Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Újpesten bevált az edzőváltás...Bajnoki szünet van, kikaptak igy is vagy mi?!
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Jó lesz Szalainak a Fenerben?finom arrafelé a falafel
Kenny
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
Danny Drinkwater-->Kasimpasa.🤔Eduardo torese mikor az arsenalban jatszott.
Tony Adams
több mint 5 éve
Danny Drinkwater-->Kasimpasa.🤔
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2021/01/15/csanyi_sandor_mlsz_evertekelo_interju/A régi nóták és szokásos lózungok...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Jó, hát minden apró nüanszot nem vettem figyelembe 😂Többi szám ugyanez. Egyedül a nehézatlétikában lenne bármi esélyük (leszámítva a gerelyt).A témához érdemben nem hozzászólva csak annyit kérdeznék, hogy mi? 😀
warr_b
A gerelyhajításon kívül mind súlylökésben, mind diszkosz- és kalapácsvetésben nagyjából dupla olyan súlyú az, amit a férfiak dobnak, ehhez képest nagyobbat dobnak ezekkel, mint a nők.
Jughead

több mint 5 éve
Többi szám ugyanez. Egyedül a nehézatlétikában lenne bármi esélyük (leszámítva a gerelyt).A témához érdemben nem hozzászólva csak annyit kérdeznék, hogy mi? 😀
warr_b
A gerelyhajításon kívül mind súlylökésben, mind diszkosz- és kalapácsvetésben nagyjából dupla olyan súlyú az, amit a férfiak dobnak, ehhez képest nagyobbat dobnak ezekkel, mint a nők.
több mint 5 éve
Bezzeg a Vanderbiltes rúgó csajszi. Előre a koedukált öltözőkért!Vicces hogy volt egy fos chip shotja azt megy hogy YOU GO GIRL! Még az is gondot okozott neki hogy egy PAT-t berúgjon. Ezt azzal én is le tudom hozni hogy fociztam kiskoromban. Legalább állítottak volna valaki olyat oda aki rendesen bele tud rúgni a labdába.
#sporthistory #egyenjogúság #soproud #szánalom
Hanni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Oké 😀Hidd el hogy kizárt. Ezek a brazil gyerekek amatőrök voltak, és még nem is a hazajuk legjobbjai...Na de ácsi... pl a 100 méteres síkfutásban a férfiak között a fehéreknek sincs semmi esélye a feketékkel szemben... Nem hasonlíthatod össze. Onnan indult az egész hogy a brazil női fociválogatott kikapott egy brazil u16-os fiúcsapattól. Ez releváns és összevethető.Jó hogy megveri a kenyai vagy az etióp? Azt irta Toca hogy aki kicsit komolyabban veszi az megveri a legjobb nőt. Most cáfoltam.Igen, amit Toca is írt, megelőzné a san marino-i meg tádzsik szabadkártyás versenyzőket kb 😊Bőven lenne olyan akit megeloz. A vilagbajnok női focicsapat meg senkit se verne meg, egy blasz egyes csapat is bucira verné őket.Masreszt azert atletikaban, plusz barmilyen allokepessegi sportban nincs ekkora olló a két nem között. Egy olimpian 100 meteres síkfutasban nem lenne utolso a legjobb nő a ferfiak között, sőt sokakat megelőzne.Ne viccelj már.
Maratonban pl. a női győztes perceket vert a legjobb magyar Csere Gáspárra.
Na most fociban azert nem ez a helyzet. A mindenkori san Marinoi ferfivalogatott is bucira verné akarmelyik női foci vilagbajnokot...
eaglesmcnabb
FGJ 10.49-es világcsúcsa mire lenne elég a férfi mezőnyben? Középdöntőbe se jutna kb.
Többi szám ugyanez. Egyedül a nehézatlétikában lenne bármi esélyük (leszámítva a gerelyt).
warr_b
Csere Gáspár pedig profi maratonista, csak a futasból megél. Na neki pl. esélye sem lenne a legjobb női maratoni futó ellen.
Toca: nem írtam hogy nincs értelme, hanem azt írtam hogy "kb. Ennyi értelme van" 😛
Értsd: komolytalan. Míg egy női atlétikára nem mondanám hogy komolytalan.
eaglesmcnabb
Az lehet hogy ez a Gáspár profi maratonista, de még jó hogy egy kenyai vagy etióp futónő megelőzi...
Ahogy Kapás Bogi is megelőzi a nicaraguai meg tanzániai férfi úszókat. Kb ennyire releváns.
warr_b
De igen, a Kapás Bogis példád is csak azt bizonyitja hogy megall az allitasom, miszerint a fociban sokkal nagyobb az olló mint az állóképességi sportagakban. Nyilván hiszen a focit sokkal tobben űzik versenyszerűen.
eaglesmcnabb
Ha viszont ugyanez a brazil női válogatott mondjuk a madagaszkári vagy tajpeji férfiválogatottal játszana, simán lehet hogy győzne.
Kapás Bogi is persze hogy legyőz egy afrikai úszót, de mondjuk Cseh Laci ellen nem sok esélye lenne.
warr_b
A madagaszkari focicsapatban rengeteg francia masodik ligas jatekos van, mind profi, vagy pl. anicet a ludogorecbol az 1,8 millió euros piaci értékevel, pl a 2019es afrika kupan a lyonban akkor rendszeresen jatszó jeremy Morel nem fért be a kezdőbe. 😀 meg a 200ezres lakosu sao tome es principe is ki tudná allitani a kezdot csak portugal 2-3. Ligas jatekosokkal, de van koztuk mexikói nb1es is 😀 vagy pl gambia, a budos eletbe meg csak a kozeleben sem voltak hogy kijussanak az afrika kupara, kozben meg tele van veluk az olaszkettő...
szoval megneznem azt a madagaszkar meccset, lenne vagy 10 közte és nem rapinoe-ék javara.
Na de befejeztem, mert ugy latom teljesen mas sportot nezunk. 😀
eaglesmcnabb
Mondjuk nem tudom, minek védtem őket, mikor alapvetően semmi értelmét nem látom a női focinak... 😀

több mint 5 éve
Bezzeg a Vanderbiltes rúgó csajszi. Előre a koedukált öltözőkért!#sporthistory #egyenjogúság #soproud #szánalom
több mint 5 éve
Állóképességi sportokban a nők pont hogy jobbak amúgy.Nyilván a marathon futasban ez nem jöhet ki, mert egy férfi sokkal gyorsabban és nagyobbakat lépve erőteljesebben halad de extra hosszú távon kb már mindegy a nem
több mint 5 éve
Hidd el hogy kizárt. Ezek a brazil gyerekek amatőrök voltak, és még nem is a hazajuk legjobbjai...Na de ácsi... pl a 100 méteres síkfutásban a férfiak között a fehéreknek sincs semmi esélye a feketékkel szemben... Nem hasonlíthatod össze. Onnan indult az egész hogy a brazil női fociválogatott kikapott egy brazil u16-os fiúcsapattól. Ez releváns és összevethető.Jó hogy megveri a kenyai vagy az etióp? Azt irta Toca hogy aki kicsit komolyabban veszi az megveri a legjobb nőt. Most cáfoltam.Igen, amit Toca is írt, megelőzné a san marino-i meg tádzsik szabadkártyás versenyzőket kb 😊Bőven lenne olyan akit megeloz. A vilagbajnok női focicsapat meg senkit se verne meg, egy blasz egyes csapat is bucira verné őket.Masreszt azert atletikaban, plusz barmilyen allokepessegi sportban nincs ekkora olló a két nem között. Egy olimpian 100 meteres síkfutasban nem lenne utolso a legjobb nő a ferfiak között, sőt sokakat megelőzne.Ne viccelj már.
Na most fociban azert nem ez a helyzet. A mindenkori san Marinoi ferfivalogatott is bucira verné akarmelyik női foci vilagbajnokot...
eaglesmcnabb
FGJ 10.49-es világcsúcsa mire lenne elég a férfi mezőnyben? Középdöntőbe se jutna kb.
Többi szám ugyanez. Egyedül a nehézatlétikában lenne bármi esélyük (leszámítva a gerelyt).
warr_b
Csere Gáspár pedig profi maratonista, csak a futasból megél. Na neki pl. esélye sem lenne a legjobb női maratoni futó ellen.
Toca: nem írtam hogy nincs értelme, hanem azt írtam hogy "kb. Ennyi értelme van" 😛
eaglesmcnabb
Az lehet hogy ez a Gáspár profi maratonista, de még jó hogy egy kenyai vagy etióp futónő megelőzi...
Ahogy Kapás Bogi is megelőzi a nicaraguai meg tanzániai férfi úszókat. Kb ennyire releváns.
warr_b
De igen, a Kapás Bogis példád is csak azt bizonyitja hogy megall az allitasom, miszerint a fociban sokkal nagyobb az olló mint az állóképességi sportagakban. Nyilván hiszen a focit sokkal tobben űzik versenyszerűen.
eaglesmcnabb
Ha viszont ugyanez a brazil női válogatott mondjuk a madagaszkári vagy tajpeji férfiválogatottal játszana, simán lehet hogy győzne.
Kapás Bogi is persze hogy legyőz egy afrikai úszót, de mondjuk Cseh Laci ellen nem sok esélye lenne.
warr_b
A madagaszkari focicsapatban rengeteg francia masodik ligas jatekos van, mind profi, vagy pl. anicet a ludogorecbol az 1,8 millió euros piaci értékevel, pl a 2019es afrika kupan a lyonban akkor rendszeresen jatszó jeremy Morel nem fért be a kezdőbe. 😀 meg a 200ezres lakosu sao tome es principe is ki tudná allitani a kezdot csak portugal 2-3. Ligas jatekosokkal, de van koztuk mexikói nb1es is 😀 vagy pl gambia, a budos eletbe meg csak a kozeleben sem voltak hogy kijussanak az afrika kupara, kozben meg tele van veluk az olaszkettő...
szoval megneznem azt a madagaszkar meccset, lenne vagy 10 közte és nem rapinoe-ék javara.
Na de befejeztem, mert ugy latom teljesen mas sportot nezunk. 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Nem tudom te hogy vagy vele, én szívesen lőnék neki gólt:Jó hogy megveri a kenyai vagy az etióp? Azt irta Toca hogy aki kicsit komolyabban veszi az megveri a legjobb nőt. Most cáfoltam.Igen, amit Toca is írt, megelőzné a san marino-i meg tádzsik szabadkártyás versenyzőket kb 😊Bőven lenne olyan akit megeloz. A vilagbajnok női focicsapat meg senkit se verne meg, egy blasz egyes csapat is bucira verné őket.Masreszt azert atletikaban, plusz barmilyen allokepessegi sportban nincs ekkora olló a két nem között. Egy olimpian 100 meteres síkfutasban nem lenne utolso a legjobb nő a ferfiak között, sőt sokakat megelőzne.Ne viccelj már.
eaglesmcnabb
warr_b
eaglesmcnabb
warr_b
eaglesmcnabb
youtu.be/eMHcUICw-sY
több mint 5 éve
Na de ácsi... pl a 100 méteres síkfutásban a férfiak között a fehéreknek sincs semmi esélye a feketékkel szemben... Nem hasonlíthatod össze. Onnan indult az egész hogy a brazil női fociválogatott kikapott egy brazil u16-os fiúcsapattól. Ez releváns és összevethető.Jó hogy megveri a kenyai vagy az etióp? Azt irta Toca hogy aki kicsit komolyabban veszi az megveri a legjobb nőt. Most cáfoltam.Igen, amit Toca is írt, megelőzné a san marino-i meg tádzsik szabadkártyás versenyzőket kb 😊Bőven lenne olyan akit megeloz. A vilagbajnok női focicsapat meg senkit se verne meg, egy blasz egyes csapat is bucira verné őket.Masreszt azert atletikaban, plusz barmilyen allokepessegi sportban nincs ekkora olló a két nem között. Egy olimpian 100 meteres síkfutasban nem lenne utolso a legjobb nő a ferfiak között, sőt sokakat megelőzne.Ne viccelj már.
eaglesmcnabb
warr_b
eaglesmcnabb
warr_b
eaglesmcnabb

több mint 5 éve
Jó hogy megveri a kenyai vagy az etióp? Azt irta Toca hogy aki kicsit komolyabban veszi az megveri a legjobb nőt. Most cáfoltam.Igen, amit Toca is írt, megelőzné a san marino-i meg tádzsik szabadkártyás versenyzőket kb 😊Bőven lenne olyan akit megeloz. A vilagbajnok női focicsapat meg senkit se verne meg, egy blasz egyes csapat is bucira verné őket.Masreszt azert atletikaban, plusz barmilyen allokepessegi sportban nincs ekkora olló a két nem között. Egy olimpian 100 meteres síkfutasban nem lenne utolso a legjobb nő a ferfiak között, sőt sokakat megelőzne.Ne viccelj már.
eaglesmcnabb
warr_b
eaglesmcnabb
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Igen, amit Toca is írt, megelőzné a san marino-i meg tádzsik szabadkártyás versenyzőket kb 😊Bőven lenne olyan akit megeloz. A vilagbajnok női focicsapat meg senkit se verne meg, egy blasz egyes csapat is bucira verné őket.Masreszt azert atletikaban, plusz barmilyen allokepessegi sportban nincs ekkora olló a két nem között. Egy olimpian 100 meteres síkfutasban nem lenne utolso a legjobb nő a ferfiak között, sőt sokakat megelőzne.Ne viccelj már.
eaglesmcnabb
warr_b
eaglesmcnabb

több mint 5 éve
Bőven lenne olyan akit megeloz. Nem azt írtam hoy középdöntőbe jutna, hanem hogy nem lenne utolsó. Nem egy ferfi futott 11-en kívüli időt, tehát nem írtam hülyeséget. A vilagbajnok női focicsapat meg senkit se verne meg még az olimpián sem, egy blasz egyes csapat is bucira verné őket.Masreszt azert atletikaban, plusz barmilyen allokepessegi sportban nincs ekkora olló a két nem között. Egy olimpian 100 meteres síkfutasban nem lenne utolso a legjobb nő a ferfiak között, sőt sokakat megelőzne.Ne viccelj már.
eaglesmcnabb
warr_b
Csere Gáspár pedig profi maratonista, csak a futasból megél. Na neki pl. esélye sem lenne a legjobb női maratoni futó ellen, pedig profi.
Értsd: komolytalan. Míg egy női atlétika élmezőnyére nem mondanám hogy komolytalan.
több mint 5 éve
Masreszt azert atletikaban, plusz barmilyen allokepessegi sportban nincs ekkora olló a két nem között. Egy olimpian 100 meteres síkfutasban nem lenne utolso a legjobb nő a ferfiak között, sőt sokakat megelőzne.Ne viccelj már.
eaglesmcnabb

több mint 5 éve
Nem keverem, nem ezt írtad. Azt írtad nincs értelme én erre reagáltam. Honnan tudjam mire gondoltál? 😊Kevered a szezont a fazonnal, én itt arra akartam kilyukadni, hogy mekkora baromság az a kijelentés, hogy a női focisták azonos bért kapjanak a férfiakkal.www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/brazilia-a-noi-valogatott-6-golt-kapott-az-u16-os-fiuktol-280475516 éves srác gyorsabban futja a 100m-t mint a női futók. Akkor ennyi értelme van a női futásnak?
Na kb. ennyi értelme van a női focinak 😀
eaglesmcnabb
Toca
De amúgy a kérdésedre a válasz igen. Én hiszek az egyenjogúságban, és az egyenrangúságban is. Nincs értelme külön kezelni a férfiakat és a nőket. Én megadnám az esélyt a nőknek, hogy ne csak a nők között legyenek a világ legjobbjai, hanem a teljes emberi társadalom között.
eaglesmcnabb
Van értelme külön kezelni őket mert sportok 90-95-99%ban hülyeség egyben. Fel kéne fogni, hogy a nők nem azért keresnek kevesebbet mert nők.
Azért keresnek kevesebbet mert nincs kultúrája a női focinak és senki nem kíváncsi rá. Ugyanez máshol is, ha lesz egy Usain Bolt szintű női futó, fog keresno eleget.
Nem egyenlőség kell hanem elmagyarázni az ok okozatot.
Masreszt azert atletikaban, plusz barmilyen allokepessegi sportban nincs ekkora olló a két nem között. Egy olimpian 100 meteres síkfutasban nem lenne utolso a legjobb nő a ferfiak között, sőt sokakat megelőzne.Ne viccelj már. Aki kicsit is komolyabban veszi a futást az simán veri a legjobb nőt.
eaglesmcnabb
16-ban Rioban 8 futamból 4-ben utolsó lett volna 4-ben megelőz 1-1 embert (Brunei, TOnga, Pakistan, Singapouri futókat előzőtt volna meg) a győztes nő. A második csak 1-et ( ha DNF számoljuk 2-t).
több mint 5 éve
ez milyen összehasonlítás már?😊
több mint 5 éve
Masreszt azert atletikaban, plusz barmilyen allokepessegi sportban nincs ekkora olló a két nem között. Egy olimpian 100 meteres síkfutasban nem lenne utolso a legjobb nő a ferfiak között, sőt sokakat megelőzne.Maratonban pl. a női győztes perceket vert a legjobb magyar Csere Gáspárra.