Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Lassan kimondhato, hogy amit Rebrov felepitett harom ev alatt azt ennek az osztrak bohocnak sikerult majdnem lerombolnia teljesen fel ev alatt.Ugyan ezt írtam egy oldallal ezelőtt..
Kenny
több mint 4 éve
Annyira bírom ott a szurkolókat oldalt.Meg kell mondjam, ezek az emberek valamennyire megtanulnak magyarul hamár itt élnek. Nem komplex nyelvismeret, de értik. Már írtam ide, voltam amikor Bardhinak volt itt aláírós eseménye és elmentem mert ő is Bp-ről jött ide mint én. Amint elmondtam honnan jöttem átváltott magyarra, és tudtunk beszélgetni (akkor a spanyolom nem volt erős). És akkor már 2 éve a Levanteban volt, mégis emlékezett rá. Nem Ady-verselemzésre kell gondolni, de pl egy “kurva Fradi” kicsúszott 😀
Elkezdik anyázni Tökmagot… hát nem érti emberrrrrrr 😂
#JC6
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Lassan kimondhato, hogy amit Rebrov felepitett harom ev alatt azt ennek az osztrak bohocnak sikerult majdnem lerombolnia teljesen fel ev alatt.
több mint 4 éve
Lehet szét kéne nézni Japánban vagy Kínában, hátha mi is találunk ilyen rejtett kincseket, mint a Celtic…
több mint 4 éve
Reality check van, csak kár, hogy hetek óta.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Mmmaaaaeeee 😃
több mint 4 éve
Legalabb eleg egyertelmu a keplet:Jovore a konferencia ligaba kell bejutni, ennek (meg BLnek) sok ertelme nincs.
Raadasul ugyan annyi koefficiens pont is jarna, mint az ELben (mmint nyilvan 0 pontnal a BLben is 😀).
Ha igy maradn, akk 4 fordulo utan 32 csapatbol a Fradi lenne az egyeduli, ami pont nelkul allna...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ja, olvastam az interjút, Kubatovnál nincs edzőkérdés. Persze, várjuk meg, amíg megye2 szintre zülleszti a csapatot, aztán kapkodjunk. Stop Stöger mér nincs?Pártigazgató úrnak most fontosabb a politika. naponta kapom a hirdetéseket tőle, hogy stopgyurcsány meg baloldal. nem ér rá foglalkozni csipcsup fodball ügyekkel.Elvileg ő fúrta meg az átigazolást, pedig előtte pont ő akart menni.én repetitívbe nyomom: egyszerűen nem hiszem el miért nem adták el tökmagot mikor lehetőségük volt ráEz a Zakariás egy kalap szar. Ennyire Fradi játékos még nem irritaltA kommentjeidet olvasva Nálad minden héten más vezeti az "ennyire még senki nem irritált"-toplistát.
#JC6
Bálesz
r.baggio
Na, mikor lesz Stöger out?
Bálesz
Szolispali is elég csendben van mostanság 😕
petey

több mint 4 éve
Ezen a meccsen is egyértelmű, hogy Rebrov miért nem bízott Vécseiben sosem. Sokszor szidtam a végén már az ukrant, mert nem akart újítani, de most minden egyes Fradi meccs után érte sírok az ágyamban
több mint 4 éve
Pártigazgató úrnak most fontosabb a politika. naponta kapom a hirdetéseket tőle, hogy stopgyurcsány meg baloldal. nem ér rá foglalkozni csipcsup fodball ügyekkel.Elvileg ő fúrta meg az átigazolást, pedig előtte pont ő akart menni.én repetitívbe nyomom: egyszerűen nem hiszem el miért nem adták el tökmagot mikor lehetőségük volt ráEz a Zakariás egy kalap szar. Ennyire Fradi játékos még nem irritaltA kommentjeidet olvasva Nálad minden héten más vezeti az "ennyire még senki nem irritált"-toplistát.
#JC6
Bálesz
r.baggio
Bálesz
Szolispali is elég csendben van mostanság 😕
több mint 4 éve
Csak hogy ne sírj 🤣Ne szólj hozzám. Mindig ellenem lájkolsz, láttam az előbb is, Balesz kommentjénél.Visszasírjuk a rebrovi időket itt sokan. A discount Klopp alatt nem látok semmi rendszertTokmac elveszitiette, pacsi. Es a balhatved mit nezett ennel a passznal? A kozephatved miert nem lepett ki a passz elott, hogy keresztezzen?És Vecsei miért nem ütközik????
Stez
#JC6
Gergőbácsi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nézzetek meg a távolságot az egyes csapat részektől, egy fáradt exNB2es is látja…
#JC6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Elvileg ő fúrta meg az átigazolást, pedig előtte pont ő akart menni.most remélem megfúrja a további szereplését is, mert ő már totál gatya itt
Bálesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Annyira bírom ott a szurkolókat oldalt.Elkezdik anyázni Tökmagot… hát nem érti emberrrrrrr 😂
több mint 4 éve
Fuck you stoger fuck you szolt? 😊En a "Kurva gyenge, kurva gyenge!" szolamokat veltem felfedezni.
YoungZeeZee
Vecsei + Bogdan legalabb ertik 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Fuck you stoger fuck you szolt? 😊A wiedersehn az szólt mondjuk 4 perce erősen 😊 meg a kurvagyenge
YoungZeeZee
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
550 plusz egyszer a repohárHelyzetjelentés előből:mennyi egy korso?
- a védelem fos
- Szomália nem hátvéd - nem is jó
- a hangulat fasza
- a celtic nem olyan erős
MC12
YoungZeeZee
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ne szólj hozzám. Mindig ellenem lájkolsz, láttam az előbb is, Balesz kommentjénél.Visszasírjuk a rebrovi időket itt sokan. A discount Klopp alatt nem látok semmi rendszertTokmac elveszitiette, pacsi. Es a balhatved mit nezett ennel a passznal? A kozephatved miert nem lepett ki a passz elott, hogy keresztezzen?És Vecsei miért nem ütközik????
Stez
#JC6
Gergőbácsi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nézzetek meg a távolságot az egyes csapat részektől, egy fáradt exNB2es is látja…
több mint 4 éve
Elvileg ő fúrta meg az átigazolást, pedig előtte pont ő akart menni.én repetitívbe nyomom: egyszerűen nem hiszem el miért nem adták el tökmagot mikor lehetőségük volt ráEz a Zakariás egy kalap szar. Ennyire Fradi játékos még nem irritaltA kommentjeidet olvasva Nálad minden héten más vezeti az "ennyire még senki nem irritált"-toplistát.
#JC6
Bálesz
r.baggio

több mint 4 éve
Visszasírjuk a rebrovi időket itt sokan. A discount Klopp alatt nem látok semmi rendszertTokmac elveszitiette, pacsi. Es a balhatved mit nezett ennel a passznal? A kozephatved miert nem lepett ki a passz elott, hogy keresztezzen?És Vecsei miért nem ütközik????
Stez
#JC6
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
Fuck you stoger fuck you szolt? 😊
több mint 4 éve
Tokmac elveszitiette, pacsi. Es a balhatved mit nezett ennel a passznal? A kozephatved miert nem lepett ki a passz elott, hogy keresztezzen?És Vecsei miért nem ütközik????
Stez
több mint 4 éve
én repetitívbe nyomom: egyszerűen nem hiszem el miért nem adták el tökmagot mikor lehetőségük volt ráEz a Zakariás egy kalap szar. Ennyire Fradi játékos még nem irritaltA kommentjeidet olvasva Nálad minden héten más vezeti az "ennyire még senki nem irritált"-toplistát.
#JC6
Bálesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Tokmac elveszitiette, pacsi. Es a balhatved mit nezett ennel a passznal? A kozephatved miert nem lepett ki a passz elott, hogy keresztezzen?
több mint 4 éve
Tokmac gólja kiváló