Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Budafok már kieső...
több mint 5 éve
Szerda-Szombat miatt panaszkodik egy NB1-es edző? Viszont Pisont is megy.
több mint 5 éve
Sehol máshol nem volt vezetőedző csak itthon, ez sokat jelent.Csak van oka annak, hogy ő dolgozott a mennyeinél nívósabb bajnokságban is, a Pisont-kategória meg az NB1-ből fog élni kb. örökkéEzzel a Kispesti fiaskóval remélem leesett itthon, hogy mekkora kókler ez a pali. Gondolta eladja magát itthon Dárdai 2.0-nak de hát nagyon kevés.Bódogot ugyanúgy megbuktatta volna a csapat, mint tették vele Diósgyőrben és Kispesten.Én Bódoggal is kibékültem volna adott esetben, bár a fő baj tényleg az, hogy ennek a botlábú bandának szinte mindegy, ki az edző. De hogy Oenning nagypapás stílusa garancia az nb2-re, na az holtbiztos.Sírás kerülget.Irány a mennyei 2!AZ NB1.HU ÚGY TUDJA, MEGVAN AZ UTÓDJA IS ROGANNAK, MÉGHOZZÁ MICHAEL OENNING SZEMÉLYÉBEN. AZ 55 ÉVES NÉMET SZAKEMBER KORÁBBAN, 2016 ÉS 2018 KÖZÖTT A VASASNÁL DOLGOZOTT, LEGUTÓBB A GÖRÖG ARISZT IRÁNYÍTOTTA. ÉRKEZÉSÉT HAMAROSAN BEJELENTHETIK.Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀A keret is szar de mentális problémákat látok inkább..
Kenny
Felkészül Véber ?!😁
gordon
Bazzani
Stoki
Kuttor kellett volna.
Bazzani
bergerdani
Kampman
Kenny
Kampman
több mint 5 éve
Csak van oka annak, hogy ő dolgozott a mennyeinél nívósabb bajnokságban is, a Pisont-kategória meg az NB1-ből fog élni kb. örökkéEzzel a Kispesti fiaskóval remélem leesett itthon, hogy mekkora kókler ez a pali. Gondolta eladja magát itthon Dárdai 2.0-nak de hát nagyon kevés.Bódogot ugyanúgy megbuktatta volna a csapat, mint tették vele Diósgyőrben és Kispesten.Én Bódoggal is kibékültem volna adott esetben, bár a fő baj tényleg az, hogy ennek a botlábú bandának szinte mindegy, ki az edző. De hogy Oenning nagypapás stílusa garancia az nb2-re, na az holtbiztos.Sírás kerülget.Irány a mennyei 2!AZ NB1.HU ÚGY TUDJA, MEGVAN AZ UTÓDJA IS ROGANNAK, MÉGHOZZÁ MICHAEL OENNING SZEMÉLYÉBEN. AZ 55 ÉVES NÉMET SZAKEMBER KORÁBBAN, 2016 ÉS 2018 KÖZÖTT A VASASNÁL DOLGOZOTT, LEGUTÓBB A GÖRÖG ARISZT IRÁNYÍTOTTA. ÉRKEZÉSÉT HAMAROSAN BEJELENTHETIK.Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀A keret is szar de mentális problémákat látok inkább..
Kenny
Felkészül Véber ?!😁
gordon
Bazzani
Stoki
Kuttor kellett volna.
Bazzani
bergerdani
Kampman
Kenny
több mint 5 éve
Ezzel a Kispesti fiaskóval remélem leesett itthon, hogy mekkora kókler ez a pali. Gondolta eladja magát itthon Dárdai 2.0-nak de hát nagyon kevés.Bódogot ugyanúgy megbuktatta volna a csapat, mint tették vele Diósgyőrben és Kispesten.Én Bódoggal is kibékültem volna adott esetben, bár a fő baj tényleg az, hogy ennek a botlábú bandának szinte mindegy, ki az edző. De hogy Oenning nagypapás stílusa garancia az nb2-re, na az holtbiztos.Sírás kerülget.Irány a mennyei 2!AZ NB1.HU ÚGY TUDJA, MEGVAN AZ UTÓDJA IS ROGANNAK, MÉGHOZZÁ MICHAEL OENNING SZEMÉLYÉBEN. AZ 55 ÉVES NÉMET SZAKEMBER KORÁBBAN, 2016 ÉS 2018 KÖZÖTT A VASASNÁL DOLGOZOTT, LEGUTÓBB A GÖRÖG ARISZT IRÁNYÍTOTTA. ÉRKEZÉSÉT HAMAROSAN BEJELENTHETIK.Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀A keret is szar de mentális problémákat látok inkább..
Kenny
Felkészül Véber ?!😁
gordon
Bazzani
Stoki
Kuttor kellett volna.
Bazzani
bergerdani
Kampman
több mint 5 éve
Bódogot ugyanúgy megbuktatta volna a csapat, mint tették vele Diósgyőrben és Kispesten.Én Bódoggal is kibékültem volna adott esetben, bár a fő baj tényleg az, hogy ennek a botlábú bandának szinte mindegy, ki az edző. De hogy Oenning nagypapás stílusa garancia az nb2-re, na az holtbiztos.Sírás kerülget.Irány a mennyei 2!AZ NB1.HU ÚGY TUDJA, MEGVAN AZ UTÓDJA IS ROGANNAK, MÉGHOZZÁ MICHAEL OENNING SZEMÉLYÉBEN. AZ 55 ÉVES NÉMET SZAKEMBER KORÁBBAN, 2016 ÉS 2018 KÖZÖTT A VASASNÁL DOLGOZOTT, LEGUTÓBB A GÖRÖG ARISZT IRÁNYÍTOTTA. ÉRKEZÉSÉT HAMAROSAN BEJELENTHETIK.Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀A keret is szar de mentális problémákat látok inkább..
Kenny
Felkészül Véber ?!😁
gordon
Bazzani
Stoki
Kuttor kellett volna.
Bazzani
bergerdani
több mint 5 éve
Én Bódoggal is kibékültem volna adott esetben, bár a fő baj tényleg az, hogy ennek a botlábú bandának szinte mindegy, ki az edző. De hogy Oenning nagypapás stílusa garancia az nb2-re, na az holtbiztos.Sírás kerülget.Irány a mennyei 2!AZ NB1.HU ÚGY TUDJA, MEGVAN AZ UTÓDJA IS ROGANNAK, MÉGHOZZÁ MICHAEL OENNING SZEMÉLYÉBEN. AZ 55 ÉVES NÉMET SZAKEMBER KORÁBBAN, 2016 ÉS 2018 KÖZÖTT A VASASNÁL DOLGOZOTT, LEGUTÓBB A GÖRÖG ARISZT IRÁNYÍTOTTA. ÉRKEZÉSÉT HAMAROSAN BEJELENTHETIK.Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀A keret is szar de mentális problémákat látok inkább..
Kenny
Felkészül Véber ?!😁
gordon
Bazzani
Stoki
Kuttor kellett volna.
Bazzani
Mindig jövőre
több mint 5 éve
Nem vagy egy szerencsés ember.AZ NB1.HU ÚGY TUDJA, MEGVAN AZ UTÓDJA IS ROGANNAK, MÉGHOZZÁ MICHAEL OENNING SZEMÉLYÉBEN. AZ 55 ÉVES NÉMET SZAKEMBER KORÁBBAN, 2016 ÉS 2018 KÖZÖTT A VASASNÁL DOLGOZOTT, LEGUTÓBB A GÖRÖG ARISZT IRÁNYÍTOTTA. ÉRKEZÉSÉT HAMAROSAN BEJELENTHETIK.Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀A keret is szar de mentális problémákat látok inkább..
Kenny
Felkészül Véber ?!😁
gordon
Bazzani
Ezt így globálisan mondom.
Bár sose lottózom, de ha esetleg írnál 85 nyerőszámot az ötöslottóra, megjátszanám a maradék ötöt.
több mint 5 éve
Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀Hat vszeg ha Újpesten lennék edző én is a drog és az alkohol világába menekülnek 😊
Kenny
Amúgy mikor kineveztek már akkor mondtam h hosszú távon nem megoldás a forma. Viszont most legalább vicces lesz h két győztes meccs után váltja le a belga tulaj ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sírás kerülget.Irány a mennyei 2!AZ NB1.HU ÚGY TUDJA, MEGVAN AZ UTÓDJA IS ROGANNAK, MÉGHOZZÁ MICHAEL OENNING SZEMÉLYÉBEN. AZ 55 ÉVES NÉMET SZAKEMBER KORÁBBAN, 2016 ÉS 2018 KÖZÖTT A VASASNÁL DOLGOZOTT, LEGUTÓBB A GÖRÖG ARISZT IRÁNYÍTOTTA. ÉRKEZÉSÉT HAMAROSAN BEJELENTHETIK.Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀A keret is szar de mentális problémákat látok inkább..
Kenny
Felkészül Véber ?!😁
gordon
Bazzani
Stoki
Kuttor kellett volna.
több mint 5 éve
Irány a mennyei 2!AZ NB1.HU ÚGY TUDJA, MEGVAN AZ UTÓDJA IS ROGANNAK, MÉGHOZZÁ MICHAEL OENNING SZEMÉLYÉBEN. AZ 55 ÉVES NÉMET SZAKEMBER KORÁBBAN, 2016 ÉS 2018 KÖZÖTT A VASASNÁL DOLGOZOTT, LEGUTÓBB A GÖRÖG ARISZT IRÁNYÍTOTTA. ÉRKEZÉSÉT HAMAROSAN BEJELENTHETIK.Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀A keret is szar de mentális problémákat látok inkább..
Kenny
Felkészül Véber ?!😁
gordon
Bazzani
több mint 5 éve
AZ NB1.HU ÚGY TUDJA, MEGVAN AZ UTÓDJA IS ROGANNAK, MÉGHOZZÁ MICHAEL OENNING SZEMÉLYÉBEN. AZ 55 ÉVES NÉMET SZAKEMBER KORÁBBAN, 2016 ÉS 2018 KÖZÖTT A VASASNÁL DOLGOZOTT, LEGUTÓBB A GÖRÖG ARISZT IRÁNYÍTOTTA. ÉRKEZÉSÉT HAMAROSAN BEJELENTHETIK.Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀A keret is szar de mentális problémákat látok inkább..
Kenny
Felkészül Véber ?!😁
gordon
több mint 5 éve
Ustawka és száncsengő 😊 😊 😊A szeretet ünnepén egy jó kis box meccs előtt, és utána is! 😊Egyébként kinek hogy tetszik a karácsonyi mennyei?Tegyük fel, hogy normális helyzet van, akkor szerintem simán megtelnének a lelátók egy Boxing Day-es Fradi-Fehérvárra vagy valamelyik más rangadóra.
Utoljára talán az 1954-es szezonban volt olyan, hogy karácsonykor, szilveszterkor meg vízkeresztkor is játszottak meccseket, simán lehetne belőle hagyományt teremteni.
Kampman
Kifejezetten hangulatos lenne.
Kenny
Stoki
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
A szeretet ünnepén egy jó kis box meccs előtt, és utána is! 😊Egyébként kinek hogy tetszik a karácsonyi mennyei?Tegyük fel, hogy normális helyzet van, akkor szerintem simán megtelnének a lelátók egy Boxing Day-es Fradi-Fehérvárra vagy valamelyik más rangadóra.
Utoljára talán az 1954-es szezonban volt olyan, hogy karácsonykor, szilveszterkor meg vízkeresztkor is játszottak meccseket, simán lehetne belőle hagyományt teremteni.
Kampman
Kenny
több mint 5 éve
Egyébként kinek hogy tetszik a karácsonyi mennyei?Tegyük fel, hogy normális helyzet van, akkor szerintem simán megtelnének a lelátók egy Boxing Day-es Fradi-Fehérvárra vagy valamelyik más rangadóra.
Kampman
több mint 5 éve
Egyébként kinek hogy tetszik a karácsonyi mennyei?Főleg, hogy az utóbbi években tavaszi idő van ilyenkor is!
Kampman
Hajrá Lilák! 😊
több mint 5 éve
Egyébként kinek hogy tetszik a karácsonyi mennyei?Utoljára talán az 1954-es szezonban volt olyan, hogy karácsonykor, szilveszterkor meg vízkeresztkor is játszottak meccseket, simán lehetne belőle hagyományt teremteni.
több mint 5 éve
Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀A kelet-európai értelmiségiekhez hasonlóan az NB1-es vezetőedző is egy olyan szakma, amit egész egyszerűen nem érdemes józanul csinálni.
Kenny
Rebrov ezért is lesz mindig egy "out of place" edző Magyarországon, ellentétben egy Thomas Dollal 😀
több mint 5 éve
Ez a Rogan szar edző,de szimpatikus figura.Mondjuk most szerintem szanaszét volt szívva 😀A keret is szar de mentális problémákat látok inkább..
Kenny
Felkészül Véber ?!😁
több mint 5 éve
Eléggé réteg, de szerintem ahhoz képest korrektül meg lett csinálva: hetediksor.hu/2020/12/15/konnyek-volgye-kritika/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Jaja, elkövettem a hibát h hajnal 1kor néztem meg, nem bírtam elaludni utána annyira kirazott engem is a hideg 😊www.youtube.com/watch?v=fiNR06ZtaDsPont az ilyenek miatt van ott a helye a csapatban még akkor is ha akár 5 perceket játszik.
Szalaitól az a beszéd...hidegrázós
ervinator
Ezerszer hitelesebb, mint Balázs.
Kenny
Jó kis motiváló beszed.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 519
mondjuk rossi nem volt az a motivalo...azert a szalai dardai jo paros lehetett, lesz majd egyszer 😀
több mint 5 éve
Nem volt magasan a léc😉