Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
gugli nélkül ki tudja, milyen meccs? 😀Akármi is ez, nagyon szép.
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Lewa kidőlésével megnyílt az út Beridzének az aranylabdához.Tulajdonképpen Messi olyan mintha a kínaiban vennél egy Beridzét.Nem rossz bolt ha azt nézed hogy utóbbi az Agymenőkben is szerepelt
Bazzani
gamerkr
több mint 4 éve
Tulajdonképpen Messi olyan mintha a kínaiban vennél egy Beridzét.Nem rossz bolt ha azt nézed hogy utóbbi az Agymenőkben is szerepelt
Bazzani
több mint 4 éve
Tulajdonképpen Messi olyan mintha a kínaiban vennél egy Beridzét.
több mint 4 éve
Az újpesti kapust a büntetőterületen való kezezésért nem állítják ki, a Kisvárda egyik játékosa pedig az OTP-s reklámtáblán vezeti le dühét.
több mint 4 éve
Majdnem, Kisvárda-Újpest Magyar Kupa-elődöntő 😊gugli nélkül ki tudja, milyen meccs? 😀nb3?
warr_b
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Alakul a dolog, egyre tobb nev merul fel Mourinho helyere. Leginkabb a liepzig edzojet rebesgetik, de ujabban Sarrit es a wolverhampton edzojet is pletykaljak. Mas kerdes, hogy az utobbi kettovel nem lennenek sokkal elorebb szerintem.Sarri nekem cseberből vederbe lenne....
Duff
több mint 4 éve
gugli nélkül ki tudja, milyen meccs? 😀Magnisteron kelet-európai céges futballbajnokság?
warr_b
több mint 4 éve
gugli nélkül ki tudja, milyen meccs? 😀nb3?
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
gugli nélkül ki tudja, milyen meccs? 😀

több mint 4 éve
utolso dolog meg tegnaprol>amugy az megvan, hogy Sane 92:31kor miutan megverte a balbekk Bakkert, az alapvonaltol 1 meterre, a tizenhatos vonalatol 2 meterre kisodrodva, lett volna ket opcioja: tok uresen allt 11 meteren Musiala (rovidkapuval szemben) es Muller (tizenhatos szelehez kozel, egy vonalban Musialaval). mindketto tok ures volt, tizenhatoson belul 6 psg vedo es 6 bayern jatekos van, Paredes a legkozelebbi jatekos pont Musiala es Muller kozott van feluton, egy jo passzbol jovo kapaslovest biztosan nem tudott volna megakadalyozni egyik jatekos eseten sem. Musiala hatalmas golhelyzetbe kerult volna. Mit valasztott Leroy? Gondolta, hogy laposan atpasszolja a hosszukapufanal kb 7 meterre a kaputol levo Martineznek akivel kb egy vonalban van a 2 PSG belso hatved. Vegeredmeny: Navas felszedi a foldrol, amibe "bele is serult".
Hihetetlen, hogy Sanet azert vettuk meg, hogy pontosan ebben a szituban jol dontson es nyerjen meg nekunk meccseket. BTW Flick allitolag ellenezte a leigazolasat, hogy nem illik a rendszerebe. Vszeg nem tevedett ebben.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
index.hu/sport/2021/04/14/schon-szabolcs-mtk-honved-fc-dallas-legios-marco-rossi-/nehogy összeálljon a schön-haaland-mbappe trió Madridban!
Szeretem az ilyen magyar képzést fricskázó interjúkat.
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Második meg harmadik helye volt (2003, 2006). Ribérynek volt még egy bronz, meg Griezmann-nak kettő.aszittem volna Henry is nyert egyetZidane '98-ban.ugy ertettem, hogy ha BLt nyernek akkor Neymar lohet 8t is a dontoben akkor is Mbappe lesz. mikor volt utoljara francia aranylabdas?Nem, ott dőlhet el hogy Mbappe vagy Neymar 😊sztem ha PSG BL-t nyer akkor aranylabda szempontjabol felesleges az EB-t lejatszani.Tavaly megérdemelte volna.Ja és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...Pedig ettől még megérdemli.
csebi
Matthew99
Idén azért április elején járunk. Ahhoz, hogy aranylabdát kapj csak Bundás gólok kevesek.
Nézd meg hány ember kapott Aranylabdát, komolyabb nemzetközi klub vagy válogatott siker nélkül.
Sajnos a BL önhibáján kívül elment, de ha az EB-n nem villog és lő mondjuk 6 gólt és azzal mennek a negyeddöntőig akkor azért necces lesz.
Főleg ha emellett, Mbappe nyer egy BL-t és Franciák meg mennek vele egy erős EB-t.
Mondjuk ha azt mondanák, hogy 2 évre osztják most ki akkor az már más kérdés, ott elég erős lenne.
Toca
csebi
Toca
csebi
warr_b
Negritis

több mint 4 éve
Alakul a dolog, egyre tobb nev merul fel Mourinho helyere. Leginkabb a liepzig edzojet rebesgetik, de ujabban Sarrit es a wolverhampton edzojet is pletykaljak. Mas kerdes, hogy az utobbi kettovel nem lennenek sokkal elorebb szerintem.
több mint 4 éve
aszittem volna Henry is nyert egyetZidane '98-ban.ugy ertettem, hogy ha BLt nyernek akkor Neymar lohet 8t is a dontoben akkor is Mbappe lesz. mikor volt utoljara francia aranylabdas?Nem, ott dőlhet el hogy Mbappe vagy Neymar 😊sztem ha PSG BL-t nyer akkor aranylabda szempontjabol felesleges az EB-t lejatszani.Tavaly megérdemelte volna.Ja és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...Pedig ettől még megérdemli.
csebi
Matthew99
Idén azért április elején járunk. Ahhoz, hogy aranylabdát kapj csak Bundás gólok kevesek.
Nézd meg hány ember kapott Aranylabdát, komolyabb nemzetközi klub vagy válogatott siker nélkül.
Sajnos a BL önhibáján kívül elment, de ha az EB-n nem villog és lő mondjuk 6 gólt és azzal mennek a negyeddöntőig akkor azért necces lesz.
Főleg ha emellett, Mbappe nyer egy BL-t és Franciák meg mennek vele egy erős EB-t.
Mondjuk ha azt mondanák, hogy 2 évre osztják most ki akkor az már más kérdés, ott elég erős lenne.
Toca
csebi
Toca
csebi
warr_b
több mint 4 éve
Zidane '98-ban.ugy ertettem, hogy ha BLt nyernek akkor Neymar lohet 8t is a dontoben akkor is Mbappe lesz. mikor volt utoljara francia aranylabdas?Nem, ott dőlhet el hogy Mbappe vagy Neymar 😊sztem ha PSG BL-t nyer akkor aranylabda szempontjabol felesleges az EB-t lejatszani.Tavaly megérdemelte volna.Ja és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...Pedig ettől még megérdemli.
csebi
Matthew99
Toca
csebi
Toca
csebi

több mint 4 éve
ugy ertettem, hogy ha BLt nyernek akkor Neymar lohet 8t is a dontoben akkor is Mbappe lesz. mikor volt utoljara francia aranylabdas?Nem, ott dőlhet el hogy Mbappe vagy Neymar 😊sztem ha PSG BL-t nyer akkor aranylabda szempontjabol felesleges az EB-t lejatszani.Tavaly megérdemelte volna.Ja és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...Pedig ettől még megérdemli.
csebi
Matthew99
Toca
csebi
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem, ott dőlhet el hogy Mbappe vagy Neymar 😊sztem ha PSG BL-t nyer akkor aranylabda szempontjabol felesleges az EB-t lejatszani.Tavaly megérdemelte volna.Ja és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...Pedig ettől még megérdemli.
csebi
Matthew99
Toca
csebi
több mint 4 éve
index.hu/sport/2021/04/14/schon-szabolcs-mtk-honved-fc-dallas-legios-marco-rossi-/Szeretem az ilyen magyar képzést fricskázó interjúkat.
Szerkesztette: Hanni
több mint 4 éve
sztem ha PSG BL-t nyer akkor aranylabda szempontjabol felesleges az EB-t lejatszani.Tavaly megérdemelte volna.Ja és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...Pedig ettől még megérdemli.
csebi
Matthew99
Toca
több mint 4 éve
Tavaly megérdemelte volna.Ja és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...Pedig ettől még megérdemli.
csebi
Matthew99
több mint 4 éve
ebben nem vagyok biztos. alapvetoen egy bundas cimert nem fogja megkapni akarhany golt rug max ha vmi nagyon durva EB-je lesz elodontovel egyutt.Ja és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...Pedig ettől még megérdemli.
csebi
Matthew99
több mint 4 éve
nem, sztem Mbappe fogja kapni (esetleg Neymar, ha a 2 elodonten es a donton nagyon jol jatszik, golokat lo), es ha Haaland nyaron eligazol vmeik spanyol gigaszhoz akkor kovetkezo evtized meg az Mbappe vs Haaland oruletben fog telni.Mindkettő csapata leszerepelt az idén. Inkább elmarad 😉valami alapján úgyis messi v cr kapjaJa és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...Pedig ettől még megérdemli.
csebi
Matthew99
Negritis
Heisman
több mint 4 éve
Mindkettő csapata leszerepelt az idén. Inkább elmarad 😉valami alapján úgyis messi v cr kapjaJa és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...Pedig ettől még megérdemli.
csebi
Matthew99
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
valami alapján úgyis messi v cr kapjaJa és ami meg most reggel jutott eszembe: így Lewa lohet ot millió gólt a bundasban akkor sem kap aranylabdát. Kiváncsi vagyok h idén kiosztják e majd vagy megint eszükbe jut h covid miatt nem kellene...Pedig ettől még megérdemli.
csebi
Matthew99