Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
na hajrá Brentford, remélem idén már sikerül feljutni 😊Bekezdtek, 20 perc alatt 2-0...
Löfli
Este a Kielnek otthon elég egy x is a Köln ellen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
na hajrá Brentford, remélem idén már sikerül feljutni 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
dawyd728
4 140
Teljesen rossz a megközelítésed. Amikor Liverpool 6-8 helyen végzett volt Európa top 15-be tartozó csapat és az őket megelőző 5-7 ebbe a top15-be tartozott. Teljesen más skill kell, h a lassabb iramú, olasz bajnokságban általánosan gyengébb ellenfelek ellen sikert érj el. Jelenleg szerintem nincs olasz csapat, aki top 10-es lenne. Inter sem. Míg a Roma max olyan 30 körül lehet. Tehát egy más közegben más játékstílus, más iramú meccseken edződő játékosokat irányítani nem ugyanaz, mint Premier League top6 csapata esetén.2009 után a sajat kedvencem:Köszönöm szépen magasról tettem minden olyan bajnokságra, ahol megfordult.Az elmúlt években merre jártál? 😊Továbbra sem értem JM mitől ennyire biztos, h be fog sülni.Inzaghi -> InterTudod te ki ül az AS kispadján?
Végre vége a bugyikékek edző fronton való előnyének.
dawyd728
alatriste
dawyd728
Mikey
Csak abból kiindulva, h Angliában szar volt, semmiben nem következik, h Olaszországban is az lesz.
Szerintem ti, szuperliga csapatok szurkolói hiszitek azt, h aki nem top10 edző/játékos a posztján, az egy semmirekellő. Csak jelzem Roma idén 7 lett az Olasz bajnokságban, majdnem 8. lett a csapat, ami kb 20 éves mélypont lett volna. 1 db rangadót nyert a csapat. Top 6 ellen 12 meccsből 1-et. Abban a bajnokságban, ami koefficiensek alapján a 4. legjobb. Magyarán kb van legalább 30 csapat Európában, akik jobbak, mint mi. Kérdésem attól mert az 1-2. számú bajnokságban elvileg besült az utóbbi években, mitől olyan biztos, h egy másik közegben, ahol eddig csak sikere volt, ott ne lehetne újra sikeres?! Siker alatt értem a top4 hely elcsípését. De amúgy, ha csicska duplát csinálna(Kele felé divatos tripla analógiáján Olaszországra átfordítva), azzal is messze túlszárnyalná a csapat korábbi 20 év eredményeit. Leszámítva a BL elődöntőt. Várom az érveket. Ne spóroljátok el a vitát.
dawyd728
09-10: 7.
10-11: 6.
11-12: 8.
12-13: 7.
13-14: 2. (!)
14-15: 6.
15-16: 8. Ennek a második részén érkezett Jürgen.
Szóval azt hiszem ismerjük a "lecsúszott nagy csapat életérzést".
Az, hogy jött Klopp a legjobb dolog volt ami történhetett ezzel a csapattal. Nem, nem azért irtam ezt hogy egy Klopp szintű edző kene mert az nyilvan nem túl eselyes. Csak, hogy ez a Pool top5-10 csapat nem túl régóta aktuális.
Mivel az AS a 2. kedvenc csapatom Totti, De Rossi meg Mexés óta örülök ha jól megy nekik és örülni fogok ha visszakapaszkodnak Joséval a top4be, de személy szerint pl De Zerbinek jobban örültem volna és nagyobb esélyt láttam volna a cél elérésére. Inzaghi lett volna a top, de a Laziobol nyilvan nem volt reális. Nem azért ketelkedunk Joseban mert most épp magas lovon ül a csapatunk, hanem mert a csávó egy bomlasztó személyiség. Ha nincs eredmény főleg de ha van is konfliktus kereső. Hamarabb néztem ki, hogy ellene forduljon az öltöző mint hogy összerakva jó eredményeket érjen el.
De mondom, örülni fogok ha tévedek és ő saját magát is és a Romat is viaazarakja a térképre.
alatriste
Az meg, h ellene fordul az öltöző egy okozat. A sikertelenség megnyilvánulása. A sikertelenség meg gondolom abból jön, h a top top szinten elment mellette a világ és a szurkolók/tulajok elvárásainak egyszerűen nem tud megfelelni. Kialakul egy nyomás, aminek a következménye az öltöző elvesztése.
több mint 4 éve
2009 után a sajat kedvencem:Köszönöm szépen magasról tettem minden olyan bajnokságra, ahol megfordult.Az elmúlt években merre jártál? 😊Továbbra sem értem JM mitől ennyire biztos, h be fog sülni.Inzaghi -> InterTudod te ki ül az AS kispadján?
dawyd728
alatriste
dawyd728
Mikey
Csak abból kiindulva, h Angliában szar volt, semmiben nem következik, h Olaszországban is az lesz.
Szerintem ti, szuperliga csapatok szurkolói hiszitek azt, h aki nem top10 edző/játékos a posztján, az egy semmirekellő. Csak jelzem Roma idén 7 lett az Olasz bajnokságban, majdnem 8. lett a csapat, ami kb 20 éves mélypont lett volna. 1 db rangadót nyert a csapat. Top 6 ellen 12 meccsből 1-et. Abban a bajnokságban, ami koefficiensek alapján a 4. legjobb. Magyarán kb van legalább 30 csapat Európában, akik jobbak, mint mi. Kérdésem attól mert az 1-2. számú bajnokságban elvileg besült az utóbbi években, mitől olyan biztos, h egy másik közegben, ahol eddig csak sikere volt, ott ne lehetne újra sikeres?! Siker alatt értem a top4 hely elcsípését. De amúgy, ha csicska duplát csinálna(Kele felé divatos tripla analógiáján Olaszországra átfordítva), azzal is messze túlszárnyalná a csapat korábbi 20 év eredményeit. Leszámítva a BL elődöntőt. Várom az érveket. Ne spóroljátok el a vitát.
dawyd728
09-10: 7.
10-11: 6.
11-12: 8.
12-13: 7.
13-14: 2. (!)
14-15: 6.
15-16: 8. Ennek a második részén érkezett Jürgen.
Szóval azt hiszem ismerjük a "lecsúszott nagy csapat életérzést".
Az, hogy jött Klopp a legjobb dolog volt ami történhetett ezzel a csapattal. Nem, nem azért irtam ezt hogy egy Klopp szintű edző kene mert az nyilvan nem túl eselyes. Csak, hogy ez a Pool top5-10 csapat nem túl régóta aktuális.
Mivel az AS a 2. kedvenc csapatom Totti, De Rossi meg Mexés óta örülök ha jól megy nekik és örülni fogok ha visszakapaszkodnak Joséval a top4be, de személy szerint pl De Zerbinek jobban örültem volna és nagyobb esélyt láttam volna a cél elérésére. Inzaghi lett volna a top, de a Laziobol nyilvan nem volt reális. Nem azért ketelkedunk Joseban mert most épp magas lovon ül a csapatunk, hanem mert a csávó egy bomlasztó személyiség. Ha nincs eredmény főleg de ha van is konfliktus kereső. Hamarabb néztem ki, hogy ellene forduljon az öltöző mint hogy összerakva jó eredményeket érjen el.
De mondom, örülni fogok ha tévedek és ő saját magát is és a Romat is viaazarakja a térképre.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Azért nem sokon múlott h bajnokok legyetek, leginkább azon h Fidel kihagyta a 90. Perces tizit ...Három védős felállásban szerintem bőven jó lehet Alaba. Ingyen jött, ha nem olyan a mentalitása mint a dagi belgának bőven extra lehet ő még évekigNektek lehet kevés volt, de sajna annyival jobb csapat is a Bayern jelenleg.Alaba is hivatalos!hát legyetek boldogok. nekünk idén BL-ben továbbjutásunkba került, tavaly majdnem a BL címünkbe Alaba. értem, hogy Flick szerelme volt, de a pályán, amit mutatott, az azért már sztem nem volt elég.
Egyelőre örülök neki, de a kritikus pillanatban átállok😀
eaglesmcnabb
btw: nálatok elérte, hogy szerződésben legyen rögzítve hányszor kell minimum kp-n játszania egy szezonban? nekünk ilyeneket akart beletetetni ...
csebi
Náunk valszeg az ilyen Lucas Vasquezek helyett fog játszani, és hozzájuk képest azért bőven előrelépés. + amennyi sérültünk van folyamatosan, azért nem lesz rossz egy olyan játékos aki kb. bármelyik posztra berakható középpályától hátrafele.
eaglesmcnabb
FLZOLI
Alaba nálunk végig azzal haknizott h ő márpedig szerződésben akarja rogzittetni h hányszor kell középpályán kezdenie. Ilyenről még nem hallottam. Ezért lenne meglepő h nálatok meg elfogadna h továbbra is kizárólag védő.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Annyi pénz nincs...Ibrahima Konaté hivatalosan is a Liverpoolé.Ha van pénz a kasszában Varane mérföldekkel jobb vétel lett volna. Bitang páros lett volna VvD-vel
Mikey
FLZOLI
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Dárdai marad az első csapat vezetőedzője a Herthánál.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
1 év van a szerződéséből vissza, annyiért tuti nem lehet eladni. A logikus célállomás a PSG lenne, de simán elférne akár a Chelsea, City, MU kezdőben is. Utóbbi kettő amekkora kókler védőkért fizetett csilliókat korábban.... Véletlen lehetne értelmesebben is égetni a pénzt.Varane mennyi lenne? 70-re van taksálva transfermarkt szerint szóval 100+Ibrahima Konaté hivatalosan is a Liverpoolé.Ha van pénz a kasszában Varane mérföldekkel jobb vétel lett volna. Bitang páros lett volna VvD-vel
Mikey
FLZOLI
Konaté meg 36 volt
sztem jó deal
Negritis
De mindegy, nem vagyok a francia ügynöke 🙂 Annak is örülnék ha hosszabbít, de ha nem akkor inkább menjen most nyáron jó pénzért.
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/05/28/miroslav-klose-nemet-valogatott-bayern-munchen-trombozis/Közben Spalletti -> Napoli
Hrutka meg a Telexhez igazolt.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 4 éve
Varane mennyi lenne? 70-re van taksálva transfermarkt szerint szóval 100+Ibrahima Konaté hivatalosan is a Liverpoolé.Ha van pénz a kasszában Varane mérföldekkel jobb vétel lett volna. Bitang páros lett volna VvD-vel
Mikey
FLZOLI
Konaté meg 36 volt
sztem jó deal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ibrahima Konaté hivatalosan is a Liverpoolé.Ha van pénz a kasszában Varane mérföldekkel jobb vétel lett volna. Bitang páros lett volna VvD-vel
Mikey
több mint 4 éve
Három védős felállásban szerintem bőven jó lehet Alaba. Ingyen jött, ha nem olyan a mentalitása mint a dagi belgának bőven extra lehet ő még évekigNektek lehet kevés volt, de sajna annyival jobb csapat is a Bayern jelenleg.Alaba is hivatalos!hát legyetek boldogok. nekünk idén BL-ben továbbjutásunkba került, tavaly majdnem a BL címünkbe Alaba. értem, hogy Flick szerelme volt, de a pályán, amit mutatott, az azért már sztem nem volt elég.
eaglesmcnabb
btw: nálatok elérte, hogy szerződésben legyen rögzítve hányszor kell minimum kp-n játszania egy szezonban? nekünk ilyeneket akart beletetetni ...
csebi
Náunk valszeg az ilyen Lucas Vasquezek helyett fog játszani, és hozzájuk képest azért bőven előrelépés. + amennyi sérültünk van folyamatosan, azért nem lesz rossz egy olyan játékos aki kb. bármelyik posztra berakható középpályától hátrafele.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
www.eurosport.hu/labdarugas/mesterseges-komaban-tartottak-par-honappal-kesobb-csapata-megmentoje-lett-a-22-eves-focista_sto8340674/story.shtml?fbclid=IwAR3sI2LGmKEkFziWCzqNzEQT06usTHaCk33w4XBCTd7rR8zCiGFobhZBl3s

Madden hates me.
több mint 4 éve
Btw Észak-Korea visszalépett a vb-selejtezőjtől 😄Minek selejtezzenek, megnyerik anélkül is a VB-t.
warr_b
több mint 4 éve
Az ilyen Olaszország-San Marino barátságos meccsnek mégis mi az értelme vajon?Utazási szempontból biztos könnyű megoldani.
warr_b
több mint 4 éve
Nektek lehet kevés volt, de sajna annyival jobb csapat is a Bayern jelenleg.Alaba is hivatalos!hát legyetek boldogok. nekünk idén BL-ben továbbjutásunkba került, tavaly majdnem a BL címünkbe Alaba. értem, hogy Flick szerelme volt, de a pályán, amit mutatott, az azért már sztem nem volt elég.
eaglesmcnabb
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Az ilyen Olaszország-San Marino barátságos meccsnek mégis mi az értelme vajon? Btw Észak-Korea visszalépett a vb-selejtezőjtől 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Alaba is hivatalos!hát legyetek boldogok. nekünk idén BL-ben továbbjutásunkba került, tavaly majdnem a BL címünkbe Alaba. értem, hogy Flick szerelme volt, de a pályán, amit mutatott, az azért már sztem nem volt elég.
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
dawyd728
4 140
Köszönöm szépen magasról tettem minden olyan bajnokságra, ahol megfordult.Az elmúlt években merre jártál? 😊Továbbra sem értem JM mitől ennyire biztos, h be fog sülni.Inzaghi -> InterTudod te ki ül az AS kispadján?
dawyd728
alatriste
dawyd728
Mikey
több mint 4 éve
Alaba is hivatalos!Egyelőre örülök neki, de a kritikus pillanatban átállok😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
jut eszembe: visszatér a Serie A Sant'Elena szigetére 19 év után.2005-ben, '09-ben és '15-ben is újra kellett alakítani a klubot, de végre sikerült 😊
remélem, sikerült megragadniuk, mint a Cadiznak.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Allegri is kinevezve hivatalosan.Official. Andrea Pirlo has been sacked by Juventus. Massimiliano Allegri will be announced soon as new manager. ⚪️⚫️ #Juventus
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 28, 2021
Negritis
több mint 4 éve
A lényeg hogy jövőre ne három CB-vel kezdje el a szezont a csapat...Ibrahima Konaté hivatalosan is a Liverpoolé.Gomez és Matip sorsára kiváncsi leszek
Mikey
Negritis
több mint 4 éve
Céges EB tippversenyt akarok csinálni minél kevesebb adminisztrációval.A Nemzeti Sportnak mindig van ilyen tippelő excelje. Én mindig azt használom.
Tipper.io-n kívül tudnátok kipróbált és bevállt oldalakat ajánlani? Egyszerű regisztrációval, lehetőleg magyar felülettel, kőbunkó kezeléssel. Tényleg a raktárostól a felsővezetőig, mindenkinek legyen hozzá gusztusa.
Hanni
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/szurkoloi-szoftverek-104676
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ibrahima Konaté hivatalosan is a Liverpoolé.Gomez és Matip sorsára kiváncsi leszek
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!