Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Roman biro eleg gyenge a Barca meccsen? Bar lehet tolja a Kiev-et Roman edzovel a kispadon
több mint 4 éve
Cé gólnál enyhe Guti flashback 🤩...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
ezt a kapus dolgot nem ertem a valogatottnal.egy leginkabb kispados kapus az allando 2. 3. szamu.
de ha legalabb fiatal lenne, hogy megismerje a kozeget, de igy, sztem pazarlas.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 526
10 év alatt 5 bajnoki cím 3 kupanyaron hivtak nem akart menni, most ment.
3 ország, 3 csapat.
A közelében sincs senki az utolsó 10 évet nézve.
Már, ha számít az eredményesség is.
Mondjuk ez a sorozat most vlsz megtorpan itt.
ozibozi
allitolag kap zsozsot kolteni.
több mint 4 éve
csak ő azért néha szerez bajnoki címet isConte jött a Spursbe, hivatalos. Hát kíváncsi leszek. Alapvetően nem szeretem az ilyen edzőket, akik bár sikeresek, de hosszabb távon képtelenek megmaradni és káoszt hagynak maguk után, elvesztik az öltözőt stb. De talán a Spurs az egyik olyan csapat most, ahova ő jó lesz. Ennek a csapatnak az ég világon semmi másra nincs szüksége az elmúlt pár év után, csak hogy nyerjen valamit, bármi áron. Erre pedig talán Conte a legjobb elérhető megoldás.Azért Conte is már lassan olyan keringőben van benne mint itthon a Horváth Feri.
Duff
csebi
több mint 4 éve
Conte jött a Spursbe, hivatalos. Hát kíváncsi leszek. Alapvetően nem szeretem az ilyen edzőket, akik bár sikeresek, de hosszabb távon képtelenek megmaradni és káoszt hagynak maguk után, elvesztik az öltözőt stb. De talán a Spurs az egyik olyan csapat most, ahova ő jó lesz. Ennek a csapatnak az ég világon semmi másra nincs szüksége az elmúlt pár év után, csak hogy nyerjen valamit, bármi áron. Erre pedig talán Conte a legjobb elérhető megoldás.Azért Conte is már lassan olyan keringőben van benne mint itthon a Horváth Feri.
Duff
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Conte jött a Spursbe, hivatalos. Hát kíváncsi leszek. Alapvetően nem szeretem az ilyen edzőket, akik bár sikeresek, de hosszabb távon képtelenek megmaradni és káoszt hagynak maguk után, elvesztik az öltözőt stb. De talán a Spurs az egyik olyan csapat most, ahova ő jó lesz. Ennek a csapatnak az ég világon semmi másra nincs szüksége az elmúlt pár év után, csak hogy nyerjen valamit, bármi áron. Erre pedig talán Conte a legjobb elérhető megoldás.
több mint 4 éve
Tímár Krisztián lehet a Loki vezetőedzője.Nem tudom sírjak-e vagy nevessek... akkor már jöjjön Szélesi vagy Vanczák vagy Halmosi. Esetleg Kovács Zoli 😀 😀 😀
több mint 4 éve
www.vasasfc.hu/hirek/hetven_gyertya_a_cukrasz_tortajan-5481A demencia nagyon rohadt egy dolog, basszameg... ☹️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Szó szerint gyilkol ez a Dió-Hali
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/vb-2022-nem-utazhatnak-a-magyar-szurkolok-2858023Nembaj, kimegyünk akkor is 😊
NB2
több mint 4 éve
Közben gyorsan megváltunk Nunotól. Conte akit pedzegetnek talán 1-2 èvig ha bírná.Lehet eredmènyesebb lenne de színtelen, szagtalan csapat. Nem tudom kell-e.
több mint 4 éve
Na, Bogár Gergő elintézte a Honvédot is 😃 nagyon kiváncsi vagyok Ferike mit fog mondani 🤣Az egész bajnokság legnagyobb csaló bírója. Láttam pár meccset amit vezetett, mindig botrányos volt.
#JC6
több mint 4 éve
index.hu/sport/futball/2021/11/01/brazilia-szurkoloi-rendbontas-gremio-palmeiras-videobiro-rafinha/😄😆

több mint 4 éve
mindenhol*Siófok, 14 meccs - 9 X 😀 😀 😀X fizet a legjobban
#JC6
davemayer
*kivéve szériaá, szezon vége, középmezőny meccsei. volt olyan, hogy 1.5-ös odds volt a döntetlenre 😊
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Siófok, 14 meccs - 9 X 😀 😀 😀X fizet a legjobban
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Siófok, 14 meccs - 9 X 😀 😀 😀
több mint 4 éve
dawyd728
4 149
Annyira fájó, ahogy a fél kezdőnek vagy nincs képessége/sebessége/esze (változó kinek mi) védekezni vagy ugyanez agya/sebessége a támadáshoz. Majd mindenkinek vannak elit skilljei, de mellette óriási hiányosságai. Kurvára kijön egyénileg, h annyit érsz amennyit a leggyengébb pontod.
több mint 4 éve
Zlatan lecsapott
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
2 hét múlva a hali ellen el is dôlhet az őszi elsőség sorsa.
több mint 4 éve
Azért ha ezt most a Leeds nem húzza be azt nehéz lesz magyarázni már.Csak win lett...
Úgyhogy X lesz 😊
ozibozi
És szegény Dorog is csúnyán beleszaladt a késbe 😂

több mint 4 éve
Na, Bogár Gergő elintézte a Honvédot is 😃 nagyon kiváncsi vagyok Ferike mit fog mondani 🤣
több mint 4 éve
Azért ha ezt most a Leeds nem húzza be azt nehéz lesz magyarázni már.Az egész eddigi évet nehéz megmagyarázni, szóval jah, maximum iksz...
Úgyhogy X lesz 😊
ozibozi