Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 969
Nem ezen múlik de ennyire voltak szabálytalanok Kroos gólja előtt mint amennyire most Dembelével nem... de Varcelona....
dande
Én se értettem...nem is videóztak...pedig amúgy simán, ha az a másik szabadrúgás volt...bár normál esetben mindkettő tovább
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem ezen múlik de ennyire voltak szabálytalanok Kroos gólja előtt mint amennyire most Dembelével nem... de Varcelona....
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 969
Real beárazza a Barca szezonját
Heisman
Te most nézel első alkalommal idén Barca meccset?
Mert ezt a szezont már szeptemberben beárazták a bajnokságban és decemberben a BL-ben a Juve.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 703 — "Montoya por favor!"
Real beárazza a Barca szezonját

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 157 — je suis poloska
Ezt a kontrát basszus élmény volt nézni
Gergőbácsi
pláne ha egy centivel arrébb lőtte volna 😀

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Ezt a kontrát basszus élmény volt nézni

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szaladgâlnak mint gólyafs a levegőbe, jöhet az újabb 8-1
több mint 4 éve
Annyira tudtam...
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 726
Rendben, hogy szarul játszik a Fradi önmagához mérten, de már a harmadik mancsos megoldás marad büntetlenül
Gergőbácsi
Az akadémiai növendékek megint a nemzetközi kupában fognak egy keserű pirulát kapni arról, hogy special treatment csak itthon van.

több mint 4 éve
Erről beszéltem bakjer üresen hagyjuk a szélt azt nézhetünk.... Még két ilyet rendben is leszünk... 😕 😕 😕
több mint 4 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Rendben, hogy szarul játszik a Fradi önmagához mérten, de már a harmadik mancsos megoldás marad büntetlenül

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 867 — The Mathematician
húú de fontos volt ez a TAA gól

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
és bobby gólját elvették 😕

több mint 4 éve
kellett nekem bekapcsolni a streamet

több mint 4 éve
No, ez jó mulatság, férfimunka volt, főleg emberhátrányban 😊⚽️
warr_b
Szar.
Coolearie
Ugyan már, ennyi kijárt Peptől Bielsának tisztelet képpen is, mint mesterének 😉 Talán nem ezen fog múlni a bajnokság 😊

Este pedig elképzelésem sincs hogyan állítjuk meg a Real gyors szélsőit, fiataljait, de remélem egy Xre jók leszünk 😊
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 703 — "Montoya por favor!"
warr_b
Szar.
Coolearie
Jah, nem is értem hogy vezethetik ennyivel a tabellát.
warr_b
Washington drukkerként végre leírhatod hogy "Szép volt Dallas" 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 281 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Szar.
Coolearie
Jah, nem is értem hogy vezethetik ennyivel a tabellát.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
warr_b
Szar.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 281 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
dawyd728 4 133
3 napja mindig bele-belekezdtem a topic olvasásába és mindannyiszor csak felhúztam magam és megtartottam a véleményem magamnak. Fájdalmas azt olvasni, h politikai meggyőződés szerint azon megy a matek, h miért Hrutka, miért Petry volt, akivel jobban kiszúrtak, aki hülyébb volt, aki felelőtlenebb volt stb.
Ma hallgattam a ziccert és ott is ez ment. Szerencsére lightosabban így végig is tudtam hallgatni, pedig Szöllősi és Kele is benne volt..
 24.hu/sport/2021/04/10/aki-petryt-mond-mondjon-hrutkat-is/
41:35-től van számomra a lényeg. Ez fogalmazódott meg bennem is és mindennél jobban elkeserít, amit itt Szombathy mond. Azok, akik méricskélnek most és a saját kultúrpolitikai ideológiájuk megtolásába illően nyúlnak a kérdéshez, azok számomra valahol cinkosok és A PROBLÉMÁRÓL irányítják a figyelmet másra. Meg kell nézni, ahogy az összes nagyobb társadalmi kérdésben hasonlóan futtatódik ki a kérdés. A problémára senki nem keresi a választ. A másik politikai szélsőség a probléma. A másik szélsőség eltörlése a feladat ehhez kell építeni a narratívát. Itt random sportszerető átlagpolgárok szintjén megjelenő reakció ez, nem egy politikai dühöngőben. Ez a durva. Tisztelet a kivételnek.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 306 — #NoStress
Micsoda véletlen, egyedül Európában mi vállaltuk hogy teltházas eb meccsek lehetnek Budapesten.

index.hu/sport/futball/2021/04/09/hivatalos-budapest-telt-hazas-eb-meccseket-rendezne/
kapitnono
Ami érdekes ebben, hogy az oroszok, akik hokimeccseket zárt csarnokokban teltházzal engednek, azok is csak félházat engednének Szentpéterváron.

Nagyon durva, mennyire kibukik ezen (is) a kedves vezetőnk focimániája. Ténylegesen mindenáron olyan élményt akar magának, hogy hazai teltházas EB meccsen kint lehessen, és élvezkedhessen.
Mikey
Nekem van jegyem az összes meccsre, de a jelenlegi helyzetben akármilyen biztonsági intézkedések lesznek azért elgondolkodom rajta, hogy elmenjek-e.
Kenny
Be vagy oltva, nem? Így mitől tartasz?

több mint 4 éve
Prezentáljátok nekem kérlek, hol van Baki?
Hanni
netflixen egy szar anime
a manga állítólag nem rossz

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hanni
"Főleg, hogy az egyik főváros nevét sem sikerült helyesen leírni"
Én itt arra asszociáltam hogy egyiket se sikerült helyesen leírni
Én ezt úgy írtam volna hogy az egyik főváros nevét helytelenül írták
VvAlekosz
Ez mondjuk igaz. Utólag újra elolvasva valóban így is értelmezhető, ha valaki nem tudja, mire gondolok.

De a lényeg nem változik. Egy igénytelen, filléres, trehány szar az NS.
Hanni
Most jobban utánanéztem azeri betűkkel így írják ahogy a címlapon van
 hu.m.wikipedia.org/wiki/Baku

Bár lehettek volna következetesek ha már van egy minta
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
Hanni
VvAlekosz
Ez mondjuk igaz. Utólag újra elolvasva valóban így is értelmezhető, ha valaki nem tudja, mire gondolok.

De a lényeg nem változik. Egy igénytelen, filléres, trehány szar az NS.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hanni

De így mea culpa