Soccer

42 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 228 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Honvéd - Villarreal lesz a "hivatalos" új Bozsik avató.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 332 — NFL bracket champion '26
Az pedig alapbol szarvashiba lenne, ha Southgate fejjatekkal operalna ennel a csapatnal, ahol Grealish, Henderson, Foden, Mount, Sancho, Rashford, vagyis ennyi esz, kreativitas jatszik. Ezt nekik a foldon kell kijatszaniuk filleres labdakkal. De irtam azt is, hogy epp attol tartok, hogy Southgate mesterien el fogja tolni ezt a csapatot, es abszolut nem arra fog majd epiteni, ami a jatekosok erossege lenne.
Stez
Igaz.
Mondjuk ha Kane lesz a center (ami vszínű), akk sztem jól jön TAA a jobboldalra, persze akk egyértelmű h Henderson és Rice 1-szerre kell h a pályán legyenek.

Kb ugyanez. Amúgy szoboszlaival a 2 pontot sem tartottam volna elképzelhetetlennek. A németek konrkétan szarok az utóbbi időben, bika keret ide vagy oda. A portugálok ellen szintén benne lehetett volna egy mázlis x. Persze a legjobb, legszerencsésebb forgatókönyvek ezek. A franciákat hagyjuk, ott nagyon benne van, hogy kurvára kitömnek minket. Amúgy szerintem kurva szar, hogy a legerősebb csoportban vagyunk. Én annyit szeretnék, hogy legyünk meccsben, legyen miért szurkolni, mákoljunk be egy pontot, rúgjunk pár gólt. Ne végezzenek ki a 30. percre mindhárom meccsen, ettől nagyon félek, de sajnos benne van a pakliban. Amúgy szerintem azon fog múlni, hogy mentálisan feltüzeli vagy hitehagyottá teszi a csapatot a legjobb játékos hiánya.
peach
Ha van csapatrészünk, ami stabil az a védelem közepe Orbánnal meg Szalaival, szal sztem sok gólt nem fogunk kapni a meccsek korai szakaszában. Inkább a 2. félidő lehet necces, egy jobbféle francia presszing ellen rohadtul nem látom h stabilan átlépnénk a félpályát, annak meg fáradtság lesz a vége.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 704 — Tyrone Creek
Na sikerült venni 😊
Azért tartott ennyi ideig mert nem csak a BP jegyek, hanem a Koppenhága Szentpétervár is benne volt a rendszerbe 😊
Heisman
megvagyok én is 😊
a magyar-franciára akartunk kimenni, de nem engedett a megfelelő kategóriába 1-nél többet, szóval az lett a döntés, hogy átevezünk a portugál-franciára.

remélem lesz még tétje 😀
shawnka
Mennyi egyébként a jegyár?
dande

Szerkesztette: zsomborparrag
több mint 5 éve
bello23 Indianapolis Colts 13
Na sikerült venni 😊
Azért tartott ennyi ideig mert nem csak a BP jegyek, hanem a Koppenhága Szentpétervár is benne volt a rendszerbe 😊
Heisman
megvagyok én is 😊
a magyar-franciára akartunk kimenni, de nem engedett a megfelelő kategóriába 1-nél többet, szóval az lett a döntés, hogy átevezünk a portugál-franciára.

remélem lesz még tétje 😀
shawnka
dande
Én 30 €-ért vettem, volt 100 és 120 € is az biztos, illetve volt még a 30 és a 100-as között talán még 2 kategória, illetve azt hiszem volt talán egy 20 €-s is.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 435 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na sikerült venni 😊
Heisman
megvagyok én is 😊

remélem lesz még tétje 😀
shawnka

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 704 — Tyrone Creek
Na sikerült venni 😊
Heisman
megvagyok én is 😊

remélem lesz még tétje 😀
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 144 — "Montoya por favor!"
Na sikerült venni 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 275 — Lucas Scott
Gyerekkoromban még én is rá tudtam izgulni egy ilyen tornára, úgy 2008-tól már én se nagyon, legfeljebb tényleg a nyitómeccsen, ha ott éppen jó a hangulat (általában az szokott lenni).

De az még nagyon szokatlan és új élmény, hogy a magyarok is ott vannak.

Ki mit tippel melyik nagy vérzik el az elején?
FLZOLI
A németek. Kevés elit csapatnak volt nyomasztóbb az utóbbi 2-3 éve.
Kampman
Azert az a nemet csapat eleg fasza fiatalokbol all. Egyedul a vedelem kerdojeles nalam, de a kozeppalya bitang, a tamadosor pedig Gnabryval es Mullerrel szinten jo lehet. Csak Sanet kell tavol tartani, mert lehuzza a csapatjatekot. A jovoje annak a csapatnak rohadt jo lesz Musialaval, Kai nagymesterrel es Wirtzcel a kovetkezo tornara.

Allitom, hogy a nemetek nyomaszto kepet Low krealta, aki az utobbi idoben mar nem epp kozkedvelt vendeg arrafele, szerintem meg a jatekosok koreben sem, azok utan, amit lemuvelt a Bayernesekkel.
Stez
Plusz Flick mester jön az EB után. Ha ki is esnek vele az olyan meccsen lesz mint a Bayern psg volt idén.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 428 — WHO DAT!!!!

A németek a kapuson és a kp-n kívül hulla gyengék. A francia keret bitang, de a mentalitasuk sokszor ócska és egy beszari az edző. A portugaloknak bazi jó kerete van, de a két vén, CR és Pepe a vezér még mindig. Ha nem egy ultra deffenziv alibi kapitanyuk lenne evvel a kerettel szép focival is 4-be lehetne menni
FLZOLI
Szerintem a németek a nagyok közül. A védelem az elég gyengének tűnik, a kp jó nevekből áll, kérdés hogy meglesz e a megfelelő összeállítás, a támadórészleg megint csak nem valami erős alakulat.

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 810
sikerült a portugálra és a franciára is jegyet lökni, viszont nem tudtam senki más adatait, amit azonnal meg kellett adni, így asszony lett a partner, csak még nem tudja, vlsz a második meccset már nem fogja vállalni 😊)))

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 49 505 — Whoops, looks like something went wrong.
Gyerekkoromban még én is rá tudtam izgulni egy ilyen tornára, úgy 2008-tól már én se nagyon, legfeljebb tényleg a nyitómeccsen, ha ott éppen jó a hangulat (általában az szokott lenni).

FLZOLI
Kampman
Azert az a nemet csapat eleg fasza fiatalokbol all. Egyedul a vedelem kerdojeles nalam, de a kozeppalya bitang, a tamadosor pedig Gnabryval es Mullerrel szinten jo lehet. Csak Sanet kell tavol tartani, mert lehuzza a csapatjatekot. A jovoje annak a csapatnak rohadt jo lesz Musialaval, Kai nagymesterrel es Wirtzcel a kovetkezo tornara.

Allitom, hogy a nemetek nyomaszto kepet Low krealta, aki az utobbi idoben mar nem epp kozkedvelt vendeg arrafele, szerintem meg a jatekosok koreben sem, azok utan, amit lemuvelt a Bayernesekkel.

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 942
nem értem ezt az UEFA-t, azt írták mostantól lehet jegyet venni, erre sehol nem dobja fel
Heisman
Negritis
gondoltam, de azért nagyon mérges vagyok...
Heisman
fingom sincs hogy tényleg ez-e a helyzet amúgy
Negritis
közben megtaláltam a helyet, és sorba kell állni, de még a csík felénél se tartok
Heisman
Kezdő drogosok mindennapjai
több mint 5 éve
nem értem ezt az UEFA-t, azt írták mostantól lehet jegyet venni, erre sehol nem dobja fel
Heisman
Negritis
Heisman
Negritis
közben megtaláltam a helyet, és sorba kell állni, de még a csík felénél se tartok

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 373 — The Mathematician
Heisman
Negritis
Heisman

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Heisman

Negritis

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 373 — The Mathematician
Heisman

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 728

FLZOLI
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 16 008 — a new hope (again)
Ó az a jó "jön az új torna, ami miatt rápörgök most a focira" érzés, ami kb a nyitómeccs 30. percéig tart... 😊 onnantól meg muszájból nézi az ember, hogy az eredményekkel azért tisztában legyen
r.baggio
Nálam nem teljesen így van, már 5-6 éve bevallottam magamnak, hogy a klubfoci nem különösebben érdekek. Max a magyarokat nézem meg a nemzetközi kupákban. De az EB/VB az más. Ilyenkor előtör még belőlem a gyermeki lelkesedés és kötelezően nézem. Mondjuk sajnos én is úgy vagyok mint undi, a keretek feléről már azt se tudom kicsodák, meghogy hol és hogy játszanak 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 29 376 — nabege2@yahoo.com
Nekem ez a formula nem EB, ez egy kalap fos.
1. Az EB/VB arról szól, hogy egy esetleg két ország megrendezi, az ország futball lázban ég. Több százezer turista jön az országba a meccsek miatt, az egésznek megvan a hangulata.
2. Én vagyok annyira fasz, hogy még a 8! csapatos EB-ket is láttam (1984-től), ez a 24 csapatos (mégha több ország is lett azóta) egy vicc. Legalább lesz 7-8 csapat akinek a meccseire nagyon nem vagyok kíváncsi.
3. Félek, hogy megint nem a realitás talaján fognak mozogni a párt/sportlapok, mindenféle eredményeket elvárnak majd - főleg mert itthon is leszünk - pedig simán lehet, hogy a kapott góljaink száma 10+ lesz és 0 ponttal simán kizúgunk. Ezért nem szeretem a Trollfocinak ezt a részét, mert az ember nyilván ezerrel szurkol a srácoknak, de látja a hiányosságaikat és azért mert leírja, hogy sanszosan kiesünk még nem károgó, csak realista.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 937 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ó az a jó "jön az új torna, ami miatt rápörgök most a focira" érzés, ami kb a nyitómeccs 30. percéig tart... 😊 onnantól meg muszájból nézi az ember, hogy az eredményekkel azért tisztában legyen
r.baggio
Szerettelek volna cáfolni, de aztán láttam, hogy Török - Olasz lesz a nyitómeccs... 😀

Liverpool Fc
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 177 — no es importante

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
En mar nem kovetem a focit, nem vagyok tisztaban a jatekosokkal, mostanra gyakorlatilag mar nincs is aktiv jatekos akit kifejezetten klub szinten ismernek, kiveve mondjuk a CR vagy Messi kalibert, de pont ezert izgatottan varom az EB-t. EB es VB idejen altalaban aktivizalom magam es a csalad ferfi tagjaival nezzuk a meccseket ha epp egy helyen tartozkodunk.

Mondjuk iden a COVID miatt nem lesz meg az a klasszikus "nyari sport esemeny" elmeny, mert teljesen osszemosodik az elmult ev 😀

Mindazonaltal ha van olyan weboldal ahol van rovid iras a keretekrol, jatekstilusrol stb, akkor ne tartsatok magatokban.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 764 — farkas.l.zoltan@gmail.com

A németek a kapuson és a kp-n kívül hulla gyengék. A francia keret bitang, de a mentalitasuk sokszor ócska és egy beszari az edző. A portugaloknak bazi jó kerete van, de a két vén, CR és Pepe a vezér még mindig. Ha nem egy ultra deffenziv alibi kapitanyuk lenne evvel a kerettel szép focival is 4-be lehetne menni

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Valami turpissaggal, magyaros furganggal a csoportgyozelem is meglehet.
Mondjuk nem engedjuk be az orszagba a portugal meg a francia csapatot, az mar kapasbol 6 pont es 6:0-s golkulonbseg.

Kanyarban kell elozni 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."