Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Amíg még jó csapat volt ott én az MTK-t nyomattam, kivenhedt külföldi sztárok a fiatalok mellé, ez volt a tuti recept 😊Már persze nem a ropi magyar up-k azok túl sokat kértek, hanem jó megfigyelo hálózattal az afrikai, dél amerikai piacot lehetett lerabolni. Meg volt egy francia alacsony ligas csapat, ahol menekültek meg hasonlóak játszottak, rohadt jó igazolásokat lehetett onnan szerezni
több mint 5 éve
A köpködő Marcus Thuram ötmeccses eltiltást kapott, további egy meccset "felfüggesztve". Emellé még 40 ezer eurót fizet és a Mönchengladbach is egyhavi fizetését veszi el tőle, ami karitatív célokra megy majd.Korrekt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Touch-ban asszem egyszerűbb és gyorsabb a játékmenet, de én szeretem ha részletesen sok ligát kijelölök ezért gépen egyszerűbb nekem.a 2020 nemrég volt ingyenes epic storebaÉn előbb vittem a Poolt PL és BL győzemelig mint Klopp 😉Én meg azt csináltam, hogy az elején eladtam a szar magyar játékosokat a tarcsiból 10-20 millió fontokért a cselszkinek, meg a többinek...még anno volt olyan, hogy Neymart is megvettem, amikor brazil csapatánál is menedzser lettem, aztán orrba-szájba büntettem, míg alá nem írt hozzám 😊Én amúgy a fogyatékos kapus vagy öngól animációkat utálom.Majd eljön az a meccs is. FM-ben mindig eljön 🤣Nekem most az újban nincs ilyen tapasztalatom. Ztevel tolom, 3. Szezon közepén járok és egyszer sem kellett vissza töltenem, nem éreztem h szándékosan cseszne ki a gep velem.Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
| unokatesóm most játszik a legújabb fm-mel, a hülyéje 6szor játszott le egy bologna-romat mire minden eredmény úgy alakult ahogy neki kellett... sosem értettem miért jó ez, teljesen megöli a játékot |
davemayer
Heisman
csebi
warr_b
Mondjuk most lett egy erősebb gépem, lehet elgondolkozom rajta hogy újra megveszem a legújabb játékot magamnak karácsonyra 😊 Black Friday-kor kellett volna írnod 😀
Heisman
Régi szép idők 😀
Klaci79
Kis Renato Sanches mekkora király volt a középpályán, meg Ibe a szélen
Heisman
www.youtube.com/watch?v=C19YGu0PDPU
ez meg a touch, de nemtom mennyiben más mondjuk a telós verzió mint a switch
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
a 2020 nemrég volt ingyenes epic storebaÉn előbb vittem a Poolt PL és BL győzemelig mint Klopp 😉Én meg azt csináltam, hogy az elején eladtam a szar magyar játékosokat a tarcsiból 10-20 millió fontokért a cselszkinek, meg a többinek...még anno volt olyan, hogy Neymart is megvettem, amikor brazil csapatánál is menedzser lettem, aztán orrba-szájba büntettem, míg alá nem írt hozzám 😊Én amúgy a fogyatékos kapus vagy öngól animációkat utálom.Majd eljön az a meccs is. FM-ben mindig eljön 🤣Nekem most az újban nincs ilyen tapasztalatom. Ztevel tolom, 3. Szezon közepén járok és egyszer sem kellett vissza töltenem, nem éreztem h szándékosan cseszne ki a gep velem.Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
| unokatesóm most játszik a legújabb fm-mel, a hülyéje 6szor játszott le egy bologna-romat mire minden eredmény úgy alakult ahogy neki kellett... sosem értettem miért jó ez, teljesen megöli a játékot |
davemayer
Heisman
csebi
warr_b
Mondjuk most lett egy erősebb gépem, lehet elgondolkozom rajta hogy újra megveszem a legújabb játékot magamnak karácsonyra 😊 Black Friday-kor kellett volna írnod 😀
Heisman
Régi szép idők 😀
Klaci79
Heisman
www.youtube.com/watch?v=C19YGu0PDPU
ez meg a touch, de nemtom mennyiben más mondjuk a telós verzió mint a switch
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Én előbb vittem a Poolt PL és BL győzemelig mint Klopp 😉Én meg azt csináltam, hogy az elején eladtam a szar magyar játékosokat a tarcsiból 10-20 millió fontokért a cselszkinek, meg a többinek...még anno volt olyan, hogy Neymart is megvettem, amikor brazil csapatánál is menedzser lettem, aztán orrba-szájba büntettem, míg alá nem írt hozzám 😊Én amúgy a fogyatékos kapus vagy öngól animációkat utálom.Majd eljön az a meccs is. FM-ben mindig eljön 🤣Nekem most az újban nincs ilyen tapasztalatom. Ztevel tolom, 3. Szezon közepén járok és egyszer sem kellett vissza töltenem, nem éreztem h szándékosan cseszne ki a gep velem.Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
davemayer
Heisman
csebi
warr_b
Heisman
Régi szép idők 😀
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Én meg azt csináltam, hogy az elején eladtam a szar magyar játékosokat a tarcsiból 10-20 millió fontokért a cselszkinek, meg a többinek...még anno volt olyan, hogy Neymart is megvettem, amikor brazil csapatánál is menedzser lettem, aztán orrba-szájba büntettem, míg alá nem írt hozzám 😊Én amúgy a fogyatékos kapus vagy öngól animációkat utálom.Majd eljön az a meccs is. FM-ben mindig eljön 🤣Nekem most az újban nincs ilyen tapasztalatom. Ztevel tolom, 3. Szezon közepén járok és egyszer sem kellett vissza töltenem, nem éreztem h szándékosan cseszne ki a gep velem.Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
davemayer
Heisman
csebi
warr_b
Heisman
Régi szép idők 😀
több mint 5 éve
Én amúgy a fogyatékos kapus vagy öngól animációkat utálom.Majd eljön az a meccs is. FM-ben mindig eljön 🤣Nekem most az újban nincs ilyen tapasztalatom. Ztevel tolom, 3. Szezon közepén járok és egyszer sem kellett vissza töltenem, nem éreztem h szándékosan cseszne ki a gep velem.Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
davemayer
Heisman
csebi
warr_b
több mint 5 éve
Majd eljön az a meccs is. FM-ben mindig eljön 🤣Nekem most az újban nincs ilyen tapasztalatom. Ztevel tolom, 3. Szezon közepén járok és egyszer sem kellett vissza töltenem, nem éreztem h szándékosan cseszne ki a gep velem.Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
davemayer
Heisman
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nekem most az újban nincs ilyen tapasztalatom. Ztevel tolom, 3. Szezon közepén járok és egyszer sem kellett vissza töltenem, nem éreztem h szándékosan cseszne ki a gep velem.Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
davemayer
Heisman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Én játszottam FM-mel, azért indítom néha újra, mert az ember felbassza magát hogy olyan sok időt rakott bele, aztán egy kurva megye 4-es csapattól kikap 8-0-ra.Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
davemayer
több mint 5 éve
Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀Nyugi csak mint az FM-ben elfelejtett taktikát váltani utána meg már úgy volt vele hogy "a faxomat erdekli legfeljebb nem mentem el" 😁
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Na megerkezett az igazi mourinho a Spursbe. Azt meg fogjuk ra elfogadom, hogy a Pool ellen betolta a buszt, na de otthon a Lejcseszter ellen... Jott is a megerdemelt vereseg 😀
több mint 5 éve
Faszom, ez gyors volt...Nah akkor ez 3 perc alatt elment, legalább nézhetem a kézidöntőt 🙁
warr_b

több mint 5 éve
Faszom, ez gyors volt...

több mint 5 éve
azt mindenkiMeg igazából szimplán rühelli ha lecserélik.Mer' Mo kettőt rúgott8 nap pihenő a csapatnak?Azt lehet tudni Mané miért volt olyan durcás a meccs végén? 😀 57 perc alatt is meglőtte a gólját és a gólpasszát 😀
Nem is tudom mikor volt utoljára ekkora szünet 2 meccs között. Talán tavasszal valamikor májusban.
Szép meccs volt, kicsit nekem is eszembe jutott, hogy talán kilőtte most magát a csapat, de nagyonjó volt látni Bobby duplát, Hendo gólt újra. 2 AA asziszt, 1 Robbo.
Salah behozatala sztem simán fölösleges volt, de hát Mo gondolom durcás lett vna ha nem kap percet és hát végülis baszott kettőt... 😀
alatriste
b /\ L i N T
slowmotion
Mikey
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 518
Annak egyébként mi értelme van, hogy az eddigi hét helyett kilenc cserét lehet nevezni a PL-ben, ha továbbra is csak hármat lehet cserélni? Valaki mondja már el.illetve variacios lehetoseg. tobb kozul tud valasztani 😊
Mikey
több mint 5 éve
Annak egyébként mi értelme van, hogy az eddigi hét helyett kilenc cserét lehet nevezni a PL-ben, ha továbbra is csak hármat lehet cserélni? Valaki mondja már el.Tök mindegy, nem? Válogatott meccseken meg asszem 12 cserét lehet nevezni, és három állhat be ugyanúgy.
Mikey

több mint 5 éve
Annak egyébként mi értelme van, hogy az eddigi hét helyett kilenc cserét lehet nevezni a PL-ben, ha továbbra is csak hármat lehet cserélni? Valaki mondja már el.Kevésbé fáznak a padon ülők...🤣
Mikey

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Annak egyébként mi értelme van, hogy az eddigi hét helyett kilenc cserét lehet nevezni a PL-ben, ha továbbra is csak hármat lehet cserélni? Valaki mondja már el.
több mint 5 éve
A Seria A kemény védői ellen:
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Meg igazából szimplán rühelli ha lecserélik.Mer' Mo kettőt rúgott8 nap pihenő a csapatnak?Azt lehet tudni Mané miért volt olyan durcás a meccs végén? 😀 57 perc alatt is meglőtte a gólját és a gólpasszát 😀
Nem is tudom mikor volt utoljára ekkora szünet 2 meccs között. Talán tavasszal valamikor májusban.
Szép meccs volt, kicsit nekem is eszembe jutott, hogy talán kilőtte most magát a csapat, de nagyonjó volt látni Bobby duplát, Hendo gólt újra. 2 AA asziszt, 1 Robbo.
Salah behozatala sztem simán fölösleges volt, de hát Mo gondolom durcás lett vna ha nem kap percet és hát végülis baszott kettőt... 😀
alatriste
b /\ L i N T
slowmotion
több mint 5 éve
Mer' Mo kettőt rúgott8 nap pihenő a csapatnak?Azt lehet tudni Mané miért volt olyan durcás a meccs végén? 😀 57 perc alatt is meglőtte a gólját és a gólpasszát 😀
alatriste
b /\ L i N T
több mint 5 éve
8 nap pihenő a csapatnak?Azt lehet tudni Mané miért volt olyan durcás a meccs végén? 😀 57 perc alatt is meglőtte a gólját és a gólpasszát 😀
alatriste
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=4tMc4aU2xFQ
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Kimmich visszatér és megnyeri a meccset, elképesztő 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.