Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Volt valami bejelentés?Semmi, pedig az NSO cikk alatt voltak jó kommentek, hogy mire készülhettek vajon: Dzsudzsi lovas szobrot kap, az M4 élőben közvetíti Infantino hajbeültetését, stb.
NB2
Ááá, csak közvetítési jogokat jelentettek be, kit érdekel, én már rákészültem Pintér Attila comebackjére.
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Volt valami bejelentés?
több mint 4 éve
Szoboszlai megsérült és nem játszik a lengyelek ellen. Remélem csak preventív jelleggel és semmi komolySemmi komoly, a klubja aggódik, hogy megsérül.
Heisman
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
Lesz ma VArshow?
több mint 4 éve
Szoboszlai megsérült és nem játszik a lengyelek ellen. Remélem csak preventív jelleggel és semmi komoly
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
magyarnemzet.hu/sport/2021/11/fittyet-hanynak-a-fifa-buntetesere-a-vermes-szurkolok?utm_source=hirstart&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
jó, mondjuk a sporttv is hülyén csinálja, mert valóban azért az utolsó mindent eldöntő forduló nálam is elsőbbséget élvezne, foci dömping ide vagy odaÉn tudtam, hogy jó meccs lesz mert beszélgettem vajdasági rokonnal szombaton és ő mondta, hogy nézzem mert tuti jönni fog a dráma 😀szüntessünk be minden más sportot legyen csak focimégis többen nézik mint bármi mástMa esti programnak a por-szerb meccset gondoltam, persze magyar tévé nem adta mert minek. Jött is a dráma a végén, biztos jó mecs lehetett... 😕Örök vita, hogy mindig csak a foci vagy legyen más is. Éppen most a sporttv rossz meccset választott, de személy szerint én agyfaszt kapok attól, hogy a sporttv ilyenkor egész nap eb/vb selejtezőket ad, köztük olyanokat amiket normális ember nem néz meg😊
peach
NB2
Negritis
persze én is megnézem az arra érdemesebb meccseket, de hogy egy hétvégén 35-40 meccs legyen, az azért sok, én ebbe már belecsömörlöttem
előre nem lehetett látni, hogy a portugál meccs lesz ilyen, de a tegnap esti GB-SEA meccsel is kínozni lehetett volna, pedig előzetesen azt hitted micsoda nagy meccs lesz, most rosszat választott a sporttv
NB2
peach
pl holnap azért megnézném az ukránok meccsét is, erre megint darts van a 2-esen
nézve az eredményeket, továbbra is tartom: Európában a második vonalban legalább 20 csapat van akinek az aktuális forma, egy épp jól felépített generáció 3-6 év sikeres időszakot eredményezhet, hogy utána szépen jöjjön egy visszaesés. Pl Izland. Ellenpélda: Törökország. NL-ben még röhögve vertük őket, most meg lehet pótselejteznek és mennek a VB-re
több mint 4 éve
amugy ez olyan baromsag az a selejtezos lebonyolitas, fmben futottam bele epp a qatari vbvel. Nagyon kemeny csoportban lettem 2. magyarokkal (svedeket utottem el, meg talan ukranokat, olaszoktol 2 pontra maradtam le), erre selejtezon kaptam egy nagyon kemeny ellenfelet (asszem vmi top10eset), a nemzetek ligajas selejtezon meg kb bkit kivertem volna, mert a legkemenyebb valogatott epp a svedek voltak. szidtam is magam, hogy ezt nem tudtam igy buktam a vb-t (azt hittem, hogy a VBs potselejtezo utan meg bejuthatok a nemzetek ligajas potselejtezobe is...)ha netán megvernénk a lengyeleket, lenne esélyünk a pótselejtezőre a nemzetek ligája révén?Nem. Ahhoz asszem az osztrákoknak másodiknak kellett volna lenniük a csoportjukban.
deyell
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Én tudtam, hogy jó meccs lesz mert beszélgettem vajdasági rokonnal szombaton és ő mondta, hogy nézzem mert tuti jönni fog a dráma 😀szüntessünk be minden más sportot legyen csak focimégis többen nézik mint bármi mástMa esti programnak a por-szerb meccset gondoltam, persze magyar tévé nem adta mert minek. Jött is a dráma a végén, biztos jó mecs lehetett... 😕Örök vita, hogy mindig csak a foci vagy legyen más is. Éppen most a sporttv rossz meccset választott, de személy szerint én agyfaszt kapok attól, hogy a sporttv ilyenkor egész nap eb/vb selejtezőket ad, köztük olyanokat amiket normális ember nem néz meg😊
peach
NB2
Negritis
persze én is megnézem az arra érdemesebb meccseket, de hogy egy hétvégén 35-40 meccs legyen, az azért sok, én ebbe már belecsömörlöttem
előre nem lehetett látni, hogy a portugál meccs lesz ilyen, de a tegnap esti GB-SEA meccsel is kínozni lehetett volna, pedig előzetesen azt hitted micsoda nagy meccs lesz, most rosszat választott a sporttv
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
dehogy szüntessük be, csak ne általánosítsunk saját izlésünk alapjánszüntessünk be minden más sportot legyen csak focimégis többen nézik mint bármi mástMa esti programnak a por-szerb meccset gondoltam, persze magyar tévé nem adta mert minek. Jött is a dráma a végén, biztos jó mecs lehetett... 😕Örök vita, hogy mindig csak a foci vagy legyen más is. Éppen most a sporttv rossz meccset választott, de személy szerint én agyfaszt kapok attól, hogy a sporttv ilyenkor egész nap eb/vb selejtezőket ad, köztük olyanokat amiket normális ember nem néz meg😊
peach
NB2
Negritis
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
szüntessünk be minden más sportot legyen csak focimégis többen nézik mint bármi mástMa esti programnak a por-szerb meccset gondoltam, persze magyar tévé nem adta mert minek. Jött is a dráma a végén, biztos jó mecs lehetett... 😕Örök vita, hogy mindig csak a foci vagy legyen más is. Éppen most a sporttv rossz meccset választott, de személy szerint én agyfaszt kapok attól, hogy a sporttv ilyenkor egész nap eb/vb selejtezőket ad, köztük olyanokat amiket normális ember nem néz meg😊
peach
NB2
Negritis
több mint 4 éve
egy jó kis Újpest 2 - BKV meccset megnéztem volnaMa esti programnak a por-szerb meccset gondoltam, persze magyar tévé nem adta mert minek. Jött is a dráma a végén, biztos jó mecs lehetett... 😕Örök vita, hogy mindig csak a foci vagy legyen más is. Éppen most a sporttv rossz meccset választott, de személy szerint én agyfaszt kapok attól, hogy a sporttv ilyenkor egész nap eb/vb selejtezőket ad, köztük olyanokat amiket normális ember nem néz meg😊
peach
NB2
több mint 4 éve
mégis többen nézik mint bármi mástMa esti programnak a por-szerb meccset gondoltam, persze magyar tévé nem adta mert minek. Jött is a dráma a végén, biztos jó mecs lehetett... 😕Örök vita, hogy mindig csak a foci vagy legyen más is. Éppen most a sporttv rossz meccset választott, de személy szerint én agyfaszt kapok attól, hogy a sporttv ilyenkor egész nap eb/vb selejtezőket ad, köztük olyanokat amiket normális ember nem néz meg😊
peach
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ma esti programnak a por-szerb meccset gondoltam, persze magyar tévé nem adta mert minek. Jött is a dráma a végén, biztos jó mecs lehetett... 😕Örök vita, hogy mindig csak a foci vagy legyen más is. Éppen most a sporttv rossz meccset választott, de személy szerint én agyfaszt kapok attól, hogy a sporttv ilyenkor egész nap eb/vb selejtezőket ad, köztük olyanokat amiket normális ember nem néz meg😊
peach
több mint 4 éve
ha netán megvernénk a lengyeleket, lenne esélyünk a pótselejtezőre a nemzetek ligája révén?Nem. Ahhoz asszem az osztrákoknak másodiknak kellett volna lenniük a csoportjukban.
deyell

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
ha netán megvernénk a lengyeleket, lenne esélyünk a pótselejtezőre a nemzetek ligája révén?Nem, nekünk már nincs esélyünk pótselejtezőre.
deyell
Music City Miracle
több mint 4 éve
Ma esti programnak a por-szerb meccset gondoltam, persze magyar tévé nem adta mert minek. Jött is a dráma a végén, biztos jó mecs lehetett... 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
ha netán megvernénk a lengyeleket, lenne esélyünk a pótselejtezőre a nemzetek ligája révén?
built for this shit
több mint 4 éve
Balfasz portugálok, egy dolgotok volt, nem kikapni...pedig sokkal jobban játszanak most a szerbek mint ellenünk tették legutóbb.
Szerbia a vébén, pffff
warr_b
built for this shit
több mint 4 éve
Balfasz portugálok, egy dolgotok volt, nem kikapni... Szerbia a vébén, pffff

több mint 4 éve
Vezetnek a szerbek a 90.percben, Mitrovic!Szerbia kijutott a VB-re! Roninak marad a pótselejtező 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Na Morata beállt, akkor spanyol gól ma már nem lesz 😀sikerült megjinxelni, persze hogy ő lövi 😀😀😀
Heisman
több mint 4 éve
Na Morata beállt, akkor spanyol gól ma már nem lesz 😀nagyon megy ez neked mostanában 😀😀
Heisman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Na Morata beállt, akkor spanyol gól ma már nem lesz 😀
több mint 4 éve
Románok is elszálltak 😊 Macedónia pedig megint pótselejtez.