Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 020 — Kinek mit intézett a kormánya
A Vidi 5 pontra a kieső zónától
Hűha

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 649 — Amerikai sportok rajongója
Jólvan, alakul ez, újabb megérdemelt, fontos lila siker! Zivzi tényleg nagy igazolásnak tűnik.
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 145
Szia @warr_b 😢

Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 272 — The Mathematician
 twitter.com/BleacherReport/status/1497632070109122566?t=iFXpoiNoLJB2mHUomTyVGA&s=19
YoungZeeZee
get politics off the field

/sarcasm

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 656
 twitter.com/BleacherReport/status/1497632070109122566?t=iFXpoiNoLJB2mHUomTyVGA&s=19
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Botrány a csapat, lassan néző sem lesz, a nagyszerű 3 éves építkezést sikerült 7-8 hónap alatt porig rombolni… ennek az orosznak is nagyobb volt a füstje mint a lángja.
#JC6
Én azt nem értem egyedül hogy a faszba kezdhet Mak, van helyette mar kb 3 jobb opció
davemayer
Nem kevés Makkal. 😊
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Botrány a csapat, lassan néző sem lesz, a nagyszerű 3 éves építkezést sikerült 7-8 hónap alatt porig rombolni… ennek az orosznak is nagyobb volt a füstje mint a lángja.
#JC6
Én azt nem értem egyedül hogy a faszba kezdhet Mak, van helyette mar kb 3 jobb opció

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 145
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 630
Abramovich átadta az ügyintézést a Chelsea-nél.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 502
Wtf a city meccsen mi ez a bunda, hogy nem 11-es az egyértelmű kéz?
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló
Hajnalka, igazolj gyorsan még 3-4 külföldi támadót, hátha úgy tavasszal elérjük a 10 rúgott gólt.

több mint 4 éve
Csak hogy legyen valami jó hír is, Eriksen újra pályára léphetett 😊
Sőt, ahelyett a Jensen helyett érkezett most, akit anno a helyére cseréltek be miután összeesett.
Heisman
Nem tudom, én nem örülök hogy engedik játszani ezen a szinten. Ehhez komoly edzésmunka, rendszeres terhelés szükséges, újra bajba kerülhet.
davemayer
nagy sztori meg minden filmben, de ez a valóság
ettől én is remélem happy end lesz a vége
de én se engedném

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Sőt, ahelyett a Jensen helyett érkezett most, akit anno a helyére cseréltek be miután összeesett.
Heisman
Nem tudom, én nem örülök hogy engedik játszani ezen a szinten. Ehhez komoly edzésmunka, rendszeres terhelés szükséges, újra bajba kerülhet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 856 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nekem még 2 gondolatom van ehhez a női foci témához aki valamilyen szinten kapcsolódnak.

Az első az hogy hiába akarják elérni hogy ugyanaz a fizetés legyen, ahhoz kellene revenue. Ehhez képest a Partizánon is volt ilyen videó, ahol a játékosok azt mondták, hogy csak férfi meccseket néznek, férfiak a kedvenc játékosaik, stb. Ezek az emberek akik ezt akarják hogy növekedjen a pénz akkor kezdjék el nézni hogy legyen arról adat hogy a női fociba igenis érdemes pénzt ölni, már ha önmaguk nem tudják támogatni. És a mai világban már bőven van rá mód hogy a női kontinenstornákat, vagy a UWCL-t lehessen nézni, ezeket érdemesebb mert kisebb a player pool. A másik kedvenc érvem hogy ez mennyire nehéz sport, ezért járna nekik az mint a férfiaknak. Ennyi erővel az UP játékosok is kaphatnának pénzt, ahelyett hogy ők invesztálnak pénzt a karrierbe (főleg ha apuka nem ismer mindekit a bandában).

Nem hiszem el hogy a női foci és a WNBA teljesen érdektelen sport, még a női kézilabda teljesen más. Ismerek itt pár kézi játékos lányt, egy aki hiába nem tudta kiejteni, Győr meccseket is néz pl, segítettem is egyszer mezt rendelni és beszéltem a magyar ügyfélszolgálattal. És én is szívesen leülök egy női kézi meccset nézni vagy kimenni megnézni élőben. Ha most nem a csapatsportokat nézzük csak, a futás, úszás, főleg a tenisz képes sztárokat kitermelni, és tud élvezetes lenni, de most a téli olimpián sem volt olyan verseny ahol érdekelt ki melyik nemet képviselő. Talán az lehet a megoldás, hogy a nők itt egymás ellen versenyeznek, és nem a szövetséggel. Ja és akkor vannak sportok amiket a nők domináltak mint a műkorcsolya.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 658 — Csodabogár
Ahogy tegnap a Vidi ukránjai, ma Zubkov is kihagyja a meccset.
Nem szeretem Zubkov játékát, de ilyet senkinek sem kellene átélnie.
zacknorb
én úgy tudom elutaztak, gondolom nem Ukrajnába mert akkor vissza sem engedték volna őket, hanem a határhoz a családjaikért.

több mint 4 éve
Hát ez így nagyon vicces történet. 😀

több mint 4 éve
elutasították a szövetség ugyanazt (!) az ajánlatát mint a férfiak kaptak mert az nem equal pay
Heisman
??? Hát mi a franc? 😀
Mikey
megjegyzem, a nők ugyanannyi pénzért mindent is megnyernek, a férfiaknak meg általában kvalifikálni sem sikerül 😮
slowmotion
Mondjuk azért a férfiáknál jön szembe competition 😀
Jövőre már kijutnak, de igen ott majd ilyen Messi Neymar De Bruyne Mané/Salah jön szembe

több mint 4 éve
elutasították a szövetség ugyanazt (!) az ajánlatát mint a férfiak kaptak mert az nem equal pay
Heisman
??? Hát mi a franc? 😀
Mikey
megjegyzem, a nők ugyanannyi pénzért mindent is megnyernek, a férfiaknak meg általában kvalifikálni sem sikerül 😮
slowmotion
az mondjuk sztem mind1, mert nézettséget és brandet a féfrifak még így is többet generálnak sztem

(nba vs wnba pay ugye)

több mint 4 éve
Heisman
??? Hát mi a franc? 😀
Mikey
Elmentek a bíróságra, ahol kiderült hogy a női válogatott több pénzt kap mint a férfi (2015-19), majd az ugyanolyan ajánlatot elutasították
Ügyvéd a témában :

Heisman
ők ugye azt szerették volna ha a mostani fizetési rendszer megmarad ÉS a meccsbónusz is jön
ha jól rémlik, legalja amúgy az biztos

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 738 — Cowboys fan
Heisman
??? Hát mi a franc? 😀
Mikey
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 020 — Kinek mit intézett a kormánya
Ahogy tegnap a Vidi ukránjai, ma Zubkov is kihagyja a meccset.
Nem szeretem Zubkov játékát, de ilyet senkinek sem kellene átélnie.

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Heisman
??? Hát mi a franc? 😀
Mikey
Elmentek a bíróságra, ahol kiderült hogy a női válogatott több pénzt kap mint a férfi (2015-19), majd az ugyanolyan ajánlatot elutasították
Ügyvéd a témában :

Trükk ott van szerintem hogy azt a pénzt próbálják kicsalni a szövetségtől RapinHoe-ék, amit a férfiak, mondjuk Pulisic megkap a saját klubcsapatától. Mondjuk olyan dolgokat mint a bevetél amit Pulisicék termelnek azt nem veszek számításba, úgy, hogy én nem találkoztam olyan emberrel aki azt mondta hogy gyere üljünk le megnézni egy női meccset.

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 4 éve
Heisman
??? Hát mi a franc? 😀

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 911 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Pfhejj bazmeg, Ukrajna hatékonyabban védekezik, mint a Leeds...
warr_b
Akkor lehet, hogy Conte tovább marad...mondjuk Bielsa csapatai sose a védekezésről voltak híresek, az a baj, ha már a támadás se megy...
dande
Az egy dolog, hogy nem a védekezésről híres, de azért ez már túlzás...

15. Leeds 59
20. Norwich 55
19. Watford 47
17. Newcastle 45
12. Leicester 43
14. Brentford 42
16. Everton 40
9. Soton 37 / 11. Palace 37 / 13. Villa 37
4. MU 34 / 6. West Ham 34
7. Tottenham 32
18. Burnley 29 !!!
10. Brighton 28