Soccer

42 feliratkozó

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 824
Gabon visszavágott, Auba gólt lőtt, megvan az első győzelmük 😁
warr_b
Ki vagy te?
😂
#JC6
Mi van? 😁
Rengeteg ligát követek legalább eredményszinten plusz az összes Eb, Vb-selejtezőt.
warr_b
holnap Kambodzsa - Guam Ázsia-kupa selejtező este 6-tól!!
Löfli
Ugyanabban az időben Kongó-Togo selejtező, az akár izgi is lehet. Déli 12:15-től meg Japán-Ausztrália derbi!
warr_b
Tanaka góljával vezetnek a japánok. Muszáj is menniük, ha itt is kikapnak, akkor kb el is szálltak jó eséllyel.
warr_b
Nagy nehezen behúzták 2-1-re, de egyelőre leginkább csak a pótselejtező néz ki nekik. Igaz a másik csoportban a két kijutón kívül a többi olyan harmatgyenge, hogy röhögve behúzzák... azt mondjuk nem tudom most fejből, hogy azzal kint lennének, vagy jönne még egy interkontinentális pótselejtező is...
warr_b
Lenne még egy interkontinentális pótselejtező.
Észak Amerika, Dél-Amerika, Óceánia és Ázsia fognak játszani két helyért
több mint 4 éve
Nem értem mi az a nagy különbség ami mondjuk egy 3:0 vagy 7:1 jelentene.

Mintha számítana bármit is már. Ki lehet próbálni ki bírja a nyomást és a tempót egy nagy csapat ellen és ki nem. Utóbbiaknak viszlát, irány az NB2 újgazdag csapatainak padja és jöhet valami ecsetfejű 23 éves "tehetséges" "fiatal" valamelyik pénzmosó akadémia végtermékeként.
FLZOLI
Nagy jelentősége tényleg nem lenne, Szalai is ezt mondta Amszterdam után az újságírói kérdésekre, hogy de ki lehetett volna kapni 5:1-re is.

De egy számszerűleg is randa zakó, amivel beépülhetne egy újabb tégla a magyar futball szenvedéstörténetének folklórjába, "feljebbre nyúló" következményekkel is járhat. Esetleg kivált valami reakciót Orbánból (kézivezérelt kapitányváltás, MLSZ szabályváltoztatás vagy valami reformkezdemény)
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 30 787 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Ki vagy te?
😂
#JC6
Mi van? 😁
Rengeteg ligát követek legalább eredményszinten plusz az összes Eb, Vb-selejtezőt.
warr_b
Löfli
Ugyanabban az időben Kongó-Togo selejtező, az akár izgi is lehet. Déli 12:15-től meg Japán-Ausztrália derbi!
warr_b
Tanaka góljával vezetnek a japánok. Muszáj is menniük, ha itt is kikapnak, akkor kb el is szálltak jó eséllyel.
warr_b
Nagy nehezen behúzták 2-1-re, de egyelőre leginkább csak a pótselejtező néz ki nekik. Igaz a másik csoportban a két kijutón kívül a többi olyan harmatgyenge, hogy röhögve behúzzák... azt mondjuk nem tudom most fejből, hogy azzal kint lennének, vagy jönne még egy interkontinentális pótselejtező is...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 764 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem értem mi az a nagy különbség ami mondjuk egy 3:0 vagy 7:1 jelentene.

Mintha számítana bármit is már. Ki lehet próbálni ki bírja a nyomást és a tempót egy nagy csapat ellen és ki nem. Utóbbiaknak viszlát, irány az NB2 újgazdag csapatainak padja és jöhet valami ecsetfejű 23 éves "tehetséges" "fiatal" valamelyik pénzmosó akadémia végtermékeként.

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 643 — The Mathematician
Meg akartam rakni, hogy legalább 4 góllal nyernek az angolok, de csak 3,75 rá a szorzó. Más is érzi a mészárlás szagot.
Szokol
hívjuk a gázszerelőt majd a szomszédjával megodlják

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 30 787 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Plusz volt olyan hír is h Southgate is fiatalokat akar játszatni, nekik ez lehet az esély h megragadjanak a felnőttválogatottban.
empty taxi
Predicted line-up:

Pickford; Walker, Stones, Mings, Chilwell; Rice, Henderson; Sterling, Mount, Grealish; Kane

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 424 — Steelers fan
Meg akartam rakni, hogy legalább 4 góllal nyernek az angolok, de csak 3,75 rá a szorzó. Más is érzi a mészárlás szagot.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 339 — NFL bracket champion '26
Plusz volt olyan hír is h Southgate is fiatalokat akar játszatni, nekik ez lehet az esély h megragadjanak a felnőttválogatottban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
5-0 6-0 vagy megállnak 3nál?
dande
Southgate nem egy van Gaal.
Szerintem 3-4 góllal kapunk ki, semmi durva.
30. perctől garbage time, de ezt az angolok is akként fogják kezelni.
Kampman
Ne legyél benne biztos.
Egyrészt nagyon szarok vagyunk épp, másrészt meg tudjuk mennyire hergelt a kinti média (lásd England-Racists 4-0), szerintem simán fel lesznek pörögve, és igyekeznek majd minél jobban megalázni...
warr_b
Igen, ebbe nem gondoltam bele.
több mint 4 éve
dande
Kampman
Ne legyél benne biztos.
Egyrészt nagyon szarok vagyunk épp, másrészt meg tudjuk mennyire hergelt a kinti média (lásd England-Racists 4-0), szerintem simán fel lesznek pörögve, és igyekeznek majd minél jobban megalázni...

több mint 4 éve
dande
több mint 4 éve
warr_b
Ki vagy te?
😂
#JC6
Mi van? 😁
warr_b
Löfli
warr_b

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 400 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
dande
Megállnak 3-nál a tippem. Ha jó napjuk lesz, meg még mákjuk is, akkor lesz 6.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 530 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 326
Kezdik kicsinálni Rossit.
Le kellett volna lépnie amikor ott voltak a kérők az EB után..
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 281 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hátha ez serkentőleg hat rájuk (de ne úgy, hogy kapjanak este egy hatost...).
több mint 4 éve
warr_b
Ki vagy te?
😂
#JC6
Mi van? 😁
warr_b
Löfli
warr_b
Pont két éve volt egy észak-déli koreai rangadó Phenjanban még a selejtezősorozat elején, de sajnos a komcsik kierőszakolták, hogy totális zártkapu legyen, még videó sem készült róla állítólag 😕
több mint 4 éve
warr_b
Ki vagy te?
😂
#JC6
Mi van? 😁
warr_b
Löfli

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 370 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
warr_b
Ki vagy te?
😂
#JC6
Mi van? 😁
warr_b

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
warr_b
Ki vagy te?
😂
#JC6
Mi van? 😁

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 326
warr_b
Ki vagy te?
😂
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Orbán nem játszik Londonban
csebi
Kleini sem. Dibusz meg biztos lecsúszott a kispadról és belesérült. Menekülnek a válogatottból szerintem.
bcsarli
nagy pofáraesés lehet az biztos.
csebi
fullos csapattal is kinézett a verés, így meg...
slowmotion
Sima vendég, milyen magyarok vagytok ti? 😃
#JC6
realisták
slowmotion
Barcások is vannak itt
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 402 — Cowboys fan
csebi
Kleini sem. Dibusz meg biztos lecsúszott a kispadról és belesérült. Menekülnek a válogatottból szerintem.
bcsarli
nagy pofáraesés lehet az biztos.
csebi
fullos csapattal is kinézett a verés, így meg...
slowmotion
Sima vendég, milyen magyarok vagytok ti? 😃
#JC6
realisták
több mint 4 éve
csebi
bcsarli
Az egyik unibetes értékelő műsorban már latolgatták, hogy nagyon nyócegyes feelingje van ennek a meccsnek.