Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
Sejtettem.nb1, nb2, nb3🤣Na vmi nagy bejelentes lesz a lengyel meccs elott az m4enMajdnem, tévés meccsekkel lesz kapcsolatos
Sztem a 169 csapatosra kibovitett vb alakalmaval hazigazdak leszunk 80 orszaggal egyetemben
YoungZeeZee
r.baggio
több mint 4 éve
Na vmi nagy bejelentes lesz a lengyel meccs elott az m4enMajdnem, tévés meccsekkel lesz kapcsolatos
Sztem a 169 csapatosra kibovitett vb alakalmaval hazigazdak leszunk 80 orszaggal egyetemben
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
Na vmi nagy bejelentes lesz a lengyel meccs elott az m4enSztem a 169 csapatosra kibovitett vb alakalmaval hazigazdak leszunk 80 orszaggal egyetemben
több mint 4 éve
Fifa elnök:"A kétévenkénti vb-k ügye konfliktusforrás lehet önök között, hiszen amíg a FIFA elkötelezett a változás mellett, addig az MLSZ deklarálta, hogy az UEFA álláspontján van: ellenzi a sűrűbb vb-programot.
– Ez érthető, mert Európának nem érdeke a változás, csakhogy a FIFA a többi ország érdekeit is képviseli. Ki kell nyitni a vb-re kijutás lehetőségét nem csak a létszámemeléssel, de a kétévenkénti rendezéssel is. Tárgyalunk, egyeztetünk, és végül meg fogunk egyezni."
Gyerünk, csináljátok csak meg, tegyétek végleg tönkre az egyetlen jól működő soccertornát, hogy minél többen kiábránduljanak ebből a csodás sportból

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ha nem én valaki más 😊annyira tudtam, hogy jössz, mint a cunami, a gól után 1 percen belül 😀Gazdag… hihetetlen. Hogy volt képes Rossi beleszeretni? Az NB1 is magas neki.nesze neked 😀
#JC6
Negritis
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ha kétszer megvertük volna az albánokat (és feltételezzük, hogy simán kikapnuk idegenben az angoloktól), akkor összejött volna a pótselejtező a nemzetek ligája miatt?Nem, akkor is az osztrákoknak kellett volna 2.nak lenni a saját csoportjukból
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ha kétszer megvertük volna az albánokat (és feltételezzük, hogy simán kikapnuk idegenben az angoloktól), akkor összejött volna a pótselejtező a nemzetek ligája miatt?

---
több mint 4 éve
Zlatan Ibrahimovic
— Krisztián (@utanbetydelse) November 6, 2021
😂🤣 pic.twitter.com/EE3TrkaWNh
több mint 4 éve
az rémlik, hogy ott minden ország elbaszott módon volt feliratozva, nemtom mivel keverem. csak az van meg, hogy valami országnál kurvára nem jöttünk rá a francia rövidítésből azonnal, hogy mi akar lenni.Jó kis road trip lehetett, ha skótokat haluztál!😃Nem voltak sajnos. A '10-es volt a vuvuzelás borzalom 😁Skótok? Szerintem 2010-ben is kint voltak, mi tha Orleansban láttam volna meccsüketCome on, Scotland! 🏴Megvan a pótselejtező 😁
warr_b
'98 óta nem jártak vb-n...
Amúgy összesen nyolc vébén jártak, abból négyszer (!) kerültek össze a csoportban a brazilokkal... Uruguay-jal kétszer, a többiekkel maximum egyszer találkoztak...
warr_b
slowmotion
warr_b
Willie Parker
'98-ban ugye a Skócia = Ecosse volt ilyen rácsodálkozás, most, hogy jobban végiggondolom, szerintem a brazil-észak-koreai meccsre ültünk be valami belga sörházba kezdés után jóval, és Kimék csapata valami elbaszott módon volt jelölve, talán CDN voltak.
mindegy, jött Maicon, és rúgott egy szép gólt.
több mint 4 éve
akkor így állnak :Gólkülönbségigen, a gólarányEgy biztos, európai meccsek az utolsó fordulóban nagyon izgalmasak lesznek kijutás szempontjából 😊Főleg ez a svájc-olasz, ott gólarány dönt?
Heisman
Mert akkor szegény bolgárokat nagyon kitömik majd a svájciak.
davemayer
ha az is megegyezik, akkor nem tudom, mert sehol nem tudom megtalálni a tiebrakereket... vicc
Olaszoknak minden esetre van 2 gólos előnye jelenleg
Heisman
Több lőtt gól
Egymás elleni több szerzett pont
--"-- gólkülönbség
--"-- több lőtt gól
--"-- idegenben szerzett gól
Fair play pontok
Sorsolás 🙂
warr_b
Gólkülönbség : ITA - 11; SUI - 9
Több lőtt gól : ITA - 13; SUI - 11
Egymás ellen több szerzett pont, gólkülönbség, több lőtt gól kiesik, idegenben szerzett gólok miatt Svájcé az előny, szóval az eldöntendő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
editorial.uefa.com/resources/0263-10f46ad3158d-d735f61afd27-1000/fifa_world_cup_2022_preliminary_competition_regulations-covid19_1_.pdfigen, a gólarányEgy biztos, európai meccsek az utolsó fordulóban nagyon izgalmasak lesznek kijutás szempontjából 😊Főleg ez a svájc-olasz, ott gólarány dönt?
Heisman
davemayer
ha az is megegyezik, akkor nem tudom, mert sehol nem tudom megtalálni a tiebrakereket... vicc
Heisman
6.doksi 27. oldala a pdfben 29
In the league format, the ranking in each group is determined as follows:
a) greatest number of points obtained in all group matches;
b) goal difference in all group matches;
c) greatest number of goals scored in all group matches.
If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their
rankings shall be determined as follows:
d) greatest number of points obtained in the group matches between the
teams concerned;
e) goal difference resulting from the group matches between the teams
concerned;
f) greater number of goals scored in all group matches between the teams
concerned;
g) the goals scored away from home count double between the teams
concerned (if the tie is only between two teams);
Preliminary competition organisation
h) fair play points system in which the number of yellow and red cards in all
group matches is considered according to the following deductions:
– first yellow card: minus 1 point
– second yellow card/indirect red card: minus 3 points
– direct red card: minus 4 points
– yellow card and direct red card: minus 5 points
i) drawing of lots by the FIFA Organising Committee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Gólkülönbségigen, a gólarányEgy biztos, európai meccsek az utolsó fordulóban nagyon izgalmasak lesznek kijutás szempontjából 😊Főleg ez a svájc-olasz, ott gólarány dönt?
Heisman
davemayer
Heisman
Több lőtt gól
Egymás elleni több szerzett pont
--"-- gólkülönbség
--"-- több lőtt gól
--"-- idegenben szerzett gól
Fair play pontok
Sorsolás 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
igen, a gólarányEgy biztos, európai meccsek az utolsó fordulóban nagyon izgalmasak lesznek kijutás szempontjából 😊Főleg ez a svájc-olasz, ott gólarány dönt?
Heisman
davemayer
több mint 4 éve
Egy biztos, európai meccsek az utolsó fordulóban nagyon izgalmasak lesznek kijutás szempontjából 😊Főleg ez a svájc-olasz, ott gólarány dönt?
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Egy biztos, európai meccsek az utolsó fordulóban nagyon izgalmasak lesznek kijutás szempontjából 😊
több mint 4 éve
Kösz tesóTovabbitottam neki.Soha!Holnap meg bocsánatot kérsz tőle itt a fórumon és akkor körbe is értünk 😀annyira tudtam, hogy jössz, mint a cunami, a gól után 1 percen belül 😀Gazdag… hihetetlen. Hogy volt képes Rossi beleszeretni? Az NB1 is magas neki.nesze neked 😀
#JC6
Negritis
#JC6
peach
Szobi sem olvasta 😕 :’(
#JC6
Stez
több mint 4 éve
Na ott van a tényleges Vécsei gól 😀😀😀
több mint 4 éve
Idáig átlag 4 gólt kaptak az elmúlt 8 meccsen. Szóval egész jól állnak idáig.jinx😊
ozibozi
több mint 4 éve
Szoboszlai játszótérnek használja szegény san marinoiakat
több mint 4 éve
Idáig átlag 4 gólt kaptak az elmúlt 8 meccsen. Szóval egész jól állnak idáig.
több mint 4 éve
osztrák és olasz gól kell a mixemhez 😀osztrákok nem olvassák mi a helyzet (szerk. már vezetnek), de az olaszok nem... cazzo
Heisman
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
Az éjjeli győzelemmel a brazilok kijutottak amúgy, asszem még nem volt (bár sok kétség nem volt, de most lett hivatalos).

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Tovabbitottam neki.Soha!Holnap meg bocsánatot kérsz tőle itt a fórumon és akkor körbe is értünk 😀annyira tudtam, hogy jössz, mint a cunami, a gól után 1 percen belül 😀Gazdag… hihetetlen. Hogy volt képes Rossi beleszeretni? Az NB1 is magas neki.nesze neked 😀
#JC6
Negritis
#JC6
peach
Szobi sem olvasta 😕 :’(
#JC6