Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Vannak azért szép mozzanatok
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Di Maria viszont még mindig király.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ezt a balfasz neymart, ezért mondom mindig hogy a világ legtúlértékeltebb játékosa. Ha innen kiesnek az nagyban az ő sara lesz.Azzal a 222 milliós igazolással ezt a címet elég sokáig fogja birtokolni.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
VARyern München !!!4!4!!!4!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Jó a meccs!

Madden hates me.
több mint 4 éve
Ezt a balfasz neymart, ezért mondom mindig hogy a világ legtúlértékeltebb játékosa. Ha innen kiesnek az nagyban az ő sara lesz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Landonak jár a tűzijáték a PSG fanoktól 😀én azt néztem hogy Moting nem tud egy labdát rendes átvenni üresen
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Landonak jár a tűzijáték a PSG fanoktól 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Valahogy neki is jobban álltak ezek a nyilatkozatok, amikor még nem 2-3 évente rugdosták ki az éppen aktuális csapatától.lenyegeben Ole nem szamit, mert most szerzett 3 pontot mivel neki nem pontjai vannak hanem BL cimei, angol bajnoki cimei stb. eleg unszimpatikus volt plusz annyira a multban el, hogy kezet foghatna a fel magyar edzoi brigaddal.Jose megint alkotott 😊 elkepeszto a csavo, picit sem vesz vissza az arcabol.mit tolt már? 😀
csebi
Negritis
csebi
több mint 4 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/04/13/koronavirus-sergio-ramos-real-madrid/

Madden hates me.
több mint 4 éve
lenyegeben Ole nem szamit, mert most szerzett 3 pontot mivel neki nem pontjai vannak hanem BL cimei, angol bajnoki cimei stb. eleg unszimpatikus volt plusz annyira a multban el, hogy kezet foghatna a fel magyar edzoi brigaddal.Jose megint alkotott 😊 elkepeszto a csavo, picit sem vesz vissza az arcabol.mit tolt már? 😀
csebi
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Petry azt állítja, a Magyar Nemzet egyeztetés nélkül megváltoztatta az interjú szövegét, kihagyták például azt a részt, amikor arról beszélt: „nagyon is el tudja képzelni, hogy egy gyermek nagyon boldogan nőhet fel egy homoszexuális családban”.Vlsz a jövőben szeretne inkább a halódó nyugaton az erkölcsi fertőben dolgozni, nem pedig ebben a hagymázas, aladárkodó, lábszagú nemzeti csodában.
Most ugyanezt ismételte meg a FAZ-ban: „Igyekeztem világossá tenni, hogy mindenki, akárcsak Péter, szabadon kifejtheti a véleményét. Ugyanakkor jeleztem, hogy a politikai kérdésekben nyilatkozó fiatal játékosok gyakran olyan ellenségeskedésnek teszik ki magukat, ami árthat vagy véget is vethet a karrierjüknek. Ezért mondtam azt, hogy nem értem, hogy tehetett ilyet. Ezt nem értem. Ezt nem korrektül fordították”.
Petry ügyvédet fogadott, nem akarja annyiban hagyni a történteket.
Klaci79
Ahhoz meg kb ezt kell tennie első körben. mosakodni...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
végülis nem számít, nyert simán a WBAlehet én vagyok hülye de Diagne gólja a Southampton ellen nem volt les, ő nem lógott beÉn is így láttam.
Heisman
Kampman
több mint 4 éve
lehet én vagyok hülye de Diagne gólja a Southampton ellen nem volt les, ő nem lógott beÉn is így láttam.
Heisman
több mint 4 éve
lehet én vagyok hülye de Diagne gólja a Southampton ellen nem volt les, ő nem lógott be
több mint 4 éve
Jose megint alkotott 😊 elkepeszto a csavo, picit sem vesz vissza az arcabol.mit tolt már? 😀
csebi
több mint 4 éve
nem.Jose megint alkotott 😊 elkepeszto a csavo, picit sem vesz vissza az arcabol.Miért is tenné?
csebi
Neked nem jön be ez a magabiztosság/arrogancia?
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Jose megint alkotott 😊 elkepeszto a csavo, picit sem vesz vissza az arcabol.Miért is tenné?
csebi
Neked nem jön be ez a magabiztosság/arrogancia?
Mi a haszna ha elismeri ha téved?
Legacy már a tarsolyban, anyagilag is rendben van, ha meg az aktuális eredménytelensége miatt kibasszák valahol, akkor 3 perc alatt mehet máshova, és nem Katarba vagy az USA-ba, hanem jó európai csapathoz, vagyis a szórakozása/munkája is meg lehet élete végéig, ha akarja, még 70 évesen is lesz csapat, ahol edzősködhet.
Ebben meg csak segíti ez a fajta hozzáállása.
több mint 4 éve
Jose megint alkotott 😊 elkepeszto a csavo, picit sem vesz vissza az arcabol.
több mint 4 éve
444.hu/2021/04/12/csanyi-a-velemenye-miatt-senki-nem-kerulhet-hatranybajó, de itthon nem is rúgtak ki senkit a véleménye miatt
Na őt vajon mikor rúgják ki emiatt?
Mikey
hrutka meg kele alkalmatlan volt a szakmájában
petry-t rúgták ki a gonosz nyugaton ezért
több mint 4 éve
444.hu/2021/04/12/csanyi-a-velemenye-miatt-senki-nem-kerulhet-hatranybaNa őt vajon mikor rúgják ki emiatt?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Akkor soha nem is érzett együtt, soha nem is karolta fel, rosszul emlékszel.Petry azt állítja, a Magyar Nemzet egyeztetés nélkül megváltoztatta az interjú szövegét, kihagyták például azt a részt, amikor arról beszélt: „nagyon is el tudja képzelni, hogy egy gyermek nagyon boldogan nőhet fel egy homoszexuális családban”.Akkor most Gulyás visszavonja az együttérzést és nem karolják fel?
Most ugyanezt ismételte meg a FAZ-ban: „Igyekeztem világossá tenni, hogy mindenki, akárcsak Péter, szabadon kifejtheti a véleményét. Ugyanakkor jeleztem, hogy a politikai kérdésekben nyilatkozó fiatal játékosok gyakran olyan ellenségeskedésnek teszik ki magukat, ami árthat vagy véget is vethet a karrierjüknek. Ezért mondtam azt, hogy nem értem, hogy tehetett ilyet. Ezt nem értem. Ezt nem korrektül fordították”.
Klaci79
gordon
több mint 4 éve
mondok egy jobbat. az őszi vérengzésen a Villa ellen (2-7 lett) kaptunk egy olyat is, hogy a csávó lesről indult, beleléptek a beadásba, szöglet lett belőle, és abból lett végül gól.VAR-hoz egy ujabb erdekes adalek a Bayern meccs.Vagy az is érdekes ha úgy adnak szögletet hogy amúgy kirúgás csak benézték. Jó kérdés hogyha abból a szögletből gólt szereznek akkor mi a tosz van?
1-0ra megy a Bayern mikor az Union jatekosa azt hiszi, hogy kiment a labda, felveszi es bedobja, vegigmegy a tamadas es gol. Kozben kiderul, hogy a labda nem hagyta el a jatekteret ... Mielott barki jonne, hogy kesobb esik joval a gol: a bedobo jatekos jegkorongban 2. asszisztoskent szerepelne ...
A biro amugy nem itelt bedobast, de nem is allitotta meg a jatekot.
Persze a VAR-osok vissza sem nezetik a jatekvezetovel, sot allitolag ok sem vizsgaltak meg meccs kozben. szoval ennyit er a VAR. van egy teljesen egyertelmu szabalytalansag, ami miatt vissza kellene fujni a golt, de annyira nem kepesek, hogy figyeljek a meccset es visszanezessek a szitut. Akkor meg arrol ne is beszeljunk, hogy ennek koszonhetoen lesz erdekes ujra a bajnoksag ...
Szar ez az egesz VAR. regen legalabb mondhattuk nyugodtan, hogy emberi hiba, tevedes volt vagy hogy a real megvette Kassait, de most mar nehez azt hinni, hogy ezek veletlen emberi tevedesek ...
csebi
Barca meccsen volt egy ilyen, visszajátszásból látszott hogy sima kirúgás, de szögletet kaptak. Messi rácsavarta és kapufa. 😀 Na de ha berúgja mi történt volna? Vajon elvették volna? Mert akkor is szétbaszna az ideg ha így kapna gólt a csapatom, de ha fordítva történik, és utólag így vennék el a csapatomtól a gólt, akkor tuti agyfaszt kapnék ott helyben. 😀
eaglesmcnabb
viszont a leshelyzetet nem nézték, egyrészt mert a félpályához közel volt, másrészt mert "csak" szöglet lett belőle, gondolom ha egyből gól, akkor visszanézik.
több mint 4 éve
Petry azt állítja, a Magyar Nemzet egyeztetés nélkül megváltoztatta az interjú szövegét, kihagyták például azt a részt, amikor arról beszélt: „nagyon is el tudja képzelni, hogy egy gyermek nagyon boldogan nőhet fel egy homoszexuális családban”.Akkor most Gulyás visszavonja az együttérzést és nem karolják fel?
Klaci79