Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Bályern mit csinált? tipszmikszűt?
több mint 5 éve
huh
több mint 5 éve
Gulának meglett a 200 meccs a Lipcsében.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
meg a veszbrom a Pool ellen elhasználta egyévnyi szerencséjét előreEs mar 4-0. Nem is ertem, mi valtozott? Gyenge csapatok, de a Chelsea nem volt az. Megha nincsenek is formaban. Nekem nincs panaszom, jo ez igy.Epic körülmények között epic Tierney gól.😁3 Win Zsinórban, WE WILL WIN THE LEAGUE!!!
Tony Adams
Heisman
ulpianus
több mint 5 éve
nem dinamo rejectek kezdenek, hanem fiatalok, akikben van küzdési vágy. Megvettük 72 millióért Pepet, mikor van egy Saka, meg akarjuk venni Brandtot, mikor van egy ESR. A hale end product úgy néz ki ismét ragyog, talán létezik még ilyen, hogy a címerért játszani, nem a pénzért. ja és Balogunt mindenképp meg kell tartani, Auba lassan már csak egy név.Auba godorben, van. Megis biznak benne a tarsak (en is). Most is epp lemaradt par centivel. Ha rug golt, akkor vki mas mar elotte lesen volt. Stb.
lol
Pepe jobb szelsonek jott. Saka pedig bal szarnyvedonek lett felhozva. Csakhat jobban tamad, mint vedekezik, igy elroekerult, ballabas, bal oldalra. Csak ott meg Auba van, mert Lacazette kozepen tud csak, szal akkor Saka jobbra is. Bar egyetertek, ettol semmivel nincs tobb ertleme Pepenek.
Saka mellett, en meg a brazil Martinelliben latok valamit. A tobbiek inkabb cserejatekosok kellene legyenek jelenleg, egy valoban top PL csapatban. Csakhat az Arsenal nem top csapat.
Ami engem igazan zavar. Elore baszkodni a labdakat, es majd az egy szem csatar megoldja, lefordul, megtartja, elesik pontrugasert, az nem top csapat jatek. Ez okes egy Sotonban, vagy kieses ellen kuzdo gardanal. Nekem ez bassza a csorom.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
nem dinamo rejectek kezdenek, hanem fiatalok, akikben van küzdési vágy. Megvettük 72 millióért Pepet, mikor van egy Saka, meg akarjuk venni Brandtot, mikor van egy ESR. A hale end product úgy néz ki ismét ragyog, talán létezik még ilyen, hogy a címerért játszani, nem a pénzért. ja és Balogunt mindenképp meg kell tartani, Auba lassan már csak egy név.Es mar 4-0. Nem is ertem, mi valtozott? Gyenge csapatok, de a Chelsea nem volt az. Megha nincsenek is formaban. Nekem nincs panaszom, jo ez igy.Epic körülmények között epic Tierney gól.😁3 Win Zsinórban, WE WILL WIN THE LEAGUE!!!
Tony Adams
Heisman
ulpianus
több mint 5 éve
Persze mert nekik is a CB poszt a nagy hiányosságuk, azt meg nem pótolja hosszú távon akármilyen csilivili támadósor sem.Amíg 16 meccsből 7-5-4-et tudnak elérni, hadd költsenek.Nem hiába beszélik hogy a hatalmas zsák pénz után amit nyáron elköltöttek most megint egy hatalmas zsák pénzt fognak elkölteni a kövi nyáron, nagyon nincs rendben ez a Chelsea.Es mar 4-0. Nem is ertem, mi valtozott? Gyenge csapatok, de a Chelsea nem volt az. Megha nincsenek is formaban. Nekem nincs panaszom, jo ez igy.Epic körülmények között epic Tierney gól.😁3 Win Zsinórban, WE WILL WIN THE LEAGUE!!!
Tony Adams
Heisman
ulpianus
Mondjuk ha sikerül Haalandot is leigazolniuk ebbe a támado reszlegbe akkor végleg bekaphatják, nevetséges hogy mennyi pénzt költhetnek.
davemayer
Mikey
Engem csak Haaland zavarna ha odakerülne mert szimpatikus nekem és nem örülnék ha ellene kellene szurkolnom.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Amíg 16 meccsből 7-5-4-et tudnak elérni, hadd költsenek.Nem hiába beszélik hogy a hatalmas zsák pénz után amit nyáron elköltöttek most megint egy hatalmas zsák pénzt fognak elkölteni a kövi nyáron, nagyon nincs rendben ez a Chelsea.Es mar 4-0. Nem is ertem, mi valtozott? Gyenge csapatok, de a Chelsea nem volt az. Megha nincsenek is formaban. Nekem nincs panaszom, jo ez igy.Epic körülmények között epic Tierney gól.😁3 Win Zsinórban, WE WILL WIN THE LEAGUE!!!
Tony Adams
Heisman
ulpianus
Mondjuk ha sikerül Haalandot is leigazolniuk ebbe a támado reszlegbe akkor végleg bekaphatják, nevetséges hogy mennyi pénzt költhetnek.
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Nem hiába beszélik hogy a hatalmas zsák pénz után amit nyáron elköltöttek most megint egy hatalmas zsák pénzt fognak elkölteni a kövi nyáron, nagyon nincs rendben ez a Chelsea.Es mar 4-0. Nem is ertem, mi valtozott? Gyenge csapatok, de a Chelsea nem volt az. Megha nincsenek is formaban. Nekem nincs panaszom, jo ez igy.Epic körülmények között epic Tierney gól.😁3 Win Zsinórban, WE WILL WIN THE LEAGUE!!!
Tony Adams
Heisman
ulpianus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Es mar 4-0. Nem is ertem, mi valtozott? Gyenge csapatok, de a Chelsea nem volt az. Megha nincsenek is formaban. Nekem nincs panaszom, jo ez igy.Epic körülmények között epic Tierney gól.😁3 Win Zsinórban, WE WILL WIN THE LEAGUE!!!
Tony Adams
Heisman

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Epic körülmények között epic Tierney gól.😁3 Win Zsinórban, WE WILL WIN THE LEAGUE!!!
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Epic körülmények között epic Tierney gól.😁
több mint 5 éve
dehogynem jönnek az eredmények, csak a képalkotó diagnosztikai részlegbőlén azon vagyok meglepődve h mi még az élen vagyunk, pedig az eredmények nagoyn nem jönnek eddig a szezonbanJim Schwartz holnaptól szabad 😛Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
Mondjuk amíg a mezőny második fele ellen hozzuk szépen a meccseket nincs baj. Aztán jövőre lehet gálázni 😀
warr_b
ozibozi
Egyébként persze most nem néztem.. ahhoz képest mit bénáztunk az utóbbi időben egész jól ott vagyunk a Pool nyakán. Mondjuk az egész eleje szoros.
dande
Negritis
több mint 5 éve
én azon vagyok meglepődve h mi még az élen vagyunk, pedig az eredmények nagoyn nem jönnek eddig a szezonbanJim Schwartz holnaptól szabad 😛Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
Mondjuk amíg a mezőny második fele ellen hozzuk szépen a meccseket nincs baj. Aztán jövőre lehet gálázni 😀
warr_b
ozibozi
Egyébként persze most nem néztem.. ahhoz képest mit bénáztunk az utóbbi időben egész jól ott vagyunk a Pool nyakán. Mondjuk az egész eleje szoros.
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Jim Schwartz holnaptól szabad 😛Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
warr_b
ozibozi
több mint 5 éve
Bencsics Márk elemzésért nem menne a szomszédba:Sanyi bácsi ha ezt most olvasná...Jah, ő már csak ilyen, de nézhető, szórakoztató és szerethető a foci is meg a csapat is 😊Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
warr_b
ozibozi
warr_b
Mikey
youtu.be/cR6rT56S3Ns
több mint 5 éve
miért, szerinted nincs fent fórumon?Sanyi bácsi ha ezt most olvasná...Jah, ő már csak ilyen, de nézhető, szórakoztató és szerethető a foci is meg a csapat is 😊Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
warr_b
ozibozi
warr_b
Mikey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Sanyi bácsi ha ezt most olvasná...Jah, ő már csak ilyen, de nézhető, szórakoztató és szerethető a foci is meg a csapat is 😊Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
warr_b
ozibozi
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Rangers ma is nyert a Celtic ellen, innen szinte lehetetlen hogy ne nyerjék meg a ligát.
több mint 5 éve
Jah, ő már csak ilyen, de nézhető, szórakoztató és szerethető a foci is meg a csapat is 😊Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
warr_b
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat.Nagyon úgy tűnik hogy Soha nem lesz feljebb, amíg nem vesznek fel mellé egy DC-t mert láthatóan a faszit nem érdekli a sport védekezés része. 😊
warr_b
több mint 5 éve
Várható vereség a Spurstől... reméltem hogy legalább rúgunk gólt és kicsit szorosabb, de nem... nagyon kétarcú a csapat. Mondjuk amíg a mezőny második fele ellen hozzuk szépen a meccseket nincs baj. Aztán jövőre lehet gálázni 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Egy újabb tipikus sötét ügy. A felcsuti paradicsomból.Havi 30.000 euróért a harmadosztályba.
foci.444.hu/2021/01/02/vagyonokert-focizik-a-felcsut-nb-iii-as-tartalekcsapataban-az-alban-csodaszelso