Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 871 — Lucas Scott
Hat ez a kozeppalya vicc😃
Kenny
ha Nagy Ádi kidől akkor ki fog szűrni? Sigér?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
Rebrov meg éppen lehúzza a még el sem indult karrierjét a retyón?

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-rebrov-dzsudzsak-volt-klubjanal-folytatja-majd-visszater-a-dinamohoz-sajtohir-2829675
somoskovig
Money, money, money...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Fradi cserepadjáról is milyen nagy eséllyel lehet bejutni a szűk keretbe 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 541 — Omar's Coming Yo!
Hat ez a kozeppalya vicc😃

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 216 — Chiefs GM
Már bocs, de ha nincs igazi normális kihívás, ami előre lépés os, akkor miért ne keressen egy kis pénzt, valódi munka és stressz nélkül
Nem beszélve arról, hogy ha nagyon akarnak vlkt akkor szaft mindegy hogy ép van élő szerződése vagy nincs.
ozibozi
Inkább úgy értettem, hogy ha egy EL és egy BL csoportkör után, ahol nem is vallott teljesen szégyent a csapatával, most elég jó helyzetben van ahhoz, hogy elmenjen esetleg nyugatra, emlegettek millió csapatot (persze nem biztos, hogy igaz volt az érdeklődés). Ha most nem jön össze, akkor nem gondolom, hogy majd Szaud-Arábiából sikerül.

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 082
Már bocs, de ha nincs igazi normális kihívás, ami előre lépés os, akkor miért ne keressen egy kis pénzt, valódi munka és stressz nélkül
Nem beszélve arról, hogy ha nagyon akarnak vlkt akkor szaft mindegy hogy ép van élő szerződése vagy nincs.
több mint 4 éve
Rebrov meg éppen lehúzza a még el sem indult karrierjét a retyón?

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-rebrov-dzsudzsak-volt-klubjanal-folytatja-majd-visszater-a-dinamohoz-sajtohir-2829675

több mint 4 éve
 www.youtube.com/watch?v=jzRxQuBf6jo

fasza... 😕
Vrij6
Nem egészen az, szeméremcsont-gyulladás. 😀

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 126 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 www.youtube.com/watch?v=jzRxQuBf6jo

fasza... 😕

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 300 — Invisible man
Én azt se tudom mi baja van 😀
Csak azt lehet hallani fél éve, hogy sérült
dugo93
Szeméremcsont gyulladás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 564
Én azt se tudom mi baja van 😀
Csak azt lehet hallani fél éve, hogy sérült

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 303 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mondtam nemrég, hogy hiába vele promóznak mindent, egy percet nem fog játszani az Eb-n...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 458 — Így remélem megfelelek nektek.....

Negritis
Azért már fel éve sérült, ez aggasztó (nemcsak az EB szempontjából hanem karrierje miatt).
csebi
Nem meglepő annyira, korábban írtam már, hogy szerintem nem lesz
peach
Mondjuk az érdekes kérdés a Salzburgnál hogyan kezelték ezt az egészet....
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 945
Marca szerint eldőlt, Carlo papa back to Madrid.

Elvileg pár órán belül jön a hivatalos bejelentés is.

„History is a set of lies agreed upon.”

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 808 — a new hope (again)

Negritis
Azért már fel éve sérült, ez aggasztó (nemcsak az EB szempontjából hanem karrierje miatt).
csebi
Nem meglepő annyira, korábban írtam már, hogy szerintem nem lesz

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve

Negritis

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 892 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
holnap hány órától lehet az EB-meccsekre jegyet venni?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 303 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az a kérdés mennyire kap szabad kezet, mert sajnos itt azt gondolja a Nagy Miklós hogy ért focihoz csak mert tud pénzt lopni. Belső infók alapján tudható hogy belepofazik a dolgokba és megvan a része az idei teljesítményben is gazdagon.
ozibozi
A beleszólás tudott, de milyen pénzt lopna? Konkrétan alsó hangon fél milliárdot bukott az elmúlt egy, másfél évben a bulin...

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 625 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ahh, a Skenderbeu elbukta az albán kupát 😥
warr_b
mondjuk még van pár évük a 10 éves nemzetközi eltiltásból, szóval ha nyernek, akkor se jutnak be a konferencia ligába 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 082
Az a kérdés mennyire kap szabad kezet, mert sajnos itt azt gondolja a Nagy Miklós hogy ért focihoz csak mert tud pénzt lopni. Belső infók alapján tudható hogy belepofazik a dolgokba és megvan a része az idei teljesítményben is gazdagon.
több mint 4 éve
 www.vasasfc.hu/hirek/kuttor_attila_a_vasas_fc_vezetoedzoje-5082

több mint 4 éve
Cope szerint Ancelotti-val egészen előrehaladott tárgyalásokat folytat a Real.

Én baromira örülnek, ha visszajönne. Pont az ő taktikai érzéke és nyugodtsága kellene most a csapatnak. Szvsz már kirúgni is hiba volt, pláne h utána Benitez jött.
roberto23
szerintem meg már el kéne felejteni, kifutott már rég.
eaglesmcnabb
Szerintem van meg benne. Ha a keret is atesne egy kis verfrissítésben egy bajnoki cím minimum benne lehetne.

Plusz ha már itt tartunk szerintem százszor inkább ő, mint mondjuk Pochettino vagy Conte akik meg szoba jöhetnek (bár az olasz nem lenne rossz, de szerintem nagyon nem való a Real-ba). Raul-nak meg szerintem korai lenne meg. Kicsi az esély, hogy o lesz az új Zidane. Olyan csak egyszer szokott bejönni.

“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 4 éve
Hat ha 1 év után basszák ki se mindegy milyen az az év. 😀

Egyébként az utóbbi években Lopótököt leszámítva (plusz Solari, de ő szerintem inkább Zidane visszatérése miatt lett kibaszva) Perez kicsit visszább vett szerintem. Mostmár nem feltétlenül rugdal ki mindenkit 3 szarabb meccs után.

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 160 — je suis poloska
Cope szerint Ancelotti-val egészen előrehaladott tárgyalásokat folytat a Real.

Én baromira örülnek, ha visszajönne. Pont az ő taktikai érzéke és nyugodtsága kellene most a csapatnak. Szvsz már kirúgni is hiba volt, pláne h utána Benitez jött.
roberto23
szerintem meg már el kéne felejteni, kifutott már rég.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!