Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 247 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr tuti matt részeg már, mert más indokot nem látok, hogy nem örömködik 😊
NB2
Bálint eufórikus hangulabann számol rá a WBAra!😉😊😀
nagir
Semmi extra nem történt, hoztuk a kötelezőt 😆🎉🥳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
NB2
Bálint eufórikus hangulabann számol rá a WBAra!😉😊😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Lacazette nagyjabol 10 masodperce volt a palyan, mikor elindult, megkapta, golt rugott. Egyszeru ez.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 247 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 538 — Omar's Coming Yo!
végre Rossi kimondta:

"A Loki az ősszel időnként 3-4 góllal is megverte az ellenfeleit, és úgy tűnt, a csapatnak mindegy volt, hogy Balázs éppen játszik-e vagy sem, nem emelkedett ki a társai közül, pedig a magyar válogatottsági rekorderről beszélünk, aki 108 alkalommal játszott a csapatban, vagyis egyértelmű, hogy képes erre.

Épp ezért nem is érzem indokoltnak a meghívását, de a válogatott ajtaja előtte is nyitva van, ehhez viszont nagyon komoly teljesítményt kell nyújtania, és olyan csapatban játszania, amely magasabb szintet képvisel, mint a Debrecen. Balázson kívül ugyanez igaz a szintén debreceni Korhut Mihályra és Ferenczi Jánosra vagy a vasasos Feczesin Róbertre és Pátkai Mátéra, a másodosztályból nagyon nehéz lesz bekerülniük, de ezt ők is pontosan tudták, amikor odaigazoltak."
csebi
Jó,de azért Bárányra ránézhetne majd jövőre, én azt érzem, hogy ő lesz az aki majd megoldja a 9-es problémáinkat Szalai után.

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 895 — no es importante
Dean Smith azért szépen összerakta a Villát. S az igazolasok nagyon beváltak. Martinez nagyon magabiztos és jól véd. Cash sokkal jobb bekk mint El-Mohamady vagy Guilbert. Watkins pedig telitalálat. Remélem Wesley is visszatér hamarosan, variációs lehetőségek bővülnének.
tüsi91
nem tudom van-e itt vérmes Villa drukker, de lett egy extra téli kesztyűm a csapat logójával, ha esetleg valakit érdekel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott
most olvastam Sam Allardyce nyilatkozatát. hát az öreg nem változott 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 247
végre Rossi kimondta:

"A Loki az ősszel időnként 3-4 góllal is megverte az ellenfeleit, és úgy tűnt, a csapatnak mindegy volt, hogy Balázs éppen játszik-e vagy sem, nem emelkedett ki a társai közül, pedig a magyar válogatottsági rekorderről beszélünk, aki 108 alkalommal játszott a csapatban, vagyis egyértelmű, hogy képes erre.

Épp ezért nem is érzem indokoltnak a meghívását, de a válogatott ajtaja előtte is nyitva van, ehhez viszont nagyon komoly teljesítményt kell nyújtania, és olyan csapatban játszania, amely magasabb szintet képvisel, mint a Debrecen. Balázson kívül ugyanez igaz a szintén debreceni Korhut Mihályra és Ferenczi Jánosra vagy a vasasos Feczesin Róbertre és Pátkai Mátéra, a másodosztályból nagyon nehéz lesz bekerülniük, de ezt ők is pontosan tudták, amikor odaigazoltak."
csebi
Ő se lesz sokáig szöv. kap.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
végre Rossi kimondta:

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pisont maradhatott a szezon végéig. Ahhoz képest, hogy már fel voltam készülve Horváth Ferire (brrrr), még ez a legjobb döntés. Csak tanuljon meg cserélni tavasszal.
iktriad
sztem jó döntés.
csebi
Én is örülök neki.
több mint 5 éve
Pisont maradhatott a szezon végéig. Ahhoz képest, hogy már fel voltam készülve Horváth Ferire (brrrr), még ez a legjobb döntés. Csak tanuljon meg cserélni tavasszal.
iktriad
sztem jó döntés.

több mint 5 éve
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Dean Smith azért szépen összerakta a Villát. S az igazolasok nagyon beváltak. Martinez nagyon magabiztos és jól véd. Cash sokkal jobb bekk mint El-Mohamady vagy Guilbert. Watkins pedig telitalálat. Remélem Wesley is visszatér hamarosan, variációs lehetőségek bővülnének.
több mint 5 éve
Helyreállt a világ rendje, Curtis Jones kezd. <3
Mikey
Amugy csak nekem tűnik így mikor ezt beírja valamelyikotok akkor pontot bukik a Pool ? 😀
Toca
Nem figyeltem, lehet. Ez esetben többet nem írom be. 🤔

Amúgy csak azért van, hogy újra be lehessen írni, hogy helyreállt a világ rendje.

Szerkesztette: Mikey

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Gyerünk, nagyon kell a W...
Ezzel a tizivel meg is alapoztuk
warr_b
Csak meglett! Nem szép, de ehhez a meccshez ez kellett. Célfoci...
nagir
Hát jah, lényeg a 3 pont. Következő meccsen a kieső helyen álló WBA ellen is kötelező lesz a győzelem.
warr_b
Épp most X-eltek a Pool-la!!😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 321 — Vikings fan
Helyreállt a világ rendje, Curtis Jones kezd. <3
Mikey
Amugy csak nekem tűnik így mikor ezt beírja valamelyikotok akkor pontot bukik a Pool ? 😀
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 383 — Cowboys fan
nagy volt az arc a fiatal kollégánál, meg is lett a böjtje.
reméljük, ebből duplán tanul.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
teljesen szétestünk ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem lesz jó az úgy, ha ennyire magunkra engedjük őket...
Mikey
Csodálatos...
Mikey
mondjuk szépen megmászták fabinho-t

több mint 5 éve
Mikey
Csodálatos...

több mint 5 éve
Matip megint nem bírta sokáig... na nem baj, így jöhet Rhys.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
én itt szoktam keresni
 reedit.soccerstreams.net/home

több mint 5 éve
Valakinek van Liverpool - Westbrom stream link?
szampi#33
 myoplay.club/op-foot-live/