Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Nekem is kicsit nyomasztó, hogy 30 előtt sikerült megöregednem.Azt hiszem kifejezetten buszke lehetek, hogy egyikrol sem hallottam azok kozul, akiket felsoroltal 😀Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömAzért húsz év undergroundba bele lehet unni.
peach
A dal meg pont ugyanolyan, mint a manapság menő trending nagy része, Hiro, T.Danny, Raul, GwM, Kkevin és a többi felkapott trap meg rap.
Egyébként pont egy Valmar Manuel feat most az első a felkapottak között.
Minden fanyalgó boomer.
Sobri Jóska
Borbinho
több mint 4 éve
Azt hiszem kifejezetten buszke lehetek, hogy egyikrol sem hallottam azok kozul, akiket felsoroltal 😀Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömAzért húsz év undergroundba bele lehet unni.
peach
A dal meg pont ugyanolyan, mint a manapság menő trending nagy része, Hiro, T.Danny, Raul, GwM, Kkevin és a többi felkapott trap meg rap.
Minden fanyalgó boomer.
Sobri Jóska
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
A dalszöveg része az, ami egészen elkeserítő, egy kisiskolás is cikinek érezné, ha pár év múltán felhánytorgatnák neki. Az alap nyilván lopás innen-onnan, de azon még nyilván túl tudná magát tenni az ember.Ez igaz, egy kalap szar.
r.baggio
De emellett egy teljesen standard slágerszöveg. Erre van most befogadóközönség.
több mint 4 éve
A dalszöveg része az, ami egészen elkeserítő, egy kisiskolás is cikinek érezné, ha pár év múltán felhánytorgatnák neki. Az alap nyilván lopás innen-onnan, de azon még nyilván túl tudná magát tenni az ember.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömAzért húsz év undergroundba bele lehet unni.
peach
Minden fanyalgó boomer.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 641
ahh most mart ertem.www.facebook.com/eckuhosok/Nincs baj.de mi vagy ki az a eckü es mire erted?Mi a baj?Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömeckü?
peach
YoungZeeZee
peach
YoungZeeZee
gondolom ők csinálták azt a szánalmas dalt
Negritis
nem threadben volt es a nevet sem tudtam osszetenni, hogy ecku es a foci
több mint 4 éve
Ez a zene rendesen büntet. Mintha egy másik alternatív univerzumban lennék..
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/06/11/pmfc-stadion-kasler-miklos-pecsNehogy megtalálják Mátyást Pécsen.
Legjobb ember, a legjobb feladatra!
Toca
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nincs baj.de mi vagy ki az a eckü es mire erted?Mi a baj?Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömeckü?
peach
YoungZeeZee
peach
YoungZeeZee
gondolom ők csinálták azt a szánalmas dalt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 641
Nincs baj.de mi vagy ki az a eckü es mire erted?Mi a baj?Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömeckü?
peach
YoungZeeZee
peach
több mint 4 éve
Én csak látogató voltam ott, egyébként távol-keleti születésű (értsd Nyíregy) vagyok.Keblemre földim! 😀Azt mondja:Még a 2000-es évek közepén egy iskolai versenyen a rétsági általános iskola ebédlőjét nevezték el étteremnek 😀
Sajtóterme. Végülis, terem...
www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-nemes-gesztussal-kezdodott-a-portugalok-elso-budapesti-edzese-2831711
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD
#JC6
Néha nehezen tudunk méltósággal hozzáállni dolgokhoz.
Kampman
#JC6
több mint 4 éve
Ez van, ha Prolisztánt váratlanul éri, hogy 3 év múlva nagy tornát rendezz. Büdös UEFA, hogy nem szólt 😕Azt mondja:Még a 2000-es évek közepén egy iskolai versenyen a rétsági általános iskola ebédlőjét nevezték el étteremnek 😀
www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-nemes-gesztussal-kezdodott-a-portugalok-elso-budapesti-edzese-2831711
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD
#JC6
Kampman
Azért ha valaki a szertárból lopott medicin labdával fejbe csűri a portugál kapitányt tuti világhírnevet szerez magának 😊
több mint 4 éve
Az ilyen remek muzsikát jobb máskép élvezni. Mondjuk a turn off gombot masszírozva ütemesenmondjuk a rádió nehezen élvezhető manapság máshogy 😀Mondjad ezt azoknak akik rádióban hallgatják majd 😊www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-megjottek-a-magyarok-itt-az-uj-magyar-eb-indulo-2831567Ha leveszed a hangot egesz elvezheto 😀
Hát ez kurva szánalmas basszák meg 😀
Beki
Borbinho
csebi
Negritis
több mint 4 éve
Keblemre földim! 😀Azt mondja:Még a 2000-es évek közepén egy iskolai versenyen a rétsági általános iskola ebédlőjét nevezték el étteremnek 😀
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD
#JC6
Kampman
több mint 4 éve
Mi a baj?Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömeckü?
peach
YoungZeeZee
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 641
Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögömeckü?
peach
több mint 4 éve
Azt mondja:Még a 2000-es évek közepén egy iskolai versenyen a rétsági általános iskola ebédlőjét nevezték el étteremnek 😀
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD
#JC6
több mint 4 éve
Azt mondja:mondom rákattintok
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD
#JC6
"Hiba történt a rendszerünkben. A hiba kijavításáig kérjük türelmed és megértésed."
😀
több mint 4 éve
Azt mondja:Sajtóterme. Végülis, terem...
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD
több mint 4 éve
Ha valaki 10 éve azt mondja nekem, hogy eckü is így elkurvul tuti kiröhögöm
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
mondjuk a rádió nehezen élvezhető manapság máshogy 😀Mondjad ezt azoknak akik rádióban hallgatják majd 😊www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-megjottek-a-magyarok-itt-az-uj-magyar-eb-indulo-2831567Ha leveszed a hangot egesz elvezheto 😀
Beki
Borbinho
csebi
több mint 4 éve
Mondjad ezt azoknak akik rádióban hallgatják majd 😊www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-megjottek-a-magyarok-itt-az-uj-magyar-eb-indulo-2831567Ha leveszed a hangot egesz elvezheto 😀
Beki
Borbinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/06/11/pmfc-stadion-kasler-miklos-pecsLegjobb ember, a legjobb feladatra!
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-megjottek-a-magyarok-itt-az-uj-magyar-eb-indulo-2831567Ha leveszed a hangot egesz elvezheto 😀
Beki
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-megjottek-a-magyarok-itt-az-uj-magyar-eb-indulo-2831567Húbazmeg 😮
Beki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"