Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért azt megnézném milyen tények alapján állítod hogy beleszólnak a csapat összeállításába.Ez a rész engem különösebben nem foglalkoztat, mivel oldaltól függetlenül a magyar ember az olyan, hogy semmi nem tetszik neki, semminek nem tud örülni, mert egy búval baszott, szolgalelkű szardarab. Természetesen az inget ne vegye fel senki, ha nem az övé!Miért, hány jobboldali kritikus sajtóorgánum van Mo-n?Ne legyen igazam de én ettől az eb szerepléstől 0-t várok, kb olyat amire a kritikus (balos...?) média majd jól ráharap,davemayer😂😂😂
Mikey
Még akkor is szidják a csapatokat amikor megy a szekér, képzeld el mi lesz itt ha egy kicsit újra megdöccen.
davemayer
Nekem abból a bullshitből van elegem, hogy ha kritizálni mer valaki bármit, amit a Fidesz vagy az ellenzék csinál, akkor az egyből balos, meg momentumos, meg libernyák, elitista fájzeres, fidesznyik, putyinista, satöbbi. Nem lehet, hogy csak tisztán, narancs/lila/piros/kék/zöld/szivárványszínű köd nélkül látja a világot? Ja nem, mert reflexből be kell skatulyázni valamilyennek, hogy érdemi vita nélkül le lehessen hülyézni azt a valakit. Helló tolerancia.
A magyar válogatott fos. A Puskás Stadion többszörös áron indokolatlanul drágán készült el. A Fidesz lop és Orbán hazudik, az oltások nem egyformán jók. Ezek tények, akkor is ha libernyák, akkor is ha fideszbérenc vagyok.
Az miért szidás, ha megírják, hogy rosszul játszott a csapat? Miért szidás, ha megírják, hogy xy játékosnak a válogatott közelében nem lenne a helye? Miért szidás, ha megírják, hogy fentről beleszólnak az összeállításba? Amikor ezek, van, hogy sajnos tények.
Mikey
Az meg hogy megbélyegeznek fordítva is igaz hidd el, nézd csak meg mi van pl itt ezen a fórumon ha esetleg történik valami jó is és azt te szóvá teszed.
Azt természetesen le lehet írni hogy szar a csapat, vagy nem teljesit jól, engem az ebből fakadó politikai célzatú következtetések zavarnak kurvára.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem iróniából írtam, én sportot támogató embernek gondolom magam így örülök a végeredménynek de attól még tudom hogy a politikai döntéshozóknak mik voltak a valódi indítékai illetve hogy az ide vezető út hogy is történt.Kenyeret és cirkuszt ugye, nem volt hülyeség már akkor sem.Ezt ironiabol irtad?
davemayer
A mondas arrol szolt, hogy hogyan tudjak a nep szajat legkonnyebben befogni.
*Szerk
Ha magad nem a "nep" tagjanak tartod es ugy irtad, akkor ertem.
Borbinho
Nem akarok itt politikai vitát indítani, csak hogy értsd: én örülök hogy a lopásnak ezt a fajtáját választották mert legalább az elrakott pénzek mellett épült is valami.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ez a rész engem különösebben nem foglalkoztat, mivel oldaltól függetlenül a magyar ember az olyan, hogy semmi nem tetszik neki, semminek nem tud örülni, mert egy búval baszott, szolgalelkű szardarab. Természetesen az inget ne vegye fel senki, ha nem az övé!Miért, hány jobboldali kritikus sajtóorgánum van Mo-n?Ne legyen igazam de én ettől az eb szerepléstől 0-t várok, kb olyat amire a kritikus (balos...?) média majd jól ráharap,davemayer😂😂😂
Mikey
Még akkor is szidják a csapatokat amikor megy a szekér, képzeld el mi lesz itt ha egy kicsit újra megdöccen.
davemayer
Nekem abból a bullshitből van elegem, hogy ha kritizálni mer valaki bármit, amit a Fidesz vagy az ellenzék csinál, akkor az egyből balos, meg momentumos, meg libernyák, elitista fájzeres, fidesznyik, putyinista, satöbbi. Nem lehet, hogy csak tisztán, narancs/lila/piros/kék/zöld/szivárványszínű köd nélkül látja a világot? Ja nem, mert reflexből be kell skatulyázni valamilyennek, hogy érdemi vita nélkül le lehessen hülyézni azt a valakit. Helló tolerancia.
A magyar válogatott fos. A Puskás Stadion többszörös áron indokolatlanul drágán készült el. A Fidesz lop és Orbán hazudik, az oltások nem egyformán jók. Ezek tények, akkor is ha libernyák, akkor is ha fideszbérenc vagyok.
Az miért szidás, ha megírják, hogy rosszul játszott a csapat? Miért szidás, ha megírják, hogy xy játékosnak a válogatott közelében nem lenne a helye? Miért szidás, ha megírják, hogy fentről beleszólnak az összeállításba? Amikor ezek, van, hogy sajnos tények.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Kenyeret és cirkuszt ugye, nem volt hülyeség már akkor sem.Ezt ironiabol irtad?
davemayer
A mondas arrol szolt, hogy hogyan tudjak a nep szajat legkonnyebben befogni.
*Szerk
Ha magad nem a "nep" tagjanak tartod es ugy irtad, akkor ertem.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ok, de az hogy nincs kórházi ellátás, az a stadion miatt van? Vidd ki a keletibe is akkor, a vasút is sok közpénzt visz el.Kenyeret és cirkuszt ugye, nem volt hülyeség már akkor sem.Fateromnak hetente kell felutaznia Pápáról BP-re, mert 180 km-es körzetben nem találtunk kórházat, ahol normálisan ellátták volna, legközelebb majd elviszem a stadion mellett, hátha attól meggyógyul majd a prosztatája
davemayer
r.baggio
Jobbulást az apukádnak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kenyeret és cirkuszt ugye, nem volt hülyeség már akkor sem.Fateromnak hetente kell felutaznia Pápáról BP-re, mert 180 km-es körzetben nem találtunk kórházat, ahol normálisan ellátták volna, legközelebb majd elviszem a stadion mellett, hátha attól meggyógyul majd a prosztatája
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
BezárvaLeghangosabban mindig az a madár csiripel amelyik nincs kalitkába zárva. ‘ dakota közmondás’Idézetet pontosan
ozibozi
davemayer
több mint 4 éve
Tok jozan volt meg, magyar szurkolokkal spanolodtak.😊Nah hazafele belefutottam a szurkolokba meg 2 ír tagba is. 😀Aztán szondát érdemes lett volna fújatni vele vagy az arcára volt írva az eredmény?
Vrij6
davemayer
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Leghangosabban mindig az a madár csiripel amelyik nincs kalitkába zárva. ‘ dakota közmondás’Idézetet pontosan
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nah hazafele belefutottam a szurkolokba meg 2 ír tagba is. 😀Aztán szondát érdemes lett volna fújatni vele vagy az arcára volt írva az eredmény?
Vrij6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Miért, hány jobboldali kritikus sajtóorgánum van Mo-n?Ne legyen igazam de én ettől az eb szerepléstől 0-t várok, kb olyat amire a kritikus (balos...?) média majd jól ráharap,davemayer😂😂😂
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nah hazafele belefutottam a szurkolokba meg 2 ír tagba is. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
"Leégés az eb-n, Rebrov nélkül a fradi is szar lesz" látom vannak páran akik már dörzsölik a tenyerüket, gratulálok. Meg különben is, hogy jutottunk ki... röhej komolyan, vicces hogy nincs az az eredmény ami hosszabb távra is bekussoltatná ezeket a hangokat, egyszerűen utálni kell a focit, mert O1G. Akinek nem inge ne vegye magára, de pl rebrovval meg a fradival kapcsolatban is az magyaráz itt most a legjobban aki máshol (véletlenül persze) pont O1G-zik. Telt házas majdnem 70 ezres hazai EB meccsek lesznek egy teljesen európai színvonalú stadionban Pesten, 10 évvel ezelőtthöz képest ez már egy csoda - legalábbis nekem, én azt hittem már meg sem fogom érni (pedig 40 sem vagyok) hogy ilyen stadion lesz pesten. És ha nincs a köcsög Orbán meg a mocskos fidesz, nem is épült volna meg.
Kenyeret és cirkuszt ugye, nem volt hülyeség már akkor sem.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2021/06/08/noi-elnoke-lesz-a-vilag-legregibb-futballszovetsegenek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ne legyen igazam de én ettől az eb szerepléstől 0-t várok, kb olyat amire a kritikus (balos...?) média majd jól ráharap,davemayer😂😂😂
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 522
nem mind1, a meccseken amugy is terdre fognak kenyszeriteni a franciak, portugalok es a nemetek..annyival jobbak.Mindent a sikeres szereplésért 🤣ezzel igazából az mlsz csak azokat a válogatottakat nyomja fel, akik térdelni fognak, mert hát ha ez politizálás akkor azért büntetés járna.es akkor mi van ha a jatekosok amugy se akartak terdelni viszont ezmiatt tuti lenne par cikk, hogy milyen gecik a magyarok, hogy nem szolidarisak es a szovetseg elebe ment es magara huzta a vizes lepedot?csak éppen a főnök épp ezt mondta nem olyan rég:Hülyén néz ki, ha mondjuk ketten térdelnek a tizenegyből 😊és ha egy játékos térdelni szeretne? azért ez, hogy a szövetség eldönti, hogy nem térdel senki az ugyanaz, mint amikor mások eldöntik, hogy a játékosoknak térdelniük kell. egyik sem helyes sztem.hvg.hu/sport/20210608_magyar_labdarugo_valogatott_terdeles_rasszizmus_tiltakozas_foci_ebHelyes. Semmi köze ennek a focihoz meg az EB-hez.
Amadeus
warr_b
csebi
Érthet egyet a dologgal, támogathatja, nyilván, de ne a focipályán. Az a munkahelye. Gondolom te se térdelnél le mondjuk egy követségi fogadáson, ha eljátszanák a himnuszt 😁
warr_b
„Tudomásul kell venni, hogy minden közösségben, a munkahelyeken és a sportegyesületeknél is, világnézeti és értékrendbeli kérdésekben eltérő vélemények léteznek. Ha ezek nem kirekesztők, rasszisták, akkor ezekkel együtt kell tudni élni, el kell fogadni, hogy az emberek különbözőképpen gondolkoznak. A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba – ez egyaránt igaz Gulácsi Péterre és Petry Zsoltra is” – fogalmazott honlapjukon a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor.
most ugyanő megszabja, hogy mit tehet vki. ráadásul ez az a szövetség, amelynek sport eseményei előtt a fidesz elnöke rendszeresen tart beszédeket ...
csebi
rokaur
csebi
Amúgx nem tudom, miért vagy meglepve, hogy mást mondabak, mint amit tesznek...
warr_b
HUUUUUUU
😀
több mint 4 éve
Mindent a sikeres szereplésért 🤣ezzel igazából az mlsz csak azokat a válogatottakat nyomja fel, akik térdelni fognak, mert hát ha ez politizálás akkor azért büntetés járna.es akkor mi van ha a jatekosok amugy se akartak terdelni viszont ezmiatt tuti lenne par cikk, hogy milyen gecik a magyarok, hogy nem szolidarisak es a szovetseg elebe ment es magara huzta a vizes lepedot?csak éppen a főnök épp ezt mondta nem olyan rég:Hülyén néz ki, ha mondjuk ketten térdelnek a tizenegyből 😊és ha egy játékos térdelni szeretne? azért ez, hogy a szövetség eldönti, hogy nem térdel senki az ugyanaz, mint amikor mások eldöntik, hogy a játékosoknak térdelniük kell. egyik sem helyes sztem.hvg.hu/sport/20210608_magyar_labdarugo_valogatott_terdeles_rasszizmus_tiltakozas_foci_ebHelyes. Semmi köze ennek a focihoz meg az EB-hez.
Amadeus
warr_b
csebi
Érthet egyet a dologgal, támogathatja, nyilván, de ne a focipályán. Az a munkahelye. Gondolom te se térdelnél le mondjuk egy követségi fogadáson, ha eljátszanák a himnuszt 😁
warr_b
„Tudomásul kell venni, hogy minden közösségben, a munkahelyeken és a sportegyesületeknél is, világnézeti és értékrendbeli kérdésekben eltérő vélemények léteznek. Ha ezek nem kirekesztők, rasszisták, akkor ezekkel együtt kell tudni élni, el kell fogadni, hogy az emberek különbözőképpen gondolkoznak. A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba – ez egyaránt igaz Gulácsi Péterre és Petry Zsoltra is” – fogalmazott honlapjukon a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor.
most ugyanő megszabja, hogy mit tehet vki. ráadásul ez az a szövetség, amelynek sport eseményei előtt a fidesz elnöke rendszeresen tart beszédeket ...
csebi
rokaur
csebi
Amúgx nem tudom, miért vagy meglepve, hogy mást mondabak, mint amit tesznek...

több mint 4 éve
ezzel igazából az mlsz csak azokat a válogatottakat nyomja fel, akik térdelni fognak, mert hát ha ez politizálás akkor azért büntetés járna.es akkor mi van ha a jatekosok amugy se akartak terdelni viszont ezmiatt tuti lenne par cikk, hogy milyen gecik a magyarok, hogy nem szolidarisak es a szovetseg elebe ment es magara huzta a vizes lepedot?csak éppen a főnök épp ezt mondta nem olyan rég:Hülyén néz ki, ha mondjuk ketten térdelnek a tizenegyből 😊és ha egy játékos térdelni szeretne? azért ez, hogy a szövetség eldönti, hogy nem térdel senki az ugyanaz, mint amikor mások eldöntik, hogy a játékosoknak térdelniük kell. egyik sem helyes sztem.hvg.hu/sport/20210608_magyar_labdarugo_valogatott_terdeles_rasszizmus_tiltakozas_foci_ebHelyes. Semmi köze ennek a focihoz meg az EB-hez.
Amadeus
warr_b
csebi
warr_b
csebi
rokaur
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
rokaur
876
es akkor mi van ha a jatekosok amugy se akartak terdelni viszont ezmiatt tuti lenne par cikk, hogy milyen gecik a magyarok, hogy nem szolidarisak es a szovetseg elebe ment es magara huzta a vizes lepedot?csak éppen a főnök épp ezt mondta nem olyan rég:Hülyén néz ki, ha mondjuk ketten térdelnek a tizenegyből 😊és ha egy játékos térdelni szeretne? azért ez, hogy a szövetség eldönti, hogy nem térdel senki az ugyanaz, mint amikor mások eldöntik, hogy a játékosoknak térdelniük kell. egyik sem helyes sztem.hvg.hu/sport/20210608_magyar_labdarugo_valogatott_terdeles_rasszizmus_tiltakozas_foci_ebHelyes. Semmi köze ennek a focihoz meg az EB-hez.
Amadeus
warr_b
csebi
warr_b
csebi
Eleg sok minden ellen lehetne terdelni es ugynezki a dilivonaton nincs fek...
Szerkesztette: rokaur
több mint 4 éve
csak éppen a főnök épp ezt mondta nem olyan rég:Hülyén néz ki, ha mondjuk ketten térdelnek a tizenegyből 😊és ha egy játékos térdelni szeretne? azért ez, hogy a szövetség eldönti, hogy nem térdel senki az ugyanaz, mint amikor mások eldöntik, hogy a játékosoknak térdelniük kell. egyik sem helyes sztem.hvg.hu/sport/20210608_magyar_labdarugo_valogatott_terdeles_rasszizmus_tiltakozas_foci_ebHelyes. Semmi köze ennek a focihoz meg az EB-hez.
Amadeus
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hülyén néz ki, ha mondjuk ketten térdelnek a tizenegyből 😊és ha egy játékos térdelni szeretne? azért ez, hogy a szövetség eldönti, hogy nem térdel senki az ugyanaz, mint amikor mások eldöntik, hogy a játékosoknak térdelniük kell. egyik sem helyes sztem.hvg.hu/sport/20210608_magyar_labdarugo_valogatott_terdeles_rasszizmus_tiltakozas_foci_ebHelyes. Semmi köze ennek a focihoz meg az EB-hez.
Amadeus
warr_b
csebi

több mint 4 éve
és ha egy játékos térdelni szeretne? azért ez, hogy a szövetség eldönti, hogy nem térdel senki az ugyanaz, mint amikor mások eldöntik, hogy a játékosoknak térdelniük kell. egyik sem helyes sztem.hvg.hu/sport/20210608_magyar_labdarugo_valogatott_terdeles_rasszizmus_tiltakozas_foci_ebHelyes. Semmi köze ennek a focihoz meg az EB-hez.
Amadeus
warr_b
több mint 4 éve
Idén járni fog a 4-6-os rendesenNyár van -> jön a pályafelújítás
petey
| Értettem egyébként a poént 😊 |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Idén járni fog a 4-6-os rendesenPersze, lehetséges. Garbage time, igen, csak azzal meg az a gond hogy ellenünk valószínűleg nem fognak leállni a csapatok mert nem tudhatják hogy mások hányat lőnek majd. Aminek lehet szurkolni hogy a németeknek ne kelljen egyáltalán már a mi meccsünk és ott talán tényleg lesz garbage time.Szerintem fogunk gólt lőni. Garbage time is van a világon. Plusz hátha lesz valaki akkora mákos mint Dzsudzsák volt 5 éve, hogy 2 megpattant lövése is bemegy.Remélem a németek ma ellövik a puskaporukat, mert ha nem, akkor még ellenük is beleszaladhatunk az EB-n a késbe. Megmondom őszintén jelenleg nem nagyon látom, ki ellen tud majd Rossi csapata egyáltalán pontot szerezni az EB-n.Gólt lőni ki ellen fog, az a kérdés nem a pontszerzés
iktriad
davemayer
iktriad
Ne legyen igazam de én ettől az eb szerepléstől 0-t várok, kb olyat amire a kritikus (balos...?) média majd jól ráharap, pl ilyen szalagcimeket hogy "3 csúfos vereség, 2 hazai pályán és siralmas teljesítmény".
5 éve azèrt volt 3-4 európai szinten ok játékosunk, ma ez mivel nincs Szoboszlai (és Korcsmár sem) ez elöl 0, hátul meg Gula és Orbán.
Ha lenne elöl playmakerünk aki képes a csapat mozgatására és a váratlan húzásokra (Gera volt és most Szoboszlai lehetett volna) akkor elhinném előzetesen hogy koncentráló csapat ellen is be tudunk találni, így nem.
davemayer