Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Én úgy hallottam a pénzen ment a vita sokáig.Hát remélem a Bayern elbalfaszkodja (Goretzka 22, Kimmich 23) és Kroos után megint leesik egy penge középpályás a Realba.... 😊Hat Goretzka ma reggel odaállt egy 2026os Bayern mezzel a kezében a kamerák elé szóval találkozunk 4 év múlva újra ebben a kérdésben 😊
FLZOLI
Kimmichet kizárt h ne hosszabbitanank meg, leendő csapatkapitanyunk. Inkább nem fizetjük ki Comant.
csebi
De nem is lényeg, hamarosan úgyis nagy pénzt kéne elvernie a bajoroknak ha egy értelmes utánpótlást akarnak Lewa után. Vagy ha Coman lapát, akkor szélsőket se lenne rossz akasztani...
több mint 4 éve
Hát remélem a Bayern elbalfaszkodja (Goretzka 22, Kimmich 23) és Kroos után megint leesik egy penge középpályás a Realba.... 😊Hat Goretzka ma reggel odaállt egy 2026os Bayern mezzel a kezében a kamerák elé szóval találkozunk 4 év múlva újra ebben a kérdésben 😊
FLZOLI
Kimmichet kizárt h ne hosszabbitanank meg, leendő csapatkapitanyunk. Inkább nem fizetjük ki Comant.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hát remélem a Bayern elbalfaszkodja (Goretzka 22, Kimmich 23) és Kroos után megint leesik egy penge középpályás a Realba.... 😊
több mint 4 éve
Boa-Boa-Boa Teng-Teng-Teng -> HerhaEz egy jó igazolás oda sztem.
Kiváncsi vagyok Dárdai mire megy vele.
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Boa-Boa-Boa Teng-Teng-Teng -> HerthaKiváncsi vagyok Dárdai mire megy vele.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ma bl meccs. Sör Bor Barátnők behűtve, megkezdjük a fodballszezont.
több mint 4 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2021/06/25/szalai-attila-kerok-atigazolasi-dij-fenerbahce/
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Amugy h nincsen idegenben lott gol..kivancsi leszek.anno a libertadores kupa is igy ment megy most is.igazsagosabb es a nagyobb csapatoknak kedvez.
több mint 4 éve
Akkor továbbjutottunk meg nyertünk szóval ezzel kétlem, hogy bárki vitatkozna 😀Teny.jobb ez a csapat, de nagyobb sikerelmeny volt a 16os.ennyi😀Nekem is, mert mindhárom meccsen kint voltam.nekem a 16-os eb tobbet adott. 30 eve sehol, majd nyerni es a 16-ban megallni, ahol a belgak ellen nyiltan toltuk es az utolso "harmadban" lett kb 4-0.Eléggé más karakter, de az ő tudása is felülmúlja a Szakmáét.Inkább ne.vagy rossi ha megy.. jojjon rebrov.Szerintem egyértelműen sokkal komolyabb volt. Bár bevallom csak felszemmel néztem a meccseket (sajnos az elmúlt évek teljesen elvettek a kedvem a válogatottól, pedig haverommal extazisban örültünk a Groupama-ban a norvégok ellen), de nekem teljesen más benyomást keltett ez a csapat, mint a Storck fele. Ott inkább azt éreztem, hogy összeálltak a csillagok és kb minden labda nekünk kedvezően pattant, de közel sem láttam azt, amit ezen az EB-n. Van hit, van jövőkép, van elképzelés. És ebben kulcsszerepe van Rossi-nak. Meggyőződésem, hogy nélküle ugyan ott lennénk, ahol az elmúlt 30-40 évben. Szerintem ha nem akarjuk megakasztani ezt a folyamatot muszáj lesz mindenáron megtartani őt.Igazabol en ezt meg nem fogtam fel. Mindenki megerdemelne egy kulon postot, nemtudom kit kene kiemelni.Több szempontból komolyabb teljesítmény volt ez mint 5 éve, Stock sztem meg lett volna lőve pl Gera nélkül (ő mozgása volt a kulcs a csapat játékában).
Nagy Adi a mi alulertekelt Kantenk, Szalai Ati a vilag legjobb csapatabol sem logna ki latvanyosan, Willie = Dobo Istvan. Vegtelensegig tudnam folytatni de minek, rohadt buszke vagyok, buszkebb mint 5 eve.
JéBé
davemayer
roberto23
YoungZeeZee
Toca
Fogalmazzunk akkor úgy, hogy ilyen kaliberű edzőkre van szükség.
Kampman
a mostani is fantasztikus volt, de megiscsak kieestunk, persze tudjuk hogyan es kiktol.
nalam inkabb a fradi el "menetelese" 19-ben, mint a bl 20-ban.
YoungZeeZee
De összeségében ez a csapat kompletebb és jobb.
És nem is tudom mikor volt egy ilyen 5-6-7 emberes magja a csapatnak.
Toca
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Teny.jobb ez a csapat, de nagyobb sikerelmeny volt a 16os.ennyi😀Nekem is, mert mindhárom meccsen kint voltam.nekem a 16-os eb tobbet adott. 30 eve sehol, majd nyerni es a 16-ban megallni, ahol a belgak ellen nyiltan toltuk es az utolso "harmadban" lett kb 4-0.Eléggé más karakter, de az ő tudása is felülmúlja a Szakmáét.Inkább ne.vagy rossi ha megy.. jojjon rebrov.Szerintem egyértelműen sokkal komolyabb volt. Bár bevallom csak felszemmel néztem a meccseket (sajnos az elmúlt évek teljesen elvettek a kedvem a válogatottól, pedig haverommal extazisban örültünk a Groupama-ban a norvégok ellen), de nekem teljesen más benyomást keltett ez a csapat, mint a Storck fele. Ott inkább azt éreztem, hogy összeálltak a csillagok és kb minden labda nekünk kedvezően pattant, de közel sem láttam azt, amit ezen az EB-n. Van hit, van jövőkép, van elképzelés. És ebben kulcsszerepe van Rossi-nak. Meggyőződésem, hogy nélküle ugyan ott lennénk, ahol az elmúlt 30-40 évben. Szerintem ha nem akarjuk megakasztani ezt a folyamatot muszáj lesz mindenáron megtartani őt.Igazabol en ezt meg nem fogtam fel. Mindenki megerdemelne egy kulon postot, nemtudom kit kene kiemelni.Több szempontból komolyabb teljesítmény volt ez mint 5 éve, Stock sztem meg lett volna lőve pl Gera nélkül (ő mozgása volt a kulcs a csapat játékában).
Nagy Adi a mi alulertekelt Kantenk, Szalai Ati a vilag legjobb csapatabol sem logna ki latvanyosan, Willie = Dobo Istvan. Vegtelensegig tudnam folytatni de minek, rohadt buszke vagyok, buszkebb mint 5 eve.
JéBé
davemayer
roberto23
YoungZeeZee
Toca
Kampman
a mostani is fantasztikus volt, de megiscsak kieestunk, persze tudjuk hogyan es kiktol.
YoungZeeZee
Toca
több mint 4 éve
Nekem is, mert mindhárom meccsen kint voltam.nekem a 16-os eb tobbet adott. 30 eve sehol, majd nyerni es a 16-ban megallni, ahol a belgak ellen nyiltan toltuk es az utolso "harmadban" lett kb 4-0.Eléggé más karakter, de az ő tudása is felülmúlja a Szakmáét.Inkább ne.vagy rossi ha megy.. jojjon rebrov.Szerintem egyértelműen sokkal komolyabb volt. Bár bevallom csak felszemmel néztem a meccseket (sajnos az elmúlt évek teljesen elvettek a kedvem a válogatottól, pedig haverommal extazisban örültünk a Groupama-ban a norvégok ellen), de nekem teljesen más benyomást keltett ez a csapat, mint a Storck fele. Ott inkább azt éreztem, hogy összeálltak a csillagok és kb minden labda nekünk kedvezően pattant, de közel sem láttam azt, amit ezen az EB-n. Van hit, van jövőkép, van elképzelés. És ebben kulcsszerepe van Rossi-nak. Meggyőződésem, hogy nélküle ugyan ott lennénk, ahol az elmúlt 30-40 évben. Szerintem ha nem akarjuk megakasztani ezt a folyamatot muszáj lesz mindenáron megtartani őt.Igazabol en ezt meg nem fogtam fel. Mindenki megerdemelne egy kulon postot, nemtudom kit kene kiemelni.Több szempontból komolyabb teljesítmény volt ez mint 5 éve, Stock sztem meg lett volna lőve pl Gera nélkül (ő mozgása volt a kulcs a csapat játékában).
JéBé
davemayer
roberto23
YoungZeeZee
Toca
Kampman
YoungZeeZee
Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
Qrvára ideje volt már, hiszen ennek az volt az értelme, hogy anno az utazás egy fárasztó idegőrlő dolog volt sokszor átszállással stb. Manapság meg pár óra.
több mint 4 éve
végre⚽ The away goals rule will be removed from all UEFA club competitions from the 2021/22 season.
— UEFA (@UEFA) June 24, 2021
Ties in which the two teams score the same number of goals over the two legs will now have two 15-minute periods of extra time, and, if required, penalty kicks.#UCL #UWCL #UEL #UYL
shawnka
több mint 4 éve
⚽ The away goals rule will be removed from all UEFA club competitions from the 2021/22 season.
— UEFA (@UEFA) June 24, 2021
Ties in which the two teams score the same number of goals over the two legs will now have two 15-minute periods of extra time, and, if required, penalty kicks.#UCL #UWCL #UEL #UYL
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
nekem a 16-os eb tobbet adott. 30 eve sehol, majd nyerni es a 16-ban megallni, ahol a belgak ellen nyiltan toltuk es az utolso "harmadban" lett kb 4-0.Eléggé más karakter, de az ő tudása is felülmúlja a Szakmáét.Inkább ne.vagy rossi ha megy.. jojjon rebrov.Szerintem egyértelműen sokkal komolyabb volt. Bár bevallom csak felszemmel néztem a meccseket (sajnos az elmúlt évek teljesen elvettek a kedvem a válogatottól, pedig haverommal extazisban örültünk a Groupama-ban a norvégok ellen), de nekem teljesen más benyomást keltett ez a csapat, mint a Storck fele. Ott inkább azt éreztem, hogy összeálltak a csillagok és kb minden labda nekünk kedvezően pattant, de közel sem láttam azt, amit ezen az EB-n. Van hit, van jövőkép, van elképzelés. És ebben kulcsszerepe van Rossi-nak. Meggyőződésem, hogy nélküle ugyan ott lennénk, ahol az elmúlt 30-40 évben. Szerintem ha nem akarjuk megakasztani ezt a folyamatot muszáj lesz mindenáron megtartani őt.Igazabol en ezt meg nem fogtam fel. Mindenki megerdemelne egy kulon postot, nemtudom kit kene kiemelni.Több szempontból komolyabb teljesítmény volt ez mint 5 éve, Stock sztem meg lett volna lőve pl Gera nélkül (ő mozgása volt a kulcs a csapat játékában).
JéBé
davemayer
roberto23
YoungZeeZee
Toca
Kampman
több mint 4 éve
Eléggé más karakter, de az ő tudása is felülmúlja a Szakmáét.Inkább ne.vagy rossi ha megy.. jojjon rebrov.Szerintem egyértelműen sokkal komolyabb volt. Bár bevallom csak felszemmel néztem a meccseket (sajnos az elmúlt évek teljesen elvettek a kedvem a válogatottól, pedig haverommal extazisban örültünk a Groupama-ban a norvégok ellen), de nekem teljesen más benyomást keltett ez a csapat, mint a Storck fele. Ott inkább azt éreztem, hogy összeálltak a csillagok és kb minden labda nekünk kedvezően pattant, de közel sem láttam azt, amit ezen az EB-n. Van hit, van jövőkép, van elképzelés. És ebben kulcsszerepe van Rossi-nak. Meggyőződésem, hogy nélküle ugyan ott lennénk, ahol az elmúlt 30-40 évben. Szerintem ha nem akarjuk megakasztani ezt a folyamatot muszáj lesz mindenáron megtartani őt.Igazabol en ezt meg nem fogtam fel. Mindenki megerdemelne egy kulon postot, nemtudom kit kene kiemelni.Több szempontból komolyabb teljesítmény volt ez mint 5 éve, Stock sztem meg lett volna lőve pl Gera nélkül (ő mozgása volt a kulcs a csapat játékában).
JéBé
davemayer
roberto23
YoungZeeZee
Toca
több mint 4 éve
Inkább ne.vagy rossi ha megy.. jojjon rebrov.Szerintem egyértelműen sokkal komolyabb volt. Bár bevallom csak felszemmel néztem a meccseket (sajnos az elmúlt évek teljesen elvettek a kedvem a válogatottól, pedig haverommal extazisban örültünk a Groupama-ban a norvégok ellen), de nekem teljesen más benyomást keltett ez a csapat, mint a Storck fele. Ott inkább azt éreztem, hogy összeálltak a csillagok és kb minden labda nekünk kedvezően pattant, de közel sem láttam azt, amit ezen az EB-n. Van hit, van jövőkép, van elképzelés. És ebben kulcsszerepe van Rossi-nak. Meggyőződésem, hogy nélküle ugyan ott lennénk, ahol az elmúlt 30-40 évben. Szerintem ha nem akarjuk megakasztani ezt a folyamatot muszáj lesz mindenáron megtartani őt.Igazabol en ezt meg nem fogtam fel. Mindenki megerdemelne egy kulon postot, nemtudom kit kene kiemelni.Több szempontból komolyabb teljesítmény volt ez mint 5 éve, Stock sztem meg lett volna lőve pl Gera nélkül (ő mozgása volt a kulcs a csapat játékában).
JéBé
davemayer
roberto23
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
vagy rossi ha megy.. jojjon rebrov.Szerintem egyértelműen sokkal komolyabb volt. Bár bevallom csak felszemmel néztem a meccseket (sajnos az elmúlt évek teljesen elvettek a kedvem a válogatottól, pedig haverommal extazisban örültünk a Groupama-ban a norvégok ellen), de nekem teljesen más benyomást keltett ez a csapat, mint a Storck fele. Ott inkább azt éreztem, hogy összeálltak a csillagok és kb minden labda nekünk kedvezően pattant, de közel sem láttam azt, amit ezen az EB-n. Van hit, van jövőkép, van elképzelés. És ebben kulcsszerepe van Rossi-nak. Meggyőződésem, hogy nélküle ugyan ott lennénk, ahol az elmúlt 30-40 évben. Szerintem ha nem akarjuk megakasztani ezt a folyamatot muszáj lesz mindenáron megtartani őt.Igazabol en ezt meg nem fogtam fel. Mindenki megerdemelne egy kulon postot, nemtudom kit kene kiemelni.Több szempontból komolyabb teljesítmény volt ez mint 5 éve, Stock sztem meg lett volna lőve pl Gera nélkül (ő mozgása volt a kulcs a csapat játékában).
JéBé
davemayer
roberto23
több mint 4 éve
Szerintem egyértelműen sokkal komolyabb volt. Bár bevallom csak felszemmel néztem a meccseket (sajnos az elmúlt évek teljesen elvettek a kedvem a válogatottól, pedig haverommal extazisban örültünk a Groupama-ban a norvégok ellen), de nekem teljesen más benyomást keltett ez a csapat, mint a Storck fele. Ott inkább azt éreztem, hogy összeálltak a csillagok és kb minden labda nekünk kedvezően pattant, de közel sem láttam azt, amit ezen az EB-n. Van hit, van jövőkép, van elképzelés. És ebben kulcsszerepe van Rossi-nak. Meggyőződésem, hogy nélküle ugyan ott lennénk, ahol az elmúlt 30-40 évben. Szerintem ha nem akarjuk megakasztani ezt a folyamatot muszáj lesz mindenáron megtartani őt.Igazabol en ezt meg nem fogtam fel. Mindenki megerdemelne egy kulon postot, nemtudom kit kene kiemelni.Több szempontból komolyabb teljesítmény volt ez mint 5 éve, Stock sztem meg lett volna lőve pl Gera nélkül (ő mozgása volt a kulcs a csapat játékában).
JéBé
davemayer
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Nem lett volna meglove.kitalalt volna mast. 1 honapjuk volt.rossi is sztem mar szobi nelkul keszitette fel a csapatot.Igazabol en ezt meg nem fogtam fel. Mindenki megerdemelne egy kulon postot, nemtudom kit kene kiemelni.Több szempontból komolyabb teljesítmény volt ez mint 5 éve, Stock sztem meg lett volna lőve pl Gera nélkül (ő mozgása volt a kulcs a csapat játékában).
JéBé
davemayer
több mint 4 éve
Igazabol en ezt meg nem fogtam fel. Mindenki megerdemelne egy kulon postot, nemtudom kit kene kiemelni.Több szempontból komolyabb teljesítmény volt ez mint 5 éve, Stock sztem meg lett volna lőve pl Gera nélkül (ő mozgása volt a kulcs a csapat játékában).
JéBé
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Igazabol en ezt meg nem fogtam fel. Mindenki megerdemelne egy kulon postot, nemtudom kit kene kiemelni.Nagy Adi a mi alulertekelt Kantenk, Szalai Ati a vilag legjobb csapatabol sem logna ki latvanyosan, Willie = Dobo Istvan. Vegtelensegig tudnam folytatni de minek, rohadt buszke vagyok, buszkebb mint 5 eve.
több mint 4 éve
Szóval annyiban más a szituáció, mint a 2000-es évek elején, amikor a két milánói csapat sűrűn cserélgette a játékosokat, hogy most egyértelműen felborult az erőegyensúly.a torok srac atment az interbe. arulo 😀Más ez a szituáció, de majd a magyar meccs után kifejtem bővebben.
de monjduk egy pirlo vagy seedorf nem volt az mikor az interbol ment a milanba es kb legendak lettek, de zlatan sem az ja es az igazi ronaldo sem judas.az ac milan nem mondta az, hogy jajj fujj az oneletrajzodban inter van...
u.i. crespo stb..
YoungZeeZee
Kampman
A 2000-es évek elején mindkét csapat egy kicsit zavaros, útkereső fázisban volt, edzőválságokkal, miegymással, ilyenkor csapatok könnyen mondanak le játékosokról, akár az ősi rivális javára is. Nyilván a Pirlo-Seedorf ügyletekben is az volt a lényeg, hogy sem őket, sem az ellenértékként küldött játékosokat nem tartotta túl sokra a rajtuk túladó fél. Az más kérdés, hogy ezeket az ezredfordulós csereberéket a Milan látványosan megnyerte, mondjuk a bundabotrányig egyértelmű volt, hogy ki a sikeresebb, ki van előrébb futballszakmailag, valamint országos és nemzetközi presztízs szempontjából egyaránt.
Ronaldo, Ibra és Crespo szerintem más szint, nem közvetlenül váltottak egyik csapatból a másikba.
Most nagyon más helyzet van. Az Inter dominál, a Milan pedig egy borzalmas 7 szűk esztendőn van túl, legalábbis remélem, hogy túl van rajta. Most ilyen helyzetben az, hogy az Interbe megy egy olyan játékos, aki a nagyon kevés stabil pont egyike volt a borzalmas időkben (miközben a másik ilyen játékos, Donnarumma is cuccol), érzelmileg nagyon más reakciókat vált ki, mint amikor 20 évvel ezelőtt eléggé bizonytalan megítélésű, zsákbamacskának tűnő játékosokat passzolgattak egymás között a csapatok.
Szerkesztette: Kampman