Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 121 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Izgi lesz ez nagyon, de ha a Mbappe Neymar duo ma gol nelkul marad azon nagyon meglepodnek.
Vrij6
Hát, nekem a beleérző képességem ezekbe 0. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Ilyen golnal azt se banom, h elmegy Mendy clean sheetje 😀 szenzacios, CR, Bale, Rooney szint

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
Teljesen úgy voltam vele, hogy bármelyik megy tovább: megérdemli. Mindkét meccset öröm volt nézni.
nagylaza
Az első meccs egy akciófilm volt ez a második inkább thriller csavar nélkül a végén. Teljesen megérdemelt a psg továbbjutása sztem. Tudtak h mit kell ellenünk játszaniuk és végig vittek. Navas meg rohadt jó kapus nem véletlenül mondtam h anno a real gyozelmeknel is szegényt h elfelejtettek pedig nagyon fontos szerepe volt mindegyikben

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 380 — beers & Packers
Teljesen úgy voltam vele, hogy bármelyik megy tovább: megérdemli. Mindkét meccset öröm volt nézni.
több mint 4 éve
Undorító, hogy a hosszabbításból 1 teljes percet el lehet húzni ilyen kamu sérüléssel.

Nagyon kéne a tiszta játékidő a futballba.
Kampman
Nem ezen múlt sőt én a 4 percen megelepodtem azt gondoltam h kettőnél nem lesz több
csebi
Nem ezen múlik általában, csak zavaró, hogy szinte minden csapat nyomja ezt a fetrengést ilyen helyzetben.
Kampman
Valljuk be őszintén fordított helyzetben ugyanezt csináltuk volna.
Azon kell elgondolkodni h a csoda igazolasunk Sane h a rákba lehet ilyen őrülten gyenge. Én komoly ellenfél ellen nem is emlékszem h bmikor is kiemelkedett volna a mezőnyből

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
Holnap remélem tovább megy a City csodát tesz a Pool és akkor értelmes csapatok is lesznek a 4be 😛 bár ha a BVB menne tovább az se lenne tragédia.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 727
Undorító, hogy a hosszabbításból 1 teljes percet el lehet húzni ilyen kamu sérüléssel.

Kampman
Nem ezen múlt sőt én a 4 percen megelepodtem azt gondoltam h kettőnél nem lesz több
csebi
Nem ezen múlik általában, csak zavaró, hogy szinte minden csapat nyomja ezt a fetrengést ilyen helyzetben.

több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 783 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Jó kis második meccs volt ez, az hogy bekapott gól nélkül hoztuk le ezt, nagyon meglep.
Fura volt látni ilyen összeállításban a csapatot, gyanítom a jövőben nem fogunk ilyen vész megoldásokkal operálni.
Hernandez kurva jó, csak végre maradjon már egészséges.

Davies nagy csalódás volt ma, Sané meg... hát nem tudom. Gnabry állítólag másodjára covidos. Agyrém.

Jah és Sousa még mindig bassza meg!

több mint 4 éve

Kampman

több mint 4 éve
Sane és Coman volt kurvagyenge ma...rossz labdák, rossz befejezések...így nehez lett volna továbbmenni
Klaci79
Coman sztem küzdött de itt jön az h ok már hónapok óta csere nélkül játszanak semmi pihenés. Itt jön az hogy nincs mely keret amiért könyörgött Flick szezon előtt. Végülis egy Perisic rohadtul fajt volna ...

Arról ne feledkezzünk el h 2-2 után ahelyett h megnyugodtunk volna Alaba ajándékozott egy gólt amibe a továbbjutás került végül. Remelem jövőre minket fog ilyennel támogatni majd ellenfélkent.

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
😕 ritkán van, hogy a Bayernnek örülök ma úgy lett volna mert a PSGt még kevésbé szeretem grrr...
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 969

Kampman
A gyengébb csapatokat tönkre vágná....alig lenne meglepetés
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 260 — nabege2@yahoo.com
pedig annyira adta magát, hogy a németek a végén lőnek egyet, mert röhej mennyit elszórakozott a psg
több mint 4 éve

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 157 — je suis poloska
ezt se hittem volna, még az első meccs után sem

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 969
Sane és Coman volt kurvagyenge ma...rossz labdák, rossz befejezések...így nehez lett volna továbbmenni
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 868 — The Mathematician
Összejön egy PSG-Chelsea-Madrid-City négyes.

Jaj.
Kampman
A két angol nagyon rontja az összképet.
Gergőbácsi
remélem 3 lesz 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 326 — Vikings fan

Jaj.
Kampman
Gergőbácsi
Nehogy a végén 3 legyen.
több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad

Jaj.
Kampman

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Mekkora egy farok ez a Neymar, megérdemelne amúgy hogy kiessen.
több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Most passzolni kellett volna

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve

Jaj.

több mint 4 éve
kapus hátbabassz a ajátékostársát, elesik
kifelé szabad, ...
Negritis
Tizit nem fújhatott 😀
Toca
Meg szerencse h Müller nem kapott 2. Sárgát ezért
csebi
Az csak a Real ellen lett volna 😉
Toca
Dehogyis Mullert már régen kiállítottak volna 😊
csebi
Csak Vidalt!
több mint 4 éve
kapus hátbabassz a ajátékostársát, elesik
kifelé szabad, ...
Negritis
Tizit nem fújhatott 😀
Toca
Meg szerencse h Müller nem kapott 2. Sárgát ezért
csebi
Az csak a Real ellen lett volna 😉
Toca
Dehogyis Mullert már régen kiállítottak volna 😊

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 868 — The Mathematician
mind2 csapat aktívan küzd a helyzetek kihagyásának új módjaiért

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!