Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
ugy tudom, hogy azt nem veszik el. (nem szabalytalansag)VAR-hoz egy ujabb erdekes adalek a Bayern meccs.Vagy az is érdekes ha úgy adnak szögletet hogy amúgy kirúgás csak benézték. Jó kérdés hogyha abból a szögletből gólt szereznek akkor mi a tosz van?
1-0ra megy a Bayern mikor az Union jatekosa azt hiszi, hogy kiment a labda, felveszi es bedobja, vegigmegy a tamadas es gol. Kozben kiderul, hogy a labda nem hagyta el a jatekteret ... Mielott barki jonne, hogy kesobb esik joval a gol: a bedobo jatekos jegkorongban 2. asszisztoskent szerepelne ...
A biro amugy nem itelt bedobast, de nem is allitotta meg a jatekot.
Persze a VAR-osok vissza sem nezetik a jatekvezetovel, sot allitolag ok sem vizsgaltak meg meccs kozben. szoval ennyit er a VAR. van egy teljesen egyertelmu szabalytalansag, ami miatt vissza kellene fujni a golt, de annyira nem kepesek, hogy figyeljek a meccset es visszanezessek a szitut. Akkor meg arrol ne is beszeljunk, hogy ennek koszonhetoen lesz erdekes ujra a bajnoksag ...
Szar ez az egesz VAR. regen legalabb mondhattuk nyugodtan, hogy emberi hiba, tevedes volt vagy hogy a real megvette Kassait, de most mar nehez azt hinni, hogy ezek veletlen emberi tevedesek ...
csebi
Barca meccsen volt egy ilyen, visszajátszásból látszott hogy sima kirúgás, de szögletet kaptak. Messi rácsavarta és kapufa. 😀 Na de ha berúgja mi történt volna? Vajon elvették volna? Mert akkor is szétbaszna az ideg ha így kapna gólt a csapatom, de ha fordítva történik, és utólag így vennék el a csapatomtól a gólt, akkor tuti agyfaszt kapnék ott helyben. 😀
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
VAR-hoz egy ujabb erdekes adalek a Bayern meccs.Vagy az is érdekes ha úgy adnak szögletet hogy amúgy kirúgás csak benézték. Jó kérdés hogyha abból a szögletből gólt szereznek akkor mi a tosz van?
1-0ra megy a Bayern mikor az Union jatekosa azt hiszi, hogy kiment a labda, felveszi es bedobja, vegigmegy a tamadas es gol. Kozben kiderul, hogy a labda nem hagyta el a jatekteret ... Mielott barki jonne, hogy kesobb esik joval a gol: a bedobo jatekos jegkorongban 2. asszisztoskent szerepelne ...
Persze a VAR-osok vissza sem nezetik a jatekvezetovel, sot allitolag ok sem vizsgaltak meg meccs kozben. szoval ennyit er a VAR. van egy teljesen egyertelmu szabalytalansag, ami miatt vissza kellene fujni a golt, de annyira nem kepesek, hogy figyeljek a meccset es visszanezessek a szitut. Akkor meg arrol ne is beszeljunk, hogy ennek koszonhetoen lesz erdekes ujra a bajnoksag ...
Szar ez az egesz VAR. regen legalabb mondhattuk nyugodtan, hogy emberi hiba, tevedes volt vagy hogy a real megvette Kassait, de most mar nehez azt hinni, hogy ezek veletlen emberi tevedesek ...
csebi
Barca meccsen volt egy ilyen, visszajátszásból látszott hogy sima kirúgás, de szögletet kaptak. Messi rácsavarta és kapufa. 😀 Na de ha berúgja mi történt volna? Vajon elvették volna? Mert akkor is szétbaszna az ideg ha így kapna gólt a csapatom, de ha fordítva történik, és utólag így vennék el a csapatomtól a gólt, akkor tuti agyfaszt kapnék ott helyben. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
irtam: bedobas, golpassz, gol. kb 4 mp tortent elotte, Bayern jatekos nem birtokolta a labdat. ugyanigy sztem, ha vegig ellenfelnel van a labda akar 20 percen at, de szabalytalansaggal indul a labdabirtokolas, azt vissza kell fujni.persze, csak ugye te is írod hogy jóval később esik a gól, itt is gondolom kérdés hogy mennyivel későbbazt vissza lehet nezni, hogy vmi szabalytalansag tortent-e a gol elott. onnantol kezdve, hogy vki kezzel avatkozott jatekba az sztem szabalytalansag (nem arrol van szo, hogy rosszul vegezte el a bedobast) es visszanezheto dolog. eleg fura lenne, ha kezezeseket nem neznenek vissza mostantol.VAR-hoz egy ujabb erdekes adalek a Bayern meccs.naivan kérdem, de visszanézhető a bedobás jogossága?
csebi
sztem a VAR egyik nagy problémája jelenleg hogy még nem tisztult le mit lehet és mit nem lehet visszanézni
és hogy mit hogyan kéne
Negritis
csebi
mindig lesznek ilyen kérdések és problémák
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Petry azt állítja, a Magyar Nemzet egyeztetés nélkül megváltoztatta az interjú szövegét, kihagyták például azt a részt, amikor arról beszélt: „nagyon is el tudja képzelni, hogy egy gyermek nagyon boldogan nőhet fel egy homoszexuális családban”. Most ugyanezt ismételte meg a FAZ-ban: „Igyekeztem világossá tenni, hogy mindenki, akárcsak Péter, szabadon kifejtheti a véleményét. Ugyanakkor jeleztem, hogy a politikai kérdésekben nyilatkozó fiatal játékosok gyakran olyan ellenségeskedésnek teszik ki magukat, ami árthat vagy véget is vethet a karrierjüknek. Ezért mondtam azt, hogy nem értem, hogy tehetett ilyet. Ezt nem értem. Ezt nem korrektül fordították”.
Petry ügyvédet fogadott, nem akarja annyiban hagyni a történteket.
több mint 4 éve
persze, csak ugye te is írod hogy jóval később esik a gól, itt is gondolom kérdés hogy mennyivel későbbazt vissza lehet nezni, hogy vmi szabalytalansag tortent-e a gol elott. onnantol kezdve, hogy vki kezzel avatkozott jatekba az sztem szabalytalansag (nem arrol van szo, hogy rosszul vegezte el a bedobast) es visszanezheto dolog. eleg fura lenne, ha kezezeseket nem neznenek vissza mostantol.VAR-hoz egy ujabb erdekes adalek a Bayern meccs.naivan kérdem, de visszanézhető a bedobás jogossága?
csebi
sztem a VAR egyik nagy problémája jelenleg hogy még nem tisztult le mit lehet és mit nem lehet visszanézni
és hogy mit hogyan kéne
Negritis
csebi
mindig lesznek ilyen kérdések és problémák
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
azt vissza lehet nezni, hogy vmi szabalytalansag tortent-e a gol elott. onnantol kezdve, hogy vki kezzel avatkozott jatekba az sztem szabalytalansag (nem arrol van szo, hogy rosszul vegezte el a bedobast) es visszanezheto dolog. eleg fura lenne, ha kezezeseket nem neznenek vissza mostantol.VAR-hoz egy ujabb erdekes adalek a Bayern meccs.naivan kérdem, de visszanézhető a bedobás jogossága?
csebi
és hogy mit hogyan kéne
Negritis
több mint 4 éve
VAR-hoz egy ujabb erdekes adalek a Bayern meccs.naivan kérdem, de visszanézhető a bedobás jogossága?
csebi
és hogy mit hogyan kéne
több mint 4 éve
VAR-hoz egy ujabb erdekes adalek a Bayern meccs.1-0ra megy a Bayern mikor az Union jatekosa azt hiszi, hogy kiment a labda, felveszi es bedobja, vegigmegy a tamadas es gol. Kozben kiderul, hogy a labda nem hagyta el a jatekteret ... Mielott barki jonne, hogy kesobb esik joval a gol: a bedobo jatekos jegkorongban 2. asszisztoskent szerepelne ...
több mint 4 éve
Egész évben ergya a játék.Megnéztem a második félidőt...Nagyon szimpatikus a Vasastól, hogy nem akar megalázó vereséget mérni az Ajkára. (Kínkeserves 1-0 a 35. percben.)Sima liba 🤣🙄
nagylaza
Első hely, éjjáóóó
warr_b
Ez ergyább, mint amikor még kijártam a 90-es években.
Hogy lesz így bajnok az NB1-ben a Vasas?
Sobri Jóska
Először jussunk fel, aztán maradjunk bent 🤣
Főleg ugye úgy, hogy Csányi et. kikötötte, higy csak magyar játékosok lehetnek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A lényeg, hogy az Atletico megint pontokat bukott.Atletinek most szarul jött ki a sorsolás, Betis ellen idegenben játszani a téli szünet óta borzalmas. Hatalmas éve van eddig a zöld fehéreknek.
De jövő héten ha behúznánk a kupát, a bajnokság már csak ráadás lenne 😊
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A lényeg, hogy az Atletico megint pontokat bukott.De jövő héten ha behúznánk a kupát, a bajnokság már csak ráadás lenne 😊
több mint 4 éve
hozzáértél a bíróhoz instant pirosés az ilyen? 😊
üvöltözöl a bíróval? instant sárga
és eleve csak a CSK beszélhessen a bíróval a többiek ha igen az sárga
Negritis
www.youtube.com/watch?v=OD3sVbVWQm8&t=235s&ab_channel=GMMile-ArchivioF.C.Inter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
sztem vagy-vagy ez a kérdésHahn János volt már a válogatott közelében (azaz meccskeretben)? Ha nem, akkor mit kellene még tennie?Nem sokat.
Gergőbácsi
Felszedni 5-6 kiló izmot meg gyorsulni kicsit.
#JC6
több mint 4 éve
Igen, mert amúgy mindenki más igazat adott neked lolHú de örülök hogy leszopattuk ezt a köcsög portugáltJa, hogy te MU szurkoló vagy!!! Akkor így már értem, miért nem volt ez kiállítás és miért volt "hátra legyintés" 😀 😀 😀
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 4 éve
Megnéztem a második félidőt...Nagyon szimpatikus a Vasastól, hogy nem akar megalázó vereséget mérni az Ajkára. (Kínkeserves 1-0 a 35. percben.)Sima liba 🤣🙄
nagylaza
Első hely, éjjáóóó
warr_b
Ez ergyább, mint amikor még kijártam a 90-es években.
Hogy lesz így bajnok az NB1-ben a Vasas?
több mint 4 éve
Na ezzel nem értek egyet. 16-oson belül gyilkos a gyerek, taktikailag kevés inkább.Hahn János volt már a válogatott közelében (azaz meccskeretben)? Ha nem, akkor mit kellene még tennie?Nem sokat.
Gergőbácsi
#JC6
több mint 4 éve
Hahn János volt már a válogatott közelében (azaz meccskeretben)? Ha nem, akkor mit kellene még tennie?Nem sokat.
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Hahn János volt már a válogatott közelében (azaz meccskeretben)? Ha nem, akkor mit kellene még tennie?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Igen, mert amúgy mindenki más igazat adott neked lolHú de örülök hogy leszopattuk ezt a köcsög portugáltJa, hogy te MU szurkoló vagy!!! Akkor így már értem, miért nem volt ez kiállítás és miért volt "hátra legyintés" 😀 😀 😀
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mondom apósnak (nagy Loki fan):Figyeld meg, nyögvenyelősen nyer a Vasas, a Gyirmót meg X, ez 100%.
Bejött mindkettő, de azért a Gyirmót 0-3-ról 3-3, két 11-essel 🤣🤣🤣🤣
Egyszerűen kabaré az egész NB2.
több mint 4 éve
sose nézek ilyeneket....csak a nyers hozzászólás 😊aláírás gyanús, nem? 😀Hú de örülök hogy leszopattuk ezt a köcsög portugáltJa, hogy te MU szurkoló vagy!!! Akkor így már értem, miért nem volt ez kiállítás és miért volt "hátra legyintés" 😀 😀 😀
davemayer
Klaci79
www.youtube.com/watch?v=uwfvTZYqeBY
Negritis
több mint 4 éve
aláírás gyanús, nem? 😀Hú de örülök hogy leszopattuk ezt a köcsög portugáltJa, hogy te MU szurkoló vagy!!! Akkor így már értem, miért nem volt ez kiállítás és miért volt "hátra legyintés" 😀 😀 😀
davemayer
Klaci79
www.youtube.com/watch?v=uwfvTZYqeBY
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Hú de örülök hogy leszopattuk ezt a köcsög portugáltJa, hogy te MU szurkoló vagy!!! Akkor így már értem, miért nem volt ez kiállítás és miért volt "hátra legyintés" 😀 😀 😀
davemayer
több mint 4 éve
Hú de örülök hogy leszopattuk ezt a köcsög portugált
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ha jol emlekszem a Sky is lehozta a heten h Kane lelepne ha nem lesz jovore BL, ami ezzel valszeg el is dolt.Ez a portugal suttyo ujabb csapatot kuld a sullyesztobe par evre.