Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/brazilia-a-noi-valogatott-6-golt-kapott-az-u16-os-fiuktol-2804755

Na kb. ennyi értelme van a női focinak 😀
eaglesmcnabb
16 éves srác gyorsabban futja a 100m-t mint a női futók. Akkor ennyi értelme van a női futásnak?
Toca
Kevered a szezont a fazonnal, én itt arra akartam kilyukadni, hogy mekkora baromság az a kijelentés, hogy a női focisták azonos bért kapjanak a férfiakkal.

De amúgy a kérdésedre a válasz igen. Én hiszek az egyenjogúságban, és az egyenrangúságban is. Nincs értelme külön kezelni a férfiakat és a nőket. Én megadnám az esélyt a nőknek, hogy ne csak a nők között legyenek a világ legjobbjai, hanem a teljes emberi társadalom között.
eaglesmcnabb
jó, de a sportban ők akarnak direkt külön szerepelni
a sakkban pl sztem semmi nem indolja a nemek szétválasztását, mégis megtörtént

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 154 — je suis poloska
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/brazilia-a-noi-valogatott-6-golt-kapott-az-u16-os-fiuktol-2804755

eaglesmcnabb
16 éves srác gyorsabban futja a 100m-t mint a női futók. Akkor ennyi értelme van a női futásnak?
Toca
Kevered a szezont a fazonnal, én itt arra akartam kilyukadni, hogy mekkora baromság az a kijelentés, hogy a női focisták azonos bért kapjanak a férfiakkal.

De amúgy a kérdésedre a válasz igen. Én hiszek az egyenjogúságban, és az egyenrangúságban is. Nincs értelme külön kezelni a férfiakat és a nőket. Én megadnám az esélyt a nőknek, hogy ne csak a nők között legyenek a világ legjobbjai, hanem a teljes emberi társadalom között.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 247

eaglesmcnabb
A srácoknak biztos jobban tetszett a meccs, gondolom közeli emberfogást alkalmaztak...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"

eaglesmcnabb
Toca
Inkább ennyi értelme van azért rinyálni hogy nem kapnak több pénzt. Azért mert unalmas a női foci. Ezért megy a hiszti és mégis több pénzt keresnek mint a Gremios u16-osok akik szarrá vertek egy élmezőnybe tartozó válogatottat.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449
Mourinho szerintem legalább negyedjére-ötödjére szopja meg a szezonban, hogy ráül az 1-0-ra, majd a végén bukja el a 3 pontot. Döbbenet, hogy soha semmiből nem tanul ez az ember.

Kieső fulham ellen 4 védő + 3 védekező KP-val (Sissoko, Winks, Hojbjerg) kiállni otthon, te jóég...
Duff
Nyílván lehet baltán is pengetni a kreatív muzsikát, de minek...
Lo Celso kb az egyetlen nem verőember azon a kp-n... A rúgd és fuss vagy beadás taktikára amire az elől lévők jók meg kár a lassú passzolgatás.
FLZOLI
Ndombele is nagyon jó, kreatív KP. Jól tartja a labdát, technikás, cselez, jól passzol, kulcspasszokra képes, stb. Egyedüli hátránya, hogy egy lomha dagadt disznó, és nem bír 90 percet. Illetve Alli is kreatív, középső KP, csak most ő az aktuális ügyeletes pöcs, akit Mou kinézett magának. Szélen a koreai Ronaldo alap, másik oldalra Bergwijn, Lucas bőven jó. Kane meg idénre tovább fejlődött, már visszalépve képes játékot szervezni, kulcspasszokat osztogatni. Hentelni bőven elég lenne a kezdőbe egy ember a Hojbjerg, Sissoko, Winks hármasból, de hát a portugál, mint említettem, sose tanul semmiből, és egy arrogáns fasz.
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 321 — Vikings fan

eaglesmcnabb
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 154 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mourinho szerintem legalább negyedjére-ötödjére szopja meg a szezonban, hogy ráül az 1-0-ra, majd a végén bukja el a 3 pontot. Döbbenet, hogy soha semmiből nem tanul ez az ember.

Kieső fulham ellen 4 védő + 3 védekező KP-val (Sissoko, Winks, Hojbjerg) kiállni otthon, te jóég...
Duff
Nyílván lehet baltán is pengetni a kreatív muzsikát, de minek...
Lo Celso kb az egyetlen nem verőember azon a kp-n... A rúgd és fuss vagy beadás taktikára amire az elől lévők jók meg kár a lassú passzolgatás.

több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 449

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 247 — nabege2@yahoo.com
Hail and Kiel! 😊
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott
Na ez durva hogy így kiesett a münchen. Mélyrepülés?
davemayer
Fáradtak vagyunk és szarok. Holnap gépről bővebben
csebi
Nekem ennyi is elég. Kielt azért a bayern Bvel is verni illene, nem láttam a kezdőt de lehet keveset pihentetett az edző.
davemayer
azért kifejtem, ha nem gond 😊
szóval elképesztően fáradtak vagyunk, ami annak is köszönhető, hogy nem elég mély a keret. lényegében az összes távozónk pótlására szerződtetett ember jóval gyengébb (Perisic - Douglas Costa; Sané-Coutinho (ráadásul előbbinek "játszania kell" míg utóbbinál nem volt ez; Odrizola-Sarr (nem hittem volna, hogy lehetséges, hogy nála van gyengébb); Thiago-Rocca (ráadásul Javi Martinez is hova tűnt? sérült lenne?).

igazából az is látszik, hogy fáradtságunk miatt nem tudunk gegenpresszelni igazán, viszont a nagyon magas védelmi vonalunkat megtartottuk, aminek köszönhetően rugdossák be a labdákat az üres területbe. Védelmünk is elképesztően rossz formában van: Pavard, Süle, Boateng és Alaba is. Ráadásul Alaba is inkább tárgyalgat, meg sajtón keresztül üzenget ahelyett, hogy a játékával foglalkozna, mert az utóbbi másfél-két hónap alatt annyi hibát vétett, hogy az alapján a felét sem kérném helyében, mint amennyit mi ajánlottunk neki. De legalább Flick ragaszkodik hozzá (volt is egy mém, hogy Flick FUT csapatában mindenki 95+ ovr legend játékos kivéve az arany Alaba 80 ovr ...), ami érthetetlen. Egyetlen jó formában lévő védőnk van (Hernandez), de ő meg talán keveset játszik, tegnap is volt jó pár gyönyörű mentése.
Müller sem tudja tartani az az előző szezonbeli kiemelkedő formáját mostanában, de sztem ő rendben lesz (tegnap középcsatárként kezdett kb Van Gaal óta nem volt ilyen, és ott is inkább árnyékék volt a 4-4-2ben a másik csatár mellett ...).

Én úgy látom, hogy Flicknél most egy nagyon fontos pont jött el. Taktikailag váltani kell, mert jelenlegi formában ezt nem bírjuk el. Ha Kimmich középpályán van, akkor a jobb hátvéd posztunk elképesztő gyenge láncszem, de ha jobb hátvédben játszik akkor középpályán nem tud Goretzka és Tolisso a pressing ellen semmit sem tenni. Ebben amúgy hiányzik Thiago, de továbbra is tartom, hogy a Kimmich-Goretzka középpálya nagyon jó lenne csak az kellene, hogy a jobb hátvédünk formába rendüljön. Viszont attól nem félek, hogy Flick egy szezonos edző lenne, csak most picit minden sok volt, nem lehet ennyi meccset lejátszani fáradtság nélkül főleg ha nem tudsz rotálni. Ja és Neuer sem fogta meg most a ziccereket, amiket tavaly igen, ez is várható volt, hogy nem lesz állandó.

Viszont Méhesnek nincs igaza, mert még simán triplázhatunk: Európai Szuperkupa, Klub VB és bajnokság ... 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
davemayer
csebi
Nekem ennyi is elég. Kielt azért a bayern Bvel is verni illene, nem láttam a kezdőt de lehet keveset pihentetett az edző.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
davemayer

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 247 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez a Barca-Sociedad tizipárbaj is erős volt 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Hoppá 😁
warr_b
Legalább lesz egy hét(!) februárban mikor hétközben nem játszunk (ilyen már nem is tudom mikor volt) Nem bánom, mert aki ezt a verseny naptárt összeállította nekünk erre a szezonra az biztos h nem hogy sportoló nem volt de meg utcán sem sétált életében.

Szerkesztette: csebi

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 247 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hoppá 😁

több mint 5 éve
Jöhetnek a tizik 😊

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát idén de legkésőbb jövő nyáron a két top csatár fiatal (Haaland, Mbappe) csapatot vált a különféle zaradekok vagy a lejáró szerződés miatt. A Real, Barca, Juve, Bayern, City instant be kéne nyomjon egy üres csekket, bár az angolokat leszamitva igencsak véges a covid tepazott kincstár.

Szeretném azt hinni, hogy a nagy spórolás a Realnál végül azt hozza, hogy mindkettő itt köt ki, miközben a töltelék tömkelege ki lesz pucolva. Az lesz vicces, ha sikerül a hulladék támadósort összerakni de addigra meg a középpályá és a védelem öregszik ki.... Kroos, Modric, Ramos kaliber nem sok rohangál jelenleg a pályán.

több mint 5 éve
Holstein Kiel, Holstein Kiel 😊
warr_b
Nevetséges
csebi
Egy kis extra hosszabbítás 😊
warr_b
Így sem eléggé fáradtak a játékosok

több mint 5 éve
warr_b
Nevetséges
csebi
Egy kis extra hosszabbítás 😊

több mint 5 éve
warr_b
Nevetséges

több mint 5 éve

több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Ezt csak így itt hagyom:
 index.hu/sport/2021/01/12/miert_egeszseges_a_magyar_futball/
Toca
Ha a hétvégén kimegy a férfiember a víkendházába, lemegy a Balatonra, akkor nem veszi a fáradságot, hogy onnan visszajöjjön megnézni a meccset a helyszínen. Viszont az illető vesz magának négy üveg sört, beül a tévé elé, és megnézi a Mezőkövesd–Kisvárda bajnokit, hogy mondjak egy példát

És annak is lesz gazdasági haszna, ha minél több játékosunk kap külföldön profi szerződést.
Mert a futball – legalábbis a szerencsésebb országokban – ma már ugyanolyan, nemzetgazdasági szinten is profitot termelő iparág, mint az idegenforgalom vagy az autógyártás.

..... És még csodálkozunk, hogy a sok nagyeszű miért kerül adóság csapdába, hogy aztán a gaz bankárok karmaiból az alkoholba találjon megnyugvást, miközben a fociról vitatkoznak a májkárosult pajtásokkal.
FLZOLI
Csank mester vajon meghülyült vagy annyira nincs pénz, hogy bevállal egy kis propaganda pr-t pár tízezresért? 🤔
peach
Mikor volt normális ?
Toca
Nekem az van meg, hogy mindig is kritikus volt ha megkérdezték a véleményét és nem a mainstreamet nyomatta

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 321 — Vikings fan
Ezt csak így itt hagyom:
 index.hu/sport/2021/01/12/miert_egeszseges_a_magyar_futball/
Toca
Ha a hétvégén kimegy a férfiember a víkendházába, lemegy a Balatonra, akkor nem veszi a fáradságot, hogy onnan visszajöjjön megnézni a meccset a helyszínen. Viszont az illető vesz magának négy üveg sört, beül a tévé elé, és megnézi a Mezőkövesd–Kisvárda bajnokit, hogy mondjak egy példát

És annak is lesz gazdasági haszna, ha minél több játékosunk kap külföldön profi szerződést.
Mert a futball – legalábbis a szerencsésebb országokban – ma már ugyanolyan, nemzetgazdasági szinten is profitot termelő iparág, mint az idegenforgalom vagy az autógyártás.

..... És még csodálkozunk, hogy a sok nagyeszű miért kerül adóság csapdába, hogy aztán a gaz bankárok karmaiból az alkoholba találjon megnyugvást, miközben a fociról vitatkoznak a májkárosult pajtásokkal.
FLZOLI
Csank mester vajon meghülyült vagy annyira nincs pénz, hogy bevállal egy kis propaganda pr-t pár tízezresért? 🤔
peach
Mikor volt normális ?