Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Tuchel kirúgását érti vki? Én nem igazánMit tett le az asztalra? Azért vitték oda, hogy végre meglegyen a BL. Szanaszét trollkodták az FFP-t, övék volt a világtörténelem két legdrágább igazolása, meg még egy Icardi is. Egyszer érték el a BL-döntőt (azt is azért, mert a Liverpoolt hatalmas faszmákkal kirakta a ketrecharcos matracos brigád), aztán ennyi.
csebi
Én igazából azt nem értem, hogy Tuchelen mit esznek ennyire, semmit nem lépnek előre a csapatai.
több mint 5 éve
Na úgy néz ki Pochettino lehet a PSG edzője. Játszott ott 3 évet is, nem lenne tőle karakter idegen olyan csapatot vezetni ahol jatekos is volt (espanyol)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
A cikk szerint beef volt leonardo es az edzo kozott.Kicsit cinikusan írtam. Nem értem én sem, egyetlen pont a hátrányuk, de messze a legjobb a gólarányuk, a BL-ben továbbmentek a csoportból első helyen, teljesen érthetetlen. Hacsak valamit be nem szólt a tulajoknak...Egy pont a különbség, ne vicceljünk már. Bl döntőt játszottak 4 hónapjaTuchel kirúgását érti vki? Én nem igazánCsak harmadik a PSG.
csebi
Mikey
csebi
Mikey
több mint 5 éve
Ez a Dibusz-Sigér Fehérvár pletykán nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Ha a kopasz ezt komolyan gondolja akkor nagyon kemény drogokon lehet rajta 😀nyílván 100% igaz...
Kenny
több mint 5 éve
Kicsit cinikusan írtam. Nem értem én sem, egyetlen pont a hátrányuk, de messze a legjobb a gólarányuk, a BL-ben továbbmentek a csoportból első helyen, teljesen érthetetlen. Hacsak valamit be nem szólt a tulajoknak...Egy pont a különbség, ne vicceljünk már. Bl döntőt játszottak 4 hónapjaTuchel kirúgását érti vki? Én nem igazánCsak harmadik a PSG.
csebi
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Lol...telex.hu/sport/2020/12/23/trippier-fogadas-buntetes

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Tuchel kirúgását érti vki? Én nem igazánNem tudom de Arsenalnak hirtelen le kell rá csapnia azon nyomban. Karácsonyi csoda lenne a csapatnak.
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Csak a Zsolti VÍVÓDÁSÁT könnyítették meg:Egy pont a különbség, ne vicceljünk már. Bl döntőt játszottak 4 hónapjaTuchel kirúgását érti vki? Én nem igazánCsak harmadik a PSG.
csebi
Mikey
csebi
magyarnemzet.hu/sport/low-zsolt-vivodik-nagy-dontesek-nyara-elott-allok-9139556/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Egy pont a különbség, ne vicceljünk már. Bl döntőt játszottak 4 hónapjaTuchel kirúgását érti vki? Én nem igazánCsak harmadik a PSG.
csebi
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Tuchel kirúgását érti vki? Én nem igazánCsak harmadik a PSG.
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Ez a Dibusz-Sigér Fehérvár pletykán nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Ha a kopasz ezt komolyan gondolja akkor nagyon kemény drogokon lehet rajta 😀Siger egyre kevésbé fog beférni sztem. De Dibusz max azért igazolna fehervarra h a bajnoki ezüst gyűjteménye beerje az aranyok számát 😊
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Tuchel kirúgását érti vki? Én nem igazán
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
Ennyit meger nem 😂Csak egy vizitdíj ára fejenként 😊Nyilván nagyon fontos a BL pénzek mellé még 3 milliárdot ráönteni az FTC pályára... Vicc komolyanA nep csapata.boldog karacsonyt a nepnek.ez az ajandekunk.
FLZOLI
YoungZeeZee
FLZOLI
több mint 5 éve
Csak egy vizitdíj ára fejenként 😊Nyilván nagyon fontos a BL pénzek mellé még 3 milliárdot ráönteni az FTC pályára... Vicc komolyanA nep csapata.boldog karacsonyt a nepnek.ez az ajandekunk.
FLZOLI
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
Nyilván nagyon fontos a BL pénzek mellé még 3 milliárdot ráönteni az FTC pályára... Vicc komolyanA nep csapata.boldog karacsonyt a nepnek.ez az ajandekunk.
FLZOLI
több mint 5 éve
Na, lehet Pochettinot kozben kirugjak a Spurstol, mert nagyon irjak hogy o veszi at a PSG-t.Amilyen koklerek dolgoztak ott felüdülés lesz az argentin. Bár ego bajnokokkal sosem dolgozott és nem egy szint Mbappe, Neymar, Verratti féle arcok meg mondjuk az Ali féle hülyegyerek ego szint
Borbinho
több mint 5 éve
Nyilván nagyon fontos a BL pénzek mellé még 3 milliárdot ráönteni az FTC pályára... Vicc komolyan
több mint 5 éve
Na, lehet Pochettinot kozben kirugjak a Spurstol, mert nagyon irjak hogy o veszi at a PSG-t.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ez a Dibusz-Sigér Fehérvár pletykán nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Ha a kopasz ezt komolyan gondolja akkor nagyon kemény drogokon lehet rajta 😀
több mint 5 éve
Már csak egy Brady-gyűrűt kérek karácsonyraÚgy könnyű, ha egy ligában egyszerre szurkolsz mindegyik nagycsapatnak... 😊
1. Ajax 14 meccs/34 pont
2. PSV 14 meccs/33 pont
1. Milan 14 meccs/34 pont
2. Inter 14 meccs/33 pont
Wyatt
több mint 5 éve
Már csak egy Brady-gyűrűt kérek karácsonyra1. Ajax 14 meccs/34 pont
2. PSV 14 meccs/33 pont
1. Milan 14 meccs/34 pont
2. Inter 14 meccs/33 pont

több mint 5 éve
Parádés meccs volt ez a Milan-Lazio. Mindent elmond róla h még Egri Viktor kommentálása sem tudta lerontani élményt.Az ilyen meccseket tavaly behúztuk, idén eddig egyiket se. Így EL is nehéz lesz.
empty taxi
több mint 5 éve
Parádés meccs volt ez a Milan-Lazio. Mindent elmond róla h még Egri Viktor kommentálása sem tudta lerontani élményt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Lehet jó pozíciós edző de szar HC.Csak van oka annak, hogy ő dolgozott a mennyeinél nívósabb bajnokságban is, a Pisont-kategória meg az NB1-ből fog élni kb. örökkéEzzel a Kispesti fiaskóval remélem leesett itthon, hogy mekkora kókler ez a pali. Gondolta eladja magát itthon Dárdai 2.0-nak de hát nagyon kevés.Bódogot ugyanúgy megbuktatta volna a csapat, mint tették vele Diósgyőrben és Kispesten.Én Bódoggal is kibékültem volna adott esetben, bár a fő baj tényleg az, hogy ennek a botlábú bandának szinte mindegy, ki az edző. De hogy Oenning nagypapás stílusa garancia az nb2-re, na az holtbiztos.Sírás kerülget.Irány a mennyei 2!AZ NB1.HU ÚGY TUDJA, MEGVAN AZ UTÓDJA IS ROGANNAK, MÉGHOZZÁ MICHAEL OENNING SZEMÉLYÉBEN. AZ 55 ÉVES NÉMET SZAKEMBER KORÁBBAN, 2016 ÉS 2018 KÖZÖTT A VASASNÁL DOLGOZOTT, LEGUTÓBB A GÖRÖG ARISZT IRÁNYÍTOTTA. ÉRKEZÉSÉT HAMAROSAN BEJELENTHETIK.Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀A keret is szar de mentális problémákat látok inkább..
Kenny
Felkészül Véber ?!😁
gordon
Bazzani
Stoki
Kuttor kellett volna.
Bazzani
bergerdani
Kampman
Kenny
Kampman