Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Na ott van Thiago és Jota is.
több mint 4 éve
Ugye első Bayern psgn két olyan szitu volt mikor psg kézre pattant a labda (abból egyik biztosan nem fel kar volt), még csak meg sem nézték ...fejelni próbált és rácsúsztatta a felkarjáraérdekes volt ez a Canra fújt büntetőMi történt?
Negritis
csebi
nézegették aztán megadták, fújható volt de számomra nem egyértelmű
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
a villa ellen is meg az első meccsen is agyfaszt kaptam ezektől az ívelgetésektőlHat igen. Teszem hozza, Klopp kezdoje teljesen erthetetlen szamomra. Thiago es Jota a padon? Foleg elobbi. Lejatszottak 55 percet, es beadogatnak, nulla kreativitas a palya kozepen. Epp ezert kellett volna Thiago, hogy osztogasson.én az eleje óta szidom Salah-t mert ennyi helyzetből Torghelle is gólkirály lenneIgazabol ha Szalah nem minden otodik ordito lehetoseget rugna be, akkor lenne ez tobb gol mondjuk. Ugy is, hogy Mane hatekonysaga is visszaesrtt, Firmino meg... Odarakod a helyere Hahnt, es rug neked haromszor annyi golt. 🙂hát mostanában már megvan 1-2 gólNo offense, de tovabbra sem egy vedo hianya miatt keptelen golt loni kb hetek ota a vilag egyik legjobb tamadoharmasa.Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...Mi is így gondoltuk, csak Prickfordnak volt más elképzelése
ozibozi
slowmotion
Stez
csak most már kapunk is
Negritis
Stez
Negritis
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
fejelni próbált és rácsúsztatta a felkarjáraérdekes volt ez a Canra fújt büntetőMi történt?
Negritis
csebi
nézegették aztán megadták, fújható volt de számomra nem egyértelmű
több mint 4 éve
érdekes volt ez a Canra fújt büntetőMi történt?
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mondjon bárki bármit, de ez az RM féle csaljuk a focit számomra támogathatatlan! Értem én, hogy ez kell és kifizetődő, de jelenleg csak egy csapat akar gólt lőni és ez gáz! Ettől még tegnap is jobban tudtam azonosulni a PSG-vel 😕Ezert nem szeretem a Zidane féle jatekot. 2 golos elonyben meg se probalunk focizni. Utana meg ha mégis kellene a gól akkor kapkodunk az utolsó percekben, mert elotte nem csinaltunk lofaszt se.
clbass
Hozzateszem a Pool ugyanazt hozza támadasban amit a Real szokott ha az ellenfel betomorul, ertelmezhetetlen íveletések szélről, de amugy teljesen lassu jatek.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Hat igen. Teszem hozza, Klopp kezdoje teljesen erthetetlen szamomra. Thiago es Jota a padon? Foleg elobbi. Lejatszottak 55 percet, es beadogatnak, nulla kreativitas a palya kozepen. Epp ezert kellett volna Thiago, hogy osztogasson.én az eleje óta szidom Salah-t mert ennyi helyzetből Torghelle is gólkirály lenneIgazabol ha Szalah nem minden otodik ordito lehetoseget rugna be, akkor lenne ez tobb gol mondjuk. Ugy is, hogy Mane hatekonysaga is visszaesrtt, Firmino meg... Odarakod a helyere Hahnt, es rug neked haromszor annyi golt. 🙂hát mostanában már megvan 1-2 gólNo offense, de tovabbra sem egy vedo hianya miatt keptelen golt loni kb hetek ota a vilag egyik legjobb tamadoharmasa.Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...Mi is így gondoltuk, csak Prickfordnak volt más elképzelése
ozibozi
slowmotion
Stez
csak most már kapunk is
Negritis
Stez
Negritis
több mint 4 éve
Mondjon bárki bármit, de ez az RM féle csaljuk a focit számomra támogathatatlan! Értem én, hogy ez kell és kifizetődő, de jelenleg csak egy csapat akar gólt lőni és ez gáz! Ettől még tegnap is jobban tudtam azonosulni a PSG-vel 😕
több mint 4 éve
érdekes volt ez a Canra fújt büntető
több mint 4 éve
én az eleje óta szidom Salah-t mert ennyi helyzetből Torghelle is gólkirály lenneIgazabol ha Szalah nem minden otodik ordito lehetoseget rugna be, akkor lenne ez tobb gol mondjuk. Ugy is, hogy Mane hatekonysaga is visszaesrtt, Firmino meg... Odarakod a helyere Hahnt, es rug neked haromszor annyi golt. 🙂hát mostanában már megvan 1-2 gólNo offense, de tovabbra sem egy vedo hianya miatt keptelen golt loni kb hetek ota a vilag egyik legjobb tamadoharmasa.Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...Mi is így gondoltuk, csak Prickfordnak volt más elképzelése
ozibozi
slowmotion
Stez
csak most már kapunk is
Negritis
Stez
több mint 4 éve
Amúgy van dijk hiánya sokat számít. Hatalmasat dobott a poolon mikor oda igazolt.az a baj hogy mivel ő nincs így TAA kevésbé tud előremenni, amivel bukik a támadás
csebi
valamint Fabinho-nak is hátrébb kell játszania ami szintén nem segít
több mint 4 éve
Igazabol ha Szalah nem minden otodik ordito lehetoseget rugna be, akkor lenne ez tobb gol mondjuk. Ugy is, hogy Mane hatekonysaga is visszaesrtt, Firmino meg... Odarakod a helyere Hahnt, es rug neked haromszor annyi golt. 🙂hát mostanában már megvan 1-2 gólNo offense, de tovabbra sem egy vedo hianya miatt keptelen golt loni kb hetek ota a vilag egyik legjobb tamadoharmasa.Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...Mi is így gondoltuk, csak Prickfordnak volt más elképzelése
ozibozi
slowmotion
Stez
csak most már kapunk is
Negritis
több mint 4 éve
Amúgy van dijk hiánya sokat számít. Hatalmasat dobott a poolon mikor oda igazolt.
több mint 4 éve
hát mostanában már megvan 1-2 gólNo offense, de tovabbra sem egy vedo hianya miatt keptelen golt loni kb hetek ota a vilag egyik legjobb tamadoharmasa.Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...Mi is így gondoltuk, csak Prickfordnak volt más elképzelése
ozibozi
slowmotion
Stez
csak most már kapunk is
több mint 4 éve
Igaz gyerekecske voltam, de a Liverpool az anno korszakos dolog volt, hatalmas játékosokkal, hiába utálták őket, de félték, tisztelték, mert jók voltak.Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...van az 3 év is, és ha jövőre mikor egészséges a keret akkor is szarok vagyunk akkor lehet erről beszélni
ozibozi
Negritis
Ez már jobb nem lesz, ezt a vak is látja.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
No offense, de tovabbra sem egy vedo hianya miatt keptelen golt loni kb hetek ota a vilag egyik legjobb tamadoharmasa.Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...Mi is így gondoltuk, csak Prickfordnak volt más elképzelése
ozibozi
slowmotion
több mint 4 éve
A vedelemben mi is szarul allunk, a kezdobol ramos, varane es carvajal itt is kiszallt a harcból. Bár utobbi kettő amilyen formaban volt lehet nem akkora érvagas, de azert lehet nem artana ha nem egy kozepso kozeppalyas lenne a jobb bekk 😀még mindig nem 1 játékos esett ki hanem a 3 kezdő CB1 játékos kiesése nem kéne ekkora összeomláshoz vezessen. A keretet kéne frissíteni, mondjuk a kp-n. Jota jó húzás volt előre, kéne egy hasonló kaliber középre is (Ruben Neves)Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...Mi is így gondoltuk, csak Prickfordnak volt más elképzelése
ozibozi
slowmotion
FLZOLI
aztán ugye a CDM-ek közül is mind2 megsérült több kevesebb ideig
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A tuloldalt is hiányzik a Cb1, Cb2 és az RB mégse emiatt nincs konstans jó tamadojateka a csapatnak hónapok ótamég mindig nem 1 játékos esett ki hanem a 3 kezdő CB1 játékos kiesése nem kéne ekkora összeomláshoz vezessen. A keretet kéne frissíteni, mondjuk a kp-n. Jota jó húzás volt előre, kéne egy hasonló kaliber középre is (Ruben Neves)Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...Mi is így gondoltuk, csak Prickfordnak volt más elképzelése
ozibozi
slowmotion
FLZOLI
Negritis
több mint 4 éve
Ez nem ennyire egyszerű, de telefonin nem szeretek írni. Mindjárt elmegyek a gépért.1 játékos kiesése nem kéne ekkora összeomláshoz vezessen. A keretet kéne frissíteni, mondjuk a kp-n. Jota jó húzás volt előre, kéne egy hasonló kaliber középre is (Ruben Neves)Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...Mi is így gondoltuk, csak Prickfordnak volt más elképzelése
ozibozi
slowmotion
FLZOLI
több mint 4 éve
még mindig nem 1 játékos esett ki hanem a 3 kezdő CB1 játékos kiesése nem kéne ekkora összeomláshoz vezessen. A keretet kéne frissíteni, mondjuk a kp-n. Jota jó húzás volt előre, kéne egy hasonló kaliber középre is (Ruben Neves)Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...Mi is így gondoltuk, csak Prickfordnak volt más elképzelése
ozibozi
slowmotion
FLZOLI
több mint 4 éve
A cici meg kiesesre all.Lehet, inkább azt kellene néznem. Csak nincs kedvem sztrímet keresgélni.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
1-3, és akkor fogunk ész nélkül előremenni, amikor már tényleg nincs más választás.csak van-e értelme a 0-2t védeni?meddő mezőnyfölény, szerencsétlen Firminho nagyon nem tudja mi vanMert Bobby sokkal jobb védekezesben, meccs elején kapott góllal meg már érdektelen lenne a meccs.
továbbra se értem miért nem Jota kezdett, remélem 60. percbe legkésőbb jön
Negritis
slowmotion
Negritis
Azért a 0-3 és az 1-3 között másfél gól különbség van - ameddig a Real nem rúg gólt.
több mint 4 éve
1 játékos kiesése nem kéne ekkora összeomláshoz vezessen. A keretet kéne frissíteni, mondjuk a kp-n. Jota jó húzás volt előre, kéne egy hasonló kaliber középre is (Ruben Neves)Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...Mi is így gondoltuk, csak Prickfordnak volt más elképzelése
ozibozi
slowmotion
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
Gardiola remelem kolthet meg a nyaron a bl siker remenyeben.A cici meg kiesesre all.jelen állás szerint 4 országból lesznek a 4ben
YoungZeeZee
Negritis
több mint 4 éve
Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...Mi is így gondoltuk, csak Prickfordnak volt más elképzelése
ozibozi