Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A skótok hentesek, de a kibaszott hurkájukat meg ne kóstoljátokEz az gól
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Annyira azért nem drága szerintem 😀CsakLátom mindenki nagyon aktív. 😀Amennyi üres szék van a stadionban, a fradisták sem nagyon bíztak a sikerben
Vrij6
kapitnonodraga a jegytul nagy a stadion
Borbinho

több mint 4 éve
CsakLátom mindenki nagyon aktív. 😀Amennyi üres szék van a stadionban, a fradisták sem nagyon bíztak a sikerben
Vrij6
kapitnono
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Látom mindenki nagyon aktív. 😀Amennyi üres szék van a stadionban, a fradisták sem nagyon bíztak a sikerben
Vrij6

több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
ohhhh faszom 😀
több mint 4 éve
Lámák baszod
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
hűha...ez gyors volt...2,1 ért sem kell már sokat izgulni
több mint 4 éve
nincs valakinek streamje a Spurs meccshez? kiváncsi lennék Conte bemutatkozására
több mint 4 éve
Látom mindenki nagyon aktív. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Talán azon frusztrációmat vezettem le rajta sokszor meccs után, a metrón, dühömben, hogy bennem is megvolt a tehetség, hogy sokkal magasabb szintre vigyem, mint NB2, de nem jött össze.Szobinak esélye sincs kimagasló teljesítményre a válogatottban, elsősorban a taktika miatt, másodsorban azért, mert nincs két épkézláb normális társa.. egyedül pedig marha nehéz.Es megis az elsok kozott vagy, akik fikazzak ot, ha gyenge egy valogatott meccsen. 🙂
Tiszta ideg voltam, hogy a szabit elvette tőle az egyik csoki, de amikor már a spori kimegy videózni, ott 99%, hogy meg is adja. Domi meg felvette a zsugát kézbe (szöglet lett volna alapból) és besétált vele a 11-es pontra. Nagy figura 😃
#JC6
Stez
Emberek vagyunk, hibázunk, itt is elnézést érte, tőle.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
Remire tippmixultek?Mondjuk azt akkor sem ertettem es mas sem h miert unnepeltek a 90percbeb mikor csak a w volt a jo?vagy elengedtek?21 évesen odaállni és berúgni a 92.-ben azért szép, de pláne hogy ő végezhette el, sztem sokatmondó.Azon felul hogy ugyes pont ez az a mentalitas ami nalunk rendre hianyzik. Megfogta, nem adta oda senkinek, Neymarnak elmondja hogy sosem hibazik es bebassza. Ez kell.
davemayer
JéBé
YoungZeeZee
több mint 4 éve
megvan az esely az EL-re meg igy siman. ha arra ragyurnak akkor meg is nyerhetik sztem.Mondjuk azt akkor sem ertettem es mas sem h miert unnepeltek a 90percbeb mikor csak a w volt a jo?vagy elengedtek?21 évesen odaállni és berúgni a 92.-ben azért szép, de pláne hogy ő végezhette el, sztem sokatmondó.Azon felul hogy ugyes pont ez az a mentalitas ami nalunk rendre hianyzik. Megfogta, nem adta oda senkinek, Neymarnak elmondja hogy sosem hibazik es bebassza. Ez kell.
davemayer
JéBé
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
Mondjuk azt akkor sem ertettem es mas sem h miert unnepeltek a 90percbeb mikor csak a w volt a jo?vagy elengedtek?21 évesen odaállni és berúgni a 92.-ben azért szép, de pláne hogy ő végezhette el, sztem sokatmondó.Azon felul hogy ugyes pont ez az a mentalitas ami nalunk rendre hianyzik. Megfogta, nem adta oda senkinek, Neymarnak elmondja hogy sosem hibazik es bebassza. Ez kell.
davemayer
JéBé
több mint 4 éve
valaki tud segíteni abban hogy Magneto Peti melyik olasz csapatra tette fel a licenszét amelyik aztán csont nélkül kiesett?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
21 évesen odaállni és berúgni a 92.-ben azért szép, de pláne hogy ő végezhette el, sztem sokatmondó.Azon felul hogy ugyes pont ez az a mentalitas ami nalunk rendre hianyzik. Megfogta, nem adta oda senkinek, Neymarnak elmondja hogy sosem hibazik es bebassza. Ez kell.
davemayer
több mint 4 éve
Nem tudom h volt-e de ez azért kemény:akkor jön a világvége, ha nyernek egy kupát, annál hosszabb se rövidebb időre nem terveznek
Tottenham have given Mauricio Pochettino, Jose Mourinho, Nuno Espirito Santo and Antonio Conte contracts to manage them until 2023.
Milyen szakmazgatas mehetne a stabban …
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Szobinak esélye sincs kimagasló teljesítményre a válogatottban, elsősorban a taktika miatt, másodsorban azért, mert nincs két épkézláb normális társa.. egyedül pedig marha nehéz.Es megis az elsok kozott vagy, akik fikazzak ot, ha gyenge egy valogatott meccsen. 🙂
Tiszta ideg voltam, hogy a szabit elvette tőle az egyik csoki, de amikor már a spori kimegy videózni, ott 99%, hogy meg is adja. Domi meg felvette a zsugát kézbe (szöglet lett volna alapból) és besétált vele a 11-es pontra. Nagy figura 😃
#JC6
több mint 4 éve
Nem tudom h volt-e de ez azért kemény:Tottenham have given Mauricio Pochettino, Jose Mourinho, Nuno Espirito Santo and Antonio Conte contracts to manage them until 2023.
Milyen szakmazgatas mehetne a stabban …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
de be is rúgta... más most a tét mint az EB-n volt, de ott is sorra hagyták ki a büntetőket21 évesen odaállni és berúgni a 92.-ben azért szép, de pláne hogy ő végezhette el, sztem sokatmondó.Szepnek szep itthon.kulfoldon fiatalabbkent ilyen tokosek.
davemayer
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
21 évesen odaállni és berúgni a 92.-ben azért szép, de pláne hogy ő végezhette el, sztem sokatmondó.Szepnek szep itthon.kulfoldon fiatalabbkent ilyen tokosek.
davemayer
több mint 4 éve
Szobinak esélye sincs kimagasló teljesítményre a válogatottban, elsősorban a taktika miatt, másodsorban azért, mert nincs két épkézláb normális társa.. egyedül pedig marha nehéz.Tiszta ideg voltam, hogy a szabit elvette tőle az egyik csoki, de amikor már a spori kimegy videózni, ott 99%, hogy meg is adja. Domi meg felvette a zsugát kézbe (szöglet lett volna alapból) és besétált vele a 11-es pontra. Nagy figura 😃
több mint 4 éve
Lehet, de 20-21 évesen még nem tudsz akkora húzóerő lenni, pláne ha olyan egyedül vagy mint ő a válogatottban. Ha lenne mellette egy Gera vagy Illés (lol...) akkor más lenne a helyzet.Azokban a magasságokban ahova leszeretne jutni ez már bőven a belépő szint, szóval sztem ne idegesítsen 😊21 évesen odaállni és berúgni a 92.-ben azért szép, de pláne hogy ő végezhette el, sztem sokatmondó.ez a lényeg amúgy, és ezért idegesít hogy a válogatottnál minden a nyakába van varrva
davemayer
Negritis
peach
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Azokban a magasságokban ahova leszeretne jutni ez már bőven a belépő szint, szóval sztem ne idegesítsen 😊21 évesen odaállni és berúgni a 92.-ben azért szép, de pláne hogy ő végezhette el, sztem sokatmondó.ez a lényeg amúgy, és ezért idegesít hogy a válogatottnál minden a nyakába van varrva
davemayer
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...