Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyre valószínűbb, hogy Gerrard az Aston Villa menedzsere lesz.sztem megfelelő lépés tőle
Mikey
sikerességben visszalépés, kihívásban előre
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Egyre valószínűbb, hogy Gerrard az Aston Villa menedzsere lesz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Közben Janeiro búcsút is intett Kisvárdának. Pedig tegnap még biztosra mondták, hogy marad. NB1 😀

több mint 4 éve
Machach.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-harom-jatekos-vitte-el-a-balhet-a-honvednal-2859523?utm_medium=social&utm_campaign=nemzetisport&utm_source=Facebook#Echobox=1636490324Mivel nem rúgták még ki, nem. De kb az egész klubvezetésnek lassan menni kéne a picsába. Arról nem is beszélve, hogy ez állítólag Feri kerete, szóval kis tükörbe nézés is kéne. Ha azt hiszi, hogy majd megold mindent, hogy 2 havonta lezavar 2-3 embert az NB3-ba, akkor (megint) téved.
Elég agresszív hangvételű cikk, @iktriad @gabokocka megvan feri utódja?
peach
iktriad
Ebből is látszik, hogy azt sem tudják a klubnál, hogy mit kell csináljanak.. nem hogy vezetni nem tudják, olyan eszement dolgokat találnak ki, hogy vérlázító.
Srácnak a mentalitásával és a munkájával semmi gond, pár hete még király volt (vs Kisvárda), most meg irány a pokol.
Mezgraninak sem a mentalitásával van gond, csupán szemmel láthatóan nincs formában. Ahogy Eppel sem.. De ha ezen múlik, azzal majd' az egész csapat így van, ami már az edző felelőssége.
Gusztustalan.
Zsótér? Batik? Többiek? Egyik motíválatlanabb, mint a másik...
Rohad a Honvéd sajnos.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
Pinter vagy mezey@peteyAmikor bajnokok lettek, nekem nem úgy tűnt. Ha jól emlékszem kurva jó focit játszott a Vidi akkor, szerinted ki irányította akkor a csapatot? 😊
Carillo-ról mi a véleményed?
Azt hallottam hogy csak egy báb és mindig más irányít mögötte.
Te hogy láttad?
#JC6
petey
több mint 4 éve
@peteyAmikor bajnokok lettek, nekem nem úgy tűnt. Ha jól emlékszem kurva jó focit játszott a Vidi akkor, szerinted ki irányította akkor a csapatot? 😊
Carillo-ról mi a véleményed?
Te hogy láttad?
#JC6
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-harom-jatekos-vitte-el-a-balhet-a-honvednal-2859523?utm_medium=social&utm_campaign=nemzetisport&utm_source=Facebook#Echobox=1636490324Mivel nem rúgták még ki, nem. De kb az egész klubvezetésnek lassan menni kéne a picsába. Arról nem is beszélve, hogy ez állítólag Feri kerete, szóval kis tükörbe nézés is kéne. Ha azt hiszi, hogy majd megold mindent, hogy 2 havonta lezavar 2-3 embert az NB3-ba, akkor (megint) téved.
Elég agresszív hangvételű cikk, @iktriad @gabokocka megvan feri utódja?
peach
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-harom-jatekos-vitte-el-a-balhet-a-honvednal-2859523?utm_medium=social&utm_campaign=nemzetisport&utm_source=Facebook#Echobox=1636490324Elég agresszív hangvételű cikk, @iktriad @gabokocka megvan feri utódja?
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
@peteyCarillo-ról mi a véleményed?
Te hogy láttad?
több mint 4 éve
az inkább a nadrág 😊Mert hátulról is egész tehetséges. Mondhatnám, hogy mindenki megtalálja a látnivalót.miért rossz hír? van akinek az ami így leng már sok 😊Aki meg tudja mondani, mi van a pályára festve, annak van egy rossz hírem...A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 melléMellek is játszanak? Én meg lemaradtam róla!
ozibozi
davemayer
empty taxi
Matthew99
Negritis
Matthew99
több mint 4 éve
Mert hátulról is egész tehetséges. Mondhatnám, hogy mindenki megtalálja a látnivalót.miért rossz hír? van akinek az ami így leng már sok 😊Aki meg tudja mondani, mi van a pályára festve, annak van egy rossz hírem...A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 melléMellek is játszanak? Én meg lemaradtam róla!
ozibozi
davemayer
empty taxi
Matthew99
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Mondd már meg hogy Nagy Ádi mit csinált, egyből pirossal...www.nemzetisport.hu/legiosok/serie-b-nagy-adamot-es-ket-csapattarsat-is-kiallitottak-2859205
#JC6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
miért rossz hír? van akinek az ami így leng már sok 😊Aki meg tudja mondani, mi van a pályára festve, annak van egy rossz hírem...A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 melléMellek is játszanak? Én meg lemaradtam róla!
ozibozi
davemayer
empty taxi
Matthew99
több mint 4 éve
Aki meg tudja mondani, mi van a pályára festve, annak van egy rossz hírem...A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 melléMellek is játszanak? Én meg lemaradtam róla!
ozibozi
davemayer
empty taxi

több mint 4 éve
A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 melléMellek is játszanak? Én meg lemaradtam róla!
ozibozi
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mondd már meg hogy Nagy Ádi mit csinált, egyből pirossal...
több mint 4 éve
hagyd, dekoncentráltak az emberek.Akkor bele is kezdek egy vallakozasba.egye a fene páran összedobjuk neked Zoli azt a jegyet az Old Traffordra 😉 😀Megveszem a jegyed a következő Újpest meccsre 😁igen, evekkel ezelott, mikor a fradi tabor szetkuldte a megyeri utat.98 vagy 99? akkor meg nem volt ilyen skillem 😀 vagyis csak most teljesul be?!Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
Malagat lattam, kiestek, espanyolt lattam, kiestek, leganes lattam kiestek...
😀
YoungZeeZee
davemayer
www.youtube.com/watch?v=lWg7K5JGzO0
YoungZeeZee
davemayer
Heisman
ujpest
man utd
tovabbi desztinaciokat akarom mondani csapatokat varok.
a szamlaszamom ...
u.i. NFL csapatok nem esnek ki, de gondolom tudjatok 😀
YoungZeeZee
először is csinálunk Neked egy Mennyei-túrát, megtisztítjuk a magyar labdarúgást az oda nem illő csapatoktól.
az első állomás Felcsút, nyilván. utána Kisvárda jön, aztán idővel a Kövesd is sorra kerülhet.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 melléMellek is játszanak? Én meg lemaradtam róla!
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Maradjunk a realitások talaján, én is írhattam volna poolt isegye a fene páran összedobjuk neked Zoli azt a jegyet az Old Traffordra 😉 😀Megveszem a jegyed a következő Újpest meccsre 😁igen, evekkel ezelott, mikor a fradi tabor szetkuldte a megyeri utat.98 vagy 99? akkor meg nem volt ilyen skillem 😀 vagyis csak most teljesul be?!Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
davemayer
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
Akkor bele is kezdek egy vallakozasba.egye a fene páran összedobjuk neked Zoli azt a jegyet az Old Traffordra 😉 😀Megveszem a jegyed a következő Újpest meccsre 😁igen, evekkel ezelott, mikor a fradi tabor szetkuldte a megyeri utat.98 vagy 99? akkor meg nem volt ilyen skillem 😀 vagyis csak most teljesul be?!Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
davemayer
Heisman
ujpest
man utd
tovabbi desztinaciokat akarom mondani csapatokat varok.
a szamlaszamom ...
u.i. NFL csapatok nem esnek ki, de gondolom tudjatok 😀
több mint 4 éve
A Pisa meccsen 3 piros lap egy csapatból, Nagy Ádám + még 2 mellé
több mint 4 éve
egye a fene páran összedobjuk neked Zoli azt a jegyet az Old Traffordra 😉 😀Megveszem a jegyed a következő Újpest meccsre 😁igen, evekkel ezelott, mikor a fradi tabor szetkuldte a megyeri utat.98 vagy 99? akkor meg nem volt ilyen skillem 😀 vagyis csak most teljesul be?!Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Megveszem a jegyed a következő Újpest meccsre 😁igen, evekkel ezelott, mikor a fradi tabor szetkuldte a megyeri utat.98 vagy 99? akkor meg nem volt ilyen skillem 😀 vagyis csak most teljesul be?!Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
davemayer
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
igen, evekkel ezelott, mikor a fradi tabor szetkuldte a megyeri utat.98 vagy 99? akkor meg nem volt ilyen skillem 😀 vagyis csak most teljesul be?!Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
davemayer
több mint 4 éve
Újpest megvót?! 😁Nagyon szomorú ez a Levante... a la segundane aggodj nem fognak kiesni. a levantet nem lattam eloben szoval
Heisman
😀
YoungZeeZee
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal