Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mindenki nyugodjon le a picsába a Dió is NER tulajdon lett. Innentől kezdve le lesz csicskítva az egész bajnokság Fagyistól, Fidistől, mindenstől!ki is baszták az ősz végén hozott edzőt, remélem kiesünk a gecibe.
Toca
több mint 5 éve
Ja főleg ha Spursre gondolok ahogy kb 25 éve is az volt 😛Na ilyen "fordulóm" is rég volt. Nyert a Spurs Barca Juve trió 😊 ráadásnak a City verte a MUt s még az AtlM is kisett a kupából!!!!Ez elég furcsa hogy rég volt, ha ennyi divat csapatnak szurkolsz 😛
Ma(tegnap) jónapompompom volt 😊
dande
Toca
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Na ilyen "fordulóm" is rég volt. Nyert a Spurs Barca Juve trió 😊 ráadásnak a City verte a MUt s még az AtlM is kisett a kupából!!!!Ez elég furcsa hogy rég volt, ha ennyi divat csapatnak szurkolsz 😛
Ma(tegnap) jónapompompom volt 😊
dande
több mint 5 éve
Na ilyen "fordulóm" is rég volt. Nyert a Spurs Barca Juve trió 😊 ráadásnak a City verte a MUt s még az AtlM is kisett a kupából!!!!Ma(tegnap) jónapompompom volt 😊
több mint 5 éve
Helyette jól látom h vaddisznónak öltöztetted be?Mindenki nyugodjon le a picsába a Dió is NER tulajdon lett. Innentől kezdve le lesz csicskítva az egész bajnokság Fagyistól, Fidistől, mindenstől!na neee, a kutyámat nem adom!!
Toca
r.baggio

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába a Dió is NER tulajdon lett. Innentől kezdve le lesz csicskítva az egész bajnokság Fagyistól, Fidistől, mindenstől!na neee, a kutyámat nem adom!!
Toca
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
Doll-t reaktivaltak mint csatar es mattheus is jon centerhalfnak.PrescottMessi v AlabaMost bemondtak, hogy mindenkit megvezettek es nem Szalai, bar en eleg megbizhato helyrol hallottam.Baturina viszont sztem jobb nekünk.Igazabol mi kellunk neki. Jatekban akar maradni az EB-ig. De en nagyon jo csatarnak tartom, Bolival felvaltva nagyon jo paros lesznek.Minek nekünk?Nem kamu. Egy hete hallottam innen onnan, de ugy voltam vele hogy tuti nem igaz.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-adam-a-magyar-bajnoknal-folytatja-ns-info-2803465Teljesen felesleges, remelem kamu
Nessze nektek
VvAlekosz
csebi
Kenny
csebi
Kenny
csebi
Nademost ki lehet hatalmas szenzacio ahogy azt a Fradi instaja hozta?
Kalmar?Besic?valami kulfoldi huzonev?
Besic tűnik a legreálisabbnak ha nem Szalai.
Kenny
csebi
Hanni
több mint 5 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába a Dió is NER tulajdon lett. Innentől kezdve le lesz csicskítva az egész bajnokság Fagyistól, Fidistől, mindenstől!
több mint 5 éve
PrescottMessi v AlabaMost bemondtak, hogy mindenkit megvezettek es nem Szalai, bar en eleg megbizhato helyrol hallottam.Baturina viszont sztem jobb nekünk.Igazabol mi kellunk neki. Jatekban akar maradni az EB-ig. De en nagyon jo csatarnak tartom, Bolival felvaltva nagyon jo paros lesznek.Minek nekünk?Nem kamu. Egy hete hallottam innen onnan, de ugy voltam vele hogy tuti nem igaz.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-adam-a-magyar-bajnoknal-folytatja-ns-info-2803465Teljesen felesleges, remelem kamu
Nessze nektek
VvAlekosz
csebi
Kenny
csebi
Kenny
csebi
Kenny
csebi
Szerkesztette: Hanni
több mint 5 éve
Messi v AlabaMost bemondtak, hogy mindenkit megvezettek es nem Szalai, bar en eleg megbizhato helyrol hallottam.Baturina viszont sztem jobb nekünk.Igazabol mi kellunk neki. Jatekban akar maradni az EB-ig. De en nagyon jo csatarnak tartom, Bolival felvaltva nagyon jo paros lesznek.Minek nekünk?Nem kamu. Egy hete hallottam innen onnan, de ugy voltam vele hogy tuti nem igaz.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-adam-a-magyar-bajnoknal-folytatja-ns-info-2803465Teljesen felesleges, remelem kamu
Nessze nektek
VvAlekosz
csebi
Kenny
csebi
Kenny
csebi
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
meg a Moldéból s jöhet még egy jobbszélső a Kinizsibe, hogy az egyetlen mezőnyjátékos poszt, ahol eddig magyar játszott, is valamelyik migránsé legyen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Most bemondtak, hogy mindenkit megvezettek es nem Szalai, bar en eleg megbizhato helyrol hallottam.Baturina viszont sztem jobb nekünk.Igazabol mi kellunk neki. Jatekban akar maradni az EB-ig. De en nagyon jo csatarnak tartom, Bolival felvaltva nagyon jo paros lesznek.Minek nekünk?Nem kamu. Egy hete hallottam innen onnan, de ugy voltam vele hogy tuti nem igaz.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-adam-a-magyar-bajnoknal-folytatja-ns-info-2803465Teljesen felesleges, remelem kamu
Nessze nektek
VvAlekosz
csebi
Kenny
csebi
Kenny
csebi
Szerkesztette: Kenny
több mint 5 éve
Baturina viszont sztem jobb nekünk.Igazabol mi kellunk neki. Jatekban akar maradni az EB-ig. De en nagyon jo csatarnak tartom, Bolival felvaltva nagyon jo paros lesznek.Minek nekünk?Nem kamu. Egy hete hallottam innen onnan, de ugy voltam vele hogy tuti nem igaz.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-adam-a-magyar-bajnoknal-folytatja-ns-info-2803465Teljesen felesleges, remelem kamu
Nessze nektek
VvAlekosz
csebi
Kenny
csebi
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Igazabol mi kellunk neki. Jatekban akar maradni az EB-ig. De en nagyon jo csatarnak tartom, Bolival felvaltva nagyon jo paros lesznek.Minek nekünk?Nem kamu. Egy hete hallottam innen onnan, de ugy voltam vele hogy tuti nem igaz.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-adam-a-magyar-bajnoknal-folytatja-ns-info-2803465Teljesen felesleges, remelem kamu
Nessze nektek
VvAlekosz
csebi
Kenny
csebi
több mint 5 éve
A Sky szerint ez is fog történni, Rebic helyén meg Hauge kezd.Közben a Milannal meg Rebic és Krunic tesztje lett pozitív, ez így azért mókás mert Bennacer sérült, Tonali eltiltott, Krunic meg koronás, magyarul Kessié az egyetlen egészséges védekező középpályás...Még egy alternatíva, ha Calabria játszik Kessié mellett, jobb szélen meg Dalot...
Valszeg Calhanoglu fog egy sorral hátrébb játszani, Rebic hiányában meg a Castillejo, Brahim, Hauge trió fog kezdeni Leao mögött. Rutin az nem sok van a támadósorban.
empty taxi
nagir

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Haggyán de a Fradinak???Minek nekünk?Nem kamu. Egy hete hallottam innen onnan, de ugy voltam vele hogy tuti nem igaz.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-adam-a-magyar-bajnoknal-folytatja-ns-info-2803465Teljesen felesleges, remelem kamu
Nessze nektek
VvAlekosz
csebi
Kenny
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Közben a Milannal meg Rebic és Krunic tesztje lett pozitív, ez így azért mókás mert Bennacer sérült, Tonali eltiltott, Krunic meg koronás, magyarul Kessié az egyetlen egészséges védekező középpályás...Még egy alternatíva, ha Calabria játszik Kessié mellett, jobb szélen meg Dalot...
Valszeg Calhanoglu fog egy sorral hátrébb játszani, Rebic hiányában meg a Castillejo, Brahim, Hauge trió fog kezdeni Leao mögött. Rutin az nem sok van a támadósorban.
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Minek nekünk?Nem kamu. Egy hete hallottam innen onnan, de ugy voltam vele hogy tuti nem igaz.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-adam-a-magyar-bajnoknal-folytatja-ns-info-2803465Teljesen felesleges, remelem kamu
Nessze nektek
VvAlekosz
csebi
Kenny
több mint 5 éve
Nem kamu. Egy hete hallottam innen onnan, de ugy voltam vele hogy tuti nem igaz.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-adam-a-magyar-bajnoknal-folytatja-ns-info-2803465Teljesen felesleges, remelem kamu
Nessze nektek
VvAlekosz
csebi
több mint 5 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-adam-a-magyar-bajnoknal-folytatja-ns-info-2803465Teljesen felesleges, remelem kamu
Nessze nektek
VvAlekosz
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-szalai-adam-a-magyar-bajnoknal-folytatja-ns-info-2803465Nessze nektek
több mint 5 éve
Milik következő szezontól Bayern. Ez nagyon kemény!Lesz Lewanak szobatarsa oregkorara legalább 😊
csebi
több mint 5 éve
Milik következő szezontól Bayern. Ez nagyon kemény!
több mint 5 éve
Állítólag Messi aláír nyártól a fradibaSzerk. Már van is kep
Szerkesztette: csebi