Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Sztem a leverkuseni nem volt az. Teste előtt volt elakadt volna amúgy isAmúgy ez a var a bundasban is érdekes, sztem Süle kezezésénél tizit kellett volna adni a leverkusennek de még csak vissza sem nézettek a bíróvalJó kis kézilabda meccs. Az új szabályok alapján mindegyik tizi, ép ésszel egyik se.
csebi
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Amúgy ez a var a bundasban is érdekes, sztem Süle kezezésénél tizit kellett volna adni a leverkusennek de még csak vissza sem nézettek a bíróvalJó kis kézilabda meccs. Az új szabályok alapján mindegyik tizi, ép ésszel egyik se.
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Lassan el lehetne gondolkodni Arteta elzavarásánsztem elgondolkodni már egy ideje el kellett volna
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Lassan el lehetne gondolkodni Arteta elzavarásán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Amúgy ez a var a bundasban is érdekes, sztem Süle kezezésénél tizit kellett volna adni a leverkusennek de még csak vissza sem nézettek a bíróval
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Előbb kapott az Atleti egy büntetőt. D. Costa esett össze a büntetőterületen, de annyira látványosan műesés volt, hogy azt hittem simán a var után visszavonják. Hát nem vonták! Siralmas, hogy van ilyen...
több mint 5 éve
Másodjára játszott fekete mezben a csapat, először hetet kapott, most hetett rúgott. 😀Woy olyan nekünk, mint Robin Hood a szegényeknek. az ellenfeleinktől elvesz pontot, tőlünk meg nem
Hodgson csapatait mindig kiemelten jó érzés megverni. 😊
Mikey
több mint 5 éve
Másodjára játszott fekete mezben a csapat, először hetet kapott, most hetett rúgott. 😀Hodgson csapatait mindig kiemelten jó érzés megverni. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
8 nap pihenő a csapatnak? Nem is tudom mikor volt utoljára ekkora szünet 2 meccs között. Talán tavasszal valamikor májusban.
Szép meccs volt, kicsit nekem is eszembe jutott, hogy talán kilőtte most magát a csapat, de nagyonjó volt látni Bobby duplát, Hendo gólt újra. 2 AA asziszt, 1 Robbo.
Salah behozatala sztem simán fölösleges volt, de hát Mo gondolom durcás lett vna ha nem kap percet és hát végülis baszott kettőt... 😀

Liverpool Fc
több mint 5 éve
csúnya böjtje lesz ennek a zsák kiszakadásnak sztem
több mint 5 éve
Hodgson jól mutatkozik be. 😀
több mint 5 éve
Flickkel kapcsolatban btw ő is korrekt nyilatkozatot tolt de gondolom a pool meccsre gondolsz (amit nem láttam de Mout leszámítva mki úgy irt arról h megérdemelt liverpooli siker volt).és akkor nézd meg mit mondott Mou szerda után ...Amikor azt mondta h Flick volt a legjobb edző és neki kellett volna nyerni.Btw most olvastam Klopp tegnapi nyilatkozatát. Le a kalappal előtte.Melyik részre gondolsz?
csebi
Mikey
csebi
Negritis
több mint 5 éve
és akkor nézd meg mit mondott Mou szerda után ...Amikor azt mondta h Flick volt a legjobb edző és neki kellett volna nyerni.Btw most olvastam Klopp tegnapi nyilatkozatát. Le a kalappal előtte.Melyik részre gondolsz?
csebi
Mikey
csebi
több mint 5 éve
Amikor azt mondta h Flick volt a legjobb edző és neki kellett volna nyerni.Btw most olvastam Klopp tegnapi nyilatkozatát. Le a kalappal előtte.Melyik részre gondolsz?
csebi
Mikey
több mint 5 éve
Sötétkék és fekete mez, ez így látványos amikor szembesüt a nap a kamerának.Kb kezdőnek számít így neki se árt néha 1-1 pihenőnap! Nagyon örülök, hogy AA után úgy néz ki van újra egy saját neveléső srác akit a kezdőbe se gond ha betesz Klopp.
Minamino góóól. 🤗
Jones nem kezdett. 😏
Mikey
Az a középpálya ráadásul baromi telített.
Ginit sokan lenézik de asszem a múltkor volt róla egy stat hogy a Klopp éra legtöbbet játszó játéksa, aki talán még sérült se volt.
Hendo nyilván CSK
Fabinho, van Dijk és Allison után a védekezés 3. legfontosabb ember, a holland kiesésével pedig teljes idős CB1 lett.
Igazából Jones "szerencséje" is kicsit, hogy Fabinho hátra kellett menjen és így megnyílt még egy kp-ás előtt az út.
Kíváncsi vagyok ha lesz Thiago hogy alakul majd a csapat de mivel sok meccs van 4-5 játékos bőven rotálható egész évben a kp-án. Továbbá Virgil ugye egész szezonban nem lesz Fabinho valszeg nem fog kikerülni a CB posztról.
Milner, Keita, Ox ebbe a felsorolásba bele se került... Bitang a középpálya! 😀

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Sötétkék és fekete mez, ez így látványos amikor szembesüt a nap a kamerának.Minamino góóól. 🤗
Jones nem kezdett. 😏
több mint 5 éve
Btw most olvastam Klopp tegnapi nyilatkozatát. Le a kalappal előtte.Melyik részre gondolsz?
csebi
több mint 5 éve
Jól nyomja az Union...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Btw most olvastam Klopp tegnapi nyilatkozatát. Le a kalappal előtte.
több mint 5 éve
Nem tudom, hogy mennyire jeleníti meg:Akkor ezt a helyzetet nagyon máshogy látjuk. Özil beleszállt Kínába az ujgurok lemészárlása miatt, ezért Kína elkezdte a nyomásgyakorlását és az Arsenalnak választania kellett. Márpedig jelenkorban az történik a világban amit Kína akar, ezért mind az Arsenal mind az FA becsicskult és Özilt többet nem látjuk pályán. Az a vélemény, hogy Özil nem edz, nem fut, csak lézeng a pályán régen sem volt igaz, és most sem erről van szó, szimplán politikai szempontokból nem játszhat többet. Az, hogy a már aláírt szerződését meg megkapott millióit nem akarja az asztalon hagyni egy teljesen érthető dolog. Az egész családja belőle él, az ő brandjét viszik tovább, miért váltana, miért ne próbálná maximalizálni a pénzügyi lehetőségét? Bárkinek olvasod a nyilatkozatát vagy követed valamilyen social media platforomon senki se kritizálja, szidja az edzésmunkáját sem, feszültséget se generál, pedig nem sok jó dolog van az Arsenalnál jelenleg. Főleg úgy, hogy azért eléggé sok savat kapott ő az elmúlt években, és Emery és kezdetben Arteta is kerülte az Özil-kérdést és mindig valamilyen kamu kifogást mondott a sajtótájékoztatókonÉn magam nem égetném a mezét, mert meg sem venném. Ami a leginkább zavar benne, az egyrészt az Erdogan melletti nyílt politikai állásfoglalása, amit nem kellene a klubon belülre vinnie (volt is belőle twitter-háború, Kroenke-nek kellett közbeszólnia), a másik pedig a mentalitása, hozzáállása.Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Alapból a mezégetést nem szoktam megérteni, de Özil esetében nem tudom, hogy egy Arsenal drukker hogy utálhatja őt? Vagy mi az ami miatt mérges rá
Heisman
kisvanek4
Az Arsenal korábbi menedzsmentje rossz szerződést kötött vele (már amennyire ismerem a részleteket), de semmilyen kompromisszumra nem hajlandó, nem megy bele fizetéscsökkentésbe, nem megy bele kölcsönadásba, cserébe nem is nagyon hajlandó edzeni. Mármint megjelenik edzésen, de nem töri össze magát, hogy bekerüljön a csapatba és ez kb három éve tart, most már nem is nevezte Arteta, pedig együtt játszottak. Gondolhatod milyen lehet a hozzáállása, ha a volt csapattárs/harcostárs, jelenlegi edző nem képes motiválni semmivel.
Az Özil-jelenség a mai foci egyik állatorvosi lova: akkor kapott nagy összegű és hosszútávú szerződést, amikor jól teljesített (gólpassz csúcs, kulcspasszokban csúcs, helyzetkreálási képesség, ment is a csapatnak), majd évekre leereszt és csak a pénzszerzés érdekli. Ugye a német válogatottból is kurtán-furcsán került ki és a klubnál sem tudják semmivel ösztönözni. Az ügynök persze megfenyegeti a klubot, hogy perre megy, ha idő előtt egyoldalúan felbontják a szerződést, erkölcsi kárra hivatkozva. 20 millió euró lelépési pénz járna amúgy neki, ha jól tudom, ezen felül tartana igényt még fájdalomdíjra. A klub nyilván nem szeretne polgári bíróságra járni.
Szinte minden átigazolási időszakban felvetődik, hogy eladjuk vagy kölcsönadjuk, de vagy a fizetési igénye, vagy más, mondvacsinált indok miatt (pl.: rossz körülmények - Törökország/Fenerbahce, 32 évesen nem akar levezetni - USA, nem garantált a kezdőhelye - Milan) keresztbe tesz. Egy megoldás marad, hogy a lelátón kiüli a jövő nyárig tartó szerződését.
Willie Parker
kisvanek4
www.transfermarkt.com/mesut-ozil/leistungsdatendetails/spieler/35664/plus/0?saison=2018&verein=11&liga=&wettbewerb=GB1&pos=&trainer_id=
A lényege, hogy a 2017/2018-as szezonban már kihagyott 12 meccset, köztük sorozatban az utolsó 7 bajnokit. A következő szezonban 5 meccsen egyáltalán nem nevezték, 3-szor padon ücsörgött, 5-ször sérült volt, vagyis még 13 meccset kihagyott.
Gyakorlatilag 2019. áprilistól 2019. novemberig alig láttuk, nov-március között játszott, majd azóta semmi, nem is neveztük.
több mint 5 éve
Akkor ezt a helyzetet nagyon máshogy látjuk. Özil beleszállt Kínába az ujgurok lemészárlása miatt, ezért Kína elkezdte a nyomásgyakorlását és az Arsenalnak választania kellett. Márpedig jelenkorban az történik a világban amit Kína akar, ezért mind az Arsenal mind az FA becsicskult és Özilt többet nem látjuk pályán. Az a vélemény, hogy Özil nem edz, nem fut, csak lézeng a pályán régen sem volt igaz, és most sem erről van szó, szimplán politikai szempontokból nem játszhat többet. Az, hogy a már aláírt szerződését meg megkapott millióit nem akarja az asztalon hagyni egy teljesen érthető dolog. Az egész családja belőle él, az ő brandjét viszik tovább, miért váltana, miért ne próbálná maximalizálni a pénzügyi lehetőségét? Bárkinek olvasod a nyilatkozatát vagy követed valamilyen social media platforomon senki se kritizálja, szidja az edzésmunkáját sem, feszültséget se generál, pedig nem sok jó dolog van az Arsenalnál jelenleg. Főleg úgy, hogy azért eléggé sok savat kapott ő az elmúlt években, és Emery és kezdetben Arteta is kerülte az Özil-kérdést és mindig valamilyen kamu kifogást mondott a sajtótájékoztatókonÉn magam nem égetném a mezét, mert meg sem venném. Ami a leginkább zavar benne, az egyrészt az Erdogan melletti nyílt politikai állásfoglalása, amit nem kellene a klubon belülre vinnie (volt is belőle twitter-háború, Kroenke-nek kellett közbeszólnia), a másik pedig a mentalitása, hozzáállása.Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Alapból a mezégetést nem szoktam megérteni, de Özil esetében nem tudom, hogy egy Arsenal drukker hogy utálhatja őt? Vagy mi az ami miatt mérges rá
Heisman
kisvanek4
Az Arsenal korábbi menedzsmentje rossz szerződést kötött vele (már amennyire ismerem a részleteket), de semmilyen kompromisszumra nem hajlandó, nem megy bele fizetéscsökkentésbe, nem megy bele kölcsönadásba, cserébe nem is nagyon hajlandó edzeni. Mármint megjelenik edzésen, de nem töri össze magát, hogy bekerüljön a csapatba és ez kb három éve tart, most már nem is nevezte Arteta, pedig együtt játszottak. Gondolhatod milyen lehet a hozzáállása, ha a volt csapattárs/harcostárs, jelenlegi edző nem képes motiválni semmivel.
Az Özil-jelenség a mai foci egyik állatorvosi lova: akkor kapott nagy összegű és hosszútávú szerződést, amikor jól teljesített (gólpassz csúcs, kulcspasszokban csúcs, helyzetkreálási képesség, ment is a csapatnak), majd évekre leereszt és csak a pénzszerzés érdekli. Ugye a német válogatottból is kurtán-furcsán került ki és a klubnál sem tudják semmivel ösztönözni. Az ügynök persze megfenyegeti a klubot, hogy perre megy, ha idő előtt egyoldalúan felbontják a szerződést, erkölcsi kárra hivatkozva. 20 millió euró lelépési pénz járna amúgy neki, ha jól tudom, ezen felül tartana igényt még fájdalomdíjra. A klub nyilván nem szeretne polgári bíróságra járni.
Szinte minden átigazolási időszakban felvetődik, hogy eladjuk vagy kölcsönadjuk, de vagy a fizetési igénye, vagy más, mondvacsinált indok miatt (pl.: rossz körülmények - Törökország/Fenerbahce, 32 évesen nem akar levezetni - USA, nem garantált a kezdőhelye - Milan) keresztbe tesz. Egy megoldás marad, hogy a lelátón kiüli a jövő nyárig tartó szerződését.
Willie Parker
több mint 5 éve
Gondolom ott attól tart, hogy a Fener-fanatikusok megverik, ha lötyögaz milyen jó, hogy odavan Erdoganért, de törökben nem akar játszani 😊Én magam nem égetném a mezét, mert meg sem venném. Ami a leginkább zavar benne, az egyrészt az Erdogan melletti nyílt politikai állásfoglalása, amit nem kellene a klubon belülre vinnie (volt is belőle twitter-háború, Kroenke-nek kellett közbeszólnia), a másik pedig a mentalitása, hozzáállása.Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Alapból a mezégetést nem szoktam megérteni, de Özil esetében nem tudom, hogy egy Arsenal drukker hogy utálhatja őt? Vagy mi az ami miatt mérges rá
Heisman
kisvanek4
Willie Parker
csebi
több mint 5 éve
az milyen jó, hogy odavan Erdoganért, de törökben nem akar játszani 😊Én magam nem égetném a mezét, mert meg sem venném. Ami a leginkább zavar benne, az egyrészt az Erdogan melletti nyílt politikai állásfoglalása, amit nem kellene a klubon belülre vinnie (volt is belőle twitter-háború, Kroenke-nek kellett közbeszólnia), a másik pedig a mentalitása, hozzáállása.Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Alapból a mezégetést nem szoktam megérteni, de Özil esetében nem tudom, hogy egy Arsenal drukker hogy utálhatja őt? Vagy mi az ami miatt mérges rá
Heisman
kisvanek4
Willie Parker
több mint 5 éve
Én magam nem égetném a mezét, mert meg sem venném. Ami a leginkább zavar benne, az egyrészt az Erdogan melletti nyílt politikai állásfoglalása, amit nem kellene a klubon belülre vinnie (volt is belőle twitter-háború, Kroenke-nek kellett közbeszólnia), a másik pedig a mentalitása, hozzáállása.Hát mostmár azért nem bánom hogy nincs Özil mezem 😀 ha meg lett volna már rég el lett volna égetve 😉Alapból a mezégetést nem szoktam megérteni, de Özil esetében nem tudom, hogy egy Arsenal drukker hogy utálhatja őt? Vagy mi az ami miatt mérges rá
Heisman
kisvanek4