Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Persze, lehetséges. Garbage time, igen, csak azzal meg az a gond hogy ellenünk valószínűleg nem fognak leállni a csapatok mert nem tudhatják hogy mások hányat lőnek majd. Aminek lehet szurkolni hogy a németeknek ne kelljen egyáltalán már a mi meccsünk és ott talán tényleg lesz garbage time.Szerintem fogunk gólt lőni. Garbage time is van a világon. Plusz hátha lesz valaki akkora mákos mint Dzsudzsák volt 5 éve, hogy 2 megpattant lövése is bemegy.Remélem a németek ma ellövik a puskaporukat, mert ha nem, akkor még ellenük is beleszaladhatunk az EB-n a késbe. Megmondom őszintén jelenleg nem nagyon látom, ki ellen tud majd Rossi csapata egyáltalán pontot szerezni az EB-n.Gólt lőni ki ellen fog, az a kérdés nem a pontszerzés
iktriad
davemayer
iktriad
Ne legyen igazam de én ettől az eb szerepléstől 0-t várok, kb olyat amire a kritikus (balos...?) média majd jól ráharap, pl ilyen szalagcimeket hogy "3 csúfos vereség, 2 hazai pályán és siralmas teljesítmény".
5 éve azèrt volt 3-4 európai szinten ok játékosunk, ma ez mivel nincs Szoboszlai (és Korcsmár sem) ez elöl 0, hátul meg Gula és Orbán.
Ha lenne elöl playmakerünk aki képes a csapat mozgatására és a váratlan húzásokra (Gera volt és most Szoboszlai lehetett volna) akkor elhinném előzetesen hogy koncentráló csapat ellen is be tudunk találni, így nem.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Szerintem fogunk gólt lőni. Garbage time is van a világon. Plusz hátha lesz valaki akkora mákos mint Dzsudzsák volt 5 éve, hogy 2 megpattant lövése is bemegy.Remélem a németek ma ellövik a puskaporukat, mert ha nem, akkor még ellenük is beleszaladhatunk az EB-n a késbe. Megmondom őszintén jelenleg nem nagyon látom, ki ellen tud majd Rossi csapata egyáltalán pontot szerezni az EB-n.Gólt lőni ki ellen fog, az a kérdés nem a pontszerzés
iktriad
davemayer
több mint 4 éve
Remélem a németek ma ellövik a puskaporukat, mert ha nem, akkor még ellenük is beleszaladhatunk az EB-n a késbe. Megmondom őszintén jelenleg nem nagyon látom, ki ellen tud majd Rossi csapata egyáltalán pontot szerezni az EB-n.Gólt lőni ki ellen fog, az a kérdés nem a pontszerzés
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
A tegnapi az Lett.Meddig tartott a lett - német meccs? Egy hétig.Várjál várjál.
iktriad
Ez azt jelenti, hogy a lett csapat egy szinten van a brazillal?
slowmotion
több mint 4 éve
Meddig tartott a lett - német meccs? Egy hétig.Várjál várjál.
iktriad
Ez azt jelenti, hogy a lett csapat egy szinten van a brazillal?
több mint 4 éve
persze mert játszott a mi kutyánk kölyke a felcsúti akadémiáról, így azért borítékolható voltJapán komolyan veszi már a vb-selejtezők e korai szakaszát is, 6 meccs 6 győzelem, 37-0 gólkülönbség 😁Japán gólt kapott, de így is 4-1-re nyert 😄
warr_b
Mongólia is nyert 🤪
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
anno már polster is elqrtaMeddig tartott a lett - német meccs? Egy hétig.Hokiban szorosabb volt 😄
iktriad
Amúgy Feröer sem sűrűn rúg 5 gólt...
warr_b
több mint 4 éve
Meddig tartott a lett - német meccs? Egy hétig.Hokiban szorosabb volt 😄
iktriad
Amúgy Feröer sem sűrűn rúg 5 gólt...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Meddig tartott a lett - német meccs? Egy hétig.
több mint 4 éve
Remélem a németek ma ellövik a puskaporukat, mert ha nem, akkor még ellenük is beleszaladhatunk az EB-n a késbe. Megmondom őszintén jelenleg nem nagyon látom, ki ellen tud majd Rossi csapata egyáltalán pontot szerezni az EB-n.
több mint 4 éve
Japán komolyan veszi már a vb-selejtezők e korai szakaszát is, 6 meccs 6 győzelem, 37-0 gólkülönbség 😁Japán gólt kapott, de így is 4-1-re nyert 😄
warr_b
Mongólia is nyert 🤪

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Oroszpalikát választották -szerencsére 😊-akkor, amikor megbeszélték, hogy nem igazolnak a beleegyezése nélkül játékost— és tudatosan megszegték.
Ezzel el is dőlt a faszméregetés.
REBROV lesz még a fagyinál komolyabb helyen edző, csak idő kérdése, palkóékat meg pont tudjuk...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Ja és a rebrov-kinizsi sztori előbbi emírségekbe való szerződésével lett csak teljes, micsoda kamukéró volt az összes szereplő, mikor az igazság régóta nyílt titok volt kb mindenkinek, akit érdekelt a történet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Pedig ez nem egy jó korosztály, legjobb játékos a felnőtteknél van, Musiala de neki sztem garantálták a felnőtt Eb-t elore h ne Angliát válassza. Egyszerűen Strunz ennyire jó edző.germánoknál jön az utánpótlás a nem árjákból ahogy néztem 😊2014-rendeztünk utoljára utánpótlás EB-t, akkor is német-portugál döntő volt.És most is 1-0 a vége.
Kampman
Tényleg vannak ilyen ismétlődő mintázatok.
Kampman
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
hát ez a concacaf nemzetek ligája döntő totál agyfasz volt így box score alapján 😊A legérdekesebb része, hogy a második félidőben már Ethan HORVATH védett az amerikaiknál
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
hát ez a concacaf nemzetek ligája döntő totál agyfasz volt így box score alapján 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
germánoknál jön az utánpótlás a nem árjákból ahogy néztem 😊2014-rendeztünk utoljára utánpótlás EB-t, akkor is német-portugál döntő volt.És most is 1-0 a vége.
Kampman
Kampman
több mint 4 éve
2014-rendeztünk utoljára utánpótlás EB-t, akkor is német-portugál döntő volt.És most is 1-0 a vége.
Kampman
több mint 4 éve
Kurva Henderson, kiveszi Carvert-Lewis kezéből a labdát aztán meg elcseszi a 11est és a hendimet. Ok hogy nem rúgtál még gólt a nemzeti csapatban de ha ilyen ótvarul rúgod a 11est ne vedd ki a csatárod kezéből a labdá te kretén
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Wijnaldum vélhetően PSGmégse barca?
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
lesz 3 állomás, MLSZ oldalán asszam fent van mindjárt megkeresem, az egyik a Dózsa György útnál lesz. meccs előtt egy nappal kell bejelentkezni ott a a covid kártyával és személyivel/útlevéllel (ezt most vettem észre hogy írták)azt láttam, hogy lesz 4 karkötős station a városban. azt tudjuk, hogy a Puskásnál actually hol lesz? csak a meccs előtt fogom tudni átvenni majd, nem akarok a kutakodással baszakodniEB meccsekre kell szurkolói kártya? mert a vásárláskor elég volt beírni egy nullát.Nem kell. Személyi igazolvány szám kell és majd a karszalaghoz oltási igazolvány .
ozibozi
gordon
shawnka
“ Ez a három helyszín a Groupama Aréna (B-lelátó, a Sas-szobor mellett), a Dózsa György út (Városliget) és a Papp László Budapest Sportaréna. Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8.00-tól 20.00-ig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7.00-kor nyitnak, és a második félidő kezdetekor zárnak.”
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
azt láttam, hogy lesz 4 karkötős station a városban. azt tudjuk, hogy a Puskásnál actually hol lesz? csak a meccs előtt fogom tudni átvenni majd, nem akarok a kutakodással baszakodniEB meccsekre kell szurkolói kártya? mert a vásárláskor elég volt beírni egy nullát.Nem kell. Személyi igazolvány szám kell és majd a karszalaghoz oltási igazolvány .
ozibozi
gordon
több mint 4 éve
EB meccsekre kell szurkolói kártya? mert a vásárláskor elég volt beírni egy nullát.Nem kell. Személyi igazolvány szám kell és majd a karszalaghoz oltási igazolvány .
ozibozi
több mint 4 éve
EB meccsekre kell szurkolói kártya? mert a vásárláskor elég volt beírni egy nullát.az Uefa szurkolói kártya volt szerintem, olyat nálunk nem osztanak
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
EB meccsekre kell szurkolói kártya? mert a vásárláskor elég volt beírni egy nullát.