Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Casemiro azonnal piros megint nem kapja meg
több mint 4 éve
Mekkora egy patkany ez a Casemiro. Akkora piros volt, mint a haz.
több mint 4 éve
Casemiro bazmeg, szedd le Zidane
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
jah csak hosszú még a meccs és kb senkit nem lehet helyette behozniBenzema megette Philipset 😕Ki nem? Volt négy jó meccse Kabakkal párban, de most már nem tudja lelkesedéssel pótolni a szintbeli hiányosságokat.
Negritis
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Benzema megette Philipset 😕Ki nem? Volt négy jó meccse Kabakkal párban, de most már nem tudja lelkesedéssel pótolni a szintbeli hiányosságokat.
Negritis
több mint 4 éve
Benzema megette Philipset 😕
több mint 4 éve
bet365-ön 5 perccel a kezdés előtt kiírták, hogy Dortmund-city 1-0....aztán visszavették 0-0-ra....ha ez így marad, elkezdek hinni a háttérhatalombanlaposak a labdák 😀
Klaci79
több mint 4 éve
bet365-ön 5 perccel a kezdés előtt kiírták, hogy Dortmund-city 1-0....aztán visszavették 0-0-ra....ha ez így marad, elkezdek hinni a háttérhatalomban
több mint 4 éve
Eleg gyamoltalanok vagyunk, a Pool meg ott kezdte ahol abbahagyta múlt héten.nemtom, az elején Mané verte Valverde-t de annyi
Meleg lesz ez igy
eaglesmcnabb
közbe már most megy az idő húzós fetrengés ...
több mint 4 éve
Persze hogy akart. Ahhoz képest volt legalább 5-6-7 ziccerük, a Bayernnél egy szerencsésen pattanó ziccer. A PSG azt játszotta, amit kell, én nem mondanám alibinekMiért? Akart? Tényleg volt pár szép kontrájuk, de kb ennyi...a 2. félidőben szerintem csalták az egész focit.Tegnap végül csalódtam a PSG meccs kapcsán, mert ott csak egy csapat akart focizni, akik viszont nem tudtak a sok sérülés miatt....de a Pool képes lehet itt jó meccset csinálni és akkor a reál sem csalhatja a focitA PSG nem akart focizni? Ezt nem értem...
Klaci79
Gergőbácsi
De mindegy, mert ma ez jó meccs lesz.
Klaci79
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Eleg gyamoltalanok vagyunk, a Pool meg ott kezdte ahol abbahagyta múlt héten.Meleg lesz ez igy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Miért? Akart? Tényleg volt pár szép kontrájuk, de kb ennyi...a 2. félidőben szerintem csalták az egész focit.Tegnap végül csalódtam a PSG meccs kapcsán, mert ott csak egy csapat akart focizni, akik viszont nem tudtak a sok sérülés miatt....de a Pool képes lehet itt jó meccset csinálni és akkor a reál sem csalhatja a focitA PSG nem akart focizni? Ezt nem értem...
Klaci79
Gergőbácsi
De mindegy, mert ma ez jó meccs lesz.
több mint 4 éve
Tegnap végül csalódtam a PSG meccs kapcsán, mert ott csak egy csapat akart focizni, akik viszont nem tudtak a sok sérülés miatt....de a Pool képes lehet itt jó meccset csinálni és akkor a reál sem csalhatja a focitA PSG nem akart focizni? Ezt nem értem...
Klaci79
több mint 4 éve
Tegnap végül csalódtam a PSG meccs kapcsán, mert ott csak egy csapat akart focizni, akik viszont nem tudtak a sok sérülés miatt....de a Pool képes lehet itt jó meccset csinálni és akkor a reál sem csalhatja a focitnemtom, sztem az egész jó meccs volt
Klaci79
csak a PSG hasonló napot fogott ki mint a Bayern az első meccsen
több mint 4 éve
Tegnap végül csalódtam a PSG meccs kapcsán, mert ott csak egy csapat akart focizni, akik viszont nem tudtak a sok sérülés miatt....de a Pool képes lehet itt jó meccset csinálni és akkor a reál sem csalhatja a focit
több mint 4 éve
Na legyen egy jó meccs!
több mint 4 éve
philips-kabak sztem megint kevés lesz sajnosés nem biztos hogy Jota-t a padon hagytam volna
több mint 4 éve
Na, azért a Magyar Kupa döntőben csak ott leszünk idén is. Bárcsak már a bajnokságban harcolnánk egyszer a végső sikerért. Tényleg 1998 után már többet nem élhetek át ilyet?!
több mint 4 éve
A grúzok hogy maradhattak le erről a listáról?!m.hvg.hu/sport/20210414_MLSZ_Kozep_Azsia

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Az MLSZ ritkán megnyilvánuló jó ízlésének bizonyítéka, hogy az ilyen meccsekből már ők sem akartak újabb 90 (120) percet nézni.Kár megnézném ezt még egyszer...🤣🤣🤣Ma véget ér.Ez oda-vissza gyötrelem?Majdnem, Kisvárda-Újpest Magyar Kupa-elődöntő 😊gugli nélkül ki tudja, milyen meccs? 😀nb3?
warr_b
Negritis
warr_b
nagir
Kampman
nagir
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Kár megnézném ezt még egyszer...🤣🤣🤣Ma véget ér.Ez oda-vissza gyötrelem?Majdnem, Kisvárda-Újpest Magyar Kupa-elődöntő 😊gugli nélkül ki tudja, milyen meccs? 😀nb3?
warr_b
Negritis
warr_b
nagir
Kampman

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ma véget ér.Ez oda-vissza gyötrelem?Majdnem, Kisvárda-Újpest Magyar Kupa-elődöntő 😊gugli nélkül ki tudja, milyen meccs? 😀nb3?
warr_b
Negritis
warr_b
nagir
több mint 4 éve
Ez oda-vissza gyötrelem?Majdnem, Kisvárda-Újpest Magyar Kupa-elődöntő 😊gugli nélkül ki tudja, milyen meccs? 😀nb3?
warr_b
Negritis
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!