Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 303 — nabege2@yahoo.com
Ez mondjuk nálam piros, csapattól függetlenül.
Bálesz
nem is vitatkozik. Egyertelmu talpalas.
Kenny
ha talpalna nem kel fel a fradista, ment a labdáért, nálam még a sárga is necces
több mint 4 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Bálesz
Kenny
Igen, az volt a legárulkodóbb, hogy egy szót sem szólt. Érezte a várdai is

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 547 — Omar's Coming Yo!
Bálesz

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Ki fogjak allitani a vardait es megint az lesz, hogy a Fradit segitik a birok😃

több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 890
Az előtt is hihetetlenül állok, hogy egyes asr drukkerek hogy fogadhatták reménykedve Mourinhot 😀
több mint 4 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 976
Ideje lenne lecserelni Aubat, rossz nezni amit ma csinal. Ez is mi volt itt? Nem csodalom, hogy Odegaard kiakadt
AMN viszont kifejezetten jol tolja ma.

Szerkesztette: Sebii
több mint 4 éve
gondoltam behúzzák lesnek 😀
petey
Mondjuk ez az is volt.
Bálesz
VAR-nál nem lehet tudni sosem
petey
Tudom, ha kell, akkor egy méter széles vonalat húznak be, azt is nyolc perc alatt. Parádé ez is itthon.
Ettől függetlenül ez most tényleg les volt, vonalazás ide, vagy oda.
Mondjuk gólt tuti kapunk a másodikban.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 011
@warr
Azon gondolkoztam, hogy fel kellene elevenítenem a régi vasasos kapcsolataim, fél év alatt összeszedem magam egy NB2-es szintre, aztán jó pénzért elmegyek bohóckodni ilyen Kécske ellen.
Gyalázat hallod. És soha semmi nem fog változni. Soha.
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 337 — Csodabogár
petey
Mondjuk ez az is volt.
Bálesz
VAR-nál nem lehet tudni sosem

több mint 4 éve
petey
Mondjuk ez az is volt.

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 337 — Csodabogár

több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Lesvót de gyalázat ahogy játszunk

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Kiabranditoan szarul jatszunk.

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 755
Én most bejátszanék vagy két hét fizetésmegvonást, de gondolom ilyesmire semmi esély
warr_b
Hát most hiányzik a vezetőségnek néhány közepesen látványos bundavereség és/vagy edzőbuktatás?

Szerkesztette: Kampman

több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 454
Nyilván még korai bármit is leszűrni, de Conte a juve-inter-chelseaben ezt a 7-2-1-es felállást rendíthetetlenül nyomta, vagy azért hajlandó volt változtatni, ha nem működött?

Biztos sikeres és eredményes tud lenni, de ez a felállás egyelőre - másfél félidő alapján - nézhetetlen. 5 védő + 2 VKP, a Spurs kerete nagyon nem erre a formációra van szabva.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 303 — nabege2@yahoo.com
2 magyar van a pályán😊 a 2 kapus!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 376 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gratulálok a fiúknak ehhez a remek teljesítményhez, újra arconfosták a megmaradt szurkolókat. Mikinek is köszönjük a csodálatos, bivalyerős keretet, otthon a Football manager játékban biztos jól hasítanak.

Én most bejátszanék vagy két hét fizetésmegvonást, de gondolom ilyesmire semmi esély, hiszen remekül játszottunk, csak a pálya talaja meg a korai időpont ugye, de nincs baj, dolgozunk tovább.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 982
Kécske-Vasas 1-0 😀
Beszarok, hogy milyen eredmények vannak itt...a Diósgyőr pedig már csak 1 pontra a Vasastól...izgalmas kis versenyfutás lesz itt....
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 410 — beers & Packers
vezet a Venezia 😀
Heisman
Meg a Tiszakécske is. Piha!
nagylaza
Nagy égés amit előad a csapat, de sajnos már megszokhattuk... egy rakás szar az egész...
warr_b
A "rakás szar" finom megfogalmazás ahhoz képest, amit láttam.
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Én csak annyit mondok hogy ez a mai united nem az edző miatt tart ott ahol, ennyi, a kettő nem ugyanaz basszus.davemayer
Kicsit olyan érzésem van, hogy ugyanazt a parttalan vitát folytatod, hogy annak idején én, amikor Benítez volt a menedzser. Ott sem ő volt az első számú hibaforrás, ahogy itt sem Solskjaer. A keret nevetséges, mint akkor Liverpoolban. Persze ahogy akkor Benítez, úgy most Solskjaer sem tökéletes, de az akkori Liverpool sem lett volna, ill. a mostani MU sem lenne érdemben jobb csapat mondjuk Kloppal. De hát az egy szem menedzsert hibáztatni mindenért sokkal egyszerűbb, mint a 15-18 játékost, aki alkotja a csapatot, lecserélni pedig pláne könnyebb. Tulajdonosok, front office. Amíg ez a kettő nem változik, lehet bárki a MU menedzsere.
Mikey
Tökéletes párhuzam, pontosan ilyen érzésem van. Ez a mai united bőven lesüllyedt arra a 2005-2015 közötti pool és arsenal szintre amit kinevettünk anno. A pool is sokszor megvert minket aztan meg a kiscsapatok ellen mindig elhullajtották a pontokat pl.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Egyébként így végszónak késő este én semmiféle személyiskedős bohóckodásba nem szeretnék belemenni, csak azért erősnek érzem, hogy mert meg merek fogalmazni Oleval kapcsolatban jogos kritikát az a válasz, hogy oké király vagy, mert amúgy mert amúgy szar a keret. 3 éve itt van az ember…varrjunk woodward lindelöf meg maguire nyakába mindent mert 4szer érünk labdába a sziti tizenhatosánál ronaldoval rashfordal sanchoval greenwoodal brunoval a keretben…
dr0725
csak belefáradt abba hogy egyedül ő védi
Negritis
Nem fáradtam bele és nem az ő személyét védem hanem a szituációt. Ha azt látnám hogy ezt a csapatot egyedül az edző fogja vissza én is azt mondanám hogy tegyék ki azonnal.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 376 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
vezet a Venezia 😀
Heisman
nagylaza
Nagy égés amit előad a csapat, de sajnos már megszokhattuk... egy rakás szar az egész...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
Tiszakécske egyelőre veri a Vasas-t!
Ami nekünk nem sikerült az most nekik sikerülhet. 😀
A Velence meg megverte a Romat. :o :o :o
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 713 — "Montoya por favor!"
vezet a Venezia 😀
Heisman
nagylaza
igen, de ez a Velence-Róma legalább jó kis meccs is 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz