Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
bárcsak ittam volna 😀 most értem haza szüleimtől 😀Nem kellett volna annyit inni.Helyreállt a világ rendje, Curtis Jones kezd. <3király, kicsit szanaszét vagyok ma 😀
Mikey
Negritis
Allardyce most már nem a buszt, vagy kamiont, hanem egy tengeralattjárót tolt be a kapu elé.
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem kellett volna annyit inni.Helyreállt a világ rendje, Curtis Jones kezd. <3király, kicsit szanaszét vagyok ma 😀
Mikey
Negritis
Allardyce most már nem a buszt, vagy kamiont, hanem egy tengeralattjárót tolt be a kapu elé.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Mané szépen megoldotta
több mint 5 éve
Helyreállt a világ rendje, Curtis Jones kezd. <3király, kicsit szanaszét vagyok ma 😀
Mikey
több mint 5 éve
Helyreállt a világ rendje, Curtis Jones kezd. <3
több mint 5 éve
Hát jah, lényeg a 3 pont. Következő meccsen a kieső helyen álló WBA ellen is kötelező lesz a győzelem.Gyerünk, nagyon kell a W...Csak meglett! Nem szép, de ehhez a meccshez ez kellett. Célfoci...
Ezzel a tizivel meg is alapoztuk
warr_b
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Gyerünk, nagyon kell a W...Csak meglett! Nem szép, de ehhez a meccshez ez kellett. Célfoci...
Ezzel a tizivel meg is alapoztuk
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Gyerünk, nagyon kell a W... Ezzel a tizivel meg is alapoztuk

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Azt hittem, hogy még ezt is sikerül elrontani.
több mint 5 éve
saka bebasztana most az igazi saka is 😀
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
saka bebaszta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Update: ez még nem hivatalos, de Mourihno javaslatára komoly tárgyalások vannak a londoni és a német klub között. Remélem eladják pénzért (állítólag akár játékos is mehetne Lipcsébe érte).Sabizter - > Tottenham. Hirtelen több helye lett Szoboszlainak a Leipzigban.Na igy ez már sokkal jobban hangzik
iktriad
davemayer
több mint 5 éve
Sabizter - > Tottenham. Hirtelen több helye lett Szoboszlainak a Leipzigban.Na igy ez már sokkal jobban hangzik
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Sabizter - > Tottenham. Hirtelen több helye lett Szoboszlainak a Leipzigban.
több mint 5 éve
a járványhelyzet miatt elhalasztottáék az északír Boxing Day Classicot 😕
több mint 5 éve
a salvadori Váczi Zolibizonyám, a Cadiz legendája
alán Diego Maradonánál is tehetségesebb labdarúgó volt a salvadori Jorge „Mágico” González
www.youtube.com/watch?v=h-NSGvUn3P4&feature=emb_logo
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/aki-maradona-szerint-nala-is-jobb-volt-elfeledett-futballzseni-salvadorbol-2800353?fbclid=IwAR2BF2w2Qo8l9hOyW6zq-9p_d-KXg_r7MCuIaKqPBPVo7EPH0uSWzeAqB9Q
ozibozi
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csá ja a mostani edző is az voltNa, lehet Pochettinot kozben kirugjak a Spurstol, mert nagyon irjak hogy o veszi at a PSG-t.Amilyen koklerek dolgoztak ott felüdülés lesz az argentin. Bár ego bajnokokkal sosem dolgozott és nem egy szint Mbappe, Neymar, Verratti féle arcok meg mondjuk az Ali féle hülyegyerek ego szint
Borbinho
FLZOLI
Ha te csiripeled tesa
több mint 5 éve
Dardaj interju....meg mindig peldakep, de sportemberkent banto h nem akar nagyon felnott csapathoz menni, De maganemberkent megertem.Kikuzdotte maganak ezt a kenyelmes, nyugodt eletet.Ez az interjú ... meg ns szintjén is nevetséges, bulvár meg konyhafonokbe valló a 95%a.
YoungZeeZee
“És magyarázkodni sem kell. „Fönt” mindent meg kellett indokolni. Ha tizennégyet lőttünk kapura, nem tizenötöt, akkor azt, ha „csak” az Európa-liga-indulást vívtuk ki, nem a Bajnokok Ligája-szereplést, akkor azt, ha némelyek szerint defenzíven játszottunk, akkor meg azt. Egy idő után elegem lett ebből.”
Viszont ez a rész sokat mutat amúgy. Nála mindig ez vokt a baj h nem vokt eléggé ambiciózus és most már elkényelmesedett annyira h felelősséget sem akar. Anno 2001ben hívta Hitzfield pl egy Thiam is játszott 2 év alatt 16 meccset, sztem ő többet játszott volna nála, lehet még Nikonal is (34 meccsen játszott 2 év alatt). Kar mert bizonyított h jó edző lehetne belőle de innentől megrekedt. Bkit hoznak csak rosszabb eredményt er el a Hertha de legalább több kiadással. Most is elég gyéren all a csapat.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ott jobban megértettem volna a kirúgását. BL-ben ráadásul Pep már jó ideje nem villantott igazán nagyot.Különösen most, hogy a Man City ennyire ótvar.amúgy ugyanezt a kérdést Guardiola-nál is fel lehetne tenniÉn akkor is úgy gondolom h egy bl döntőt szép eredmény. Jelenleg van kb 4-5 csapat amely keret alapján simán döntős lehet, plusz van meg 2-3 csapat amely bmikor tud meglepetést hozni az előző 4-5 csapattal szemben. Ilyen közegben dontozni igen is nagy dolog sztem milliárdoktol függetlenül. Ha év végén nem hosszabbitanak oké de így?Tuchel kirúgását érti vki? Én nem igazánMit tett le az asztalra? Azért vitték oda, hogy végre meglegyen a BL. Szanaszét trollkodták az FFP-t, övék volt a világtörténelem két legdrágább igazolása, meg még egy Icardi is. Egyszer érték el a BL-döntőt (azt is azért, mert a Liverpoolt hatalmas faszmákkal kirakta a ketrecharcos matracos brigád), aztán ennyi.
csebi
Én igazából azt nem értem, hogy Tuchelen mit esznek ennyire, semmit nem lépnek előre a csapatai.
slowmotion
csebi
Negritis
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Különösen most, hogy a Man City ennyire ótvar.amúgy ugyanezt a kérdést Guardiola-nál is fel lehetne tenniÉn akkor is úgy gondolom h egy bl döntőt szép eredmény. Jelenleg van kb 4-5 csapat amely keret alapján simán döntős lehet, plusz van meg 2-3 csapat amely bmikor tud meglepetést hozni az előző 4-5 csapattal szemben. Ilyen közegben dontozni igen is nagy dolog sztem milliárdoktol függetlenül. Ha év végén nem hosszabbitanak oké de így?Tuchel kirúgását érti vki? Én nem igazánMit tett le az asztalra? Azért vitték oda, hogy végre meglegyen a BL. Szanaszét trollkodták az FFP-t, övék volt a világtörténelem két legdrágább igazolása, meg még egy Icardi is. Egyszer érték el a BL-döntőt (azt is azért, mert a Liverpoolt hatalmas faszmákkal kirakta a ketrecharcos matracos brigád), aztán ennyi.
csebi
Én igazából azt nem értem, hogy Tuchelen mit esznek ennyire, semmit nem lépnek előre a csapatai.
slowmotion
csebi
Negritis
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
Dardaj interju....meg mindig peldakep, de sportemberkent banto h nem akar nagyon felnott csapathoz menni, De maganemberkent megertem.Kikuzdotte maganak ezt a kenyelmes, nyugodt eletet.
több mint 5 éve
a salvadori Váczi Zolialán Diego Maradonánál is tehetségesebb labdarúgó volt a salvadori Jorge „Mágico” González
www.youtube.com/watch?v=h-NSGvUn3P4&feature=emb_logo
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/aki-maradona-szerint-nala-is-jobb-volt-elfeledett-futballzseni-salvadorbol-2800353?fbclid=IwAR2BF2w2Qo8l9hOyW6zq-9p_d-KXg_r7MCuIaKqPBPVo7EPH0uSWzeAqB9Q
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
amúgy ugyanezt a kérdést Guardiola-nál is fel lehetne tenniÉn akkor is úgy gondolom h egy bl döntőt szép eredmény. Jelenleg van kb 4-5 csapat amely keret alapján simán döntős lehet, plusz van meg 2-3 csapat amely bmikor tud meglepetést hozni az előző 4-5 csapattal szemben. Ilyen közegben dontozni igen is nagy dolog sztem milliárdoktol függetlenül. Ha év végén nem hosszabbitanak oké de így?Tuchel kirúgását érti vki? Én nem igazánMit tett le az asztalra? Azért vitték oda, hogy végre meglegyen a BL. Szanaszét trollkodták az FFP-t, övék volt a világtörténelem két legdrágább igazolása, meg még egy Icardi is. Egyszer érték el a BL-döntőt (azt is azért, mert a Liverpoolt hatalmas faszmákkal kirakta a ketrecharcos matracos brigád), aztán ennyi.
csebi
slowmotion
csebi
több mint 5 éve
Én akkor is úgy gondolom h egy bl döntőt szép eredmény. Jelenleg van kb 4-5 csapat amely keret alapján simán döntős lehet, plusz van meg 2-3 csapat amely bmikor tud meglepetést hozni az előző 4-5 csapattal szemben. Ilyen közegben dontozni igen is nagy dolog sztem milliárdoktol függetlenül. Ha év végén nem hosszabbitanak oké de így?Tuchel kirúgását érti vki? Én nem igazánMit tett le az asztalra? Azért vitték oda, hogy végre meglegyen a BL. Szanaszét trollkodták az FFP-t, övék volt a világtörténelem két legdrágább igazolása, meg még egy Icardi is. Egyszer érték el a BL-döntőt (azt is azért, mert a Liverpoolt hatalmas faszmákkal kirakta a ketrecharcos matracos brigád), aztán ennyi.
csebi
slowmotion