunk ment el azon, hogy nem kaptunk meg egy golt, kamutizit kapott az ellenfel vagy epp visszavontak a szabalyos golunkat, hat szarjanak sunt a sporik osszessegeben.

Remeljuk, az Inter elszurja es meglesz a scudetto.

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 394 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
#JC6
Klaci79
Tomislav Szivics volt ott főleg HC, mikor NB1-esek voltak.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 115
#JC6
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 209 — no es importante
Nekem mindegyik focicsapat nézhetetlen, de itt legalább spanyolul beszélnek a kommentátorok, ha a hazai közvetítést nézem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Érett a Cadiznak 😊
warr_b

Coolearie
Én sosem rajongtam érte, de pl. az ezredforduló spanyol élcsapataitól meg a válogatottól nem emlékszem unalmas meccsre. A válogatott körül volt egy szerethető lúzer aura is, amit aztán 2008-12 közti dominancia, meg a rémunalmas tikitaka nyilván hosszú időre kiölt.

A mai spanyol futball, különösen amit a kiscsapatok játszanak, számomra is nézhetetlen.

Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 471 — . . .
Érett a Cadiznak 😊
warr_b

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 810 — The Mathematician
Nagyon hiányoztak az elmés fradista kommentek 😂🤣

A debreceni BKV Előre nem gond, mi? 😎
Vagy a már felemlegetett Diósgyőri Balaton FC.
warr_b
Azok a csodálatos 2000-es évek. Mennyire unalmas már minden nyár az nb1-ben, mióta mindenki megkap minden licenszet?
csipkelli
meg a szezonok is milyen unalmasak mikor nincs 2-3 csapat ami csődbe megy télen
Negritis
Közben Furulyás a Napkeltében haknizik Gyárfásnál egy új befektető ígéretével 😀
csipkelli
Aztán jön Celladam egy körúti kapualjból és bemondásra fő befektető lesz pénz nélkül. Csodás idők voltak.
Bálesz
Gázszer, Stadler és hasonló legendás csapatok 🥰
warr_b
Az igazi macskajajos, balkáni vadkapitalizmus.
Helyette most igazi kelet-európai feudalizmus van a futballban.
Kampman
Igen.
Egeszen hihetetlen hogy ennyi penzbol mit hoznak ki. Van egyaltalan olyan csapat ami barmifele szimpatiat kivalthat a szurkolokban? Egyedul a Paks az, amire azt mondom hogy ha nekik szurkolnek jo erzessel jarnek meccsre. A tobbi csapattol hanyni tudnek. Egytol egyig. Jellemzo, hogy az mtk az utolso negy forduloban az u19 edzojevel vegre mutatott vmit, jatszottak a fiatalok, erre nem az hogy o marad az edzo, nyakara hozzak a kaszinost es a fiat az nb2-be. Mondom ezt ugy, hogy tenyleg a paks meccseit volt erdemes nezni.
gabokocka
Teljesen egyetértek, hozzátéve, hogy számomra a pre-NER korszak magyar futballjában sem volt semmi szeretnivaló. Az égvilágon semmi nosztalgiát nem érzek Stadler, Illés Béla, a félig lezárt, rothadó Népstadion, meg a vidéki "fellegvárak" (ahol legtöbbször semmivel sem volt komolyabb futballhangulat, mint ma Kövesden meg Várdán) iránt.
Kampman
jó kis fc szeged flórival

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 398 — Keep pounding

warr_b
Azok a csodálatos 2000-es évek. Mennyire unalmas már minden nyár az nb1-ben, mióta mindenki megkap minden licenszet?
csipkelli
Negritis
csipkelli
Aztán jön Celladam egy körúti kapualjból és bemondásra fő befektető lesz pénz nélkül. Csodás idők voltak.
Bálesz
warr_b
Kampman
Igen.
Egeszen hihetetlen hogy ennyi penzbol mit hoznak ki. Van egyaltalan olyan csapat ami barmifele szimpatiat kivalthat a szurkolokban? Egyedul a Paks az, amire azt mondom hogy ha nekik szurkolnek jo erzessel jarnek meccsre. A tobbi csapattol hanyni tudnek. Egytol egyig. Jellemzo, hogy az mtk az utolso negy forduloban az u19 edzojevel vegre mutatott vmit, jatszottak a fiatalok, erre nem az hogy o marad az edzo, nyakara hozzak a kaszinost es a fiat az nb2-be. Mondom ezt ugy, hogy tenyleg a paks meccseit volt erdemes nezni.
gabokocka
Teljesen egyetértek, hozzátéve, hogy számomra a pre-NER korszak magyar futballjában sem volt semmi szeretnivaló. Az égvilágon semmi nosztalgiát nem érzek Stadler, Illés Béla, a félig lezárt, rothadó Népstadion, meg a vidéki "fellegvárak" (ahol legtöbbször semmivel sem volt komolyabb futballhangulat, mint ma Kövesden meg Várdán) iránt.
Kampman
Hát azért en anno fradi vagy a debrecen bl szerepleseert tudtam lelkesedni, azok olyan csapatok voltak, amikkel kispestikent is tudtam szimpatizalni a nemzetkozi meccseik alkalmaval. De ez nem foci specifikus, anno a veszprem is mennyivel szimpatikusabb csapat volt mint a mostani, azt eredmeny kb pont ugyanannyi...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 30 860 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Érett a Cadiznak 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve

warr_b
csipkelli
Negritis
csipkelli
Bálesz
warr_b
Kampman
Igen.
gabokocka
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 333