Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Valakinek van Liverpool - Westbrom stream link?

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
Helyreállt a világ rendje, Curtis Jones kezd. <3
Mikey
király, kicsit szanaszét vagyok ma 😀
Negritis
Nem kellett volna annyit inni.

Allardyce most már nem a buszt, vagy kamiont, hanem egy tengeralattjárót tolt be a kapu elé.
Mikey
bárcsak ittam volna 😀 most értem haza szüleimtől 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 247
Mikey
Negritis
Nem kellett volna annyit inni.

Allardyce most már nem a buszt, vagy kamiont, hanem egy tengeralattjárót tolt be a kapu elé.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Mané szépen megoldotta

több mint 5 éve
Mikey

több mint 5 éve

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 247 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gyerünk, nagyon kell a W...
Ezzel a tizivel meg is alapoztuk
warr_b
Csak meglett! Nem szép, de ehhez a meccshez ez kellett. Célfoci...
nagir
Hát jah, lényeg a 3 pont. Következő meccsen a kieső helyen álló WBA ellen is kötelező lesz a győzelem.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
warr_b
Csak meglett! Nem szép, de ehhez a meccshez ez kellett. Célfoci...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 247 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 192
Azt hittem, hogy még ezt is sikerül elrontani.
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 596 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
saka bebaszta
Löfli
na most az igazi saka is 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 596 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
saka bebaszta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sabizter - > Tottenham. Hirtelen több helye lett Szoboszlainak a Leipzigban.
iktriad
Na igy ez már sokkal jobban hangzik
davemayer
Update: ez még nem hivatalos, de Mourihno javaslatára komoly tárgyalások vannak a londoni és a német klub között. Remélem eladják pénzért (állítólag akár játékos is mehetne Lipcsébe érte).
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
iktriad
Na igy ez már sokkal jobban hangzik

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 383 — Cowboys fan
a járványhelyzet miatt elhalasztottáék az északír Boxing Day Classicot 😕
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 383 — Cowboys fan
a salvadori Váczi Zoli

alán Diego Maradonánál is tehetségesebb labdarúgó volt a salvadori Jorge „Mágico” González

www.youtube.com/watch?v=h-NSGvUn3P4&feature=emb_logo

www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/aki-maradona-szerint-nala-is-jobb-volt-elfeledett-futballzseni-salvadorbol-2800353?fbclid=IwAR2BF2w2Qo8l9hOyW6zq-9p_d-KXg_r7MCuIaKqPBPVo7EPH0uSWzeAqB9Q
ozibozi
bizonyám, a Cadiz legendája
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na, lehet Pochettinot kozben kirugjak a Spurstol, mert nagyon irjak hogy o veszi at a PSG-t.
Borbinho
Amilyen koklerek dolgoztak ott felüdülés lesz az argentin. Bár ego bajnokokkal sosem dolgozott és nem egy szint Mbappe, Neymar, Verratti féle arcok meg mondjuk az Ali féle hülyegyerek ego szint
FLZOLI
Csá ja a mostani edző is az volt
Ha te csiripeled tesa
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott
Dardaj interju....meg mindig peldakep, de sportemberkent banto h nem akar nagyon felnott csapathoz menni, De maganemberkent megertem.Kikuzdotte maganak ezt a kenyelmes, nyugodt eletet.
YoungZeeZee
Ez az interjú ... meg ns szintjén is nevetséges, bulvár meg konyhafonokbe valló a 95%a.

“És magyarázkodni sem kell. „Fönt” mindent meg kellett indokolni. Ha tizennégyet lőttünk kapura, nem tizenötöt, akkor azt, ha „csak” az Európa-liga-indulást vívtuk ki, nem a Bajnokok Ligája-szereplést, akkor azt, ha némelyek szerint defenzíven játszottunk, akkor meg azt. Egy idő után elegem lett ebből.”
Viszont ez a rész sokat mutat amúgy. Nála mindig ez vokt a baj h nem vokt eléggé ambiciózus és most már elkényelmesedett annyira h felelősséget sem akar. Anno 2001ben hívta Hitzfield pl egy Thiam is játszott 2 év alatt 16 meccset, sztem ő többet játszott volna nála, lehet még Nikonal is (34 meccsen játszott 2 év alatt). Kar mert bizonyított h jó edző lehetne belőle de innentől megrekedt. Bkit hoznak csak rosszabb eredményt er el a Hertha de legalább több kiadással. Most is elég gyéren all a csapat.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Tuchel kirúgását érti vki? Én nem igazán
csebi
Mit tett le az asztalra? Azért vitték oda, hogy végre meglegyen a BL. Szanaszét trollkodták az FFP-t, övék volt a világtörténelem két legdrágább igazolása, meg még egy Icardi is. Egyszer érték el a BL-döntőt (azt is azért, mert a Liverpoolt hatalmas faszmákkal kirakta a ketrecharcos matracos brigád), aztán ennyi.

Én igazából azt nem értem, hogy Tuchelen mit esznek ennyire, semmit nem lépnek előre a csapatai.
slowmotion
Én akkor is úgy gondolom h egy bl döntőt szép eredmény. Jelenleg van kb 4-5 csapat amely keret alapján simán döntős lehet, plusz van meg 2-3 csapat amely bmikor tud meglepetést hozni az előző 4-5 csapattal szemben. Ilyen közegben dontozni igen is nagy dolog sztem milliárdoktol függetlenül. Ha év végén nem hosszabbitanak oké de így?
csebi
amúgy ugyanezt a kérdést Guardiola-nál is fel lehetne tenni
Negritis
Különösen most, hogy a Man City ennyire ótvar.
Mikey
Ott jobban megértettem volna a kirúgását. BL-ben ráadásul Pep már jó ideje nem villantott igazán nagyot.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
csebi
Mit tett le az asztalra? Azért vitték oda, hogy végre meglegyen a BL. Szanaszét trollkodták az FFP-t, övék volt a világtörténelem két legdrágább igazolása, meg még egy Icardi is. Egyszer érték el a BL-döntőt (azt is azért, mert a Liverpoolt hatalmas faszmákkal kirakta a ketrecharcos matracos brigád), aztán ennyi.

Én igazából azt nem értem, hogy Tuchelen mit esznek ennyire, semmit nem lépnek előre a csapatai.
slowmotion
Én akkor is úgy gondolom h egy bl döntőt szép eredmény. Jelenleg van kb 4-5 csapat amely keret alapján simán döntős lehet, plusz van meg 2-3 csapat amely bmikor tud meglepetést hozni az előző 4-5 csapattal szemben. Ilyen közegben dontozni igen is nagy dolog sztem milliárdoktol függetlenül. Ha év végén nem hosszabbitanak oké de így?
csebi
Negritis
Különösen most, hogy a Man City ennyire ótvar.

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 519
Dardaj interju....meg mindig peldakep, de sportemberkent banto h nem akar nagyon felnott csapathoz menni, De maganemberkent megertem.Kikuzdotte maganak ezt a kenyelmes, nyugodt eletet.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 050
a salvadori Váczi Zoli

alán Diego Maradonánál is tehetségesebb labdarúgó volt a salvadori Jorge „Mágico” González

www.youtube.com/watch?v=h-NSGvUn3P4&feature=emb_logo

www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/aki-maradona-szerint-nala-is-jobb-volt-elfeledett-futballzseni-salvadorbol-2800353?fbclid=IwAR2BF2w2Qo8l9hOyW6zq-9p_d-KXg_r7MCuIaKqPBPVo7EPH0uSWzeAqB9Q

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
csebi

slowmotion
csebi

több mint 5 éve
csebi

slowmotion