Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 199
nem értem ezt az UEFA-t, azt írták mostantól lehet jegyet venni, erre sehol nem dobja fel
Heisman
Negritis
gondoltam, de azért nagyon mérges vagyok...
Heisman
fingom sincs hogy tényleg ez-e a helyzet amúgy
Negritis
közben megtaláltam a helyet, és sorba kell állni, de még a csík felénél se tartok
Heisman
Kezdő drogosok mindennapjai
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
nem értem ezt az UEFA-t, azt írták mostantól lehet jegyet venni, erre sehol nem dobja fel
Heisman
Negritis
Heisman
Negritis
közben megtaláltam a helyet, és sorba kell állni, de még a csík felénél se tartok

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 892 — The Mathematician
Heisman
Negritis
Heisman

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Heisman

Negritis

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 892 — The Mathematician
Heisman

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 729
Gyerekkoromban még én is rá tudtam izgulni egy ilyen tornára, úgy 2008-tól már én se nagyon, legfeljebb tényleg a nyitómeccsen, ha ott éppen jó a hangulat (általában az szokott lenni).

De az még nagyon szokatlan és új élmény, hogy a magyarok is ott vannak.

Ki mit tippel melyik nagy vérzik el az elején?
FLZOLI
A németek. Kevés elit csapatnak volt nyomasztóbb az utóbbi 2-3 éve.

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 808 — a new hope (again)
Ó az a jó "jön az új torna, ami miatt rápörgök most a focira" érzés, ami kb a nyitómeccs 30. percéig tart... 😊 onnantól meg muszájból nézi az ember, hogy az eredményekkel azért tisztában legyen
r.baggio
Nálam nem teljesen így van, már 5-6 éve bevallottam magamnak, hogy a klubfoci nem különösebben érdekek. Max a magyarokat nézem meg a nemzetközi kupákban. De az EB/VB az más. Ilyenkor előtör még belőlem a gyermeki lelkesedés és kötelezően nézem. Mondjuk sajnos én is úgy vagyok mint undi, a keretek feléről már azt se tudom kicsodák, meghogy hol és hogy játszanak 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 273 — nabege2@yahoo.com
Nekem ez a formula nem EB, ez egy kalap fos.
1. Az EB/VB arról szól, hogy egy esetleg két ország megrendezi, az ország futball lázban ég. Több százezer turista jön az országba a meccsek miatt, az egésznek megvan a hangulata.
2. Én vagyok annyira fasz, hogy még a 8! csapatos EB-ket is láttam (1984-től), ez a 24 csapatos (mégha több ország is lett azóta) egy vicc. Legalább lesz 7-8 csapat akinek a meccseire nagyon nem vagyok kíváncsi.
3. Félek, hogy megint nem a realitás talaján fognak mozogni a párt/sportlapok, mindenféle eredményeket elvárnak majd - főleg mert itthon is leszünk - pedig simán lehet, hogy a kapott góljaink száma 10+ lesz és 0 ponttal simán kizúgunk. Ezért nem szeretem a Trollfocinak ezt a részét, mert az ember nyilván ezerrel szurkol a srácoknak, de látja a hiányosságaikat és azért mert leírja, hogy sanszosan kiesünk még nem károgó, csak realista.
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 868 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ó az a jó "jön az új torna, ami miatt rápörgök most a focira" érzés, ami kb a nyitómeccs 30. percéig tart... 😊 onnantól meg muszájból nézi az ember, hogy az eredményekkel azért tisztában legyen
r.baggio
Szerettelek volna cáfolni, de aztán láttam, hogy Török - Olasz lesz a nyitómeccs... 😀

Liverpool Fc
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 940 — no es importante

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 869 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
En mar nem kovetem a focit, nem vagyok tisztaban a jatekosokkal, mostanra gyakorlatilag mar nincs is aktiv jatekos akit kifejezetten klub szinten ismernek, kiveve mondjuk a CR vagy Messi kalibert, de pont ezert izgatottan varom az EB-t. EB es VB idejen altalaban aktivizalom magam es a csalad ferfi tagjaival nezzuk a meccseket ha epp egy helyen tartozkodunk.

Mondjuk iden a COVID miatt nem lesz meg az a klasszikus "nyari sport esemeny" elmeny, mert teljesen osszemosodik az elmult ev 😀

Mindazonaltal ha van olyan weboldal ahol van rovid iras a keretekrol, jatekstilusrol stb, akkor ne tartsatok magatokban.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ki mit tippel melyik nagy vérzik el az elején?

A németek a kapuson és a kp-n kívül hulla gyengék. A francia keret bitang, de a mentalitasuk sokszor ócska és egy beszari az edző. A portugaloknak bazi jó kerete van, de a két vén, CR és Pepe a vezér még mindig. Ha nem egy ultra deffenziv alibi kapitanyuk lenne evvel a kerettel szép focival is 4-be lehetne menni

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Valami turpissaggal, magyaros furganggal a csoportgyozelem is meglehet.
Mondjuk nem engedjuk be az orszagba a portugal meg a francia csapatot, az mar kapasbol 6 pont es 6:0-s golkulonbseg.

Kanyarban kell elozni 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 871 — Lucas Scott
A németek konrkétan szarok az utóbbi időben, bika keret ide vagy oda.
peach
igen, azok voltak. de nem véletlenül tért vissza Müller és Hummels. Löw beismerte, hogy kell a csapatnak mentális erő, amihez Kroos nem elég egyedül. Ez a két srác meg biztosan kihajt mindent a manschaftból, mert ha most leszerepelnek akkor biztosan nem lesznek többet válogatottak. ráadásul Flick is ezerszer lenyilatkozta, hogy Müller mennyire fontos karmester a pályán, nem csak támadásban hanem a letámadásban. tudjátok ő a német Szalai Ádám 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem értem miért nem gyors embereket pakol Rossi előre.
2 gyors ember elől, maradék 8 mögötte tolja a bunkert azt csá. Ehhez a Kleinheisler féle játékintelligencia gyökerek nagyon kevesek lesznek, hogy jól és hatékonyan működjön a gyors átállás védekezésből támadásba.
FLZOLI
Ja mint az üzleti ligában, "menj előre te gyorsan tudsz futni" Aztán 10 perc alatt szopunk hármat mert körbefutják a védőinket 😀
eaglesmcnabb
A védelem patent a Szalai, Orbán duóval 🙂
FLZOLI
Ez sem igaz, mert hangya elszállásával csak szalai maradt aki nemzetközi szinten értelmezhető teljesítményt tud lerakni azon balbunkóban. Szóval készülhetünk langra vagy kecskésre vagy a faszom se tudja kire willi és szalai között ha maradunk a 3 belső védős rendszernél. És akkor ugye úgy számolunk, hogy botka hozza amit a fradiban a bl-ben

több mint 4 éve
Szoboszlai nélkül szerintem teljesen tét és felelősség nélkül játszhatunk, a legelvakultabb szurkolókon kívül senki nem vár eredményt. Ha lenne Dominik, akkor egy hangyányi esélyünk lenne a kb lehető legnehezebb ellenfelek ellen, így nekem az az elvárásom, hogy játszunk, hajtsunk, küzdjünk, aztán lesz ami lesz.
Willie Parker
Kb ugyanez. Amúgy szoboszlaival a 2 pontot sem tartottam volna elképzelhetetlennek. A németek konrkétan szarok az utóbbi időben, bika keret ide vagy oda. A portugálok ellen szintén benne lehetett volna egy mázlis x. Persze a legjobb, legszerencsésebb forgatókönyvek ezek. A franciákat hagyjuk, ott nagyon benne van, hogy kurvára kitömnek minket. Amúgy szerintem kurva szar, hogy a legerősebb csoportban vagyunk. Én annyit szeretnék, hogy legyünk meccsben, legyen miért szurkolni, mákoljunk be egy pontot, rúgjunk pár gólt. Ne végezzenek ki a 30. percre mindhárom meccsen, ettől nagyon félek, de sajnos benne van a pakliban. Amúgy szerintem azon fog múlni, hogy mentálisan feltüzeli vagy hitehagyottá teszi a csapatot a legjobb játékos hiánya.

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 334 — Vikings fan
De nem is értem az embereket.
Sorsolás után nekünk ez egy “feel good” EB kene legyen.
Gyűjtsünk tapasztalatot milyen egy EB, nézzük meg, hogyan tudunk a legjobban zárni aztán meg majd meglassuk.
Nyilván tegye ki a csapat a szívet a pályára, Rossi meg próbálja a legtöbbet kihozni belőlük, de bármilyen elvárás megfogalmazni az vicc…
több mint 4 éve
Szoboszlai nélkül szerintem teljesen tét és felelősség nélkül játszhatunk, a legelvakultabb szurkolókon kívül senki nem vár eredményt. Ha lenne Dominik, akkor egy hangyányi esélyünk lenne a kb lehető legnehezebb ellenfelek ellen, így nekem az az elvárásom, hogy játszunk, hajtsunk, küzdjünk, aztán lesz ami lesz.
Willie Parker
Ha reálisan nézzük akkor Szoboszlaival sem lett volna semmi esélyünk. Ahhoz nagyon nagy formahanyatlás, vagy leolvadás, vagy isteni nagy szerencsék sorozata kell hogy akárcsak pontot is szerezzünk valaki ellen a csoportban.
kapitnono
Igen, a hangányi nálam kb 5% esély arra, hogy egy meccsen pontot csenjünk.
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
Willie Parker
Ha reálisan nézzük akkor Szoboszlaival sem lett volna semmi esélyünk. Ahhoz nagyon nagy formahanyatlás, vagy leolvadás, vagy isteni nagy szerencsék sorozata kell hogy akárcsak pontot is szerezzünk valaki ellen a csoportban.

több mint 4 éve
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
2 gyors ember elől, maradék 8 mögötte tolja a bunkert azt csá. Ehhez a Kleinheisler féle játékintelligencia gyökerek nagyon kevesek lesznek, hogy jól és hatékonyan működjön a gyors átállás védekezésből támadásba.
FLZOLI
Ja mint az üzleti ligában, "menj előre te gyorsan tudsz futni" Aztán 10 perc alatt szopunk hármat mert körbefutják a védőinket 😀
eaglesmcnabb
A védelem patent a Szalai, Orbán duóval 🙂

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hat ez a kozeppalya vicc😃
Kenny
Az egész keret azt mutatja mennyire gyenge a merítési lehetőség. Ez a csapat az NL-ben azon kívül, hogy talán mi ismertük fel kellően a benne rejlő lehetőségeket, és vettük komolyan, azért volt sikeres, mert egy jól összerakott, látszólag is begyakorolt csapatvédekezésünk van, előre felé pedig pontrúgások után kifejezetten veszélyesek és eredményesek vagyunk.
Én sajnálom, hogy amikor egy pályája csúcsán lévő Juhász, Gera, Dzsudzsak stb csapatunk volt akkor nem találtak egy ilyen edzőt, mint a Rossi.
Nyilván a portugál, német, francia hármas ellen ez sem lesz semmire elég, de a nálunk nem messze jobb csapatok ellen képesek vagyunk rendszeresen tyúkszaros meccsen pontot, pontokat szerezni és ez nem véletlen.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 160 — je suis poloska
FLZOLI

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
No offense, de az angoloknal Alexander-Arnold a top3 RB kozott sincsen iden. Vicc, ha o fog kezdeni. Wan-Bissaka, James es Walker is lazan jobb idenyt produkalt nala, de talan meg Trippier is. Southgate abba fog belebukni, hogy ragaszkodik a kis szerelmeihez, de egyaltalan nem erti a rendszert, amiben jatszanak. TAA vedekezesevel az amugy is csiga angol vedelem halott lesz, mint ahogy elore latom, hogy ez a barom Sterlinget is kezdetni fogja, mivel kiskedvence evek ota, es az a csavo is teljesen hasztalan a valogatottban, konkretan meg jo tornaja nem volt. De korrekt sem. Hig kaka allandoan. Es egy ilyen klubideny utan marad a keretben. Vicc ez a Southgate is. A pali oriasi csalodas, hogy mennyire keptelen kihasznalni a brutalis tehetsegeket, mert nem hajlando engedni a rogeszmeibol, mint Sterling is peldaul. Pedig micsoda keret ez, atyaeg. De mar elore felek, hogy hany remek formaban levo jatekos padozik majd folyamatosan a szivszerelmei miatt. Alig varom.

Kozeppalyan nem is lehet kerdes, hogy Rice lesz a vedekezo, az a csavo egy kiraly. Talan van annyi esze Southgate-nek is, hogy eszrevette, ha a gyerek mar legalabb ket eve kb elit szinten jatszik...
Stez
van a szezon, meg van a forma. tornára nem a statokat viszik a játékosok, hanem a formát.
Trent lehet nem a legjobb védő (háromvédős felállásnál mondjuk pont eltűnik), viszont ha arról van szó, hogy be kell lőni Kane fejére a labdát, akkor Trippier vagy ő, nincs más opció.

és hát szezon végére nagyon összeállt a játéka (egy-két hibától eltekintve), győztes góllal, asszisztokkal.

ettől eltekintve én pl nem dőlnék a kardomba, ha nem játszik (nem viszik), persze csak akkor, ha emiatt érzett bosszúságot jó irányba csatornázza. legalább kipihenné magát, azt úgysem tudta igazán idén, tavaly későn zárult a szezon, aztán válogatott meccsek voltak, aztán megsérült, nem tudott sem alapozni, sem rendesen felépülni, szezon első felében tényleg fájdalmas volt nézni. de nem most.
slowmotion
Ha ennyire tudna gondolkozni Southgate, hogy ki tud beadni, nincs az edzok kozt a helye. Egy vedonek vedekeznie kell, ami ebbol a sorbol Trentnek meg a legrosszabbul, masreszt egy szelso vedonel fontos, milyen rendszerbe jatszik, hogy lehet kihasznalni az erossegeit, mivel uthetnek vissza a gyengesegei. Az angolok mas rendszerbr jatszanak teljesen, raadasul csigalassu kozepso vedoik vannak, amihez Trentet parositva harakirit kapsz, ami a vedelmet illeti. Szvsz sokkal jobban illene ide Wan-Bissaka, mert joval hatekonyabb vedo, es ebbe az angol csapatba most erre van szukseg, mert a vedelme sokkal gyengebb es sebezhetobb.

Az pedig alapbol szarvashiba lenne, ha Southgate fejjatekkal operalna ennel a csapatnal, ahol Grealish, Henderson, Foden, Mount, Sancho, Rashford, vagyis ennyi esz, kreativitas jatszik. Ezt nekik a foldon kell kijatszaniuk filleres labdakkal. De irtam azt is, hogy epp attol tartok, hogy Southgate mesterien el fogja tolni ezt a csapatot, es abszolut nem arra fog majd epiteni, ami a jatekosok erossege lenne. Illetve az osszeallitasa is legalabb ket helyen rossz lesz, amibe meccs fog majd kerulni. Ezt nem birom az angolokban, hogy allandoan eltoljak az kapitany kinevezeset, allandoan a szokasos korbol valasztanak tucatedzoket, akik a Premier League-ben mar voltak 10 klubnal legalabb, es tobbsegukben ket evnel tovabb sem huztak, vagy eloszedik az utanpotlasbol az emberkeket, akik nem igazan bizonyitottak. Southgate is pont ilyen. Ha nem lettek volna meg a befolyasos ismerosei, aligha lesz o a szov. kap.