Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
DVSC meccset nézett valaki mostanában?Dzsudzsák mint vkp? WTF?
Nézem most egy 30-40 perce.
Őszintén sajnálom DzsB-t.
Nincs egy közeli barátja, aki megmondja Neki, hogy ezzel csak égeti magát? Kb. a kezdő kör területet tapossa szét. 0 sprint, 0 támogató mozgás.
Én meg nem láttam korábban olyan 33-34 éves játékost, aki ennyire leépült volna komolyabb sérülés nélkül.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
akkor van egy rossz hírem 😀:Nagyon utalom Benzemat, de egyebkent szerintem ha ot kivenned a jelenlegi Realbol, annyi pontot hullajtottak volna el, hogy kozuk nem lenne egyik sorozathoz sem. Zsenialis, amit a pali muvel egyreszt a szezonban, masreszt igazabol miota CR elment. Ugyhogy ha nyernek iden barmit, szerintem kb meg is koszonhetik neki.Ha a barcából elmegy Messi is pár éven belül szerintem akkor indul meg ott a hasonló hanyatlás mint a Realnál mikor elment CR. Egy olyan játékost kb nem lehet pótolni és biztos évek kellenek mire sikerül csak megoldani is a helyzetet. Már most is látszanak a jelek, hogy elmentek xaviék meg a többi öreg, meg Messi sem ugyanaz aki mondjuk 4-5 éve, de 20+gól még így is van benne, de szerintem tényleg akkor lesz a kemény lejtő ha ő sem lesz.Majd ha nem lesz Kroos es Modric terjunk vissza erre. Barca is Xavi es Iniesta kioregedesevel kezdett el hanyatlani. Latszik ha ok nincsenek 0 a Real jateka.Hát őszintén én nem gondoltam volna szezon közben hogy ilyenkor még lesz esély a bajnoki címre és a BL-ben is áll a csapat. A vének tartják ezt a csapatot basszus mit vártok, Kroos és Modric agyon van hajtva, a meccsek végén alig bírnak lépni. Bazi sok a sérült, hát marad a resztli cserének. Marcelo, Isco, Odrizola kispályás meccsen is csak ha nagy a baj erősítés a padról.Erről beszéltem pár hónapja is mikor megint szinte mindenki el akarta zavarni, mert nem tud csapatot építeni, meg nem épít be fiatalokat....Csak mákos, komolytalan edző, szerencséje van mindig.😊
Sokat szidtam, de basszus Zidane csak feltámasztotta a halottakat és megint működik a csapat. Ha lenne egy CR még elől tuti biztos vagyok rutinból behúznánk ezt a BL-t is
FLZOLI
zavi27
Egyebkent a 4 perc hosszabbitast hogy gondolta a spori? Legalab 3-4 percet o baszott el a 80 percben mert tonkre ment a technika. Pique befoghatna a nagy pofajat es elhuzhatna mert csak bohocot csinal magabol.
Ez a Barca nem erdemli meg a bajnoki cimet volt egy jo sorozat, de a jatek egesz evben fortelem. Nagy valtozasoknak kellene jonnie de most jonnek a szuk evek az elb..ott igazolasok miatt.
Tegnapi kezdocsapatbol kb De Jong Pedri (mondjuk tegnap latszott ez a szint sok neki remelem csak meg) es Ter stegen akiket hosszu tavon itt szeretnek latni. Padrol sem sok mindenkiben van fantazia. Laportanak kemeny evei lesznek.
Blevi
kapitnono
Stez
www.penamadridista.hu/hirek/2020/06/19/ha-nem-kedveled-benzemat-nem-szereted-futballt/?fbclid=IwAR0i56mz2PTPjwgc6nokr6zBHXA1DIxhVjB5tKptj6LJI4Br4G5i6pu2JAs
Viccet félretéve teljesen egyetértek. Emberünknek olyan játékintelligenciája van mint nagyon keveseknek, szerintem a labda nélküli mozgását világszerte tanítani kellene. Emellett rendkívül jó csapatjátékos, talán a legönzetlenebb támadónk ever, ami miatt még szimpatikusabb a szememben. (Nem hiába szeretik ennyire a csapattársai, illetve az sem hogy ő osztotta ki a legtöbb gólpasszt a Real történetében). Persze a helyzetkihasználása hagy némi kivánnivalót, ebben maximum egy jó közepes, ezért sokan sosem fogják elismerni még a Madridisták közül sem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Az öregeket csúcsra tudja pörgetni, ezt eddig is tudtuk. Ez a mákja van meg semmi taktikai érzéke nincs csak a legidiótábbak mondják maximum, akik jobb híján hülyeséggel akarnak villogni.Hát őszintén én nem gondoltam volna szezon közben hogy ilyenkor még lesz esély a bajnoki címre és a BL-ben is áll a csapat. A vének tartják ezt a csapatot basszus mit vártok, Kroos és Modric agyon van hajtva, a meccsek végén alig bírnak lépni. Bazi sok a sérült, hát marad a resztli cserének. Marcelo, Isco, Odrizola kispályás meccsen is csak ha nagy a baj erősítés a padról.Erről beszéltem pár hónapja is mikor megint szinte mindenki el akarta zavarni, mert nem tud csapatot építeni, meg nem épít be fiatalokat....Csak mákos, komolytalan edző, szerencséje van mindig.😊
Sokat szidtam, de basszus Zidane csak feltámasztotta a halottakat és megint működik a csapat. Ha lenne egy CR még elől tuti biztos vagyok rutinból behúznánk ezt a BL-t is
FLZOLI
zavi27
A fő baja, és én korábban is ezt mondtam, hogy túlságosan ragaszkodik jatekosokhoz illetve könnyen elvagja magát nála valaki aki aztán ott rohad meg a padon utána, miközben semmire se jó játékosok alibiznek a pályán állandóan.
több mint 4 éve
hozzáértél a bíróhoz instant piroscsak 20 méteren egy szabi baromira nem ugyanaz mint egy tiziValami nem attól lesz szabálytalan, hogy elesik e az ember vagy nem. Megrúgja a lábát, ez látszik tisztán. Innen kezdve max a mértéke kérdéses, de az nem érdekel senkit, mert nem kötelező a támadónak továbbmenni, sőt ha futás közben rúgnak meg az egyensúlyod is elvesztheted. Itt is ez történt.Akárhányszor nézem vissza, nekem az akkor sem tizi, pedig egyik csapatnak sem szurkolok. Megannyi eset van hogy futás közben hozzád érnek a tizenhatoson belül de mégsem szabálytalan, és nincs tizi. Itt is ez volt bőven.Így nehéz lesz.Csak kettő 11s aki még egyszer itt Varcelónázik........Szerintem közelebb volt a két sárgához műesés miatt. Hozzáért és már dobta is magát egyből mindkét esetben.
dande
kapitnono
Egyszer futás közben érjen így hozzád valaki, megtudod milyen. Bár nyilván gondolom a sebességed és Dembele sebessége között van annyi különbség, hogy még a feltételezés is felesleges.
A 2.kézfogós eset kamu lett volna, de az első félidő végén az 11-es volt bárhol. Amúgy én nem olvastam olyan szabályt, hogy ha megrúgnak tovább kell futnod, amíg bírsz állni a lábadon. Szabálytalan volt, nem adott 11-est kész. Csak ezt a rinyálást nem bírom, hogy ha kap a Barca egy 11-est, akkor az tuti bírói segítség...
Klaci79
kapitnono
Ne érts félre...én nem adnék minden szir-szarért 11-est, de a másik oldalon egy ordas nagy kamu buktatás miatt kapott szabadrúgást a reál...ez minimum annyit megért volna.
Klaci79
tetszik nem tetszik mindenki mérlegel, hogy azért egy himi-humi szabálytalanságért ne kapjon már valaki egy ingyengólt
mondjuk nálam ezek a színészbobok eleve már rögtön elindítanak egy ingert, hogy tuti rájátszanak és már csakazért sem adnék tizit (sőt szabadot sem)
tegnap is 8-an lerohanják a bírót az meg menekül, Casemiro leüti a bíró kezét és megy tovább a Barca játékso felé (első sárga)... ezeket ki kéne szórni mind sárgával előbb-utóbb megtanulnák hol a helyük
NB2
üvöltözöl a bíróval? instant sárga
és eleve csak a CSK beszélhessen a bíróval a többiek ha igen az sárga
de én régóta mondom hogy színészkedésért meccs után is simán lehetne szórni a sárgákat és eltiltásokat
gyorsan ráhagynának
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
csak 20 méteren egy szabi baromira nem ugyanaz mint egy tiziValami nem attól lesz szabálytalan, hogy elesik e az ember vagy nem. Megrúgja a lábát, ez látszik tisztán. Innen kezdve max a mértéke kérdéses, de az nem érdekel senkit, mert nem kötelező a támadónak továbbmenni, sőt ha futás közben rúgnak meg az egyensúlyod is elvesztheted. Itt is ez történt.Akárhányszor nézem vissza, nekem az akkor sem tizi, pedig egyik csapatnak sem szurkolok. Megannyi eset van hogy futás közben hozzád érnek a tizenhatoson belül de mégsem szabálytalan, és nincs tizi. Itt is ez volt bőven.Így nehéz lesz.Csak kettő 11s aki még egyszer itt Varcelónázik........Szerintem közelebb volt a két sárgához műesés miatt. Hozzáért és már dobta is magát egyből mindkét esetben.
dande
kapitnono
Egyszer futás közben érjen így hozzád valaki, megtudod milyen. Bár nyilván gondolom a sebességed és Dembele sebessége között van annyi különbség, hogy még a feltételezés is felesleges.
A 2.kézfogós eset kamu lett volna, de az első félidő végén az 11-es volt bárhol. Amúgy én nem olvastam olyan szabályt, hogy ha megrúgnak tovább kell futnod, amíg bírsz állni a lábadon. Szabálytalan volt, nem adott 11-est kész. Csak ezt a rinyálást nem bírom, hogy ha kap a Barca egy 11-est, akkor az tuti bírói segítség...
Klaci79
kapitnono
Ne érts félre...én nem adnék minden szir-szarért 11-est, de a másik oldalon egy ordas nagy kamu buktatás miatt kapott szabadrúgást a reál...ez minimum annyit megért volna.
Klaci79
tetszik nem tetszik mindenki mérlegel, hogy azért egy himi-humi szabálytalanságért ne kapjon már valaki egy ingyengólt
mondjuk nálam ezek a színészbobok eleve már rögtön elindítanak egy ingert, hogy tuti rájátszanak és már csakazért sem adnék tizit (sőt szabadot sem)
tegnap is 8-an lerohanják a bírót az meg menekül, Casemiro leüti a bíró kezét és megy tovább a Barca játékso felé (első sárga)... ezeket ki kéne szórni mind sárgával előbb-utóbb megtanulnák hol a helyük
több mint 4 éve
Valami nem attól lesz szabálytalan, hogy elesik e az ember vagy nem. Megrúgja a lábát, ez látszik tisztán. Innen kezdve max a mértéke kérdéses, de az nem érdekel senkit, mert nem kötelező a támadónak továbbmenni, sőt ha futás közben rúgnak meg az egyensúlyod is elvesztheted. Itt is ez történt.Akárhányszor nézem vissza, nekem az akkor sem tizi, pedig egyik csapatnak sem szurkolok. Megannyi eset van hogy futás közben hozzád érnek a tizenhatoson belül de mégsem szabálytalan, és nincs tizi. Itt is ez volt bőven.Így nehéz lesz.Csak kettő 11s aki még egyszer itt Varcelónázik........Szerintem közelebb volt a két sárgához műesés miatt. Hozzáért és már dobta is magát egyből mindkét esetben.
dande
kapitnono
Klaci79
kapitnono
több mint 4 éve
Akárhányszor nézem vissza, nekem az akkor sem tizi, pedig egyik csapatnak sem szurkolok. Megannyi eset van hogy futás közben hozzád érnek a tizenhatoson belül de mégsem szabálytalan, és nincs tizi. Itt is ez volt bőven.Így nehéz lesz.Csak kettő 11s aki még egyszer itt Varcelónázik........Szerintem közelebb volt a két sárgához műesés miatt. Hozzáért és már dobta is magát egyből mindkét esetben.
dande
kapitnono
Klaci79

több mint 4 éve
Így nehéz lesz.Csak kettő 11s aki még egyszer itt Varcelónázik........Szerintem közelebb volt a két sárgához műesés miatt. Hozzáért és már dobta is magát egyből mindkét esetben.
dande
kapitnono
több mint 4 éve
Nagyon utalom Benzemat, de egyebkent szerintem ha ot kivenned a jelenlegi Realbol, annyi pontot hullajtottak volna el, hogy kozuk nem lenne egyik sorozathoz sem. Zsenialis, amit a pali muvel egyreszt a szezonban, masreszt igazabol miota CR elment. Ugyhogy ha nyernek iden barmit, szerintem kb meg is koszonhetik neki.Ha a barcából elmegy Messi is pár éven belül szerintem akkor indul meg ott a hasonló hanyatlás mint a Realnál mikor elment CR. Egy olyan játékost kb nem lehet pótolni és biztos évek kellenek mire sikerül csak megoldani is a helyzetet. Már most is látszanak a jelek, hogy elmentek xaviék meg a többi öreg, meg Messi sem ugyanaz aki mondjuk 4-5 éve, de 20+gól még így is van benne, de szerintem tényleg akkor lesz a kemény lejtő ha ő sem lesz.Majd ha nem lesz Kroos es Modric terjunk vissza erre. Barca is Xavi es Iniesta kioregedesevel kezdett el hanyatlani. Latszik ha ok nincsenek 0 a Real jateka.Hát őszintén én nem gondoltam volna szezon közben hogy ilyenkor még lesz esély a bajnoki címre és a BL-ben is áll a csapat. A vének tartják ezt a csapatot basszus mit vártok, Kroos és Modric agyon van hajtva, a meccsek végén alig bírnak lépni. Bazi sok a sérült, hát marad a resztli cserének. Marcelo, Isco, Odrizola kispályás meccsen is csak ha nagy a baj erősítés a padról.Erről beszéltem pár hónapja is mikor megint szinte mindenki el akarta zavarni, mert nem tud csapatot építeni, meg nem épít be fiatalokat....Csak mákos, komolytalan edző, szerencséje van mindig.😊
FLZOLI
zavi27
Egyebkent a 4 perc hosszabbitast hogy gondolta a spori? Legalab 3-4 percet o baszott el a 80 percben mert tonkre ment a technika. Pique befoghatna a nagy pofajat es elhuzhatna mert csak bohocot csinal magabol.
Ez a Barca nem erdemli meg a bajnoki cimet volt egy jo sorozat, de a jatek egesz evben fortelem. Nagy valtozasoknak kellene jonnie de most jonnek a szuk evek az elb..ott igazolasok miatt.
Tegnapi kezdocsapatbol kb De Jong Pedri (mondjuk tegnap latszott ez a szint sok neki remelem csak meg) es Ter stegen akiket hosszu tavon itt szeretnek latni. Padrol sem sok mindenkiben van fantazia. Laportanak kemeny evei lesznek.
Blevi
kapitnono
több mint 4 éve
Ha a barcából elmegy Messi is pár éven belül szerintem akkor indul meg ott a hasonló hanyatlás mint a Realnál mikor elment CR. Egy olyan játékost kb nem lehet pótolni és biztos évek kellenek mire sikerül csak megoldani is a helyzetet. Már most is látszanak a jelek, hogy elmentek xaviék meg a többi öreg, meg Messi sem ugyanaz aki mondjuk 4-5 éve, de 20+gól még így is van benne, de szerintem tényleg akkor lesz a kemény lejtő ha ő sem lesz.Majd ha nem lesz Kroos es Modric terjunk vissza erre. Barca is Xavi es Iniesta kioregedesevel kezdett el hanyatlani. Latszik ha ok nincsenek 0 a Real jateka.Hát őszintén én nem gondoltam volna szezon közben hogy ilyenkor még lesz esély a bajnoki címre és a BL-ben is áll a csapat. A vének tartják ezt a csapatot basszus mit vártok, Kroos és Modric agyon van hajtva, a meccsek végén alig bírnak lépni. Bazi sok a sérült, hát marad a resztli cserének. Marcelo, Isco, Odrizola kispályás meccsen is csak ha nagy a baj erősítés a padról.Erről beszéltem pár hónapja is mikor megint szinte mindenki el akarta zavarni, mert nem tud csapatot építeni, meg nem épít be fiatalokat....Csak mákos, komolytalan edző, szerencséje van mindig.😊
FLZOLI
zavi27
Blevi

több mint 4 éve
Majd ha nem lesz Kroos es Modric terjunk vissza erre. Barca is Xavi es Iniesta kioregedesevel kezdett el hanyatlani. Latszik ha ok nincsenek 0 a Real jateka.Hát őszintén én nem gondoltam volna szezon közben hogy ilyenkor még lesz esély a bajnoki címre és a BL-ben is áll a csapat. A vének tartják ezt a csapatot basszus mit vártok, Kroos és Modric agyon van hajtva, a meccsek végén alig bírnak lépni. Bazi sok a sérült, hát marad a resztli cserének. Marcelo, Isco, Odrizola kispályás meccsen is csak ha nagy a baj erősítés a padról.Erről beszéltem pár hónapja is mikor megint szinte mindenki el akarta zavarni, mert nem tud csapatot építeni, meg nem épít be fiatalokat....Csak mákos, komolytalan edző, szerencséje van mindig.😊
FLZOLI
zavi27
több mint 4 éve
Hát őszintén én nem gondoltam volna szezon közben hogy ilyenkor még lesz esély a bajnoki címre és a BL-ben is áll a csapat. A vének tartják ezt a csapatot basszus mit vártok, Kroos és Modric agyon van hajtva, a meccsek végén alig bírnak lépni. Bazi sok a sérült, hát marad a resztli cserének. Marcelo, Isco, Odrizola kispályás meccsen is csak ha nagy a baj erősítés a padról.Erről beszéltem pár hónapja is mikor megint szinte mindenki el akarta zavarni, mert nem tud csapatot építeni, meg nem épít be fiatalokat....Csak mákos, komolytalan edző, szerencséje van mindig.😊
FLZOLI
több mint 4 éve
Hát őszintén én nem gondoltam volna szezon közben hogy ilyenkor még lesz esély a bajnoki címre és a BL-ben is áll a csapat. A vének tartják ezt a csapatot basszus mit vártok, Kroos és Modric agyon van hajtva, a meccsek végén alig bírnak lépni. Bazi sok a sérült, hát marad a resztli cserének. Marcelo, Isco, Odrizola kispályás meccsen is csak ha nagy a baj erősítés a padról.Sokat szidtam, de basszus Zidane csak feltámasztotta a halottakat és megint működik a csapat. Ha lenne egy CR még elől tuti biztos vagyok rutinból behúznánk ezt a BL-t is
több mint 4 éve
Erre a jinxre még Ik is büszke lehetne. 😀Az Atlerico Madrid úgy néz ki csak el tudta azt az előnyt herdálni, és elbukni a bajnokságot úgy, hogy ritka de egyszerre mindkét nagycsapat is szanaszét volt csúszva.Real - Barca meg dönthet a bajnokságról.
ozibozi
Real bukhatja a BLt és a bajnokságot is 4 nap alatt.
Toca
több mint 4 éve
Amúgy ez a meccs jól bemutatta mindkét csapat fos szezonját.Real egy félidő alatt eldönthette volna, ehelyett második félidőre kifogyott a tank és jöttek a hülye cserék. Kis csapatok ellen is ment már erre meccs rá, most pont nem.
Még egy jó Hazard alibi kellett volna, hogy kiteljeseden a szezon kép, illetve hogy a végén X-re legyen bohockodva a meccs.
De örülök, hogy nem lett 3-0 az első felidoben, mert akkor Dande nem írhatná fel a meccset a PSG meccs mellé 😛
Viniciusnak meg kicsit rendbe tennék a fejét / önbizalmát nagy császár lehetne (Sose lesz).
Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
Trinity Rodman, 18, daughter of NBA star Dennis (Google his friendship with North Korea leader Kim Jong-un) scores on her NWSL debut, having been drafted as the youngest player in the league's history.pic.twitter.com/FnsMx25imI
— Nick Harris (@sportingintel) April 10, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nem egy Bounouamúgy Ter Stegen lövése kb világ végére ment volna, még jó, hogy blokkolta, így lett még egy esélyük 😀Márcselló nincs kicsit elhízva?dehogy nincs. két éve. kb annyit is játszik 😀
ozibozi
Mondtam hogy moriba veszélyes, ter stegen gólját meg messi kiszedte! 😀
eaglesmcnabb
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
amúgy a kihagyott vinicius ziccer és a kétes tizi szituációk ellenére szerintem jobb volt a Barca.Nem hagy ki annyi meccset már tiétek a bajnokság...
Van egy gyilkos passzoló Kroos, Benzy meg üzembiztosan basz egyet minden meccsen, azon kívül nem sok pozitívum volt ma se
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
amúgy a kihagyott vinicius ziccer és a kétes tizi szituációk ellenére szerintem jobb volt a Barca.Van egy gyilkos passzoló Kroos, Benzy meg üzembiztosan basz egyet minden meccsen, azon kívül nem sok pozitívum volt ma se
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Csak kettő 11s aki még egyszer itt Varcelónázik........Szerintem közelebb volt a két sárgához műesés miatt. Hozzáért és már dobta is magát egyből mindkét esetben.
dande

több mint 4 éve
Zidane meg rohadt mákos mert amúgy szrul meccselt csak a 3 legjobb játékosát hozta le egyszerre. Ha egyenlítünk simogathatta volna a kopasz fejét...
több mint 4 éve
Muszáj volt egy félidőnyi előnyt adni.......Készebb csapatva Real, jobbak ezen nincs vita előttünk még 1-2 év építkezés áll, de egy X okosabb játékkal benne lehetett volna....
Az ilyenek meg amit Brathweit meg Dembelé esetében nem fújtak be első sorban azért bszza a csőröm amiket máskor semmi eseteket a VARnak köszönhetően befújnak... ala Lenglet vs PSG (igen 100 évig emlegetem még 😛)
Egyébként nem izgatna de ezek fényében rohadtul idegesítő...
több mint 4 éve
Szarok voltunk, de egy X-et bőven érdemeltünk volna.Laportának lesz munkája nyáron.
több mint 4 éve
amúgy Ter Stegen lövése kb világ végére ment volna, még jó, hogy blokkolta, így lett még egy esélyük 😀Márcselló nincs kicsit elhízva?dehogy nincs. két éve. kb annyit is játszik 😀
ozibozi
eaglesmcnabb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Márcselló nincs kicsit elhízva?dehogy nincs. két éve. kb annyit is játszik 😀
ozibozi