Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 969
Ez a Pool az ilyen full bekkelő csapat ellen sose volt jó. Főleg, hogy egész évben az az érzés hogy 5-ösbe ragadt a 6 sebességes váltó tavaly nyáron.
Toca
Na most lehet látni milyen élete van egy Barca szurkolónak...ilyen csapatok ellen 😀
Klaci79
Igen. A Bayern is addig bekkelt míg talált vhogy nyolc gólt 😊
csebi
Nyilván mindenre lehet találni ellenpéldát, de azért 10 év alatt volt kb 5 olyan meccs, ahol annyira elbaszta a Barca, mint azt. Abból az 5-ből 3 biztos Bayern volt...ettől még igaz azt írtam, csak gondolom jó mindenbe belekötni 😊
Klaci79
El ez a mende monda a barcarol de sztem ez így nem igaz már jelenleg. Lehet 10 éve oké volt ez de azért az utóbbi 2-3 évben már nem.
csebi
Gondolom sok Barca meccset nézel. Mert annak ellenére, hogy évek óta leszálló ágban vannak, a meccsek jelentős részében bizony ez van. Meddő labdabirtoklasi fölény. Erre megcáfolold 2-3 Bayern elleni meccsel 2 vagy 3 év alatt. Inkább elengedem...tényleg nem az ÖSSZES Barca meccs ilyen!
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
azért a mai játékkal is vallatni lehetne keményen, ha 20 évvel később születtem volna tuti bayernes lennék 😀
eaglesmcnabb
zisz iz kólld célfutball.
slowmotion
jó látni hogy mourinhoból még maradt itt valami 😀 csak az a kár hogy Pepe nem maradt itt belőle 😀
eaglesmcnabb
casemiro hozza a szellemét
Negritis
ordas nagy tévhit volt pedig, pepe fele annyira nem volt agresszív mint pl. ramos volt 😀 neymarnak több pirosa volt párhuzamosan az idő alatt amíg nálunk játszott pepe 😀
eaglesmcnabb
Valóban! Pepe-nél csak Ramos volt tuskóbb játékos az elmúlt években...szerencsére Pepe ez mellé még segghülye is volt, így van mire emlékezni 😉
clbass
Nem biztos, hogy ez a sportág neked való, mert láthatóan nem érted mi történik.

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 391 — Cowboys fan
Egy korszak lezárult, /nem volt hosszú/
erőlködni lehet még, de felesleges.
ozibozi
meglássuk jövőre.
slowmotion
Te is tudod, csak idő kell az emésztéshez. Jó volt szép volt igaz is volt, csak sajnos ennyi volt.
ozibozi
a tavalyi év a szinte lényegtelen sérüléssel, meg az idei a dögvésszel is outlier. ha meg esetleg nem jönne össze a haccíntér, akkor a heti egy meccsel mindenkit is megbaszunk Angliában, Európa meg úgysem lesz bizonyítható 😊
több mint 4 éve
Simán a Real a leggyengebb csapat a 4 között de a rutin és a profizmus miatt bőven lehet hogy a legeselyesebb...
FLZOLI
Megnyerik megint. A Chelsea ellen hazai pályán megint fognak lőni 2-3 gólt, onnan pedig már kibuszozzák a többit. A döntőben az aktuális olajos csapat semmit se tud majd kezdeni velük. 1-0, vagy 0-0, büntetőkkel.
Kampman
2-3 gól ne vicceljunk 😊 1db értelmes csatár van a csapatban.

Amíg az öregek bírják szuflával bárkit le tudnak nyomni még mindig. Vicc, hogyha itt egy vén CR rohangalna még mindig elől top favorit lenne a Real

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 065
azért a mai játékkal is vallatni lehetne keményen, ha 20 évvel később születtem volna tuti bayernes lennék 😀
eaglesmcnabb
slowmotion
jó látni hogy mourinhoból még maradt itt valami 😀 csak az a kár hogy Pepe nem maradt itt belőle 😀
eaglesmcnabb
Én Capellóra asszociáltam inkább, Mourinho Madridját legalább utálni lehetett 😀
Kampman
Capello honnan jött vissza, és mekkora meccsekkel.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 158 — je suis poloska
Meg mindig Zidane a legjobb edző az egyenes kiesés rendszerben. Elképesztő h tud meccselni két meccses parharcokban.
csebi
ja csak nézni ne kellene 😀
Valljuk be nem rakta túl magasra a lécet, a Chelsea minden bizonnyal nehezebb falat lesz, de remélem a legjobbakat.

Hala Madrid!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
eaglesmcnabb
slowmotion
eaglesmcnabb
Negritis
ordas nagy tévhit volt pedig, pepe fele annyira nem volt agresszív mint pl. ramos volt 😀 neymarnak több pirosa volt párhuzamosan az idő alatt amíg nálunk játszott pepe 😀
eaglesmcnabb
Valóban! Pepe-nél csak Ramos volt tuskóbb játékos az elmúlt években...szerencsére Pepe ez mellé még segghülye is volt, így van mire emlékezni 😉
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 198 — WHO DAT!!!!
Simán a Real a leggyengebb csapat a 4 között de a rutin és a profizmus miatt bőven lehet hogy a legeselyesebb...
FLZOLI
Én szinte biztos vagyok benne hogy a rutin miatt behúzzák.

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 727
eaglesmcnabb
slowmotion
eaglesmcnabb
Kampman
Ezt is 😉
clbass
Én a Madriddal kapcsolatban ilyen utálom-leszarom viszonyban vagyok. Utáltam a galaktikusokat, a Capello-Schuster-féle szürke csapat hidegen hagyott, a Mourinho-gárdát nagyon nem szerettem, főleg mivel a Barcát is magukhoz züllesztették szakmailag meg morálisan is. A triplázós Madridtól csömöröm volt, de ezt a mait megint nem tudom utálni, mert ahhoz túl unalmasak.

több mint 4 éve
ozibozi
meglássuk jövőre.
slowmotion
Te is tudod, csak idő kell az emésztéshez. Jó volt szép volt igaz is volt, csak sajnos ennyi volt.
több mint 4 éve
Meg mindig Zidane a legjobb edző az egyenes kiesés rendszerben. Elképesztő h tud meccselni két meccses parharcokban.
csebi
De ő csak mákos

több mint 4 éve
eaglesmcnabb
slowmotion
eaglesmcnabb
Negritis

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
FLZOLI
Megnyerik megint. A Chelsea ellen hazai pályán megint fognak lőni 2-3 gólt, onnan pedig már kibuszozzák a többit. A döntőben az aktuális olajos csapat semmit se tud majd kezdeni velük. 1-0, vagy 0-0, büntetőkkel.

több mint 4 éve
ozibozi
Milyen korszak volt?

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
Ez a Pool az ilyen full bekkelő csapat ellen sose volt jó. Főleg, hogy egész évben az az érzés hogy 5-ösbe ragadt a 6 sebességes váltó tavaly nyáron.
Toca
Na most lehet látni milyen élete van egy Barca szurkolónak...ilyen csapatok ellen 😀
Klaci79
Igen. A Bayern is addig bekkelt míg talált vhogy nyolc gólt 😊
csebi
Nyilván mindenre lehet találni ellenpéldát, de azért 10 év alatt volt kb 5 olyan meccs, ahol annyira elbaszta a Barca, mint azt. Abból az 5-ből 3 biztos Bayern volt...ettől még igaz azt írtam, csak gondolom jó mindenbe belekötni 😊
Klaci79
El ez a mende monda a barcarol de sztem ez így nem igaz már jelenleg. Lehet 10 éve oké volt ez de azért az utóbbi 2-3 évben már nem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
FLZOLI
A Real ezt nagyon profin lehozta. Mindkét félidőben volt 2x5 perc, ami neccesebb volt, azon kívül bár a Poolnal volt a labda, de a Real uralta ezt a meccset.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 391 — Cowboys fan
ozibozi
meglássuk jövőre.
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
eaglesmcnabb
slowmotion
eaglesmcnabb
Kampman
Ezt is 😉
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 868 — The Mathematician
eaglesmcnabb
slowmotion
eaglesmcnabb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
eaglesmcnabb
slowmotion
eaglesmcnabb

több mint 4 éve
eaglesmcnabb
slowmotion

több mint 4 éve
Megint az EL-ben lesznek a jobb meccsek.