Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
ez nem jinx volt...jóslat...elég sok Spurs meccset néznél, te is tudnád...amíg ilyen edzők vannak itt esély sincs top 4-re...még Poch-hoz képest is bődületes visszaesés....szegény Kane 😕Egyébként a Spurs most rábaszik...Murinnyó idén már legendásan nem tud nyerni a csapataival 1-0-s félidő utánBejött a jinx 😁
Klaci79
Cavani meg amúgy ezzel a szakállal tiszta Huszti kinézetű 😀
kapitnono
több mint 4 éve
Klaci ezt igazán eljinxelhettedd volna.... 😛 😉 Ez a hétvége megint... .egyedül a Juve hozta magát, de nekik meg már úgy is mindegy....
több mint 4 éve
Igen, nagyon sima volt!😊Nagyon szimpatikus a Vasastól, hogy nem akar megalázó vereséget mérni az Ajkára. (Kínkeserves 1-0 a 35. percben.)Sima liba 🤣🙄
nagylaza
Első hely, éjjáóóó
warr_b
több mint 4 éve
Egyébként a Spurs most rábaszik...Murinnyó idén már legendásan nem tud nyerni a csapataival 1-0-s félidő utánBejött a jinx 😁
Klaci79
Cavani meg amúgy ezzel a szakállal tiszta Huszti kinézetű 😀

több mint 4 éve
Nagyon szimpatikus a Vasastól, hogy nem akar megalázó vereséget mérni az Ajkára. (Kínkeserves 1-0 a 35. percben.)Sima liba 🤣🙄
nagylaza
Első hely, éjjáóóó

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Borzalmas meccs volt, de legalább megvan a 3 pont. És most ez a legfontosabb a Honvéd szempontjából.
több mint 4 éve
Da basszus, el kellene már felejteni ezt a mennyire játszott rá dolgot. Teljesen mindegy, hogy kicsit vágja pofon, vagy nagyon. Az ütés számít, fociban a kicsit sem tolerálják, általában.Ugyan, lehet hogy szerinted el kellene felejteni de folyamatosan mérlegelnek, ez a varral sem fog változni. Lehet hogy te ezért kiállítást szerettél volna látni de fogadd el a tényt hogy nem jár érte, és jobb is ha csak a szándékos ütésért jár, ugyanis ilyen kontaktból elég sok van focipályákon, durván komikus lenne ha minden ilyet kiállítással szankcionálnának. Mellesleg megjegyzem hogy amikor feugrásnál "ártatlanul" lekönyökölnek vkit, azért szoktak sárgát adni (csak nagyon egyértelmű és brutális esetben pirosat), akkor egy ilyen full véletlen hátra legyintésért (aminek nem ütés volt a célja hanem hogy Son karját lerázza) ne járjon inkább én azt mondom.
De nincs a játékosokon mérő, hogy nagyot kap vagy kicsit...
Mint ahogy az is mindegy, hogy mennyire rúgják fel, mert ha szabálytalan, akkor az szabálytalan, max ha látványosan alárúg, a labda meg sehol, akkor ott az már szándékos durvaság és nem sima szabálytalanság.
(Jelzem ütésért piros jár, de ez szerintem túlzás lett volna, még ha nem is életszerű, hogy valaki úgy fut, hogy a kezével hátraüt közben 😀)
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Egyébként a Spurs most rábaszik...Murinnyó idén már legendásan nem tud nyerni a csapataival 1-0-s félidő után
több mint 4 éve
A szabály szerint a bedobásból csak jogosulatlan előny nem szerezhető...ha nem mozdul el nagyon látványosan, akkor azt nem tiltja semmi.Da basszus, el kellene már felejteni ezt a mennyire játszott rá dolgot. Teljesen mindegy, hogy kicsit vágja pofon, vagy nagyon. Az ütés számít, fociban a kicsit sem tolerálják, általában.Vannak emberi tényezők a játékvezetésben is. A bedobásokat sem mindig centire pontosan onnan végzik el, ahol kiment a labda, hanem a bedobó szinte minden esetben előresunnyog egy kicsit. De csak a legstréberebb, figyelemvadász bíró az, aki ilyenkor visszarendeli a bedobást.
Mint ahogy az is mindegy, hogy mennyire rúgják fel, mert ha szabálytalan, akkor az szabálytalan, max ha látványosan alárúg, a labda meg sehol, akkor ott az már szándékos durvaság és nem sima szabálytalanság.
Klaci79
Persze, az ütés megvolt, de pl. a visszajátszás után nekem is az jött le elsőre, hogy nem volt sem durva, még kevésbé szándékos. Amolyan a játék hevében előforduló baleset inkább. Le kell fújni, az ez után született gólt el kell venni, de ennyi.
Kampman
Na mindegy, én sem akarom, hogy a foci csak 11-esről, meg kiállításról szóljon...csak csodálkoztam, mert láttam, hogy Varozzák és azt hittem ha már ütés, van lap is.
több mint 4 éve
Lehet...ezt nem tudom 😊Tot-MU, csak hogy ne csak a tegnappal foglalkozzunk...Mu támadó megüti Son-t, lőnek egy gól...a gól VAR visszavonja...de ütés miatt még sárga sincs? Vagy ez hogy?Ha jól tudom a VAR csak pirosat adhat visszanézés után sárgát nem
Klaci79
kapitnono
Asszem itt is a gól miatt lehet visszanézni...egy kurvaszar streamen tudom nézni ezt az egészet a buzi digi miatt...
több mint 4 éve
Da basszus, el kellene már felejteni ezt a mennyire játszott rá dolgot. Teljesen mindegy, hogy kicsit vágja pofon, vagy nagyon. Az ütés számít, fociban a kicsit sem tolerálják, általában.Vannak emberi tényezők a játékvezetésben is. A bedobásokat sem mindig centire pontosan onnan végzik el, ahol kiment a labda, hanem a bedobó szinte minden esetben előresunnyog egy kicsit. De csak a legstréberebb, figyelemvadász bíró az, aki ilyenkor visszarendeli a bedobást.
Klaci79
Persze, az ütés megvolt, de pl. a visszajátszás után nekem is az jött le elsőre, hogy nem volt sem durva, még kevésbé szándékos. Amolyan a játék hevében előforduló baleset inkább. Le kell fújni, az ez után született gólt el kell venni, de ennyi.
több mint 4 éve
Tot-MU, csak hogy ne csak a tegnappal foglalkozzunk...Mu támadó megüti Son-t, lőnek egy gól...a gól VAR visszavonja...de ütés miatt még sárga sincs? Vagy ez hogy?Ha jól tudom a VAR csak pirosat adhat visszanézés után sárgát nem
Klaci79

több mint 4 éve
Da basszus, el kellene már felejteni ezt a mennyire játszott rá dolgot. Teljesen mindegy, hogy kicsit vágja pofon, vagy nagyon. Az ütés számít, fociban a kicsit sem tolerálják, általában.De nincs a játékosokon mérő, hogy nagyot kap vagy kicsit...
(Jelzem ütésért piros jár, de ez szerintem túlzás lett volna, még ha nem is életszerű, hogy valaki úgy fut, hogy a kezével hátraüt közben 😀)
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
amúgy a West Ham győzelemnek nem tudom hogy örülök-emert így a 3. hely is nyílt, de amúgy meg a whu lemaradhatott volna
ezért is lenne jó egy mu győzelem ma (el se hiszem hogy ezt mondom....) mert akkor a spurs lépéshátrányba kerülne
így viszont 6 csapat megy 2+1 helyért
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Tot-MU, csak hogy ne csak a tegnappal foglalkozzunk...Mu támadó megüti Son-t, lőnek egy gól...a gól VAR visszavonja...de ütés miatt még sárga sincs? Vagy ez hogy?Volt kontakt a keze meg az arca között de hogy emiatt 5 percig kelljen ápolni a pályán... amúgy en ezért nem adnék sárgát, pláne nem utólag hiszen a felvételen látszott hogy kspálóztak a kezeikkel csak Son leengedte és emiatt tovább ment McTominay karja és így találta el, totál véletlen volt. És naná hogy rá 2 percre lindelof luftot rúg a 16oson belül 🤣🤣🤣
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tot-MU, csak hogy ne csak a tegnappal foglalkozzunk...Mu támadó megüti Son-t, lőnek egy gól...a gól VAR visszavonja...de ütés miatt még sárga sincs? Vagy ez hogy?A pofon megvolt, de Son annyira aránytalanul látványosan terült el és fetrengett (nyilván a második sárgára akart rájátszani), hogy az már nagyon visszatetsző volt.
Klaci79
több mint 4 éve
Tot-MU, csak hogy ne csak a tegnappal foglalkozzunk...Mu támadó megüti Son-t, lőnek egy gól...a gól VAR visszavonja...de ütés miatt még sárga sincs? Vagy ez hogy?gondolom a VAR utólag nem adhat sárgát, csak azt döntheti el hogy bünti/gól-e
Klaci79
kb mint a NBA-ben hogy vissza kell/lehet nézni kiről ment ki a labda, de ha fault volt akkor azt már nem fújják be
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Tot-MU, csak hogy ne csak a tegnappal foglalkozzunk...Mu támadó megüti Son-t, lőnek egy gól...a gól VAR visszavonja...de ütés miatt még sárga sincs? Vagy ez hogy?
több mint 4 éve
NFL-ben pont ugyanez megy, hogy egy központ dirigál, és ott is vannak szinte mindig véleményes esetek. Szerintem itt is az lenne, ha egy központból lenne visszanézve. Annak lehet több értelme lenne, ha bármilyen kétes szitu van, akkor a VAR szobából leszólnak a bírónak hogy nézze ő vissza és döntsön. Bár gondolom ez sem valószínű mert a 90 percen lenne bőven hosszabbítás.Csak kíváncsi voltam. Kontakt volt mindkét esetben, Barca szurkolóként sem adtam volna tizit, de felháborító többek között mikor a kommentár olyat kijelent nem bíralhatja felül a VAR a játékvezetőt, hát minek van ha nem ezért? Fél pillanat alatt lerendezik a visszanézést ha egyáltalán visszanézték. Párizs kamu tizije a visszavágón, vagy Ramos tizije az őszi meccsen. Legyünk már következtetesek. De amíg nem egy adott bírói team fogja hozni a döntéseket mindig ez lesz. Kell egy központ ahol ugyanazok döntik el hétről hétre. Igen, a Barcanak is voltak kamu tizik amiket befújtak, lesznek is. Én csak következetességet akarok. Ha befújnak olyat mint Icardi esete ahol közelébe nem ment a labda akkor fujjunk be minden kontaktot szögleteknél is.Nem vagyok Realos, úgyhogy nem értem a felvetést, szerintem nem is láttam azt a meccset.Ramos őszi tizijénél is ezt mondtad?😊Csak kettő 11s aki még egyszer itt Varcelónázik........Szerintem közelebb volt a két sárgához műesés miatt. Hozzáért és már dobta is magát egyből mindkét esetben.
dande
kapitnono
Hope
kapitnono
Hope

több mint 4 éve
Csak kíváncsi voltam. Kontakt volt mindkét esetben, Barca szurkolóként sem adtam volna tizit, de felháborító többek között mikor a kommentár olyat kijelent nem bíralhatja felül a VAR a játékvezetőt, hát minek van ha nem ezért? Fél pillanat alatt lerendezik a visszanézést ha egyáltalán visszanézték. Párizs kamu tizije a visszavágón, vagy Ramos tizije az őszi meccsen. Legyünk már következtetesek. De amíg nem egy adott bírói team fogja hozni a döntéseket mindig ez lesz. Kell egy központ ahol ugyanazok döntik el hétről hétre. Igen, a Barcanak is voltak kamu tizik amiket befújtak, lesznek is. Én csak következetességet akarok. Ha befújnak olyat mint Icardi esete ahol közelébe nem ment a labda akkor fujjunk be minden kontaktot szögleteknél is.Nem vagyok Realos, úgyhogy nem értem a felvetést, szerintem nem is láttam azt a meccset.Ramos őszi tizijénél is ezt mondtad?😊Csak kettő 11s aki még egyszer itt Varcelónázik........Szerintem közelebb volt a két sárgához műesés miatt. Hozzáért és már dobta is magát egyből mindkét esetben.
dande
kapitnono
Hope
kapitnono
több mint 4 éve
Nem vagyok Realos, úgyhogy nem értem a felvetést, szerintem nem is láttam azt a meccset.Ramos őszi tizijénél is ezt mondtad?😊Csak kettő 11s aki még egyszer itt Varcelónázik........Szerintem közelebb volt a két sárgához műesés miatt. Hozzáért és már dobta is magát egyből mindkét esetben.
dande
kapitnono
Hope
Szerkesztette: kapitnono

több mint 4 éve
Nem ugyanaz, de akkor vagy mindenhol fault valami vagy sehol😊csak 20 méteren egy szabi baromira nem ugyanaz mint egy tiziValami nem attól lesz szabálytalan, hogy elesik e az ember vagy nem. Megrúgja a lábát, ez látszik tisztán. Innen kezdve max a mértéke kérdéses, de az nem érdekel senkit, mert nem kötelező a támadónak továbbmenni, sőt ha futás közben rúgnak meg az egyensúlyod is elvesztheted. Itt is ez történt.Akárhányszor nézem vissza, nekem az akkor sem tizi, pedig egyik csapatnak sem szurkolok. Megannyi eset van hogy futás közben hozzád érnek a tizenhatoson belül de mégsem szabálytalan, és nincs tizi. Itt is ez volt bőven.Így nehéz lesz.Csak kettő 11s aki még egyszer itt Varcelónázik........Szerintem közelebb volt a két sárgához műesés miatt. Hozzáért és már dobta is magát egyből mindkét esetben.
dande
kapitnono
Egyszer futás közben érjen így hozzád valaki, megtudod milyen. Bár nyilván gondolom a sebességed és Dembele sebessége között van annyi különbség, hogy még a feltételezés is felesleges.
A 2.kézfogós eset kamu lett volna, de az első félidő végén az 11-es volt bárhol. Amúgy én nem olvastam olyan szabályt, hogy ha megrúgnak tovább kell futnod, amíg bírsz állni a lábadon. Szabálytalan volt, nem adott 11-est kész. Csak ezt a rinyálást nem bírom, hogy ha kap a Barca egy 11-est, akkor az tuti bírói segítség...
Klaci79
kapitnono
Ne érts félre...én nem adnék minden szir-szarért 11-est, de a másik oldalon egy ordas nagy kamu buktatás miatt kapott szabadrúgást a reál...ez minimum annyit megért volna.
Klaci79
tetszik nem tetszik mindenki mérlegel, hogy azért egy himi-humi szabálytalanságért ne kapjon már valaki egy ingyengólt
mondjuk nálam ezek a színészbobok eleve már rögtön elindítanak egy ingert, hogy tuti rájátszanak és már csakazért sem adnék tizit (sőt szabadot sem)
tegnap is 8-an lerohanják a bírót az meg menekül, Casemiro leüti a bíró kezét és megy tovább a Barca játékso felé (első sárga)... ezeket ki kéne szórni mind sárgával előbb-utóbb megtanulnák hol a helyük
NB2
több mint 4 éve
Ramos őszi tizijénél is ezt mondtad?😊Csak kettő 11s aki még egyszer itt Varcelónázik........Szerintem közelebb volt a két sárgához műesés miatt. Hozzáért és már dobta is magát egyből mindkét esetben.
dande
kapitnono
több mint 4 éve
Nagyon szimpatikus a Vasastól, hogy nem akar megalázó vereséget mérni az Ajkára. (Kínkeserves 1-0 a 35. percben.)
több mint 4 éve
Én még ekkora kóklert nem láttam mint ez a Dupont nevű "erőnléti edző" a Real-nál. Konkrétan 1-1 ész nélküli lövészárok támadásban többen maradtak egészségesek mint a néhány meccs után a spanyoloknál...
Lassan jönnek a cserekapusok a mezőnybe 😀