Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 868 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Wijnaldum vélhetően PSG

Liverpool Fc
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 868 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Állítólag a BM megvette Sault 80 misiert.
Mi a tokomnek????
csebi
A Bayern a pletykák szerint Neuhausra nyomul, a Dortmund Kobelre.

Saul a Chelsea-City-MU triónál került szóba, a Poolt pedig Ruben Nevessel és Tielemanssal boronálják össze, míg Adama Traore iránt a Tham-Chelsea páros versenyez.
Willie Parker
Nem lesz drágább érkezőnk a nyaron Konaténál.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 066
Nem tudom eldönteni így 15 perc után, hogy a válogatott vagy a Bears offense reménytelenebb.
tüsi91
A Bearsben a jatekosok legalabb egy egesz meccsen vegig tudnak futni. Mig mi ki fogunk purcanni az elso felido utan. Mar latom elore Rossitol: Hosszu szezon volt es nem birtuk a tempot tartani az ellenfellel.
több mint 4 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
EB2020 Tippelde:

Ki fog nyerni:
Dánia: fattyu

Ki nyerjen:
Magyarország: fattyu

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
S lőn:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Soccer EB 2021 - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 303 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
6 nap és EB, lassan el lehet kezdeni írni akit általában Sobri szokott hogy kinek drukkolsz (a magyarokon kívül) és hogy ki fog nyerni 😀
Heisman
Nem lesz külön EB topik, mint volt a 2016-osnak, meg a két legutóbbi vb-nek?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
6 nap és EB, lassan el lehet kezdeni írni akit általában Sobri szokott hogy kinek drukkolsz (a magyarokon kívül) és hogy ki fog nyerni 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 303 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Japán komolyan veszi már a vb-selejtezők e korai szakaszát is, 6 meccs 6 győzelem, 37-0 gólkülönbség 😁

több mint 4 éve
 www.facebook.com/classicfootballshirts/posts/4498805683480997

Ez még mai szemmel is brutál.
first touch 20, flair 20.
eaglesmcnabb
Aki nem FM-ezik ezt nem fogja érteni amit alá írtál 😀
Heisman
Ez egy művelt közösség, itt nincs olyan 😄
Hozzátenném a dribblinget.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"

eaglesmcnabb
Aki nem FM-ezik ezt nem fogja érteni amit alá írtál 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 160 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 937 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Saul minek, azt nem tudom.
Willie Parker
Hogyha melegszik a pite, akkor majd szólnak Saulnak, hogy segítsen nyerni.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 199
Mi a tokomnek????
csebi

Saul a Chelsea-City-MU triónál került szóba, a Poolt pedig Ruben Nevessel és Tielemanssal boronálják össze, míg Adama Traore iránt a Tham-Chelsea páros versenyez.
Willie Parker
Moncz írta, ő azért képben van eléggé
csebi
Igen, Neuhausért most kb 40-et kér a Gladbach, de ti jövőre szeretnétek egy idei előszerződéssel.

Saul minek, azt nem tudom.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 871 — Lucas Scott
Mi a tokomnek????
csebi

Willie Parker
Moncz írta, ő azért képben van eléggé

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 199
Mi a tokomnek????
csebi

több mint 4 éve
Stöger hivatalos a Fradinál.

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
Mert nem lehetett egy nagy csapat ellen. Pl olaszok, angolok, spanyolok... ellen lekotni meccset és gyakorolni a taktikát. Ennek a Ciprus elleni meccsnek aztán sok értelme volt, biztos így kell majd nyomulni az Eb-n is ahol 25%-os labdatartással operálunk majd
FLZOLI
De mondjuk ertelme sincs ugy kezdeni egy Eb-t, hogy elotte kaptal egy negyest. 🙂
Nyilvan nem hulyek a jatekosok, hogy most kit vernek meg, de azert mentalisan megis jobb pozitiv toltettel elkezdeni egy tornat. Foleg, hogy bekerultunk egy olyan csoportban, ahol ha az ellenfelek nagyon akarnak jatszani, akkor eleg nagy pofonokba is beleszaladhatunk akar. Marpedig ebben a csoportban minket papiron kotelezo vernie mindenkinek, es emiatt a golkulonbseg sem lehet az ellenfeleknek feltetlenul mindegy, hogy mondjuk a 60. percben ketgolos elonynel kipasszolgassak a maradek fel orat.

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mert nem lehetett egy nagy csapat ellen. Pl olaszok, angolok, spanyolok... ellen lekotni meccset és gyakorolni a taktikát. Ennek a Ciprus elleni meccsnek aztán sok értelme volt, biztos így kell majd nyomulni az Eb-n is ahol 25%-os labdatartással operálunk majd

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 940 — no es importante
Azért egy sima bulimeccset túlgondolni művészet tényleg. A fontosabb kérdés, hogy van-e még Sch-val kezdődő ígeretes mtk-ban pallérozódó játékos, mert ha mást nem, deutsch érdemei közé legalább már két srácot felírhatunk

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 334 — Vikings fan
Azért jó a barátságos meccs, mert ha nyerünk, szarok vagyunk, hogy csak ennyire nyertünk.
Ha nagyon nyerünk, akkor meg biztos a másik csapat csak nem vette komolyan.
Ha kikapunk, akkor meg itt a vég. Hiszen annál fontosabb, mint egy ilyen meccsen mit játszunk, nincs.
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Szerencsére az EB alatt nem sok olyan meccsunk lesz, ahol mi leszünk fölényben és nekünk kellene építkezni... 😊
somoskovig
No para, három szolid 0-0-lal továbbmegyünk, mint az olaszok a '82-es VB-n 😀
warr_b
Engedd meg, hogy pontosítsak: a három döntetlen stimmel, de abból kettő 1-1 volt.
nagylaza
Tudom. Magunkra értettem, nem tartom valószínűnek hogy bármelyik ellenfélnek is gólt lőnénk 😊
warr_b
Ugyanilyen hígfos meccset jatszottunk otthon a 16-os eb előtt is Elefáncsontparttal (B ellen ráadasul) aztán kicsit más volt a tornán. Ebből nem érdemes levonni semmilyen következtetést, az ellenfelek nevei hallatán inkább 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 808 — a new hope (again)
Schafer nagy találat lehet, ha így játszik végig.
Kenny
Már az első félidőben is felfele lógott ki, egyértelmű mvp

Egyébként szerintem nagyon rendben volt ez a meccs, végig kézben volt, az történt nagyjából amit akartunk.
peach
Én csak kb. 10 percet láttam belőle. 1-0-ás győzelmet akartunk?
nagylaza
Szerintem neked még sok is volt az a 10 petc, ne erőltesd

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
Kenny

Egyébként szerintem nagyon rendben volt ez a meccs, végig kézben volt, az történt nagyjából amit akartunk.
peach
Én csak kb. 10 percet láttam belőle. 1-0-ás győzelmet akartunk?
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 808 — a new hope (again)
Kenny

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Szerencsére az EB alatt nem sok olyan meccsunk lesz, ahol mi leszünk fölényben és nekünk kellene építkezni... 😊
somoskovig
No para, három szolid 0-0-lal továbbmegyünk, mint az olaszok a '82-es VB-n 😀
warr_b
Engedd meg, hogy pontosítsak: a három döntetlen stimmel, de abból kettő 1-1 volt.
nagylaza
Tudom. Magunkra értettem, nem tartom valószínűnek hogy bármelyik ellenfélnek is gólt lőnénk 😊