Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Modric már 3 ilyen 40 méteres tűpontos indítást róla védelem mögé, de a befejezés hibádzikAz, hogy Vinicius csatárként a 16-oson belül, előtte csak a kapus és passzolni akar, az no comment.
Gergőbácsi
több mint 4 éve
öcsém, vinicius lábában benne maradt legalább két gól 😀pedig ez a mingueza Baki Ákost megszégyenítő gyorsasággal nyargalt utána, de ez is kevés volt. Kezd melegedni a pite 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Beszarás, nekem van matchworn Cvitkovics mezem még a Vasasból 😀😀😀Spíleren ki ez az exfocista szakértő? Olyan ismerős, de nem ugrik beCvitkovics Peti?
Gergőbácsi
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Azért az nem pite, amit a reál kihagy...
több mint 4 éve
Modric már 3 ilyen 40 méteres tűpontos indítást róla védelem mögé, de a befejezés hibádzik
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ja igen...bemutatkozásnál!15 és fél volt(!!!), többi rész stimmel 😀Már 17 évesen bemutatkozott az nb1.ben...lényegében ez a legtöbb, amit el lehet mondani róla, mert örök ígéret maradt. Lusta volt, ahogy egy rendes magyar focista...ha nem fociztam volna vele néha együtt MTK-ban, én sem tudtam volna ki az 😀Köszi!Spíleren ki ez az exfocista szakértő? Olyan ismerős, de nem ugrik beCvitkovics Peti?
Gergőbácsi
Klaci79
Gergőbácsi
Klaci79
eaglesmcnabb
Utána emlékszem edzésen kérdeztem, hogy mikor játszik újra fel és mondta, hogy csak azért rakták be, hogy mutathassák, hogy ilyen fiatalon már játszik...tisztán előttem van, hogy a srác sem hitt magában...
több mint 4 éve
Egy jó Jezdimirovics hogy hiányzik ma is az MTK-ból...az a csávó átment a falon is. Most meg ilyen Pintér játszik a helyén, aki vonalon nem tud átmenni....Lambulics-Czvitkovics-Jezdimirovics, ugranak be a nevekMár 17 évesen bemutatkozott az nb1.ben...lényegében ez a legtöbb, amit el lehet mondani róla, mert örök ígéret maradt. Lusta volt, ahogy egy rendes magyar focista...ha nem fociztam volna vele néha együtt MTK-ban, én sem tudtam volna ki az 😀Köszi!Spíleren ki ez az exfocista szakértő? Olyan ismerős, de nem ugrik beCvitkovics Peti?
Gergőbácsi
Klaci79
Gergőbácsi
Klaci79
Kampman
több mint 4 éve
mekkora mák hogy nem griezmann került oda, ő bezzeg tuti mellé lőtte volna nekünk 😀Tiki-taka 😀 😀 😀de akkor a barca tudná nyomni a tiki-takát, az a madridnak nem érdeke 😀bezzeg a barca-fradin nem volt ekkora vihar... akkor simán nyertünk volna, mindig a technikásabb csapatnak kedvez a tájfunha nem ezen a libalegelőn játszanák, lényegesen jobb körülmények lennének
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
Ilyen Mingézákkal 😀
Nesze neked, hogy bebaszta...
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
15 és fél volt(!!!), többi rész stimmel 😀Már 17 évesen bemutatkozott az nb1.ben...lényegében ez a legtöbb, amit el lehet mondani róla, mert örök ígéret maradt. Lusta volt, ahogy egy rendes magyar focista...ha nem fociztam volna vele néha együtt MTK-ban, én sem tudtam volna ki az 😀Köszi!Spíleren ki ez az exfocista szakértő? Olyan ismerős, de nem ugrik beCvitkovics Peti?
Gergőbácsi
Klaci79
Gergőbácsi
Klaci79
több mint 4 éve
"Bebaszta" a suta érintéssel, de ez is gól 😀Tiki-taka 😀 😀 😀de akkor a barca tudná nyomni a tiki-takát, az a madridnak nem érdeke 😀bezzeg a barca-fradin nem volt ekkora vihar... akkor simán nyertünk volna, mindig a technikásabb csapatnak kedvez a tájfunha nem ezen a libalegelőn játszanák, lényegesen jobb körülmények lennének
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
Ilyen Mingézákkal 😀
Klaci79
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Lambulics-Czvitkovics-Jezdimirovics, ugranak be a nevekMár 17 évesen bemutatkozott az nb1.ben...lényegében ez a legtöbb, amit el lehet mondani róla, mert örök ígéret maradt. Lusta volt, ahogy egy rendes magyar focista...ha nem fociztam volna vele néha együtt MTK-ban, én sem tudtam volna ki az 😀Köszi!Spíleren ki ez az exfocista szakértő? Olyan ismerős, de nem ugrik beCvitkovics Peti?
Gergőbácsi
Klaci79
Gergőbácsi
Klaci79
több mint 4 éve
Tiki-taka 😀 😀 😀de akkor a barca tudná nyomni a tiki-takát, az a madridnak nem érdeke 😀bezzeg a barca-fradin nem volt ekkora vihar... akkor simán nyertünk volna, mindig a technikásabb csapatnak kedvez a tájfunha nem ezen a libalegelőn játszanák, lényegesen jobb körülmények lennének
eaglesmcnabb
Klaci79
eaglesmcnabb
Ilyen Mingézákkal 😀
több mint 4 éve
de akkor a barca tudná nyomni a tiki-takát, az a madridnak nem érdeke 😀bezzeg a barca-fradin nem volt ekkora vihar... akkor simán nyertünk volna, mindig a technikásabb csapatnak kedvez a tájfunha nem ezen a libalegelőn játszanák, lényegesen jobb körülmények lennének
eaglesmcnabb
Klaci79
több mint 4 éve
Már 17 évesen bemutatkozott az nb1.ben...lényegében ez a legtöbb, amit el lehet mondani róla, mert örök ígéret maradt. Lusta volt, ahogy egy rendes magyar focista...ha nem fociztam volna vele néha együtt MTK-ban, én sem tudtam volna ki az 😀Köszi!Spíleren ki ez az exfocista szakértő? Olyan ismerős, de nem ugrik beCvitkovics Peti?
Gergőbácsi
Klaci79
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Köszi!Spíleren ki ez az exfocista szakértő? Olyan ismerős, de nem ugrik beCvitkovics Peti?
Gergőbácsi
Klaci79
több mint 4 éve
bezzeg a barca-fradin nem volt ekkora vihar... akkor simán nyertünk volna, mindig a technikásabb csapatnak kedvez a tájfunha nem ezen a libalegelőn játszanák, lényegesen jobb körülmények lennének
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
bezzeg a barca-fradin nem volt ekkora vihar... akkor simán nyertünk volna, mindig a technikásabb csapatnak kedvez a tájfun
több mint 4 éve
Torghelle megírta a könyvében ezelőtt 10 évvel hogy Peti nagyon érti a fodbalt, Isten mindent lát előre!!!Spíleren ki ez az exfocista szakértő? Olyan ismerős, de nem ugrik beCvitkovics Peti?
Gergőbácsi
Klaci79
több mint 4 éve
Spíleren ki ez az exfocista szakértő? Olyan ismerős, de nem ugrik beCvitkovics Peti?
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Spíleren ki ez az exfocista szakértő? Olyan ismerős, de nem ugrik be
több mint 4 éve
Az a baj, hogy hiába van meg esetleg két szélre a védő, középen full üreseg vagyunk, hosszú távra is. Umtiti jól indult, de vmiért besült, Lenglet is csak kényszerből játszik ott. Szegény De Jong nem tud 3 helyen ott lenni egyszerre, Pedrinek erősödni kellene meg kellene még vki mellé Messi sajnos csak öregszik, szóval van bajunk elég.... 😊 😛De ha én innen full laikusként megmondom, hogy mi fog történni, akkor nem igaz hogy Koeman ilyen hülye taktikát talál ki aki ért hozzá... nincs ember aki leütközze őket...nem vagyunk labdabiztosak, Messitől simán elszedik már Dembele súlytalan mint a lepkefing...persze ebbe az idénybe csoda hogy van még esély de akkor is...Én sem értem, azzal hogy Dembelé van elől, már két ember nem védekezik...ez a két belső védő meg két éve azt sem tudtam, hogy a világon van...mit várhatnánk tőlük...és a reál mindig ezt csinálta, csak kontra, kész...meg letámadnak, aztán a "labdabiztos" védők majd megmutatják...
dande
Klaci79
Nrkünk kellett volna kontrára játszani és még úgy is bajosan fogtuk volna meg őket.. még akkor is ha a kontra nem a Barca játéka...
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
De ha én innen full laikusként megmondom, hogy mi fog történni, akkor nem igaz hogy Koeman ilyen hülye taktikát talál ki aki ért hozzá... nincs ember aki leütközze őket...nem vagyunk labdabiztosak, Messitől simán elszedik már Dembele súlytalan mint a lepkefing...persze ebbe az idénybe csoda hogy van még esély de akkor is...Én sem értem, azzal hogy Dembelé van elől, már két ember nem védekezik...ez a két belső védő meg két éve azt sem tudtam, hogy a világon van...mit várhatnánk tőlük...és a reál mindig ezt csinálta, csak kontra, kész...meg letámadnak, aztán a "labdabiztos" védők majd megmutatják...
dande
több mint 4 éve
ja, csak hiába győzelem a barca ellen, plusz mellé 4 pont a listavezető atleti ellen, ha a real nem tud villogni (értsd beleszarik) a kisebb csapatok ellen... Ha a bottom 5 csapatot üzembiztosan vertük volna mennénk 7-8 ponttal. Szóval nem mondanám hogy ez a meccs dönt, pl az elmúlt 5 fordulóban 4 ponttal jobb a Barca a Realnal.úgy értettem hogy végleges beárazzák, liga se lesz így meg, pedig az esély megvoltReal beárazza a Barca szezonjátTe most nézel első alkalommal idén Barca meccset?
Heisman
Mert ezt a szezont már szeptemberben beárazták a bajnokságban és decemberben a BL-ben a Juve.
Klaci79
Heisman
több mint 4 éve
Én egy hónapja azon csodálkozom, hogy itt még van bármi esély, de ez csak annak köszönhető, hogy az Atlétikai és a Reál is szar, csak utóbbinak most minden összejön, ami a többinek nem.úgy értettem hogy végleges beárazzák, liga se lesz így meg, pedig az esély megvoltReal beárazza a Barca szezonjátTe most nézel első alkalommal idén Barca meccset?
Heisman
Mert ezt a szezont már szeptemberben beárazták a bajnokságban és decemberben a BL-ben a Juve.
Klaci79
Heisman
De ennek a Barcának ilyen Fradimeccsek mentek jól...szenvedés az egész még a kupában is harmadosztályú csapat ellen....építkezni kellene, de ez az előző fasz elnök csak rombolt