Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Az EB-n használni tervezett mezeka Pumánál úgy látszik, leszálltak a minőségi anyagról, és krokodilt toltak
www.historicalkits.co.uk/international/tournaments/euro_2020/euro-2020-index.html
Kampman
több mint 4 éve
Jól látom? Senki nem rendelt 2Rule mezeket?Az észak-macedónokról még nincs terv 😉
ulpianus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Felreertettel. Pont arra gondoltam, hogy mindig uj taktikaval rukkol ki, hogy majd jol meglepjen mindenkit."Insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different result"ez így baromság, kezd el nyomkodni a random generátort, mindig más eredményt fogsz kapni
Borbinho
persze ha bezárod korlátok közé azt nem fogja elhagyni
ha De Bruyne nem sérül meg és mondjuk nyernek akkor meg mekkora zseni, nem?
a taktika lehet hogy ugyanaz de a játékosok meg változnak, szóval mégse ugyanazt csinálja
Negritis
Szerinted azon mult, hogy KDB leserult? Mert akkor masik meccset neztem, bocs.
Amikor 1 kaput eltalalo lovesuk volt a meccsen?
Arra gondoltam, hogy tudta mi az erossegunk, es konkretan ugy rakta ossze a kezdot meg a taktikat, hogy azzal segitett nekunk.
A szezon 60 meccsebol ez volt az elso, amikor Rodri meg Fernandinho se jatszott.
Ha mindig valami varatlant akarsz lepni, a vilag legjobb keretevel, es ez soha nem jon be, ugy, hogy az alap taktikaval meg ledominalod a vilagot, ott mar lehet tenyleg azzal van gond, hogy tulgondolod.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
"Insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different result"ez így baromság, kezd el nyomkodni a random generátort, mindig más eredményt fogsz kapni
Borbinho
persze ha bezárod korlátok közé azt nem fogja elhagyni
ha De Bruyne nem sérül meg és mondjuk nyernek akkor meg mekkora zseni, nem?
a taktika lehet hogy ugyanaz de a játékosok meg változnak, szóval mégse ugyanazt csinálja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Egy nagyon jó elemzés h mit rontott el Pep
zuishek.medium.com/pressing-and-overthinking-a756f37d1ce2
csebi
Pep just broke down the Chelsea tactics, I’m sh*tting breaks right pic.twitter.com/ztVBXgSOov
— 𝑵𝑨𝑹 (@CFCNar) May 28, 2021
"Insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different result"
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Egy nagyon jó elemzés h mit rontott el Pepzuishek.medium.com/pressing-and-overthinking-a756f37d1ce2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A skótok mióta gondolják argentinoknak magukat? És Wales-nek mi köze az ausztrálokhoz? A cseheknél meg az idegenbeli mezeben csak kapusok lépnek majd pályára?
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Jól látom? Senki nem rendelt 2Rule mezeket?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Rengeteg második/harmadik mez nagyon WTF (cseh sárga, osztrák kékeszöld ??????), de az osztrákok Arsenal-koppintós hazai meze is érdekes, plusz szerintem a miénk se túl jó, de a fehér tetszik.Az EB-n használni tervezett mezekamik bejönnek: holland 2nd, horvát 1st (szokás szerint), mind2 magyar, német 2nd
www.historicalkits.co.uk/international/tournaments/euro_2020/euro-2020-index.html
Kampman
amik nagyon nem: cseh 2nd, skót 2nd, horvát 2nd, angol 2nd, osztrák 2nd, mind2 dán, svájci 2nd, walesi 2nd, olasz 3rd,
csebi
Egyértelműen a portugál második az, amitől a legjobban kifolyik a szemem 😀
De legalább az olasz zöld konszenzusosan szar. 😀
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Az EB-n használni tervezett mezekVagy a teljesen szokásos klasszikus, vagy totális wtf, nincs átmenet...
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Az olasz 3rd milyen szép libafos színű. Azt már csak akkor fogják használni, mikor biztossá válik a kiesés, mert szépen tudnak benne összeolvadni a fűvel.Az EB-n használni tervezett mezekamik bejönnek: holland 2nd, horvát 1st (szokás szerint), mind2 magyar, német 2nd
Kampman
amik nagyon nem: cseh 2nd, skót 2nd, horvát 2nd, angol 2nd, osztrák 2nd, mind2 dán, svájci 2nd, walesi 2nd, olasz 3rd,
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Az EB-n használni tervezett mezekamik bejönnek: holland 2nd, horvát 1st (szokás szerint), mind2 magyar, német 2nd
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az EB-n használni tervezett mezekwww.historicalkits.co.uk/international/tournaments/euro_2020/euro-2020-index.html
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
Jaja megelhetesi futballista for life az a baj h az en idomben nem volt olyan egyszeru kijutni alacsonyabb szinten sem.bobal 6 perc 1 ev alatt.Balázs Benjaminnak is volt egy ilyen portugál kalandja, amikor a legbővebb keretbe se rakták bele, ő meg mondta, hogy lelkes háttéremberként segíti a csapatot.
ez mi 😀
YoungZeeZee
Eltöltött egy évet egy mediterrán országban, kellemes klíma, jó fizetés, minimális terhelés, itthon kb. ugyanezt folytathatja majd, csak itt még királykodhat is, viszont novemberben már hideg van.
Komolyabban kellett volna vennünk a futballt 😕 😕
Kampman
Erdekes cikk 10 evvel ezelottrol.mtk es kb a minimum ber
mifocink.blog.hu/2011/05/15/kisesett_az_mtk_de_ezzel_milyen_jol_kerestek_a_jatekosok
Amugy a zenevel is igy vagyok.akikkel egyutt nyomtuk es az en generaciom ok elegge futnak mert mertek egy picit nyitni es abbol elnek amit szeretnek.
több mint 4 éve
Nézem a sport tvn ezt a Svájc - USA felkészülesi meccset.Nem tudom eldönteni, hogy Svájc mérsékelt vagy az USA jó, de a yankeek meglepően kreatívan és ötletesen játszanak, legalábbis az első félidőben jobbak voltak.
több mint 4 éve
Az Iváncsa simán 3-0-ra lenyomta a Kecskemétet, így 6 pont előnnyel bajnokok, de nem vállalják az nb2-t, így legjobb csoportmásodikként a Kecskemét jutott fel.

több mint 4 éve
LOL, Moratan konkretan kerestunk, de ne zavarjon 😀Nem mérleget vontam, hanem Steelwolf felvetése volt, hogy alig költöttetek a keretre, ami hát nem igaz. Sokszor mélyen a zsebbe nyúltatok.
Kepa tenyleg nagy mellenyulas volt, de sokkal jobb kapus mint sokan gondoljak, es osszel lesz csak 27, ami kapusnal meg elegge fiatal, akar tul is adhatunk rajta.
Meg akkor vedd bele a Hazard dealt.
Nem veletlen h a nagy PL csapatok kozul mi allunk legjobban a penzugyi fair play szempontjabol.
Persze ha iden hoznank Haalandot, akkor szukseg lesz par eladasra.
De mar az is megsuvegelendo sztem, h 2.5 sajat nevelesu jatekos jatszott a BL dontoben (Christensen csak 16 evesen kerult hozzank).
Rengeteget erhet hosszu tavon, h vilag szinten top akademiank van.
Borbinho
Morata-n pénzügyileg kerestetek, (én egy lyukas garast nem adtam volna érte, de találtatok egy balféket), szakmailag egy nulla volt nálatok...
Ha Haalandért kiadtok 150-et én Ars fanként lehúzom a rolót és visszavonulok😀
több mint 4 éve
bobal 6 perc 1 ev alatt.Balázs Benjaminnak is volt egy ilyen portugál kalandja, amikor a legbővebb keretbe se rakták bele, ő meg mondta, hogy lelkes háttéremberként segíti a csapatot.
ez mi 😀
YoungZeeZee
Eltöltött egy évet egy mediterrán országban, kellemes klíma, jó fizetés, minimális terhelés, itthon kb. ugyanezt folytathatja majd, csak itt még királykodhat is, viszont novemberben már hideg van.
Komolyabban kellett volna vennünk a futballt 😕 😕
több mint 4 éve
Nyerniük illet volna, tükörsimán ahogy a Bayern nem elvárás.Akkor mist illene vagy nem?Nem vagyok pep hater, de a barca nagy meneteleset a helyen kene mezelni illetve amit stez irt.Miért illene? Ritkán jön össze olyan csillag együtt állás.
Tulgondolja, elbassza.
Illetve a citynek psgnek kb illene mar ugy nyernie ahogy a bayern tette tavaly kb siman.
YoungZeeZee
Első győzelmet amikor 5 éve mindenki ezt várja sokkal nehezebb összehozni.
Citynek ilyen kerettel mondjuk nyerni tényleg illett volna, de Pep megint húzott egy feleslegeset.
Toca
Amugy persze. A csillagoknak jol kell allnia,de vhol ez nem csak ezen mulik.klopp par ev alatt el-bol bl cimig, ugy h volt egy vesztes dontoje..Pepnek x eve elso bl dontoje ugy h konkretan barkit barmikor es elcsokerkedi.egy hotspur, atl madrid, juve elobb jatszott dontot mint pep es a city.
Es az h mar sokadszorra jut csak el a dontobe az nem veletlen es a csillagok allasa.
Tuchel, nem akarom isteniteni.de ket kulonbozo csapat 2 donto abbol 1 gyozelem.
YoungZeeZee
És mivel te ezt írtad erre írtam, hogy nem kellett volna.
több mint 4 éve
www.behance.net/gallery/116507387/Euro-2020-Team-Profile/modules/664657829Mindenhol vele promóznak, aztán nem fog játszani egy percet se a sérülése miatt...
Matthew99

több mint 4 éve
www.behance.net/gallery/116507387/Euro-2020-Team-Profile/modules/664657829

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Egyre inkább Kuttort mondogatják...

több mint 4 éve
James és Foden régi ellenfelek 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Telex cím: A BL-döntő hőse Dárdai Palkó cseréje volt az U19-es német válogatottbanEz olyan, mint a "Sevcsenko majdnem Nyíregyházára igazolt".
Majd a cikkben kiderül, hogy Havertz a bemutatkozásakor Dárdai helyett állt be, akkor egyszer, soha többet.
Ezt komolyan miért kell? Ettől a nemzethy öntudat felébred a magyar fociszurkolókban, vagy már ez is magyar sportsiker, vagy miért? 😀
Mikey
Clickbait, meg fent is tartja a ma már teljesen alaptalan nemzeti futballönhittséget.