Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
OK Legyen 3 és fél,És még mennyi magArázkodás az eredmények helyett.
több mint 4 éve
A cici meg kiesesre all.jelen állás szerint 4 országból lesznek a 4ben
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
A cici meg kiesesre all.
több mint 4 éve
csak van-e értelme a 0-2t védeni?meddő mezőnyfölény, szerencsétlen Firminho nagyon nem tudja mi vanMert Bobby sokkal jobb védekezesben, meccs elején kapott góllal meg már érdektelen lenne a meccs.
továbbra se értem miért nem Jota kezdett, remélem 60. percbe legkésőbb jön
Negritis
slowmotion
több mint 4 éve
Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...van az 3 év is, és ha jövőre mikor egészséges a keret akkor is szarok vagyunk akkor lehet erről beszélni
ozibozi
több mint 4 éve
Én az gondoltam, hogy ez a Liverpool lesz vlm, de kiderült, hogy csak ilyen ‘párnyári’ csoda. Több volt bennük ennél a két évnél...
több mint 4 éve
Hú milyen fura nyaka volt a musorvezeto hölgynek
több mint 4 éve
Aztán rájöttem, hogy ez az univerzális magyartévé-bemondó, valami híradós, gondolom.Húbazz, a Spíleres bemondónak mekkora tüdeje van 😀Hrutka helyett jött új szakértő?
slowmotion
csebi
Ha valakinek nem lenne nyilvánvaló, hova tartozik a Spíler, akkor megtámogatják a kitályi tévés híradós előzetesekkel.
több mint 4 éve
Petry?Húbazz, a Spíleres bemondónak mekkora tüdeje van 😀Hrutka helyett jött új szakértő?
slowmotion
csebi
több mint 4 éve
Nyilván ez a lényeges a bl szinthez képest...tehát nem a Barca-Fradi közti különbségre gondolok. Úgy összességében 10-ből szerintem 8szor a Bayern nyerne. Egy pool-reál összevetésben ez kb 5-5Nehezebb a Pool-nak, mert a két csapat kb ugyanolyan erős...a Bayern lényegesen jobb csapat a PSG-nél, csak hát ez Lewa nélkül nem jön ki a kapu előtt....itt viszont gyömöszölik csak egymást 😕Lényegesen jobb csapat azért az túlzás.
Klaci79
Saját magukat verték meg tegnap az egy dolog, de azért nincs messze a két csapat.
Toca
több mint 4 éve
meddő mezőnyfölény, szerencsétlen Firminho nagyon nem tudja mi vanMert Bobby sokkal jobb védekezesben, meccs elején kapott góllal meg már érdektelen lenne a meccs.
továbbra se értem miért nem Jota kezdett, remélem 60. percbe legkésőbb jön
Negritis
több mint 4 éve
Húbazz, a Spíleres bemondónak mekkora tüdeje van 😀Hrutka helyett jött új szakértő?
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
jó, de akkor jöhet mandingo meg rocco is 😀De.Asensio mióta lett egy Kisvárda szintű játékos?Ott azért még nem tart.
csebi
nagylaza
Van egy jo ballába ha rajon a labda akkor elsül, amúgy mást nem tud.😀
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Húbazz, a Spíleres bemondónak mekkora tüdeje van 😀
több mint 4 éve
De.Asensio mióta lett egy Kisvárda szintű játékos?Ott azért még nem tart.
csebi
nagylaza
Van egy jo ballába ha rajon a labda akkor elsül, amúgy mást nem tud.😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
meddő mezőnyfölény, szerencsétlen Firminho nagyon nem tudja mi vantovábbra se értem miért nem Jota kezdett, remélem 60. percbe legkésőbb jön
több mint 4 éve
Ebben nem értünk egyet...a psg-ben játszik a világ talán legjobb játékosa....főleg ha nincs Lewa...de egyébként nem láttam bennük sokatNehezebb a Pool-nak, mert a két csapat kb ugyanolyan erős...a Bayern lényegesen jobb csapat a PSG-nél, csak hát ez Lewa nélkül nem jön ki a kapu előtt....itt viszont gyömöszölik csak egymást 😕Dehogyis. Psg jó csapat volt, sztem jobban megérdemelték mint mi.
Klaci79
csebi
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
padra odaférneIgen és a vilagvalogatottbol hiányzott egy spanyol játékos, látva most ezt a meccset Asensiot el tudnám ott képzelniAsensio mióta lett egy Kisvárda szintű játékos?Láttad a kora esti meccset?
csebi
Kampman
csebi
több mint 4 éve
Nehezebb a Pool-nak, mert a két csapat kb ugyanolyan erős...a Bayern lényegesen jobb csapat a PSG-nél, csak hát ez Lewa nélkül nem jön ki a kapu előtt....itt viszont gyömöszölik csak egymást 😕Lényegesen jobb csapat azért az túlzás.
Klaci79
Saját magukat verték meg tegnap az egy dolog, de azért nincs messze a két csapat.
több mint 4 éve
Igen és a vilagvalogatottbol hiányzott egy spanyol játékos, látva most ezt a meccset Asensiot el tudnám ott képzelniAsensio mióta lett egy Kisvárda szintű játékos?Láttad a kora esti meccset?
csebi
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Jatényleg, Gini földije a bírónak
több mint 4 éve
2 perc hosszabbítás ennyi fetrengés után, nah igen ezért mondom hogy el kéne felejteni a futó órát
több mint 4 éve
Nehezebb a Pool-nak, mert a két csapat kb ugyanolyan erős...a Bayern lényegesen jobb csapat a PSG-nél, csak hát ez Lewa nélkül nem jön ki a kapu előtt....itt viszont gyömöszölik csak egymást 😕Dehogyis. Psg jó csapat volt, sztem jobban megérdemelték mint mi.
Klaci79
több mint 4 éve
Asensio mióta lett egy Kisvárda szintű játékos?Láttad a kora esti meccset?
csebi
több mint 4 éve
Seszták meg ne tudja...Asensio mióta lett egy Kisvárda szintű játékos?Ott azért még nem tart.
csebi
nagylaza