Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
csori o rugta ki bedobasra ami atkerult a tuloldalra...de mikor kirugta taccsra utana fogta a labat...Öngól meg szar talaj ide vagy oda, talán nem a 0-0-ért kellett volna menni. Balfasz ruszkik, megérdemelték, remélem a pótselejtezőn sem jutnak ki 😁Oke. De ne a vedo nyakaba legyen var varrva, hogy az oroszok fel lettek kuldte 90 perce azzal az utasitassal, hogy toljak be a buszt a kapu ele. 😊
warr_b
Stez
több mint 4 éve
Ghána továbbjutásra áll a félidőben.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Portugálok már vezetnek is. A spanyol-svéd meccs meg ugyanott van mint az EB-n, viszont most nagyobb a nyomás a svédeken.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kb sose???én nyertem ezzel a meccsel 😀
A mai fociban főleg?
Fogadóirodák lájkolták.
😉
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Uganda 6 meccsen összehozott egy 3:2-es gólarányt és 9 pontot 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
sztem elég sokszor bejött, csak azokról nem beszél senkiHányszor jött már ez be eddig a futballtörténelemben? Kábé sose...Öngól meg szar talaj ide vagy oda, talán nem a 0-0-ért kellett volna menni. Balfasz ruszkik, megérdemelték, remélem a pótselejtezőn sem jutnak ki 😁az egyetlen esélyük volt, ami eredményre vezetett volna, majdnem tökéletesen lehozták ahelyett hogy kaptak volna egy hármast egy jobb erőkből álló csapattól idegenben
warr_b
ozibozi
Stez: én nem is 😁
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hányszor jött már ez be eddig a futballtörténelemben? Kábé sose...Öngól meg szar talaj ide vagy oda, talán nem a 0-0-ért kellett volna menni. Balfasz ruszkik, megérdemelték, remélem a pótselejtezőn sem jutnak ki 😁az egyetlen esélyük volt, ami eredményre vezetett volna, majdnem tökéletesen lehozták ahelyett hogy kaptak volna egy hármast egy jobb erőkből álló csapattól idegenben
warr_b
ozibozi
Stez: én nem is 😁

több mint 4 éve
Öngól meg szar talaj ide vagy oda, talán nem a 0-0-ért kellett volna menni. Balfasz ruszkik, megérdemelték, remélem a pótselejtezőn sem jutnak ki 😁Oke. De ne a vedo nyakaba legyen var varrva, hogy az oroszok fel lettek kuldte 90 perce azzal az utasitassal, hogy toljak be a buszt a kapu ele. 😊
warr_b
több mint 4 éve
Öngól meg szar talaj ide vagy oda, talán nem a 0-0-ért kellett volna menni. Balfasz ruszkik, megérdemelték, remélem a pótselejtezőn sem jutnak ki 😁az egyetlen esélyük volt, ami eredményre vezetett volna, majdnem tökéletesen lehozták ahelyett hogy kaptak volna egy hármast egy jobb erőkből álló csapattól idegenben
warr_b
több mint 4 éve
Öngól meg szar talaj ide vagy oda, talán nem a 0-0-ért kellett volna menni. Balfasz ruszkik, megérdemelték, remélem a pótselejtezőn sem jutnak ki 😁

több mint 4 éve
En is igy gondolom. Latszik, hogy a labda megcsuszott a sartengerben, es tulajdonkeppen belefutott szerencsetlen. Egy ilyen palyan lehetetlen kiszamitani a labda ivet.Szerintem nem tehet róla, okádék talajon pont előtte pattant meg a labda és belebotlott ahogy futott vissza a horváttalmekkora egy balek ez a fasziaztarohadt 😀
ozibozi
pali többet nem lesz válogatott
Heisman
peach
több mint 4 éve
Szerintem nem tehet róla, okádék talajon pont előtte pattant meg a labda és belebotlott ahogy futott vissza a horváttalmekkora egy balek ez a fasziaztarohadt 😀
ozibozi
Heisman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
mekkora egy balek ez a fasziaztarohadt 😀
ozibozi
több mint 4 éve
mekkora egy balek ez a faszi
több mint 4 éve
és öngól
több mint 4 éve
71. Perc után 0-0 a horvát-orosz. Horvátoknak 17, az oroszoknak 0 kapura lövés 😀Vicc amúgy milyen körülmények között játszanak...
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
még mindig nem értem miért nem rendeznek 2. osztályú meccseket a válogatott szünetekben, lehet olyan is belemézne aki máskor soha éspl nem a legszarabb időben kellene befejezni az ősztEgyedül a championshipben van a szünetnek értelme
ozibozi
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 527
La liga ketto folyamatosan megy.még mindig nem értem miért nem rendeznek 2. osztályú meccseket a válogatott szünetekben, lehet olyan is belemézne aki máskor soha éspl nem a legszarabb időben kellene befejezni az ősztLaLiga 2 ment pl egy-két napja...
ozibozi
warr_b
több mint 4 éve
Ok de ott nincs vasas szintű komolyabb csapat aki első osztályban gólkirályt meg válogatottakat vesz 😁még mindig nem értem miért nem rendeznek 2. osztályú meccseket a válogatott szünetekben, lehet olyan is belemézne aki máskor soha éspl nem a legszarabb időben kellene befejezni az ősztLaLiga 2 ment pl egy-két napja...
ozibozi
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
még mindig nem értem miért nem rendeznek 2. osztályú meccseket a válogatott szünetekben, lehet olyan is belemézne aki máskor soha éspl nem a legszarabb időben kellene befejezni az ősztLaLiga 2 ment pl egy-két napja...
ozibozi

több mint 4 éve
még mindig nem értem miért nem rendeznek 2. osztályú meccseket a válogatott szünetekben, lehet olyan is belemézne aki máskor soha éspl nem a legszarabb időben kellene befejezni az őszt
több mint 4 éve
Ééés vége, sikerült ❤️💙Kösz a szurkolást 😄
A beniniek nem viselték jól, a végén betámadták a játékvezetőket...

több mint 4 éve
ott a 2. gól, de vigyázni, veszélyes ez az eredményDrukk drukk!
Löfli

több mint 4 éve
ott a 2. gól, de vigyázni, veszélyes ez az eredmény

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!