Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ja és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...Pedig ettől még megérdemli.
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ja és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Izgi lesz ez nagyon, de ha a Mbappe Neymar duo ma gol nelkul marad azon nagyon meglepodnek.Hát, nekem a beleérző képességem ezekbe 0. 😀
Vrij6
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
MEHDI TAREMI GOAL!!! 🇮🇷
— Rez 🕴 (@taremito) April 13, 2021
WHAT A BICYCLE KICK!!!@MehdiTaremi9 LOVE YOU 💙 pic.twitter.com/rOCcAclG1c
Ilyen golnal azt se banom, h elmegy Mendy clean sheetje 😀 szenzacios, CR, Bale, Rooney szint
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Teljesen úgy voltam vele, hogy bármelyik megy tovább: megérdemli. Mindkét meccset öröm volt nézni.Az első meccs egy akciófilm volt ez a második inkább thriller csavar nélkül a végén. Teljesen megérdemelt a psg továbbjutása sztem. Tudtak h mit kell ellenünk játszaniuk és végig vittek. Navas meg rohadt jó kapus nem véletlenül mondtam h anno a real gyozelmeknel is szegényt h elfelejtettek pedig nagyon fontos szerepe volt mindegyikben
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Teljesen úgy voltam vele, hogy bármelyik megy tovább: megérdemli. Mindkét meccset öröm volt nézni.
több mint 4 éve
Valljuk be őszintén fordított helyzetben ugyanezt csináltuk volna.Nem ezen múlik általában, csak zavaró, hogy szinte minden csapat nyomja ezt a fetrengést ilyen helyzetben.Undorító, hogy a hosszabbításból 1 teljes percet el lehet húzni ilyen kamu sérüléssel.Nem ezen múlt sőt én a 4 percen megelepodtem azt gondoltam h kettőnél nem lesz több
Nagyon kéne a tiszta játékidő a futballba.
Kampman
csebi
Kampman
Azon kell elgondolkodni h a csoda igazolasunk Sane h a rákba lehet ilyen őrülten gyenge. Én komoly ellenfél ellen nem is emlékszem h bmikor is kiemelkedett volna a mezőnyből
több mint 4 éve
Holnap remélem tovább megy a City csodát tesz a Pool és akkor értelmes csapatok is lesznek a 4be 😛 bár ha a BVB menne tovább az se lenne tragédia.
több mint 4 éve
Nem ezen múlik általában, csak zavaró, hogy szinte minden csapat nyomja ezt a fetrengést ilyen helyzetben.Undorító, hogy a hosszabbításból 1 teljes percet el lehet húzni ilyen kamu sérüléssel.Nem ezen múlt sőt én a 4 percen megelepodtem azt gondoltam h kettőnél nem lesz több
Kampman
csebi
több mint 4 éve
Jó kis második meccs volt ez, az hogy bekapott gól nélkül hoztuk le ezt, nagyon meglep.Fura volt látni ilyen összeállításban a csapatot, gyanítom a jövőben nem fogunk ilyen vész megoldásokkal operálni.
Hernandez kurva jó, csak végre maradjon már egészséges.
Davies nagy csalódás volt ma, Sané meg... hát nem tudom. Gnabry állítólag másodjára covidos. Agyrém.
Jah és Sousa még mindig bassza meg!
több mint 4 éve
Undorító, hogy a hosszabbításból 1 teljes percet el lehet húzni ilyen kamu sérüléssel.Nem ezen múlt sőt én a 4 percen megelepodtem azt gondoltam h kettőnél nem lesz több
Kampman
több mint 4 éve
Sane és Coman volt kurvagyenge ma...rossz labdák, rossz befejezések...így nehez lett volna továbbmenniComan sztem küzdött de itt jön az h ok már hónapok óta csere nélkül játszanak semmi pihenés. Itt jön az hogy nincs mely keret amiért könyörgött Flick szezon előtt. Végülis egy Perisic rohadtul fajt volna ...
Klaci79
Arról ne feledkezzünk el h 2-2 után ahelyett h megnyugodtunk volna Alaba ajándékozott egy gólt amibe a továbbjutás került végül. Remelem jövőre minket fog ilyennel támogatni majd ellenfélkent.
több mint 4 éve
😕 ritkán van, hogy a Bayernnek örülök ma úgy lett volna mert a PSGt még kevésbé szeretem grrr...
több mint 4 éve
Undorító, hogy a hosszabbításból 1 teljes percet el lehet húzni ilyen kamu sérüléssel.A gyengébb csapatokat tönkre vágná....alig lenne meglepetés
Kampman
több mint 4 éve
pedig annyira adta magát, hogy a németek a végén lőnek egyet, mert röhej mennyit elszórakozott a psg
több mint 4 éve
Undorító, hogy a hosszabbításból 1 teljes percet el lehet húzni ilyen kamu sérüléssel.Nagyon kéne a tiszta játékidő a futballba.
több mint 4 éve
ezt se hittem volna, még az első meccs után sem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Sane és Coman volt kurvagyenge ma...rossz labdák, rossz befejezések...így nehez lett volna továbbmenni
több mint 4 éve
remélem 3 lesz 😀Összejön egy PSG-Chelsea-Madrid-City négyes.A két angol nagyon rontja az összképet.
Jaj.
Kampman
Gergőbácsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nehogy a végén 3 legyen.Összejön egy PSG-Chelsea-Madrid-City négyes.A két angol nagyon rontja az összképet.
Jaj.
Kampman
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Összejön egy PSG-Chelsea-Madrid-City négyes.A két angol nagyon rontja az összképet.
Jaj.
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Mekkora egy farok ez a Neymar, megérdemelne amúgy hogy kiessen.
több mint 4 éve
Most passzolni kellett volna
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Csak Vidalt!Dehogyis Mullert már régen kiállítottak volna 😊Az csak a Real ellen lett volna 😉Meg szerencse h Müller nem kapott 2. Sárgát ezértkapus hátbabassz a ajátékostársát, elesikTizit nem fújhatott 😀
kifelé szabad, ...
Negritis
Toca
csebi
Toca
csebi