Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Nagyon drukkolok a skótoknak, hogy lenyomják a hülyeangolokat a Wembley-ben 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Egyáltalán nem bánnám, ha Trent kikerülne a keretből, combhajlító-sérülést szedett össze amúgy.Henderson továbbra is folyamatosan rehabilitál és próbál kész lenni. 100 napja nem játszott és amikor igen akkor is CB-ként. Kivételesen nem lennék szomorú, ha Pool játékos nélkül vágnának neki az EB-nek az Angolok.
Jelenleg asszem amúgy 8 Pool játékos van az EB-n, TAA esetleg ha kidől tényleg akkor marad 7.
Henderson
Robertson
Neco Will
Harry Wilson
Thiago
Jota
Shaquiri
Azért látszik, hogy a brazil és afrikai vonal a domináns most nálunk... 😀

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Egyre kuszabb ez a Rebrov story.büdös az egész történet. ha megvan a februári felmondás írásban akkor miről beszélünk?
Az a baj vele, hogy Kubatovnak azt sem hiszem el amit kerdez, Rebrov meg at ugynoke meg kibaszott rafinaltak, hogy ezt a BL penzes dolgot belealkudtak a szerzodesbe.
De az is egyre nyilvanvalobb, hogy valakinek tenyleg szurta a szemet, hogy ennyit keresett Rebrov.
Bar en olyat is hallottam, hogy Rebrov azon akadt ki( teszem hozza joggal), hogy nem akartak neki kifizetni a BL penzt.
Kenny
plusz ez h Rebrov június 8ra rendelte vissza a csapatot, Orosz Paliék meg június 4-re, eléggé nevetséges.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Pedig az, kár ezt túlgondolni és jobb előre készülni rá 🙂Southgate sztem tuti azt a szar 3-4-2-1-et akarja nyomatni, különben tényleg mi a tosznak vitt ki 4 RB-t egy pármeccses tornára? Szóval sztem menni fog az 5 védő + 2DM és a maradék 3 oldja meg a támadást.Azert, mert o nagy zsenikent kitalalta, hogy a haromvedos rendszerben Trippier-t berakja baloldali kp-nak, ergo ugye LWB-nek. Igy o sanda gyanum szerint egyebkent nem jobboldali vedonek megy az Eb-re, hanem baloldalinak.
Duff
En biztos kikopnem a piamat, hogyha egy ilyen keretnel, ahol ott van balon Chilwell, Shaw, jobbon Walker, TAA, James, o fogna es haromvedos rendszerben nyomatna, elveve ezzel a kozeppalyarol a variacios lehetoseget, mivel ott akkor a ket szelen a ket vedo kilovi annak a lehetoseget, hogy a tamadoszekcioba felpakoljon ket verbeli szelsot, ezaltal meg ugye peldaul Sancho biztosan a padra szorul, de Grealish is nyilvan, hiszen akkor kozepre pakol fel ket jatekost Kane moge, mert hat a kozeppalyara ugyebar a ket szelso melle ket vedekezo kopzeppalyas kell. Akkor meg Kane mogott valszeg jatszana egy Rashford/Foden meg egy Mount (utobbi kihagyhatatlan), ez viszont szerintem pontosan az a rendszer, ami pont, hogy egyaltalan nem hozza ki az angol sztarok erossegeit. Ez egy szinte mindenki szamara idegen, nem fit rendszer. Ha Southgate nem hasznalja ki, hogy van egy Sanchoja, egy Grealishe vagy Rashfordja kitolva LW-re, hanem helyette a palya kozepere osszpontositja a jatekot, akkor szerintem egy idiota.
Stez
több mint 4 éve
Nem gondolták komolyan, hogy bejuthatnak, azért írták alá a BL pénzt és nem is vlsz hogy sikerúl ha lettek volna visszavágók. Mindegy hogy, de Megcsinálta. /vlsz utoljára, átszervezés stb:
Most majd kiemeltként nem lesz semmi. Aki nem fradista az ünnepel, hogy végre nem lesz egyértelmű, hogy ezek nyernek.
Azért kiderült, h Kb ennyit számít ha egy Souza, Rebrov kategória van egy csapatnál.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Sirva santikalt le az osztrakok elleni felkimeccs 90. perceben, ugy tamogattak be az oltozobe.Na, akkor ennyi volt TAA Eb-je, ez gyorsan eldolt.??
Stez
Negritis
több mint 4 éve
Na, akkor ennyi volt TAA Eb-je, ez gyorsan eldolt.??
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Na, akkor ennyi volt TAA Eb-je, ez gyorsan eldolt.
több mint 4 éve
Egyre kuszabb ez a Rebrov story. Az a baj vele, hogy Kubatovnak azt sem hiszem el amit kerdez, Rebrov meg at ugynoke meg kibaszott rafinaltak, hogy ezt a BL penzes dolgot belealkudtak a szerzodesbe.
De az is egyre nyilvanvalobb, hogy valakinek tenyleg szurta a szemet, hogy ennyit keresett Rebrov.
Bar en olyat is hallottam, hogy Rebrov azon akadt ki( teszem hozza joggal), hogy nem akartak neki kifizetni a BL penzt.
több mint 4 éve
Southgate sztem tuti azt a szar 3-4-2-1-et akarja nyomatni, különben tényleg mi a tosznak vitt ki 4 RB-t egy pármeccses tornára? Szóval sztem menni fog az 5 védő + 2DM és a maradék 3 oldja meg a támadást.Azert, mert o nagy zsenikent kitalalta, hogy a haromvedos rendszerben Trippier-t berakja baloldali kp-nak, ergo ugye LWB-nek. Igy o sanda gyanum szerint egyebkent nem jobboldali vedonek megy az Eb-re, hanem baloldalinak.
Duff
En biztos kikopnem a piamat, hogyha egy ilyen keretnel, ahol ott van balon Chilwell, Shaw, jobbon Walker, TAA, James, o fogna es haromvedos rendszerben nyomatna, elveve ezzel a kozeppalyarol a variacios lehetoseget, mivel ott akkor a ket szelen a ket vedo kilovi annak a lehetoseget, hogy a tamadoszekcioba felpakoljon ket verbeli szelsot, ezaltal meg ugye peldaul Sancho biztosan a padra szorul, de Grealish is nyilvan, hiszen akkor kozepre pakol fel ket jatekost Kane moge, mert hat a kozeppalyara ugyebar a ket szelso melle ket vedekezo kopzeppalyas kell. Akkor meg Kane mogott valszeg jatszana egy Rashford/Foden meg egy Mount (utobbi kihagyhatatlan), ez viszont szerintem pontosan az a rendszer, ami pont, hogy egyaltalan nem hozza ki az angol sztarok erossegeit. Ez egy szinte mindenki szamara idegen, nem fit rendszer. Ha Southgate nem hasznalja ki, hogy van egy Sanchoja, egy Grealishe vagy Rashfordja kitolva LW-re, hanem helyette a palya kozepere osszpontositja a jatekot, akkor szerintem egy idiota.
több mint 4 éve
Southgate sztem tuti azt a szar 3-4-2-1-et akarja nyomatni, különben tényleg mi a tosznak vitt ki 4 RB-t egy pármeccses tornára? Szóval sztem menni fog az 5 védő + 2DM és a maradék 3 oldja meg a támadást.
több mint 4 éve
Egyebkent ha Southgate oda akarna porkolni a fiatalokkal, en tok siman nekimennek az Eb-nek egy 3-4-3-as csapattal, Henderson - Walker, Mings, Stones - Foden, Henderson, Rice, Mount - Sancho, Kane, Grealish kezdovel. Ez egy gyors, kreativ, okos csapat, ami a szeleken is bombaeros, ha pedig fel kell razni, akkor johetnek a gollovesben erosebb cserek, bejon Rashford es DCL.Ha meg a Soutgate altal favorizalt 4-3-3, akkor Henderson - Walker, Mings, Stones, Chilwell - Henderson, Rice, Mount - Sancho, Kane, Grealish lenne a kezdom.
Negyvedos rendszerben Chilwell kihagyhatatlan, zsenialis a pali.
Southgate viszont szerintem 4-3-3-ban a Henderson - Walker, Maguire, Stones, Chilwell - Phillips, Mount, Rice - Foden, Kane, Sterlinget fogja eroltetni. Sterling nyilvan szar lesz, ugyhogy a helyere majd bejon Rashford, ha meg a kozeppalyan kell picit elorejatekban javitani, akkor Phillips helyett jon Hendo.
Szerencsetlen Grealish alig lesz palyan, pedig a legnagyobb zseni, es azt sem latom, hogy Sancho stabil kezdo lesz, pedig szerintem kihagyhatatlan, ha egeszseges. Perpill Sterlingnek semmi keresnivaloja nem lenne a keretben, a kezdot illetoen meg nalam Rashford eleg kerdojeles, tulsagosan hullamzo. Faradt nagyon.
A tobbiekben viszont az a jo, hogy univerzalisak, Fodent nyugodt szivvel odarakhatod a kozeppalyara, de szukseg eseten Grealish is berakhatod iranyito kozeppalyasnak, hogy osztogasson, noha szelen szeret jatszani. A lenyeg, hogy a kozeppalyan es a szelen lehet trukkozni eleg rendesen, ha Southgate azt akarna. A problemam mondjuk, hogy az elmult egy evben nem egyszer eleg siralmas otletei voltak, szenvedett is nem egyszer az angol valogatott nehany fura rendszereben.
több mint 4 éve
En biztosan Walkert jatszatnam, szerintem o ebbe a csapatba jobb fit, ha 4-3-3-at nyomat majd Southgate. Tobbet, hatekonyabban vedekezik. Southgate-bol azt is kinezem, hogy egyszerre jatszik majd Phillips es Rice, es Mount lesz az iranyito kozeppalyas, aki szervezi a jatekot. Hendo meg kispad, elso korben, ahogy Grealish is, mert azt sem latom, hogy a kiskedvenc Sterling, vagy Foden helyett o lesz a kezdo a balszelen LW-kent.Az pedig alapbol szarvashiba lenne, ha Southgate fejjatekkal operalna ennel a csapatnal, ahol Grealish, Henderson, Foden, Mount, Sancho, Rashford, vagyis ennyi esz, kreativitas jatszik. Ezt nekik a foldon kell kijatszaniuk filleres labdakkal. De irtam azt is, hogy epp attol tartok, hogy Southgate mesterien el fogja tolni ezt a csapatot, es abszolut nem arra fog majd epiteni, ami a jatekosok erossege lenne.Igaz.
Stez
Mondjuk ha Kane lesz a center (ami vszínű), akk sztem jól jön TAA a jobboldalra, persze akk egyértelmű h Henderson és Rice 1-szerre kell h a pályán legyenek.
Kb ugyanez. Amúgy szoboszlaival a 2 pontot sem tartottam volna elképzelhetetlennek. A németek konrkétan szarok az utóbbi időben, bika keret ide vagy oda. A portugálok ellen szintén benne lehetett volna egy mázlis x. Persze a legjobb, legszerencsésebb forgatókönyvek ezek. A franciákat hagyjuk, ott nagyon benne van, hogy kurvára kitömnek minket. Amúgy szerintem kurva szar, hogy a legerősebb csoportban vagyunk. Én annyit szeretnék, hogy legyünk meccsben, legyen miért szurkolni, mákoljunk be egy pontot, rúgjunk pár gólt. Ne végezzenek ki a 30. percre mindhárom meccsen, ettől nagyon félek, de sajnos benne van a pakliban. Amúgy szerintem azon fog múlni, hogy mentálisan feltüzeli vagy hitehagyottá teszi a csapatot a legjobb játékos hiánya.Ha van csapatrészünk, ami stabil az a védelem közepe Orbánnal meg Szalaival, szal sztem sok gólt nem fogunk kapni a meccsek korai szakaszában. Inkább a 2. félidő lehet necces, egy jobbféle francia presszing ellen rohadtul nem látom h stabilan átlépnénk a félpályát, annak meg fáradtság lesz a vége.
peach
empty taxi
több mint 4 éve
Honvéd - Villarreal lesz a "hivatalos" új Bozsik avató.Gerard Moreno mestertizes incoming 😉 😀
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Honvéd - Villarreal lesz a "hivatalos" új Bozsik avató.több mint 4 éve
Az pedig alapbol szarvashiba lenne, ha Southgate fejjatekkal operalna ennel a csapatnal, ahol Grealish, Henderson, Foden, Mount, Sancho, Rashford, vagyis ennyi esz, kreativitas jatszik. Ezt nekik a foldon kell kijatszaniuk filleres labdakkal. De irtam azt is, hogy epp attol tartok, hogy Southgate mesterien el fogja tolni ezt a csapatot, es abszolut nem arra fog majd epiteni, ami a jatekosok erossege lenne.Igaz.
Stez
Mondjuk ha Kane lesz a center (ami vszínű), akk sztem jól jön TAA a jobboldalra, persze akk egyértelmű h Henderson és Rice 1-szerre kell h a pályán legyenek.
Kb ugyanez. Amúgy szoboszlaival a 2 pontot sem tartottam volna elképzelhetetlennek. A németek konrkétan szarok az utóbbi időben, bika keret ide vagy oda. A portugálok ellen szintén benne lehetett volna egy mázlis x. Persze a legjobb, legszerencsésebb forgatókönyvek ezek. A franciákat hagyjuk, ott nagyon benne van, hogy kurvára kitömnek minket. Amúgy szerintem kurva szar, hogy a legerősebb csoportban vagyunk. Én annyit szeretnék, hogy legyünk meccsben, legyen miért szurkolni, mákoljunk be egy pontot, rúgjunk pár gólt. Ne végezzenek ki a 30. percre mindhárom meccsen, ettől nagyon félek, de sajnos benne van a pakliban. Amúgy szerintem azon fog múlni, hogy mentálisan feltüzeli vagy hitehagyottá teszi a csapatot a legjobb játékos hiánya.Ha van csapatrészünk, ami stabil az a védelem közepe Orbánnal meg Szalaival, szal sztem sok gólt nem fogunk kapni a meccsek korai szakaszában. Inkább a 2. félidő lehet necces, egy jobbféle francia presszing ellen rohadtul nem látom h stabilan átlépnénk a félpályát, annak meg fáradtság lesz a vége.
peach
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mennyi egyébként a jegyár?Na sikerült venni 😊megvagyok én is 😊
Azért tartott ennyi ideig mert nem csak a BP jegyek, hanem a Koppenhága Szentpétervár is benne volt a rendszerbe 😊
Heisman
a magyar-franciára akartunk kimenni, de nem engedett a megfelelő kategóriába 1-nél többet, szóval az lett a döntés, hogy átevezünk a portugál-franciára.
remélem lesz még tétje 😀
shawnka
dande
Szerkesztette: shawnka
több mint 4 éve
Én 30 €-ért vettem, volt 100 és 120 € is az biztos, illetve volt még a 30 és a 100-as között talán még 2 kategória, illetve azt hiszem volt talán egy 20 €-s is.Mennyi egyébként a jegyár?Na sikerült venni 😊megvagyok én is 😊
Azért tartott ennyi ideig mert nem csak a BP jegyek, hanem a Koppenhága Szentpétervár is benne volt a rendszerbe 😊
Heisman
a magyar-franciára akartunk kimenni, de nem engedett a megfelelő kategóriába 1-nél többet, szóval az lett a döntés, hogy átevezünk a portugál-franciára.
remélem lesz még tétje 😀
shawnka
dande
több mint 4 éve
Mennyi egyébként a jegyár?Na sikerült venni 😊megvagyok én is 😊
Heisman
remélem lesz még tétje 😀
shawnka
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Na sikerült venni 😊megvagyok én is 😊
Heisman
remélem lesz még tétje 😀
több mint 4 éve
Na sikerült venni 😊Azért tartott ennyi ideig mert nem csak a BP jegyek, hanem a Koppenhága Szentpétervár is benne volt a rendszerbe 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Plusz Flick mester jön az EB után. Ha ki is esnek vele az olyan meccsen lesz mint a Bayern psg volt idén.Gyerekkoromban még én is rá tudtam izgulni egy ilyen tornára, úgy 2008-tól már én se nagyon, legfeljebb tényleg a nyitómeccsen, ha ott éppen jó a hangulat (általában az szokott lenni).Azert az a nemet csapat eleg fasza fiatalokbol all. Egyedul a vedelem kerdojeles nalam, de a kozeppalya bitang, a tamadosor pedig Gnabryval es Mullerrel szinten jo lehet. Csak Sanet kell tavol tartani, mert lehuzza a csapatjatekot. A jovoje annak a csapatnak rohadt jo lesz Musialaval, Kai nagymesterrel es Wirtzcel a kovetkezo tornara.
De az még nagyon szokatlan és új élmény, hogy a magyarok is ott vannak.
Ki mit tippel melyik nagy vérzik el az elején?A németek. Kevés elit csapatnak volt nyomasztóbb az utóbbi 2-3 éve.
FLZOLI
Kampman
Allitom, hogy a nemetek nyomaszto kepet Low krealta, aki az utobbi idoben mar nem epp kozkedvelt vendeg arrafele, szerintem meg a jatekosok koreben sem, azok utan, amit lemuvelt a Bayernesekkel.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ki mit tippel melyik nagy vérzik el az elején?Szerintem a németek a nagyok közül. A védelem az elég gyengének tűnik, a kp jó nevekből áll, kérdés hogy meglesz e a megfelelő összeállítás, a támadórészleg megint csak nem valami erős alakulat.
A németek a kapuson és a kp-n kívül hulla gyengék. A francia keret bitang, de a mentalitasuk sokszor ócska és egy beszari az edző. A portugaloknak bazi jó kerete van, de a két vén, CR és Pepe a vezér még mindig. Ha nem egy ultra deffenziv alibi kapitanyuk lenne evvel a kerettel szép focival is 4-be lehetne menni
FLZOLI

több mint 4 éve
Gyerekkoromban még én is rá tudtam izgulni egy ilyen tornára, úgy 2008-tól már én se nagyon, legfeljebb tényleg a nyitómeccsen, ha ott éppen jó a hangulat (általában az szokott lenni).Azert az a nemet csapat eleg fasza fiatalokbol all. Egyedul a vedelem kerdojeles nalam, de a kozeppalya bitang, a tamadosor pedig Gnabryval es Mullerrel szinten jo lehet. Csak Sanet kell tavol tartani, mert lehuzza a csapatjatekot. A jovoje annak a csapatnak rohadt jo lesz Musialaval, Kai nagymesterrel es Wirtzcel a kovetkezo tornara.
De az még nagyon szokatlan és új élmény, hogy a magyarok is ott vannak.
Ki mit tippel melyik nagy vérzik el az elején?A németek. Kevés elit csapatnak volt nyomasztóbb az utóbbi 2-3 éve.
FLZOLI
Kampman
Allitom, hogy a nemetek nyomaszto kepet Low krealta, aki az utobbi idoben mar nem epp kozkedvelt vendeg arrafele, szerintem meg a jatekosok koreben sem, azok utan, amit lemuvelt a Bayernesekkel.