Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem igaz.Nem elhanyagolható különbség , hogy a dinamo igyekszik a saját utánpótlás játékosait beépíteni a csapatba.A Zágráb 2018 óta(akkor csukták le az elnökét sikkasztás miatt) szerintem főként a BL-re hajt mivel jó az utánpótlás képzésük és a játékoseladásaik miatt rengeteg bevételt jelenthetne még akkor is ha nincs sikerélményük.1-2 jó teljesítménnyel könnyebb a bl-ben felhívni magadra a figyelmet.Az el-ben meg (bár nem követem) gondolom inkább több hasonló erősségű csapattal találkoznak akik nem fognak tőlük játékos venni,mivel ezeknek a játékosoknak az ára a top klubok büdzséjéhez van igazítva.Szerintem nyugodtan mondhatjuk,hogy eddig papírforma eredmények születtek (a Dinamo meccset leszámítva),ha szigorúan csak a játéktudást és a költségvetést vesszük figyelembe.Nem mellesleg a fradinál jóval erősebb csapatokat jobban megszórtak idén már (Leipzig,Salzburg,Atalanta).Folytatni kell tovább az építkezést,remélhetőleg a télen érkezni fog 2-3 minőségi játékos,akik a jövő évi selejtezőn már sokat fognak tudni segíteni.Dinamo(Zágráb)-dilemma:
JoeyPorter
1. BL: sok pénz, sok kapott gól, kevés pont
2. EL: sokkal kevesebb pénz, sikeresebb szereplés
Melyik a jobb?
Sinisa
A fradi az eddigi nyilatkozatok alapján nem tervez értékesíteni senkit,hanem építkezni próbál tovább,hogy stabil európai kupa csoportrésztvevő legyen.
Mellesleg nincs is (még) olyan sok piacképes játékos a jelenlegi keretben.
Egyébként a Zágráb is megér egy misét.Ha jól tudom akkor nem is úgy van bejegyezve mint sportszervezet,hanem mint alapítvány és így Horvátországban, non-profit szervezetként nem is adóköteles.
A kérdésre válaszolva:Szerintem a fradinak most pár évig teljesen mindegy,hogy melyik, csak valamelyikbe jusson be,jöjjön a pénz,lehessen tovább építeni és erősíteni a csapatot,ismerjék meg még többen a csapat nevét európában.
JoeyPorter
gordon
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A Midtjylland isviszont a Marseille 0 ponttal is áll.Szerintem nyugodtan mondhatjuk,hogy eddig papírforma eredmények születtek (a Dinamo meccset leszámítva),ha szigorúan csak a játéktudást és a költségvetést vesszük figyelembe.Nem mellesleg a fradinál jóval erősebb csapatokat jobban megszórtak idén már (Leipzig,Salzburg,Atalanta).Folytatni kell tovább az építkezést,remélhetőleg a télen érkezni fog 2-3 minőségi játékos,akik a jövő évi selejtezőn már sokat fognak tudni segíteni.Ha arra gondolsz, hogy 1 meccsen kaptak 5-nél többet, akkor igen. De amúgy a teljes BL csoportkör összes csapatát figyelembe véve a Fradi és Salzburg kapta a legtöbbet, csak a Salzburg többet is rúgott.
JoeyPorter
A legrosszabb gólkülönbségek, (-7)
Marseille 0-7
Midtjylland 1-8
FTC 4-11
Azt gyanítom, hogy a legkönnyebb meccs (a Kijev itthon) már megvolt, ennél csak rosszabb lesz.
Jan
csebi
több mint 5 éve
Nem elhanyagolható különbség , hogy a dinamo igyekszik a saját utánpótlás játékosait beépíteni a csapatba.A Zágráb 2018 óta(akkor csukták le az elnökét sikkasztás miatt) szerintem főként a BL-re hajt mivel jó az utánpótlás képzésük és a játékoseladásaik miatt rengeteg bevételt jelenthetne még akkor is ha nincs sikerélményük.1-2 jó teljesítménnyel könnyebb a bl-ben felhívni magadra a figyelmet.Az el-ben meg (bár nem követem) gondolom inkább több hasonló erősségű csapattal találkoznak akik nem fognak tőlük játékos venni,mivel ezeknek a játékosoknak az ára a top klubok büdzséjéhez van igazítva.Szerintem nyugodtan mondhatjuk,hogy eddig papírforma eredmények születtek (a Dinamo meccset leszámítva),ha szigorúan csak a játéktudást és a költségvetést vesszük figyelembe.Nem mellesleg a fradinál jóval erősebb csapatokat jobban megszórtak idén már (Leipzig,Salzburg,Atalanta).Folytatni kell tovább az építkezést,remélhetőleg a télen érkezni fog 2-3 minőségi játékos,akik a jövő évi selejtezőn már sokat fognak tudni segíteni.Dinamo(Zágráb)-dilemma:
JoeyPorter
Melyik a jobb?
Sinisa
A fradi az eddigi nyilatkozatok alapján nem tervez értékesíteni senkit,hanem építkezni próbál tovább,hogy stabil európai kupa csoportrésztvevő legyen.
Egyébként a Zágráb is megér egy misét.Ha jól tudom akkor nem is úgy van bejegyezve mint sportszervezet,hanem mint alapítvány és így Horvátországban, non-profit szervezetként nem is adóköteles.
A kérdésre válaszolva:Szerintem a fradinak most pár évig teljesen mindegy,hogy melyik, csak valamelyikbe jusson be,jöjjön a pénz,lehessen tovább építeni és erősíteni a csapatot,ismerjék meg még többen a csapat nevét európában.
JoeyPorter
több mint 5 éve
viszont a Marseille 0 ponttal is áll.Szerintem nyugodtan mondhatjuk,hogy eddig papírforma eredmények születtek (a Dinamo meccset leszámítva),ha szigorúan csak a játéktudást és a költségvetést vesszük figyelembe.Nem mellesleg a fradinál jóval erősebb csapatokat jobban megszórtak idén már (Leipzig,Salzburg,Atalanta).Folytatni kell tovább az építkezést,remélhetőleg a télen érkezni fog 2-3 minőségi játékos,akik a jövő évi selejtezőn már sokat fognak tudni segíteni.Ha arra gondolsz, hogy 1 meccsen kaptak 5-nél többet, akkor igen. De amúgy a teljes BL csoportkör összes csapatát figyelembe véve a Fradi és Salzburg kapta a legtöbbet, csak a Salzburg többet is rúgott.
JoeyPorter
Marseille 0-7
Midtjylland 1-8
FTC 4-11
Azt gyanítom, hogy a legkönnyebb meccs (a Kijev itthon) már megvolt, ennél csak rosszabb lesz.
Jan
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Szerintem nyugodtan mondhatjuk,hogy eddig papírforma eredmények születtek (a Dinamo meccset leszámítva),ha szigorúan csak a játéktudást és a költségvetést vesszük figyelembe.Nem mellesleg a fradinál jóval erősebb csapatokat jobban megszórtak idén már (Leipzig,Salzburg,Atalanta).Folytatni kell tovább az építkezést,remélhetőleg a télen érkezni fog 2-3 minőségi játékos,akik a jövő évi selejtezőn már sokat fognak tudni segíteni.Ha arra gondolsz, hogy 1 meccsen kaptak 5-nél többet, akkor igen. De amúgy a teljes BL csoportkör összes csapatát figyelembe véve a Fradi és Salzburg kapta a legtöbbet, csak a Salzburg többet is rúgott.
JoeyPorter
Marseille 0-7
Midtjylland 1-8
FTC 4-11
több mint 5 éve
A sok pénz jobb a kevesebb pénznél.Szerintem nyugodtan mondhatjuk,hogy eddig papírforma eredmények születtek (a Dinamo meccset leszámítva),ha szigorúan csak a játéktudást és a költségvetést vesszük figyelembe.Nem mellesleg a fradinál jóval erősebb csapatokat jobban megszórtak idén már (Leipzig,Salzburg,Atalanta).Folytatni kell tovább az építkezést,remélhetőleg a télen érkezni fog 2-3 minőségi játékos,akik a jövő évi selejtezőn már sokat fognak tudni segíteni.Dinamo(Zágráb)-dilemma:
JoeyPorter
Melyik a jobb?
Sinisa
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Állítólag ha sok ponttal továbbmész az EL csoportból az annyit ér anyagilag is már mint a 0 pontos bl csoportkörSzerintem nyugodtan mondhatjuk,hogy eddig papírforma eredmények születtek (a Dinamo meccset leszámítva),ha szigorúan csak a játéktudást és a költségvetést vesszük figyelembe.Nem mellesleg a fradinál jóval erősebb csapatokat jobban megszórtak idén már (Leipzig,Salzburg,Atalanta).Folytatni kell tovább az építkezést,remélhetőleg a télen érkezni fog 2-3 minőségi játékos,akik a jövő évi selejtezőn már sokat fognak tudni segíteni.Dinamo(Zágráb)-dilemma:
JoeyPorter
Melyik a jobb?
Sinisa
Max a tvs jogdíj az tuti más
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-koronavirusos-marco-rossi-palyaedzoje-2793427azért jó lenne ha az edzők is maszkban tolnák, baromira nem kéne most egy fertőzéses hullám a válogatotton
több mint 5 éve
csak a BL-csoportkörrel (csoportmeccsek és tévépénzek nélkül) többet kapsz, mint ha megnyered az EL-t. komolyan kérdés, melyik a jobb? aki képes a másodikat választani, az erős kognitív disszonanciában szenved.Szerintem nyugodtan mondhatjuk,hogy eddig papírforma eredmények születtek (a Dinamo meccset leszámítva),ha szigorúan csak a játéktudást és a költségvetést vesszük figyelembe.Nem mellesleg a fradinál jóval erősebb csapatokat jobban megszórtak idén már (Leipzig,Salzburg,Atalanta).Folytatni kell tovább az építkezést,remélhetőleg a télen érkezni fog 2-3 minőségi játékos,akik a jövő évi selejtezőn már sokat fognak tudni segíteni.Dinamo(Zágráb)-dilemma:
JoeyPorter
Melyik a jobb?
Sinisa
több mint 5 éve
Egyébként a Zágráb is megér egy misét.Ha jól tudom akkor nem is úgy van bejegyezve mint sportszervezet,hanem mint alapítvány és így Horvátországban, non-profit szervezetként nem is adóköteles.Ezt a kiskaput sok nagy cég is használja, ROLEX, Gucci, hogy párat említsek pl.
JoeyPorter

több mint 5 éve
A Zágráb 2018 óta(akkor csukták le az elnökét sikkasztás miatt) szerintem főként a BL-re hajt mivel jó az utánpótlás képzésük és a játékoseladásaik miatt rengeteg bevételt jelenthetne még akkor is ha nincs sikerélményük.1-2 jó teljesítménnyel könnyebb a bl-ben felhívni magadra a figyelmet.Az el-ben meg (bár nem követem) gondolom inkább több hasonló erősségű csapattal találkoznak akik nem fognak tőlük játékos venni,mivel ezeknek a játékosoknak az ára a top klubok büdzséjéhez van igazítva.Szerintem nyugodtan mondhatjuk,hogy eddig papírforma eredmények születtek (a Dinamo meccset leszámítva),ha szigorúan csak a játéktudást és a költségvetést vesszük figyelembe.Nem mellesleg a fradinál jóval erősebb csapatokat jobban megszórtak idén már (Leipzig,Salzburg,Atalanta).Folytatni kell tovább az építkezést,remélhetőleg a télen érkezni fog 2-3 minőségi játékos,akik a jövő évi selejtezőn már sokat fognak tudni segíteni.Dinamo(Zágráb)-dilemma:
JoeyPorter
Melyik a jobb?
Sinisa
Szerkesztette: JoeyPorter
több mint 5 éve
Szerintem nyugodtan mondhatjuk,hogy eddig papírforma eredmények születtek (a Dinamo meccset leszámítva),ha szigorúan csak a játéktudást és a költségvetést vesszük figyelembe.Nem mellesleg a fradinál jóval erősebb csapatokat jobban megszórtak idén már (Leipzig,Salzburg,Atalanta).Folytatni kell tovább az építkezést,remélhetőleg a télen érkezni fog 2-3 minőségi játékos,akik a jövő évi selejtezőn már sokat fognak tudni segíteni.Dinamo(Zágráb)-dilemma:
JoeyPorter
Melyik a jobb?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Gulacsi szepen megfogta a buntit.a psg goljanal egy kicsit kesve jott ki, de nem az ove volt a gol.
több mint 5 éve
Siger teli vigyora egy picit mar tulzas.Nekem Újpest szurkolóként is nagyon értelemes, reális, korrekt interjú volt.
YoungZeeZee
több mint 5 éve
amúgy ha azt nézzük, hogy nincs ez a két ostoba gól akkor 1-2, ami egész vállalható eredmény lenne. Rebrov alapjátéka a BL-ben sztem nem rossz, de nekem kezd úgy tűnni, hogy Isael felett eljárt az idő elég gyorsan, már a nemzetközi meccseken sem hozza az elvárt szintet ellentétben tavallyal. Az NB1-be meg mindig is beleszart.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Teny h sokkal jobbak ellen jatszanak es kb tet nelkuli minden meccs, de basszus kapsz 4 - 5 golt az akkor is rosszul kelljen esnie....Siger teli vigyora egy picit mar tulzas.Mondtam én hogy tipmixültek 😊
YoungZeeZee
dande
A fradi kicsi kipukkadt, faradtak de van 20+ jatekosuk de dibusz isael meg meg paran kb minden meccsen jatszanak....
több mint 5 éve
Szerintem nyugodtan mondhatjuk,hogy eddig papírforma eredmények születtek (a Dinamo meccset leszámítva),ha szigorúan csak a játéktudást és a költségvetést vesszük figyelembe.Nem mellesleg a fradinál jóval erősebb csapatokat jobban megszórtak idén már (Leipzig,Salzburg,Atalanta).Folytatni kell tovább az építkezést,remélhetőleg a télen érkezni fog 2-3 minőségi játékos,akik a jövő évi selejtezőn már sokat fognak tudni segíteni.
több mint 5 éve
Gladbach 6-0, Bayern 6-2, Dortmund 3-0, Lipcse 2-1, ez egy jó kör volt. 😊 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Siger teli vigyora egy picit mar tulzas.Mondtam én hogy tipmixültek 😊
YoungZeeZee
több mint 5 éve
A végén a Mezkunyerálás is pipa.
több mint 5 éve
Siger teli vigyora egy picit mar tulzas.Ő olyan, mint Joker
YoungZeeZee

több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Siger teli vigyora egy picit mar tulzas.
több mint 5 éve
A poen hogy eleg 1 jo meccs decemberben a kijev ellen az EL hez.Azért érdemes ránézni a Kijev és a Fradi gólarányára. A Kijevnek simán kinéz, hogy otthon elkapják a Barcát és valljuk be a Fradi sem esélyesként megy Kijevbe. Nem mondom, hogy nem lenne jó egy EurópaLiga a Fradinak, de ehhez egy kisebb csoda kell.
Remelem addigra rebrov azokat rakja be akik szeretnenek is focizni
Adirotor
több mint 5 éve
Végülis el kell ismerni, némileg nagyobb nevekből áll a Juve, valamilyen szinten elfogadható, hogy találtak 4 gólt, és szerencsével megnyerték a meccset. De ha az a 4 gól nincs, akkor sima 1-0 a Fradinak.A rossz idojaras mindig a gyengebbik csapatot segiti... Na majd Torinoban megkapjak!
Sobri Jóska
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."