Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
A szünetben Könnyes szemmel elmondott beszédeit egyedül lovrencsics értené ott, a többiek azt hinnék be van baszva. 😊
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
Meanwhile Szalait rehabilitálták Mainzban: www.csakfoci.hu/magyar-foci/legiosok/oriasi-fordulat-szalai-adam-ugyeben-megnyomtuk-a-torles-gombotMegy a fradiba nem?😂
empty taxi
több mint 5 éve
Meanwhile Szalait rehabilitálták Mainzban: www.csakfoci.hu/magyar-foci/legiosok/oriasi-fordulat-szalai-adam-ugyeben-megnyomtuk-a-torles-gombot

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Onódi eddig nem véd rosszul
a gólt meg beszoptuk, kihagytuk a helyzeteket (vagy már előtte elbasztuk)
Negritis
8 - Aston Villa's 19-year-old goalkeeper Akos Onodi made eight saves tonight, the most by a goalkeeper for a Premier League team in an FA Cup match since March 2018 (Kristoffer Nordfeldt, Swansea vs Spurs, 8). Stoic. pic.twitter.com/R5fCAazEad
— OptaJoe (@OptaJoe) January 8, 2021

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Amugy egyszer mar halasztunk egy Sigert, most valami hasonlo lehetett a cel. Geraban siman latom a Siger 2.0-t. Mindig tetszett az eroszakos, vegig brusztulos jateka.
több mint 5 éve
Vmi nem stimmel.Sülevel mi a tokom történt??? Egy éve rohadt jó védő, utóbbi időben szörnyű, ma is három gólt kaptunk rólaAz egész csapat védekezéssevel baj van, még a visszatamadas az rendben van az ellenfél terfelen, de a saját 16nal meg a kontraknal elég katasztrófa.
csebi
Bazsinho
Amúgy az a VAR feltétele h mindenhol a címvédőt szivassak? Mert kb idei bajnokságban szivtunk mi is már annyit érthetetlenül mint a pool. Ma is csak felk*rta az agyam
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hasonlóan látom mind Katonát, mind a többieket. Zuigébert visszahívnám végre ha már Gera elment és játszatnám, nem akarom elhinni hogy ahol ilyen Palincsárok meg Csekék szaladgálnak ott nem fér be még a kispadra se. Tavaly amikor játszott kb. mindig jó volt.Gera Danit én sajnálom, de Katonával más a helyzet. Én nem láttam benne azt a fajta középpályást, aki kihagyhatatlan lett volna, és így, hogy van egy 17 meg egy 18 éves (Miben, Kata) a helyén, szerintem bőven elengedhető.tesóm és a többi szurkolótársam is oda volt érte, én annyira nem tartottam nagy spílernek, szerintem ügyetlen a labdával. Viszont tény hogy a kapusposzton kívül már játszott mindenhol, és az is hogy a 2 legjobb fizikumú játékosunk ment el. Az edzők és a játékostársak is szerették mindkettejüket.Katona az fm21ben nagyon jó kis spilerre nőtte ki magát szóval én bizakodom 😊 Rolit sajnálom.Gera Dani közel 10 év után elhagyta a klubot és a Fradiba igazolt. plusz megy Mellé Katona is. Kiváncsi vagyok mennyit fognak játszani.lehet jön valami magyar szabály megint. Gerát bármikor szivesebben nézem mint Isaelt lötyögni.Katonát nem tudom hova tenni, de magyar szóval örülünk.
Jön a helyükre Varga Roló. Van baj.
eaglesmcnabb
Vargával meg jól jár az MTK.
Kenny
csebi
Roli karrierjének sajna a Fradiban már vége volt, attól függetlenül szerintem erősítés nekünk, még a Fradinak is lehetett volna. Ami egyedül aggaszt hogy 30 éves, Gera 25, Katona meg 23. Persze a pénzügyi hátterét nem tudom, Plusz Varga gondolom már régóta átadólistán volt több kérője volt, plusz pont hogy a nevelőegyesületét választotta.
Egy gödöllőivel kevesebb a Fradiban, már csak Lovre' maradt 😀
eaglesmcnabb
Ami érdekes, hogy a Fradi fizetett is, Katona pedig most jön vissza majd ACL szakadásból. Illetve még hónapjai vannak a gyógyulásból. Varga szerintem MTK-ban nem lesz rossz, de sokat nem nyert vele az MTK, Gera elengedésével. Illetve nem tudom, hogy az utalásban mekkora összeg szerepel.
Annak viszont tényleg örülök, hogy Kata egyértelmű kezdő lesz, illetve sokan ezt a Paéincsár gyereket futtatják, én még csak kétszer láttam jól focizni, abból egy MTK, egy U21.
Amúgy Katona szerintem szar volt jobb oldali védőnek. Akkor már inkább a középpálya, bár lehet Rebrov tud neki mutatni 1-2 dolgot, hogy jobban működjön.
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Gera Danit én sajnálom, de Katonával más a helyzet. Én nem láttam benne azt a fajta középpályást, aki kihagyhatatlan lett volna, és így, hogy van egy 17 meg egy 18 éves (Miben, Kata) a helyén, szerintem bőven elengedhető.tesóm és a többi szurkolótársam is oda volt érte, én annyira nem tartottam nagy spílernek, szerintem ügyetlen a labdával. Viszont tény hogy a kapusposzton kívül már játszott mindenhol, és az is hogy a 2 legjobb fizikumú játékosunk ment el. Az edzők és a játékostársak is szerették mindkettejüket.Katona az fm21ben nagyon jó kis spilerre nőtte ki magát szóval én bizakodom 😊 Rolit sajnálom.Gera Dani közel 10 év után elhagyta a klubot és a Fradiba igazolt. plusz megy Mellé Katona is. Kiváncsi vagyok mennyit fognak játszani.lehet jön valami magyar szabály megint. Gerát bármikor szivesebben nézem mint Isaelt lötyögni.Katonát nem tudom hova tenni, de magyar szóval örülünk.
eaglesmcnabb
Kenny
csebi
Roli karrierjének sajna a Fradiban már vége volt, attól függetlenül szerintem erősítés nekünk, még a Fradinak is lehetett volna. Ami egyedül aggaszt hogy 30 éves, Gera 25, Katona meg 23. Persze a pénzügyi hátterét nem tudom, Plusz Varga gondolom már régóta átadólistán volt több kérője volt, plusz pont hogy a nevelőegyesületét választotta.
eaglesmcnabb
Ami érdekes, hogy a Fradi fizetett is, Katona pedig most jön vissza majd ACL szakadásból. Illetve még hónapjai vannak a gyógyulásból. Varga szerintem MTK-ban nem lesz rossz, de sokat nem nyert vele az MTK, Gera elengedésével. Illetve nem tudom, hogy az utalásban mekkora összeg szerepel.
Annak viszont tényleg örülök, hogy Kata egyértelmű kezdő lesz, illetve sokan ezt a Paéincsár gyereket futtatják, én még csak kétszer láttam jól focizni, abból egy MTK, egy U21.
Amúgy Katona szerintem szar volt jobb oldali védőnek. Akkor már inkább a középpálya, bár lehet Rebrov tud neki mutatni 1-2 dolgot, hogy jobban működjön.
több mint 5 éve
promotions.hu/orszagos/sport/2019/01/29/az-aston-villa-magyar-kapusa-fajt-amikor-strebernek-hivtak/?fbclid=IwAR25mbc5pZMiAfLhAdgrwMgADU3teshr-TmluKL8vhcja2rSE-MLzciRff0Magyar kapus véd a Villában.Az Aston Villa ificsapattal fog kiállni ma este a Pool ellen.nem értem miért kell erőltetni ...
Kampman
Negritis
Kenny
több mint 5 éve
Elvileg az MTK akarta Vargát és ajánlotta érte Gerát, de ez nem volt elég nekünk és Rebrov kifejezett kérésére jött dobták hozzá az üzlethez Katonát. Simán el tudom képzelni, hogy jobb bekknek berakja Katonát(Lovre 33 már,mögötte Botka inkább már középen játszik, gyakorlatilag elfogytunk oda, azért nézegetjük az amerikai gyereket is), Gera meg kapja meg Isael perceit, Isael meg szépen távozzon nyáron.tesóm és a többi szurkolótársam is oda volt érte, én annyira nem tartottam nagy spílernek, szerintem ügyetlen a labdával. Viszont tény hogy a kapusposzton kívül már játszott mindenhol, és az is hogy a 2 legjobb fizikumú játékosunk ment el. Az edzők és a játékostársak is szerették mindkettejüket.Katona az fm21ben nagyon jó kis spilerre nőtte ki magát szóval én bizakodom 😊 Rolit sajnálom.Gera Dani közel 10 év után elhagyta a klubot és a Fradiba igazolt. plusz megy Mellé Katona is. Kiváncsi vagyok mennyit fognak játszani.lehet jön valami magyar szabály megint. Gerát bármikor szivesebben nézem mint Isaelt lötyögni.Katonát nem tudom hova tenni, de magyar szóval örülünk.
eaglesmcnabb
Kenny
csebi
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Kenny
több mint 5 éve
tesóm és a többi szurkolótársam is oda volt érte, én annyira nem tartottam nagy spílernek, szerintem ügyetlen a labdával. Viszont tény hogy a kapusposzton kívül már játszott mindenhol, és az is hogy a 2 legjobb fizikumú játékosunk ment el. Az edzők és a játékostársak is szerették mindkettejüket.Katona az fm21ben nagyon jó kis spilerre nőtte ki magát szóval én bizakodom 😊 Rolit sajnálom.Gera Dani közel 10 év után elhagyta a klubot és a Fradiba igazolt. plusz megy Mellé Katona is. Kiváncsi vagyok mennyit fognak játszani.lehet jön valami magyar szabály megint. Gerát bármikor szivesebben nézem mint Isaelt lötyögni.Katonát nem tudom hova tenni, de magyar szóval örülünk.
eaglesmcnabb
Kenny
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Sülevel mi a tokom történt??? Egy éve rohadt jó védő, utóbbi időben szörnyű, ma is három gólt kaptunk rólaAz egész csapat védekezéssevel baj van, még a visszatamadas az rendben van az ellenfél terfelen, de a saját 16nal meg a kontraknal elég katasztrófa.
csebi
több mint 5 éve
Ez a Süle mekkora béna lett, kocog végig , lesre allitasnal beragad, eladja a labdát. A Bayern védelem nem túl acélos. Arra kíváncsi lennék amúgy ki fejlesztette ki a vegletekig beseggelos védekezést...
több mint 5 éve
Sülevel mi a tokom történt??? Egy éve rohadt jó védő, utóbbi időben szörnyű, ma is három gólt kaptunk róla
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Onódi eddig nem véd rosszula gólt meg beszoptuk, kihagytuk a helyzeteket (vagy már előtte elbasztuk)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Goretzka mekkora gol. Ráadásul előtte is ő szerezte a labdát.
több mint 5 éve
remélem nem sérült meg Mané
több mint 5 éve
Katona az fm21ben nagyon jó kis spilerre nőtte ki magát szóval én bizakodom 😊 Rolit sajnálom.Gera Dani közel 10 év után elhagyta a klubot és a Fradiba igazolt. plusz megy Mellé Katona is. Kiváncsi vagyok mennyit fognak játszani.lehet jön valami magyar szabály megint. Gerát bármikor szivesebben nézem mint Isaelt lötyögni.Katonát nem tudom hova tenni, de magyar szóval örülünk.
eaglesmcnabb
Kenny
több mint 5 éve
mi mondjuk nem nagyon viccelünk, kb minimanó a támadósorban és rhys a védelemben ami nem lehetne simán kezdő (neco és cujo is kezd)Magyar kapus véd a Villában.Az Aston Villa ificsapattal fog kiállni ma este a Pool ellen.nem értem miért kell erőltetni ...
Kampman
Negritis
Kenny
több mint 5 éve
Magyar kapus véd a Villában.Az Aston Villa ificsapattal fog kiállni ma este a Pool ellen.nem értem miért kell erőltetni ...
Kampman
Negritis
több mint 5 éve
Az Aston Villa ificsapattal fog kiállni ma este a Pool ellen.nem értem miért kell erőltetni ...
Kampman
több mint 5 éve
Gera Dani közel 10 év után elhagyta a klubot és a Fradiba igazolt. plusz megy Mellé Katona is. Kiváncsi vagyok mennyit fognak játszani.lehet jön valami magyar szabály megint. Gerát bármikor szivesebben nézem mint Isaelt lötyögni.Katonát nem tudom hova tenni, de magyar szóval örülünk.
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Gera Dani közel 10 év után elhagyta a klubot és a Fradiba igazolt. plusz megy Mellé Katona is. Kiváncsi vagyok mennyit fognak játszani. Jön a helyükre Varga Roló. Van baj.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
de Ligt is koronás a Juvénál.