Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Lenne még egy interkontinentális pótselejtező.Nagy nehezen behúzták 2-1-re, de egyelőre leginkább csak a pótselejtező néz ki nekik. Igaz a másik csoportban a két kijutón kívül a többi olyan harmatgyenge, hogy röhögve behúzzák... azt mondjuk nem tudom most fejből, hogy azzal kint lennének, vagy jönne még egy interkontinentális pótselejtező is...Tanaka góljával vezetnek a japánok. Muszáj is menniük, ha itt is kikapnak, akkor kb el is szálltak jó eséllyel.Ugyanabban az időben Kongó-Togo selejtező, az akár izgi is lehet. Déli 12:15-től meg Japán-Ausztrália derbi!holnap Kambodzsa - Guam Ázsia-kupa selejtező este 6-tól!!Mi van? 😁Gabon visszavágott, Auba gólt lőtt, megvan az első győzelmük 😁Ki vagy te?
warr_b
😂
#JC6
Rengeteg ligát követek legalább eredményszinten plusz az összes Eb, Vb-selejtezőt.
warr_b
Löfli
warr_b
warr_b
warr_b
Észak Amerika, Dél-Amerika, Óceánia és Ázsia fognak játszani két helyért
több mint 4 éve
Nem értem mi az a nagy különbség ami mondjuk egy 3:0 vagy 7:1 jelentene.Nagy jelentősége tényleg nem lenne, Szalai is ezt mondta Amszterdam után az újságírói kérdésekre, hogy de ki lehetett volna kapni 5:1-re is.
Mintha számítana bármit is már. Ki lehet próbálni ki bírja a nyomást és a tempót egy nagy csapat ellen és ki nem. Utóbbiaknak viszlát, irány az NB2 újgazdag csapatainak padja és jöhet valami ecsetfejű 23 éves "tehetséges" "fiatal" valamelyik pénzmosó akadémia végtermékeként.
FLZOLI
De egy számszerűleg is randa zakó, amivel beépülhetne egy újabb tégla a magyar futball szenvedéstörténetének folklórjába, "feljebbre nyúló" következményekkel is járhat. Esetleg kivált valami reakciót Orbánból (kézivezérelt kapitányváltás, MLSZ szabályváltoztatás vagy valami reformkezdemény)
több mint 4 éve
Nagy nehezen behúzták 2-1-re, de egyelőre leginkább csak a pótselejtező néz ki nekik. Igaz a másik csoportban a két kijutón kívül a többi olyan harmatgyenge, hogy röhögve behúzzák... azt mondjuk nem tudom most fejből, hogy azzal kint lennének, vagy jönne még egy interkontinentális pótselejtező is...Tanaka góljával vezetnek a japánok. Muszáj is menniük, ha itt is kikapnak, akkor kb el is szálltak jó eséllyel.Ugyanabban az időben Kongó-Togo selejtező, az akár izgi is lehet. Déli 12:15-től meg Japán-Ausztrália derbi!holnap Kambodzsa - Guam Ázsia-kupa selejtező este 6-tól!!Mi van? 😁Gabon visszavágott, Auba gólt lőtt, megvan az első győzelmük 😁Ki vagy te?
warr_b
😂
#JC6
Rengeteg ligát követek legalább eredményszinten plusz az összes Eb, Vb-selejtezőt.
warr_b
Löfli
warr_b
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem értem mi az a nagy különbség ami mondjuk egy 3:0 vagy 7:1 jelentene. Mintha számítana bármit is már. Ki lehet próbálni ki bírja a nyomást és a tempót egy nagy csapat ellen és ki nem. Utóbbiaknak viszlát, irány az NB2 újgazdag csapatainak padja és jöhet valami ecsetfejű 23 éves "tehetséges" "fiatal" valamelyik pénzmosó akadémia végtermékeként.
több mint 4 éve
Meg akartam rakni, hogy legalább 4 góllal nyernek az angolok, de csak 3,75 rá a szorzó. Más is érzi a mészárlás szagot.hívjuk a gázszerelőt majd a szomszédjával megodlják
Szokol
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Plusz volt olyan hír is h Southgate is fiatalokat akar játszatni, nekik ez lehet az esély h megragadjanak a felnőttválogatottban.Predicted line-up:
empty taxi
Pickford; Walker, Stones, Mings, Chilwell; Rice, Henderson; Sterling, Mount, Grealish; Kane

több mint 4 éve
Meg akartam rakni, hogy legalább 4 góllal nyernek az angolok, de csak 3,75 rá a szorzó. Más is érzi a mészárlás szagot.
több mint 4 éve
Plusz volt olyan hír is h Southgate is fiatalokat akar játszatni, nekik ez lehet az esély h megragadjanak a felnőttválogatottban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Igen, ebbe nem gondoltam bele.Ne legyél benne biztos.5-0 6-0 vagy megállnak 3nál?Southgate nem egy van Gaal.
dande
Szerintem 3-4 góllal kapunk ki, semmi durva.
30. perctől garbage time, de ezt az angolok is akként fogják kezelni.
Kampman
Egyrészt nagyon szarok vagyunk épp, másrészt meg tudjuk mennyire hergelt a kinti média (lásd England-Racists 4-0), szerintem simán fel lesznek pörögve, és igyekeznek majd minél jobban megalázni...
warr_b
több mint 4 éve
Ne legyél benne biztos.5-0 6-0 vagy megállnak 3nál?Southgate nem egy van Gaal.
dande
Kampman
Egyrészt nagyon szarok vagyunk épp, másrészt meg tudjuk mennyire hergelt a kinti média (lásd England-Racists 4-0), szerintem simán fel lesznek pörögve, és igyekeznek majd minél jobban megalázni...

több mint 4 éve
5-0 6-0 vagy megállnak 3nál?Southgate nem egy van Gaal.
dande
több mint 4 éve
Tanaka góljával vezetnek a japánok. Muszáj is menniük, ha itt is kikapnak, akkor kb el is szálltak jó eséllyel.Ugyanabban az időben Kongó-Togo selejtező, az akár izgi is lehet. Déli 12:15-től meg Japán-Ausztrália derbi!holnap Kambodzsa - Guam Ázsia-kupa selejtező este 6-tól!!Mi van? 😁Gabon visszavágott, Auba gólt lőtt, megvan az első győzelmük 😁Ki vagy te?
warr_b
😂
#JC6
warr_b
Löfli
warr_b

több mint 4 éve
5-0 6-0 vagy megállnak 3nál?Megállnak 3-nál a tippem. Ha jó napjuk lesz, meg még mákjuk is, akkor lesz 6.
dande
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
5-0 6-0 vagy megállnak 3nál?
több mint 4 éve
Kezdik kicsinálni Rossit.Le kellett volna lépnie amikor ott voltak a kérők az EB után..
több mint 4 éve
Hátha ez serkentőleg hat rájuk (de ne úgy, hogy kapjanak este egy hatost...).több mint 4 éve
Pont két éve volt egy észak-déli koreai rangadó Phenjanban még a selejtezősorozat elején, de sajnos a komcsik kierőszakolták, hogy totális zártkapu legyen, még videó sem készült róla állítólag 😕Ugyanabban az időben Kongó-Togo selejtező, az akár izgi is lehet. Déli 12:15-től meg Japán-Ausztrália derbi!holnap Kambodzsa - Guam Ázsia-kupa selejtező este 6-tól!!Mi van? 😁Gabon visszavágott, Auba gólt lőtt, megvan az első győzelmük 😁Ki vagy te?
warr_b
😂
#JC6
warr_b
Löfli
warr_b
több mint 4 éve
Ugyanabban az időben Kongó-Togo selejtező, az akár izgi is lehet. Déli 12:15-től meg Japán-Ausztrália derbi!holnap Kambodzsa - Guam Ázsia-kupa selejtező este 6-tól!!Mi van? 😁Gabon visszavágott, Auba gólt lőtt, megvan az első győzelmük 😁Ki vagy te?
warr_b
😂
#JC6
warr_b
Löfli

több mint 4 éve
holnap Kambodzsa - Guam Ázsia-kupa selejtező este 6-tól!!Mi van? 😁Gabon visszavágott, Auba gólt lőtt, megvan az első győzelmük 😁Ki vagy te?
warr_b
😂
#JC6
warr_b
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Mi van? 😁Gabon visszavágott, Auba gólt lőtt, megvan az első győzelmük 😁Ki vagy te?
warr_b
😂
#JC6

több mint 4 éve
Gabon visszavágott, Auba gólt lőtt, megvan az első győzelmük 😁Ki vagy te?
warr_b
😂
több mint 4 éve
Gabon visszavágott, Auba gólt lőtt, megvan az első győzelmük 😁

több mint 4 éve
Barcások is vannak ittrealistákSima vendég, milyen magyarok vagytok ti? 😃fullos csapattal is kinézett a verés, így meg...nagy pofáraesés lehet az biztos.Orbán nem játszik LondonbanKleini sem. Dibusz meg biztos lecsúszott a kispadról és belesérült. Menekülnek a válogatottból szerintem.
csebi
bcsarli
csebi
slowmotion
#JC6
slowmotion
több mint 4 éve
realistákSima vendég, milyen magyarok vagytok ti? 😃fullos csapattal is kinézett a verés, így meg...nagy pofáraesés lehet az biztos.Orbán nem játszik LondonbanKleini sem. Dibusz meg biztos lecsúszott a kispadról és belesérült. Menekülnek a válogatottból szerintem.
csebi
bcsarli
csebi
slowmotion
#JC6
több mint 4 éve
Az egyik unibetes értékelő műsorban már latolgatták, hogy nagyon nyócegyes feelingje van ennek a meccsnek.Orbán nem játszik LondonbanKleini sem. Dibusz meg biztos lecsúszott a kispadról és belesérült. Menekülnek a válogatottból szerintem.
csebi
bcsarli