Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
az első félidő meglepően jó voltRitka eseménytelen egy döntőVolt kb. 30-40 percnyi nézhető része.
kapitnono
Ez megegyezik a tavalyival és messze felülmúlja a tavalyelőttit.
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Ritka eseménytelen egy döntőA fiúk már az EB-re tartalékolnak. Főleg azok, akik ellenünk játszanak majd. Tudják, hogy 110% kell, hogy Fioláékat átjátsszák.
kapitnono
több mint 4 éve
gondolom De Bruyne sérülése miatt7 perc mire?Én is elsőre 1-nek néztem, az reálisabbnak tűnt, hacsak nem történt valami, amiről lemaradtam.
Toca
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
de bruyne sérülése meg azpilic fetrengése sztem kb 10 percet vett elOké, volt sérülés, de akkor is. Vicc.7 perc mire?Én is elsőre 1-nek néztem, az reálisabbnak tűnt, hacsak nem történt valami, amiről lemaradtam.
Toca
Kampman
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
3 kapura tartó lövés összesen? Senki nem akar focizni kbRitka eseménytelen egy döntőVolt kb. 30-40 percnyi nézhető része.
kapitnono
Kampman

több mint 4 éve
Oké, volt sérülés, de akkor is. Vicc.7 perc mire?Én is elsőre 1-nek néztem, az reálisabbnak tűnt, hacsak nem történt valami, amiről lemaradtam.
Toca
Kampman
több mint 4 éve
7 perc mire?Én is elsőre 1-nek néztem, az reálisabbnak tűnt, hacsak nem történt valami, amiről lemaradtam.
Toca
több mint 4 éve
7 perc mire?
több mint 4 éve
Ritka eseménytelen egy döntőVolt kb. 30-40 percnyi nézhető része.
kapitnono
több mint 4 éve
Szerintem ők hagynák is. Üres kapuA ziccereket be kell lőni.Éreztem, hogy jön ez a gifMOMENTUM!
Kenny
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 4 éve
Barca - Samp volt az első élőben (mmint tv-ben) látott döntőm, Koeman szabadrúgásgólja az agyamba égett.Én is csak felvételről láttamArról pont lemaradta!Bajban a CityKicsit a 93-as Marseille-Milant idézi a meccs, egy nyilvánvalóan erősebb csapat nem képes igazi fölényben játszani.
Heisman
Kampman
Korán kellett lefeküdnöm, mert másnapmentem az oviba 🤣🤣
steelwolf
Kampman
több mint 4 éve
Nézz több angol focit az is elég 😀Bárcsak tudnám kik ezek!How it started vs. how it's going 🌟 pic.twitter.com/PeFCSfJupH
— Champions League on CBS Sports (@UCLonCBSSports) May 29, 2021
iktriad
De majd mindjárt utánanézek!
steelwolf
több mint 4 éve
A ziccereket be kell lőni.Éreztem, hogy jön ez a gifMOMENTUM!
Kenny
iktriad
Kampman
több mint 4 éve
MOMENTUM!
Kenny
több mint 4 éve
Bárcsak tudnám kik ezek!How it started vs. how it's going 🌟 pic.twitter.com/PeFCSfJupH
iktriad
De majd mindjárt utánanézek!
több mint 4 éve
Chelsea már mehetne minimum 3-mal.
több mint 4 éve
How it started vs. how it's going 🌟 pic.twitter.com/PeFCSfJupH
több mint 4 éve
Én is csak felvételről láttamArról pont lemaradta!Bajban a CityKicsit a 93-as Marseille-Milant idézi a meccs, egy nyilvánvalóan erősebb csapat nem képes igazi fölényben játszani.
Heisman
Kampman
Korán kellett lefeküdnöm, mert másnapmentem az oviba 🤣🤣
steelwolf
több mint 4 éve
Arról pont lemaradtam!Bajban a CityKicsit a 93-as Marseille-Milant idézi a meccs, egy nyilvánvalóan erősebb csapat nem képes igazi fölényben játszani.
Heisman
Kampman
Korán kellett lefeküdnöm, mert másnap mentem az oviba 🤣🤣
Szerkesztette: steelwolf
több mint 4 éve
Bajban a CityKicsit a 93-as Marseille-Milant idézi a meccs, egy nyilvánvalóan erősebb csapat nem képes igazi fölényben játszani.
Heisman