Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
Azért azt megnézném milyen tények alapján állítod hogy beleszólnak a csapat összeállításába.
davemayer
pl Gula hazaküldése a válogatott keretből mikor még volt 2 meccs asszem, nem kell olyan messzire visszamenni az időben.
csebi

Dibuszt sem játszott a fradi utolsó 2-3 bajnokiján, pihentetés.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 278 — WHO DAT!!!!
Tenyleg nem feszultseget akarok generalni, de:
A gond szerintem inkabb azzal van, hogy sikernek van beallitva az, ami alapbol elvarhato lenne (minden amit felsoroltal).

25 ev alatt 2 BL fotabla, 35 ev alatt 2 EB szereples
Borbinho
Nekem meg az a gond hogy azt mondják hogy ez elvárható. Eleve a sportban nincs ilyen, pláne a fociban hogy beletettél x pénzt akkor az biztos sikert garantál. A másik meg az hogy az a pénz amit beletettek a fociba még mindig nem akkora hogy arról lehessen beszélni hogy adott csapatainknak ne minimum azonos vagy erősebb ellenfeleket verve kelljen hozni az "elvártat".

Aki azt gondolja hogy pl a magyar válogatottól alap elvárás az eb szereplés nézze meg milyen csapatok nincsenek ott. Nem is értem komolyan.
davemayer
jóvan, azért most kijutottunk 2x ne csináljunk már úgy mintha egy angol/olasz/francia stb. válogatott vagyunk akik TÉNYLEG ott vannak 2 évente EB/VB-n 😀 akik most nincsenek ott majd ott lesznek legközelebb aztán lehet mi meg szopunk megint x évig.
petey
Azért azt is tegyük hozzá, hogy úgy sikerült csak hogy felvitték a résztvevők számát 24 re, és még így is csak pótselejtezőkkel

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 609 — Lucas Scott
Azért azt megnézném milyen tények alapján állítod hogy beleszólnak a csapat összeállításába.
davemayer
pl Gula hazaküldése a válogatott keretből mikor még volt 2 meccs asszem, nem kell olyan messzire visszamenni az időben.
csebi
es mi ertelme volt annak ha ujra kezdo?
YoungZeeZee
nem azt mondtam, hogy legyen kezdő. legyen ott a csapattal. vagy akkor miért nem küldtek haza mkit aki nem volt kezdő a következő meccsen ennyi erővel?
itt csak ez volt a felvetés, hogy nem szólnak bele. a nagy lókukit, itt volt egy tök egyértelmű példa.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
A gond szerintem inkabb azzal van, hogy sikernek van beallitva az, ami alapbol elvarhato lenne (minden amit felsoroltal).

Borbinho
Nekem meg az a gond hogy azt mondják hogy ez elvárható. Eleve a sportban nincs ilyen, pláne a fociban hogy beletettél x pénzt akkor az biztos sikert garantál. A másik meg az hogy az a pénz amit beletettek a fociba még mindig nem akkora hogy arról lehessen beszélni hogy adott csapatainknak ne minimum azonos vagy erősebb ellenfeleket verve kelljen hozni az "elvártat".

Aki azt gondolja hogy pl a magyar válogatottól alap elvárás az eb szereplés nézze meg milyen csapatok nincsenek ott. Nem is értem komolyan.
davemayer
jóvan, azért most kijutottunk 2x ne csináljunk már úgy mintha egy angol/olasz/francia stb. válogatott vagyunk akik TÉNYLEG ott vannak 2 évente EB/VB-n 😀 akik most nincsenek ott majd ott lesznek legközelebb aztán lehet mi meg szopunk megint x évig.

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 416 — Steelers fan
Segítsetek már légy szíves nekem, hogy bal oldali libernyákként hogyan szabad megfogalmaznom, hogy nulla volt a mai meccs úgy, hogy közben nem kap infarktust a külföldre menekült kolléga?

Te Dávidka! Nem mindegy neked az új Puskás? Úgy is csak tévében nézed 1500 kilométerről..
Szokol
Trollfocin kérdezd meg 😀 biztos kapsz érdemi választ 😀
petey
Jajj! 😁 Na ha ott leírnám, hogy annyit várok a válogattól, hogy tisztességesen végig küzdje mindhárom meccset és ha ki is kapunk sokkal, akkor is max úgy, mint a belgàk ellen, akkor kapnám az áldást rendesen.

Sajnos Szoboszlai kiesésével meghalt a kreativitásunk is...
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 641
davemayer
csebi
es mi ertelme volt annak ha ujra kezdo?
több mint 4 éve
Segítsetek már légy szíves nekem, hogy bal oldali libernyákként hogyan szabad megfogalmaznom, hogy nulla volt a mai meccs úgy, hogy közben nem kap infarktust a külföldre menekült kolléga?

Te Dávidka! Nem mindegy neked az új Puskás? Úgy is csak tévében nézed 1500 kilométerről..
Szokol
Trollfocin kérdezd meg 😀 biztos kapsz érdemi választ 😀

több mint 4 éve
Belenéztem a meccsbe, az ír kapus kurva fiatalnak tűnt, meg ismerősnek is.

Aztán rájöttem, hogy a Liverpool
két éves cserekapusa 😊
slowmotion
Aztakurva, akkor tenyleg nagyon fiatal 😮
Borbinho
és neki sem tudtunk gólt rúgni baszod

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 416 — Steelers fan

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 609 — Lucas Scott
davemayer

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 162
Jó kis NFL előszezon hangulatú meccsek voltak ezek.
Nem is baj, hogy az UEFA ezeket minél inkább el akarja tüntetni.

Szerkesztette: Kampman

több mint 4 éve

két éves cserekapusa 😊
slowmotion
Annál azért tuti öregebb

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

két éves cserekapusa 😊
slowmotion
Aztakurva, akkor tenyleg nagyon fiatal 😮

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 694 — Cowboys fan

két éves cserekapusa 😊
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 503
Mindig van választás.
ozibozi
Ha nem választasz akkor is választasz.
Coelho szint’

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 503
Mindig van választás.
több mint 4 éve
Kenyeret és cirkuszt ugye, nem volt hülyeség már akkor sem.
davemayer
Ezt ironiabol irtad?

A mondas arrol szolt, hogy hogyan tudjak a nep szajat legkonnyebben befogni.

*Szerk
Ha magad nem a "nep" tagjanak tartod es ugy irtad, akkor ertem.
Borbinho
Nem akarok itt politikai vitát indítani, csak hogy értsd: én örülök hogy a lopásnak ezt a fajtáját választották mert legalább az elrakott pénzek mellett épült is valami.
davemayer
😀😀😀
Löfli
Pozitív hozzáállás. A rosszban is megtalálni a jót. Sikerült. 😊
Mikey
Nézd, ha nem ők vannak akkor a pénz ugyanúgy eltűnik, az eü ugyanúgy szar csak Puskás Aréna sincs. Vagy szted balos kormányzással is megépült volna? Kötve hiszem.
davemayer
Azért sokakkal ellentétben nem szopnám le hirtelen a viktort. /már ha van választási lehetőség/
Ha nincs akkor ok.
Van stadion sok országban, ott is ahol nem évente kétszer ha megtelik. Van forma 1 is Kínától-Bakuig, mégsem verem a brét hogy nem lopta el a pínzt az ellenzék. Kinek mi.
ozibozi
Nekem akkor sem ok, ha nincs más választás 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 609
davemayer
Ezt ironiabol irtad?

*Szerk
Borbinho
Nem akarok itt politikai vitát indítani, csak hogy értsd: én örülök hogy a lopásnak ezt a fajtáját választották mert legalább az elrakott pénzek mellett épült is valami.
davemayer
😀😀😀
Löfli
Mikey
Nézd, ha nem ők vannak akkor a pénz ugyanúgy eltűnik, az eü ugyanúgy szar csak Puskás Aréna sincs. Vagy szted balos kormányzással is megépült volna? Kötve hiszem.
davemayer
Ezt nem tudhatjuk. Egyébként az ilyen "mi lett volna, ha" jellegű dolgokon csak akkor szoktam elmélkedni, ha csajokról van szó és az elmulasztott lehetőségekről. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azt hogy 25 szezon alatt 2 magyar csapat jutott be a BLbe, meg 17 vilagesemenybol 2re kijutott a valogatott, ne nevezzuk mar sikernek konyorgom.

Az elmult 35 evrol beszeltem, es sikerult valahogy belehozni a politikat. Gratulalok.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Dohányos öregember -> Lazio
Heisman
Egy pillanatra felsejlett előttem Zdenek Zeman, de sajnos nem ő lesz, úgy néz ki 😕

több mint 4 éve
Nem véletlenül nem nézek be már hónapok óta a politika topikba.
Kampman
Jól teszed...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem véletlenül nem nézek be már hónapok óta a politika topikba.

több mint 4 éve
davemayer
Ezt ironiabol irtad?

*Szerk
Borbinho
davemayer
😀😀😀
Löfli
Mikey

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve

Borbinho

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó

Borbinho
És ebből mennyi a Fidesz éra alatt ?