Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
21 évesen odaállni és berúgni a 92.-ben azért szép, de pláne hogy ő végezhette el, sztem sokatmondó.:irony on:
davemayer
Könnyű volt neki, nem a győzelemért kellett rúgnia
:irony off:
több mint 4 éve
21 évesen odaállni és berúgni a 92.-ben azért szép, de pláne hogy ő végezhette el, sztem sokatmondó.ez a lényeg amúgy, és ezért idegesít hogy a válogatottnál minden a nyakába van varrva
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
21 évesen odaállni és berúgni a 92.-ben azért szép, de pláne hogy ő végezhette el, sztem sokatmondó.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
addig szopok voltakCsoro lipcsemiért? most egyenlítenek
YoungZeeZee
slowmotion
szoboszlai berugts a tizit
amugy a psg mit ossze nem reklomalt.
masodik bunteto stb..
tizi volt es kesz.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
Csoro lipcse
több mint 4 éve
Értem én, hogy paraszt az Atletico, de már utaznak rájuk a sporik.kellene kettő darab meccs, amikor nem kaszával mennek fel a pályára, és lehet, hogy megszűnne. no de ilyen nem lesz, mert nem ez van a déenesünkbe kódolva - vagy ha volt is, Cholo lángszóróval égette onnan ki
Szokol
több mint 4 éve
ez a jota gól sztem lesel is vették
Negritis
több mint 4 éve
ez a jota gól sztem les
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
adom, sztem amugyis el vannak kapatva a jatekosok focibanÉrtem és jó irányba mutat? Soha nem is mennének ez után se. A bíró ha magához int oda kell menni. Ha nem teszed szankcionalhatja.Sok ilyen esetet láttál már? Sárgás faultra egyből piros, mert hívja háromszor és nem megy oda? Én még szerintem soha.Értem én, hogy paraszt az Atletico, de már utaznak rájuk a sporik.bazz, ha nem megy oda mikor hívja a bíró akkor mit kéne tennie?
Szokol
teljesen jogos
Negritis
Szokol
Amibe bele tudok kötni (bár nem vagyok szabálytúró) h sztem ez 2 sárga kellett vna legyen. 1 a szabálytalanságert. Még egy mert nem ment oda.
Hidd el ha 5 év múlva is int majd vkinek tenni fognak pár lépést felé.
alatriste
fegyelem kell es ennyi.
ez tipikus olyan mikor reklomalnak a jatekosok hogy sport sarga de hat az elso szabalytalansagom volt.nincs ilyen h hanyadik szabalytalansag.
lehet piros az elso masodpercben ha fejberugod az ellenfelet labbal.
több mint 4 éve
Értem és jó irányba mutat? Soha nem is mennének ez után se. A bíró ha magához int oda kell menni. Ha nem teszed szankcionalhatja.Én nem a döntés szabályszerüségét vitatom, csak megjegyeztem, hogy a sporik már sokszor utaznak az Atleticora a hírük miatt.
Amibe bele tudok kötni (bár nem vagyok szabálytúró) h sztem ez 2 sárga kellett vna legyen. 1 a szabálytalanságert. Még egy mert nem ment oda.
alatriste
több mint 4 éve
Értem és jó irányba mutat? Soha nem is mennének ez után se. A bíró ha magához int oda kell menni. Ha nem teszed szankcionalhatja.Sok ilyen esetet láttál már? Sárgás faultra egyből piros, mert hívja háromszor és nem megy oda? Én még szerintem soha.Értem én, hogy paraszt az Atletico, de már utaznak rájuk a sporik.bazz, ha nem megy oda mikor hívja a bíró akkor mit kéne tennie?
Szokol
teljesen jogos
Negritis
Szokol

Liverpool Fc
több mint 4 éve
láttál oylat hogy nem megy oda? nem sűrűnSzerintem olyat már sokat, hogy 10-15 másodperc után indul el bíró felé. Megkapja a sárgáját a faultért aztán kakukk. Erre értettem, hogy ez már az Atletico-faktor. Meg akkor két sárgás kiállítás, nem egyből piros.
ha rálegyint az is második sárga sokszor
Negritis
több mint 4 éve
Továbbá hívta vagy 3x-4x, tehát nem 1 gyereidéről volt szó....bíró meg nem szarozott, igaza volt 🤷♂️láttál oylat hogy nem megy oda? nem sűrűnSok ilyen esetet láttál már? Sárgás faultra egyből piros, mert hívja háromszor és nem megy oda? Én még szerintem soha.Értem én, hogy paraszt az Atletico, de már utaznak rájuk a sporik.bazz, ha nem megy oda mikor hívja a bíró akkor mit kéne tennie?
Szokol
teljesen jogos
Negritis
Szokol
Negritis
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
láttál oylat hogy nem megy oda? nem sűrűnSok ilyen esetet láttál már? Sárgás faultra egyből piros, mert hívja háromszor és nem megy oda? Én még szerintem soha.Értem én, hogy paraszt az Atletico, de már utaznak rájuk a sporik.bazz, ha nem megy oda mikor hívja a bíró akkor mit kéne tennie?
Szokol
teljesen jogos
Negritis
Szokol
több mint 4 éve
Sok ilyen esetet láttál már? Sárgás faultra egyből piros, mert hívja háromszor és nem megy oda? Én még szerintem soha.Értem én, hogy paraszt az Atletico, de már utaznak rájuk a sporik.bazz, ha nem megy oda mikor hívja a bíró akkor mit kéne tennie?
Szokol
teljesen jogos
Negritis
több mint 4 éve
Értem én, hogy paraszt az Atletico, de már utaznak rájuk a sporik.bazz, ha nem megy oda mikor hívja a bíró akkor mit kéne tennie?
Szokol
teljesen jogos
több mint 4 éve
Értem én, hogy paraszt az Atletico, de már utaznak rájuk a sporik.
több mint 4 éve
Nem játszhat a PL-ben, gondolom azért.Hátrányban vagy, erre Mc helyett lehozod Pogbát és behozod Matic-t....ok 🤦♂️🤦♂️Az allasodert kuzdesz, es a palyara engeded Pogbat. 🤦♂️
(bármennyire is szarul játszó Pogba > McTomi)
bogec7
Stez
Kiváncsi leszek a shitty elleni meccsre, sok minden eldől szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Hátrányban vagy, erre Mc helyett lehozod Pogbát és behozod Matic-t....ok 🤦♂️🤦♂️Az allasodert kuzdesz, es a palyara engeded Pogbat. 🤦♂️
(bármennyire is szarul játszó Pogba > McTomi)
bogec7
több mint 4 éve
Úgy látszik, hogy Nem tanultak a magyarok meccs alatti folyamatos fújolásából a digó nézők sem, így nekik is hintett kettőt az öreg nemigazi’ Ronaldo. 😊
több mint 4 éve
Mákos EMU
több mint 4 éve
Hátrányban vagy, erre Mc helyett lehozod Pogbát és behozod Matic-t....ok 🤦♂️🤦♂️(bármennyire is szarul játszó Pogba > McTomi)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!