Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyébként így végszónak késő este én semmiféle személyiskedős bohóckodásba nem szeretnék belemenni, csak azért erősnek érzem, hogy mert meg merek fogalmazni Oleval kapcsolatban jogos kritikát az a válasz, hogy oké király vagy, mert amúgy mert amúgy szar a keret. 3 éve itt van az ember…varrjunk woodward lindelöf meg maguire nyakába mindent mert 4szer érünk labdába a sziti tizenhatosánál ronaldoval rashfordal sanchoval greenwoodal brunoval a keretben…
több mint 4 éve
Hagyjad békén, meg fog kérni rá többször.Neked aztan kurvara mindegy, ki mit mond, jossz akkor azzal az eloadassal, hogy az is szar, mindenki szar. Csak Ole helikopter. Tudjuk. Sztaredzo, nagy koponya.Vicces gyerek vagy. Ki mással álljon fel? Ifikkel? Meséld mar el kiket kellett volna ezek helyett pályára küldeni hogy ne legyen öngól a 7.percben.Kész szerencse, hogy nem ő dönti el, hogy velük áll fel. Várjuk a guardiola elleni jó meccselést amiért alkalmas edzőnek.Egészen elkpésztő mennyivel jobb csapat a City, mint a United.Ezekkel a védőkkel a united sosem lesz sikeres. Kirúghatják Olét, de ez nem fog változni, amíg Bailly és Lindeloffel állsz fel egy ilyen meccsre halálra vagy ítélve. Még egy ilyen balfasz demoralizáló öngólt...
Játéksebességben, labdakezelésben, gondolkozásban egyszerűen mindenben.
tüsi91
davemayer
dr0725
davemayer
Stez
több mint 4 éve
Ott van pedig a példa baszki nem volt rég, hogy mire elég egy jó csere 😀 Lampi, Tuchel.Nem igazán értem a dolgot, mert amiket felhozol Ole mentségére, az majd max az utódjánál lehet elmondható, hiszen az illetőnek lesz muszáj megörökölnie ezeket a falábúakat, a babaarcú orvgyilkos maga döntött úgy, hogy ezzel a kerettel megy neki a szezonnak vagy tévedek?Kicsit igen, mert még Woodward intézi az igazolásokat, csak az megy át amit ők jóváhagynak.
r.baggio
De gondolom azért Olénak is van szerepe benne, igen.
Én nem mondom hogy Ole szent, csak azt nem latom hogy ez a mai united egy edzőcserére van attól hogy kiváló csapat legyen. Vö pl a mai fradival, ott tényleg megoldhatja egy edzőváltás a problémákat, hiszen a keret javult tavalyhoz kepest egyértelműen az eredmények mégis gyengébbek.
A united kerete ha figyelembe vesszük hogy Angliában mennyire fontos a védekezés nem erősödött, Olenak ezt a meccset (mint ahogy a pool ellenit is) ugyanazokkal kellett volna lehoznia mint korábban.
davemayer
így hogy töketlenkedtek és kivártak most már tolja végig, úgyis kuka a szezon, jó interimet nehéz találni, év végén meg el kell hozni ten hagot. De igazából mindegy is, ameddig felülről is rohad a klub.
Szerkesztette: esanders10
több mint 4 éve
Belenéztem a Felcsút - Újpest meccsbe.Van ez a Corbu vagy ki, fiatal csúti támadó.
Gyerekek, 30on túl és a 120 kilómmal minőségibb focit teszek le az asztalra. Egyszerűen a gyerek fogyatékos.
De örülök hogy támogathatom az adómmal.
több mint 4 éve
Nagyon szomorú ez a Levante... a la segunda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Hú gyerekek, büntet ez a Loki - Honvéd. Megye 3 kb 😃nem megye3asok?!
Ik, mivan veletek?
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Roni nélkül a konfetti ligáért harcolna a MU, a bajnokságban sem lenne ennyit pontjuk, az biztos.mit ad ő hozzá amit más nem? mert nem a gólokkal volt a gond tavaly se
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
De komolyan, mondtam én ezt valaha?????Neked aztan kurvara mindegy, ki mit mond, jossz akkor azzal az eloadassal, hogy az is szar, mindenki szar. Csak Ole helikopter. Tudjuk. Sztaredzo, nagy koponya.Vicces gyerek vagy. Ki mással álljon fel? Ifikkel? Meséld mar el kiket kellett volna ezek helyett pályára küldeni hogy ne legyen öngól a 7.percben.Kész szerencse, hogy nem ő dönti el, hogy velük áll fel. Várjuk a guardiola elleni jó meccselést amiért alkalmas edzőnek.Egészen elkpésztő mennyivel jobb csapat a City, mint a United.Ezekkel a védőkkel a united sosem lesz sikeres. Kirúghatják Olét, de ez nem fog változni, amíg Bailly és Lindeloffel állsz fel egy ilyen meccsre halálra vagy ítélve. Még egy ilyen balfasz demoralizáló öngólt...
tüsi91
davemayer
dr0725
davemayer
Stez
Én csak annyit mondok hogy ez a mai united nem az edző miatt tart ott ahol, ennyi, a kettő nem ugyanaz basszus.
A stilusodon meg csiszolhatnal, nem tudom mi alapjan irsz ilyen hangnemben.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Contèval csak az a kèrdèsem, hogy meddig tart a lendület ès az együttműködés a "csapattal" Remélem sokáig. S nem távozik mindjárt az első hullámvölgy után. Xavinak meg jönnie kellett már. Gyakorlatilag erről megy a duma mióta visszavonult. Minden azóta èrkezett edző ezt a "kèst" èrezhette a a hátában. Nem lehet könnyű így sem dolgozni. Olyan, bocsánat a plasztikus kèpèrt, mint a hosszú izgalmi állapot ama bizonyos akció közben, ès már csak azt várja az ember, mikor sül el. A kèrdès most már csak az, meddig tart az èlvezet. 😛😉 Persze itt lehet az elkerülhetetlen bukás vagy az elkerülhetetlen siker. Bízom az utóbbiban 😁
több mint 4 éve
Neked aztan kurvara mindegy, ki mit mond, jossz akkor azzal az eloadassal, hogy az is szar, mindenki szar. Csak Ole helikopter. Tudjuk. Sztaredzo, nagy koponya.Vicces gyerek vagy. Ki mással álljon fel? Ifikkel? Meséld mar el kiket kellett volna ezek helyett pályára küldeni hogy ne legyen öngól a 7.percben.Kész szerencse, hogy nem ő dönti el, hogy velük áll fel. Várjuk a guardiola elleni jó meccselést amiért alkalmas edzőnek.Egészen elkpésztő mennyivel jobb csapat a City, mint a United.Ezekkel a védőkkel a united sosem lesz sikeres. Kirúghatják Olét, de ez nem fog változni, amíg Bailly és Lindeloffel állsz fel egy ilyen meccsre halálra vagy ítélve. Még egy ilyen balfasz demoralizáló öngólt...
tüsi91
davemayer
dr0725
davemayer
több mint 4 éve
En fasz meg abbahagytam 15 evesen a focit, mert azt hittem h nem voltam eleg tehetseges...Mikozben... 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Hú gyerekek, büntet ez a Loki - Honvéd. Megye 3 kb 😃Ik, mivan veletek?
több mint 4 éve
de ami fontosabb hír, hogy Novothny megszerezte első Bundesliga gólját 😀 minden magyarnak a németekhez kell szerződnie, mert ezt soha a büdös életben nem gondoltam volna, hogy megtörténikmár csak egy Gulácsi gól hiányzik az életünkből

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
És 0-2nél bemondtam hogy képesek elcseszni, pedig a celta lézengett az elso félidőben.Azért ebben a keretben több van, mint amit a holland kihozott belőle.Hat igen, nem ertem tovabbra sem h Xavit mi motivalta h elfogadta az ajanlatikat.En inkabb a barcaval hoznam a hasonlatot, ugyanugy nem az edzo az igazi problema hanem a keret minősége. Xavit előre sajnálom.Muszaj parhuzamot hozni, mert ott is hasonlo zseni az edzo es szinten ulnek az igazolasaik. 😀Csak nekem fura, hogy több hsz óta már a Gunnersről megy a vita a United helyett?3szorra mondom hogy hagyj békén, remélem felfogod a szellemi arzenaloddal, köszi.davemayerMondom, kiraly vagy.
Nagyjából ennyi a szellemi arzenál Ole-nál is, ha meccselni kell 😊 off vége bízzunk tovább a csodában csendesen békében.
dr0725
davemayer
alatriste
Beki
davemayer
Beki
Fati...nagy kérdés, hogy alkalmas-e a szervezete/izomzata a versenysportra.
gordonÉs Még a hollandnál is van lejjebb.Azért ebben a keretben több van, mint amit a holland kihozott belőle.Hat igen, nem ertem tovabbra sem h Xavit mi motivalta h elfogadta az ajanlatikat.En inkabb a barcaval hoznam a hasonlatot, ugyanugy nem az edzo az igazi problema hanem a keret minősége. Xavit előre sajnálom.Muszaj parhuzamot hozni, mert ott is hasonlo zseni az edzo es szinten ulnek az igazolasaik. 😀Csak nekem fura, hogy több hsz óta már a Gunnersről megy a vita a United helyett?3szorra mondom hogy hagyj békén, remélem felfogod a szellemi arzenaloddal, köszi.davemayerMondom, kiraly vagy.
Nagyjából ennyi a szellemi arzenál Ole-nál is, ha meccselni kell 😊 off vége bízzunk tovább a csodában csendesen békében.
dr0725
davemayer
alatriste
Beki
davemayer
Beki
gordon
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Amit én csinálnék a MU vezetősége helyében: Kibasznám Olét, ezzel nyugtatva a csapatot és a szurkolókat. Kineveznék egy ideiglenes edzőt, kb tökmindegy, hogy kit. Nyáron meg minden áron megpróbálnám elhozni ten Hagot. Mert ez a keret igen is jó.
több mint 4 éve
Közben klasszikus van születőben DebrecenbenElkepesztoen gyenge az NB1 szinvonala...
Gergőbácsi
Mmint maga a meccs elvezheto, de hogy ez ket elvonalbeli csapat... Katasztrofa
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Közben klasszikus van születőben Debrecenben
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Bevallom nem igazán láttam mu meccset DE bárhol olvasok miről ezerszer leírják h nagyon nem kellett ide roni. Védekezésben nem mínusz egy hanem inkább mínusz két ember. Csapat játékhoz sem tesz sokat hozza állítólag.Roni nélkül a konfetti ligáért harcolna a MU, a bajnokságban sem lenne ennyit pontjuk, az biztos.És akkor itt jön be h ebből a pénzből miért Ronaldot veszik meg és miért nem egy védőt egy egy vkpt?Az más kérdés, hogy kit lehetne leültetni a United padjára jelenleg. Nincsen igazán opció.Engem jobban érdekel az hogy kiben látják itt sokan azt hogy ezekkel eredmenyt tud majd elérni.
tüsi91
Elég csak megnézni kik jatszanak a city védelemben és kik a unitedéban.
davemayer
csebi
#JC6
Nem csupán a gólok alapján kellene ot megítélni sztem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Azért ebben a keretben több van, mint amit a holland kihozott belőle.Hat igen, nem ertem tovabbra sem h Xavit mi motivalta h elfogadta az ajanlatikat.En inkabb a barcaval hoznam a hasonlatot, ugyanugy nem az edzo az igazi problema hanem a keret minősége. Xavit előre sajnálom.Muszaj parhuzamot hozni, mert ott is hasonlo zseni az edzo es szinten ulnek az igazolasaik. 😀Csak nekem fura, hogy több hsz óta már a Gunnersről megy a vita a United helyett?3szorra mondom hogy hagyj békén, remélem felfogod a szellemi arzenaloddal, köszi.davemayerMondom, kiraly vagy.
dr0725
davemayer
alatriste
Beki
davemayer
Beki
gordon
És Még a hollandnál is van lejjebb.Azért ebben a keretben több van, mint amit a holland kihozott belőle.Hat igen, nem ertem tovabbra sem h Xavit mi motivalta h elfogadta az ajanlatikat.En inkabb a barcaval hoznam a hasonlatot, ugyanugy nem az edzo az igazi problema hanem a keret minősége. Xavit előre sajnálom.Muszaj parhuzamot hozni, mert ott is hasonlo zseni az edzo es szinten ulnek az igazolasaik. 😀Csak nekem fura, hogy több hsz óta már a Gunnersről megy a vita a United helyett?3szorra mondom hogy hagyj békén, remélem felfogod a szellemi arzenaloddal, köszi.davemayerMondom, kiraly vagy.
dr0725
davemayer
alatriste
Beki
davemayer
Beki
gordon
több mint 4 éve
Azért ebben a keretben több van, mint amit a holland kihozott belőle.Hat igen, nem ertem tovabbra sem h Xavit mi motivalta h elfogadta az ajanlatikat.En inkabb a barcaval hoznam a hasonlatot, ugyanugy nem az edzo az igazi problema hanem a keret minősége. Xavit előre sajnálom.Muszaj parhuzamot hozni, mert ott is hasonlo zseni az edzo es szinten ulnek az igazolasaik. 😀Csak nekem fura, hogy több hsz óta már a Gunnersről megy a vita a United helyett?3szorra mondom hogy hagyj békén, remélem felfogod a szellemi arzenaloddal, köszi.davemayerMondom, kiraly vagy.
dr0725
davemayer
alatriste
Beki
davemayer
Beki
több mint 4 éve
Ole ugyan ugy a nepotizmus eredmenye, mint Lamps volt nalunk.Bárcsak egy edzőváltás elég lenne hogy felzárkózzunk egyből, én nem igy látom.
Szerintem hozzaadott ertekben fixen a PL bottom 3 edzoje kozt van (ahogy Lampard is volt).
Chelsea szurkolokent csak annyit kerek, hogy maradjon amig lehet.
Boven eleg a City/Pool duoval kuzdeni 😀
Borbinho
Amíg nem szerzik meg Maguire mellé a tökéletes társat és a szélső hátvédek ilyen formát mutatnak (Shaw a második gólnál...) addig ez ilyen lesz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ole ugyan ugy a nepotizmus eredmenye, mint Lamps volt nalunk.Szerintem hozzaadott ertekben fixen a PL bottom 3 edzoje kozt van (ahogy Lampard is volt).
Chelsea szurkolokent csak annyit kerek, hogy maradjon amig lehet.
Boven eleg a City/Pool duoval kuzdeni 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hat igen, nem ertem tovabbra sem h Xavit mi motivalta h elfogadta az ajanlatikat.En inkabb a barcaval hoznam a hasonlatot, ugyanugy nem az edzo az igazi problema hanem a keret minősége. Xavit előre sajnálom.Muszaj parhuzamot hozni, mert ott is hasonlo zseni az edzo es szinten ulnek az igazolasaik. 😀Csak nekem fura, hogy több hsz óta már a Gunnersről megy a vita a United helyett?3szorra mondom hogy hagyj békén, remélem felfogod a szellemi arzenaloddal, köszi.davemayerMondom, kiraly vagy.
dr0725
davemayer
alatriste
Beki
davemayer
több mint 4 éve
Szerintem a United kerete abszolút egy szinten van mondjuk a Pooléval vagy a Chelseavel, és legalább második helyért kéne versengeni. Ki ne találjuk már, hogy azért szarok mert Maguire és tsai nem ütik meg a szintet. Ugyanúgy Días vagy mondjuk Stones sem volt világklasszis, amikor a Citybe került, csak ott olyan edzői kar van, aki ért a futballhoz és a játékosfejlesztéshez, vagy rendszert tud szabni a játékosokra, így világklasszissá érhettek a csapatban. Matip, Rüdiger, Christensen... ne szórakozzunk már, hogy ezek jobb játékosok voltak valaha, mint mondjuk Varane vagy Maguire. De ugyanúgy pl. Jorginho is egy vicc volt még szerintem pár éve, most meg aranylabdát akarnak neki adni. Guardiola, Klopp vagy Tuchel alatt Fred, McTominay vagy Maguire is sokkal jobb játékos lenne.Ole a valaha volt egyik kedvenc játékosom, tök szar érzés ezért ezt mondani, de sajnos edzőnek ide kevés szerintem. Nem fejlődnek alatta a játékosok, nem tudja belőlük kihozni a maximumot, nem tudja elrejteni a gyengeségeiket, rendszert szabni az erősségeikre. Pl. Sancho Klopp alatt már nemtudom hány gólnál járna, Maguire meg kb. a legjobb belső védő lenne a PL-ben Tuchel alatt.
Amúgy, ha Conte egy héttel előbb megy a Spursbe, akkor szerintem ellenük is cumizott volna a United, és az úgy már nagyon csúnya lett volna, és már nem Solskjaer lenne az edző.
Szerkesztette: Duff
több mint 4 éve
En inkabb a barcaval hoznam a hasonlatot, ugyanugy nem az edzo az igazi problema hanem a keret minősége. Xavit előre sajnálom.Muszaj parhuzamot hozni, mert ott is hasonlo zseni az edzo es szinten ulnek az igazolasaik. 😀Csak nekem fura, hogy több hsz óta már a Gunnersről megy a vita a United helyett?3szorra mondom hogy hagyj békén, remélem felfogod a szellemi arzenaloddal, köszi.davemayerMondom, kiraly vagy.
dr0725
davemayer
alatriste
Beki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal