Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
mindezt egy kék stadionban ráadásul 😊Ilyen fos párosítással én nem nézek BL döntőt, fújj.Ráadásul előre lehet tudni, hogy a kékek megnyerik.
warr_b
nagylaza
több mint 4 éve
Mourinhóval de.viszont jó meccs, a szerdai EL meccsen 120 perc alatt nem volt ennyi esemény kis túlzással mint eddig ittHát ha a Roma jutott volna a döntőbe biztos nem lett volna eseménytelen! 🙃
NB2
steelwolf
több mint 4 éve
viszont jó meccs, a szerdai EL meccsen 120 perc alatt nem volt ennyi esemény kis túlzással mint eddig ittHát ha a Roma jutott volna a döntőbe biztos nem lett volna eseménytelen! 🙃
NB2
több mint 4 éve
viszont jó meccs, a szerdai EL meccsen 120 perc alatt nem volt ennyi esemény kis túlzással mint eddig itt
több mint 4 éve
Trollfocin sokszor mém téma 😃pedig előző szezonba volt dícsérve 😀ezt a falábú Wernert, már legalább 3 gól a lábába maradtDicséretet én még nem olvastam róla ezen a fórumon 😀
NB2
Kampman
Negritis
több mint 4 éve
Ilyen fos párosítással én nem nézek BL döntőt, fújj.Ráadásul előre lehet tudni, hogy a kékek megnyerik.
warr_b
több mint 4 éve
pedig előző szezonba volt dícsérve 😀ezt a falábú Wernert, már legalább 3 gól a lábába maradtDicséretet én még nem olvastam róla ezen a fórumon 😀
NB2
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ezt a falábú Wernert, már legalább 3 gól a lábába maradtDicséretet én még nem olvastam róla ezen a fórumon 😀
NB2
több mint 4 éve
ezt a falábú Wernert, már legalább 3 gól a lábába maradt
több mint 4 éve
Persze, én is szoktam néha popot hallgatni, csak az UEFA/FIFA pregame showk általában 2-3 kategóriával a Super Bowl halftime showk alatt vannak, és már az sem egy túl magas léc.Lemaradtam, csak a szokásos mainstream szar volt?en sem kedvelem a poppot, de azert meg tudok nezni ezt-azt, de ez,, kb zaj volt egesz. 😀
Kampman
YoungZeeZee
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
na hajrá mi! 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Ilyen fos párosítással én nem nézek BL döntőt, fújj.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Lemaradtam, csak a szokásos mainstream szar volt?en sem kedvelem a poppot, de azert meg tudok nezni ezt-azt, de ez,, kb zaj volt egesz. 😀
Kampman
több mint 4 éve
Szekunder szégyent érzek emiatt a zenei élmény miatt.🤪nekem kiégett az agyam
Tony Adams

Don't blink!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
fuu ez a bl show... de egy foss.
több mint 4 éve
Szekunder szégyent érzek emiatt a zenei élmény miatt.🤪
több mint 4 éve
utolsó forduló előtt még automatikus feljutást érő helyen voltak... choker banda 😀Hát jah, kb a 13. percben eldőlt... Kár, évek óta ott toporognak a küszöbön, de nem tudnak átlépni rajta...A Kiel viszont nem áll túl fényesen... 🙄bedarálja őket a Köln
warr_b
Heisman
warr_b

Don't blink!
több mint 4 éve
Marad a Kielnek a kézilabda.Hát jah, kb a 13. percben eldőlt... Kár, évek óta ott toporognak a küszöbön, de nem tudnak átlépni rajta...A Kiel viszont nem áll túl fényesen... 🙄bedarálja őket a Köln
warr_b
Heisman
warr_b
több mint 4 éve
Hát jah, kb a 13. percben eldőlt... Kár, évek óta ott toporognak a küszöbön, de nem tudnak átlépni rajta...A Kiel viszont nem áll túl fényesen... 🙄bedarálja őket a Köln
warr_b
Heisman

több mint 4 éve
A Kiel viszont nem áll túl fényesen... 🙄bedarálja őket a Köln
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A meccsnapi húsz játékosból 1 angol kezdő, 2 csere, 17 nem angol, amiből 6 dán, ahogy az edző is.na hajrá Brentford, remélem idén már sikerül feljutni 😊Mármint Brentførd? 😊
Löfli
Viccen kívül, tejlesen PL-kész gárda, csak mutatóba van brit
slowmotion
több mint 4 éve
A Kiel viszont nem áll túl fényesen... 🙄

több mint 4 éve
na hajrá Brentford, remélem idén már sikerül feljutni 😊Sikerült. 😊
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION