Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Belenéztem a meccsbe, az ír kapus kurva fiatalnak tűnt, meg ismerősnek is.

Aztán rájöttem, hogy a Liverpool
két éves cserekapusa 😊
slowmotion
Annál azért tuti öregebb

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

két éves cserekapusa 😊
slowmotion
Aztakurva, akkor tenyleg nagyon fiatal 😮

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 401 — Cowboys fan

két éves cserekapusa 😊
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 083
Mindig van választás.
ozibozi
Ha nem választasz akkor is választasz.
Coelho szint’

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Mindig van választás.
több mint 4 éve
Kenyeret és cirkuszt ugye, nem volt hülyeség már akkor sem.
davemayer
Ezt ironiabol irtad?

A mondas arrol szolt, hogy hogyan tudjak a nep szajat legkonnyebben befogni.

*Szerk
Ha magad nem a "nep" tagjanak tartod es ugy irtad, akkor ertem.
Borbinho
Nem akarok itt politikai vitát indítani, csak hogy értsd: én örülök hogy a lopásnak ezt a fajtáját választották mert legalább az elrakott pénzek mellett épült is valami.
davemayer
😀😀😀
Löfli
Pozitív hozzáállás. A rosszban is megtalálni a jót. Sikerült. 😊
Mikey
Nézd, ha nem ők vannak akkor a pénz ugyanúgy eltűnik, az eü ugyanúgy szar csak Puskás Aréna sincs. Vagy szted balos kormányzással is megépült volna? Kötve hiszem.
davemayer
Azért sokakkal ellentétben nem szopnám le hirtelen a viktort. /már ha van választási lehetőség/
Ha nincs akkor ok.
Van stadion sok országban, ott is ahol nem évente kétszer ha megtelik. Van forma 1 is Kínától-Bakuig, mégsem verem a brét hogy nem lopta el a pínzt az ellenzék. Kinek mi.
ozibozi
Nekem akkor sem ok, ha nincs más választás 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 305
davemayer
Ezt ironiabol irtad?

*Szerk
Borbinho
Nem akarok itt politikai vitát indítani, csak hogy értsd: én örülök hogy a lopásnak ezt a fajtáját választották mert legalább az elrakott pénzek mellett épült is valami.
davemayer
😀😀😀
Löfli
Mikey
Nézd, ha nem ők vannak akkor a pénz ugyanúgy eltűnik, az eü ugyanúgy szar csak Puskás Aréna sincs. Vagy szted balos kormányzással is megépült volna? Kötve hiszem.
davemayer
Ezt nem tudhatjuk. Egyébként az ilyen "mi lett volna, ha" jellegű dolgokon csak akkor szoktam elmélkedni, ha csajokról van szó és az elmulasztott lehetőségekről. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azt hogy 25 szezon alatt 2 magyar csapat jutott be a BLbe, meg 17 vilagesemenybol 2re kijutott a valogatott, ne nevezzuk mar sikernek konyorgom.

Az elmult 35 evrol beszeltem, es sikerult valahogy belehozni a politikat. Gratulalok.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 729
Dohányos öregember -> Lazio
Heisman
Egy pillanatra felsejlett előttem Zdenek Zeman, de sajnos nem ő lesz, úgy néz ki 😕

több mint 4 éve
Nem véletlenül nem nézek be már hónapok óta a politika topikba.
Kampman
Jól teszed...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 729
Nem véletlenül nem nézek be már hónapok óta a politika topikba.

több mint 4 éve
davemayer
Ezt ironiabol irtad?

*Szerk
Borbinho
davemayer
😀😀😀
Löfli
Mikey

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tenyleg nem feszultseget akarok generalni, de:
A gond szerintem inkabb azzal van, hogy sikernek van beallitva az, ami alapbol elvarhato lenne (minden amit felsoroltal).

25 ev alatt 2 BL fotabla, 35 ev alatt 2 EB szereples
Borbinho
Nekem meg az a gond hogy azt mondják hogy ez elvárható. Eleve a sportban nincs ilyen, pláne a fociban hogy beletettél x pénzt akkor az biztos sikert garantál. A másik meg az hogy az a pénz amit beletettek a fociba még mindig nem akkora hogy arról lehessen beszélni hogy adott csapatainknak ne minimum azonos vagy erősebb ellenfeleket verve kelljen hozni az "elvártat".

Aki azt gondolja hogy pl a magyar válogatottól alap elvárás az eb szereplés nézze meg milyen csapatok nincsenek ott. Nem is értem komolyan.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
A gond szerintem inkabb azzal van, hogy sikernek van beallitva az, ami alapbol elvarhato lenne (minden amit felsoroltal).

Borbinho
És ebből mennyi a Fidesz éra alatt ?
több mint 4 éve
Trendi leírni hogy O1G, még az is lehet h unalmas, de azért ne felejtkezzünk meg egy apróságról, mégpedig hogy orbán valójában egy büdös nagy geci. Az évtizedes legjobb barátja szerint egy geci, nem egy random fidesz hater pampogott. Aki ismeri, együtt loptak. Nem egy ilyen fotel kommentelő kis okoskodó szerint.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
Dohányos öregember -> Lazio

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Az meg hogy megbélyegeznek fordítva is igaz hidd el, nézd csak meg mi van pl itt ezen a fórumon ha esetleg történik valami jó is és azt te szóvá teszed.

Azt természetesen le lehet írni hogy szar a csapat, vagy nem teljesit jól, engem az ebből fakadó politikai célzatú következtetések zavarnak kurvára.
davemayer
Fordítva is igaz? Mihez képest? Említettem mindkét oldalt direkt. 😊 (Látod, pont erről beszéltem.)

Magyarországon sajnos a (profi) sport és a politika össze van fonódva ezer szállal. Ezáltal nem meglepő, ha a végső következtetés mindig ugyanaz, hogy a politikai így meg úgy.
Mikey
Igen, csak ha siker van akkor belekötünk a siker hátterébe illetve a keletkezésének körülményeibe + bagatelizáljuk (1 meccses bl selejtezők, pótselejtezős kijutás, nem vette senki komolyan a NL-ját) ha meg éppen nincs akkor meg eleve "minek költik a pénzünket rá+O1G". Engem ez idegesít a végletekig, hogy a politikai kényszeres negativitás keresést átültették a sportra is.
davemayer
Amúgy megértem. Nekem pl. alig van olyan ismerősöm, akivel tudnék öt percnél tovább beszélgetni BÁRMIRŐL anélkül, hogy a politikát képbe hozná akárcsak említés szintjén is. Elszomorító és kiábrándító. Munka ugyanez.
Mikey
Ez sajnos a mai Mo velejárója 😕
És ez addig így lesz amíg a vezető politikusokat ebből a 2 oldalból választják illetve amíg a feltörekvők szépen betagozódnak a helyeikre.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
"Leégés az eb-n, Rebrov nélkül a fradi is szar lesz" látom vannak páran akik már dörzsölik a tenyerüket, gratulálok. Meg különben is, hogy jutottunk ki... röhej komolyan, vicces hogy nincs az az eredmény ami hosszabb távra is bekussoltatná ezeket a hangokat, egyszerűen utálni kell a focit, mert O1G. Akinek nem inge ne vegye magára, de pl rebrovval meg a fradival kapcsolatban is az magyaráz itt most a legjobban aki máshol (véletlenül persze) pont O1G-zik.

Telt házas majdnem 70 ezres hazai EB meccsek lesznek egy teljesen európai színvonalú stadionban Pesten, 10 évvel ezelőtthöz képest ez már egy csoda - legalábbis nekem, én azt hittem már meg sem fogom érni (pedig 40 sem vagyok) hogy ilyen stadion lesz pesten. És ha nincs a köcsög Orbán meg a mocskos fidesz, nem is épült volna meg.

davemayer
Na és akkor mi van ha szeretem a focit, de a politika nélkül is kritikus vagyok a csapataimmal szembe. Próbálom elemezni mi történik, kontextusba helyezni, de érdemet még se kisebbíteni. És ez nem csak a magyarokkal, hanem pl a spanyolokkal vagy a németekkel szemben is igaz.
Heisman
Akkor te értelmesen közelíted meg a szituációt, de nem is az a végkövetkeztetésed egy adott sporttal kapcsolatos gondolatmented végén hogy O1G.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
davemayer
Ezt ironiabol irtad?

*Szerk
Borbinho
davemayer
😀😀😀
Löfli

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 626 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
davemayer
Ezt ironiabol irtad?

*Szerk
Borbinho
davemayer
😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve

Szerkesztette: Borbinho

több mint 4 éve
Az meg hogy megbélyegeznek fordítva is igaz hidd el, nézd csak meg mi van pl itt ezen a fórumon ha esetleg történik valami jó is és azt te szóvá teszed.

Azt természetesen le lehet írni hogy szar a csapat, vagy nem teljesit jól, engem az ebből fakadó politikai célzatú következtetések zavarnak kurvára.
davemayer
Fordítva is igaz? Mihez képest? Említettem mindkét oldalt direkt. 😊 (Látod, pont erről beszéltem.)

Magyarországon sajnos a (profi) sport és a politika össze van fonódva ezer szállal. Ezáltal nem meglepő, ha a végső következtetés mindig ugyanaz, hogy a politikai így meg úgy.
Mikey
Igen, csak ha siker van akkor belekötünk a siker hátterébe illetve a keletkezésének körülményeibe + bagatelizáljuk (1 meccses bl selejtezők, pótselejtezős kijutás, nem vette senki komolyan a NL-ját) ha meg éppen nincs akkor meg eleve "minek költik a pénzünket rá+O1G". Engem ez idegesít a végletekig, hogy a politikai kényszeres negativitás keresést átültették a sportra is.
davemayer
Amúgy megértem. Nekem pl. alig van olyan ismerősöm, akivel tudnék öt percnél tovább beszélgetni BÁRMIRŐL anélkül, hogy a politikát képbe hozná akárcsak említés szintjén is. Elszomorító és kiábrándító. Munka ugyanez.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 707 — "Montoya por favor!"
"Leégés az eb-n, Rebrov nélkül a fradi is szar lesz" látom vannak páran akik már dörzsölik a tenyerüket, gratulálok. Meg különben is, hogy jutottunk ki... röhej komolyan, vicces hogy nincs az az eredmény ami hosszabb távra is bekussoltatná ezeket a hangokat, egyszerűen utálni kell a focit, mert O1G. Akinek nem inge ne vegye magára, de pl rebrovval meg a fradival kapcsolatban is az magyaráz itt most a legjobban aki máshol (véletlenül persze) pont O1G-zik.

Telt házas majdnem 70 ezres hazai EB meccsek lesznek egy teljesen európai színvonalú stadionban Pesten, 10 évvel ezelőtthöz képest ez már egy csoda - legalábbis nekem, én azt hittem már meg sem fogom érni (pedig 40 sem vagyok) hogy ilyen stadion lesz pesten. És ha nincs a köcsög Orbán meg a mocskos fidesz, nem is épült volna meg.

davemayer
Na és akkor mi van ha szeretem a focit, de a politika nélkül is kritikus vagyok a csapataimmal szembe. Próbálom elemezni mi történik, kontextusba helyezni, de érdemet még se kisebbíteni. És ez nem csak a magyarokkal, hanem pl a spanyolokkal vagy a németekkel szemben is igaz.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve

davemayer

Mikey

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve

davemayer