Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Spíler2 nincs például a HorizonGO-ban, csak a tv-benAkkor csak bizonyos meccseket nem lehet nezni az appon?Nekem teljesen jó 😛 legalábbis telekom tv appal nincs gondnincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee
dande
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 636
Akkor csak bizonyos meccseket nem lehet nezni az appon?Nekem teljesen jó 😛 legalábbis telekom tv appal nincs gondnincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee
dande
több mint 5 éve
Én egyszer elestem helyzetben mint de Jong. mindenki kiröhögött 😀Uefalona visszatért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
TV-n nekem sem lenne gond a vodával, de neten nem engedi nézni direktben...igaz sosem volt ezen a platformon spiler 2Nekem teljesen jó 😛 legalábbis telekom tv appal nincs gondnincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee
dande
több mint 5 éve
Nekem teljesen jó 😛 legalábbis telekom tv appal nincs gondnincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee
több mint 5 éve
Nekem szaggatás nélkül adja melóhelyen a tv gonincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
YoungZeeZee

több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 636
nincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálnyugi telekomnal sem megy
Klaci79
több mint 5 éve
Ez tény.a kit érdekelre úgy értettem hogy az M4 nem piaci alapon megy, így amit a főni kér az lesz közvetítveMondjuk engem, pedig egyik csapatot se szeretem 😊Értem én, hogy magyar érintettség de kretenseg az M4-től, hogy nem egy PAG-BARCA meccset mutatszted kit érdekel?
FLZOLI
amúgy sztem pont a magyar érintettség meg budapest miatt nézettségben is jobban megéri nekik
valamint gondolom kint is vannak, streamen nézem
Negritis
De amúgy jó meccs, van tempó, sok helyzet, gólok....
FLZOLI
Negritis
De az tény, hogy a M4-es mű háttér hang sokkal jobb mint a Spíleren az edzomeccs hangulat
több mint 5 éve
a kit érdekelre úgy értettem hogy az M4 nem piaci alapon megy, így amit a főni kér az lesz közvetítveMondjuk engem, pedig egyik csapatot se szeretem 😊Értem én, hogy magyar érintettség de kretenseg az M4-től, hogy nem egy PAG-BARCA meccset mutatszted kit érdekel?
FLZOLI
amúgy sztem pont a magyar érintettség meg budapest miatt nézettségben is jobban megéri nekik
Negritis
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mondjuk engem, pedig egyik csapatot se szeretem 😊Értem én, hogy magyar érintettség de kretenseg az M4-től, hogy nem egy PAG-BARCA meccset mutatszted kit érdekel?
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Értem én, hogy magyar érintettség de kretenseg az M4-től, hogy nem egy PAG-BARCA meccset mutatszted kit érdekel?
FLZOLI
több mint 5 éve
Értem én, hogy magyar érintettség de kretenseg az M4-től, hogy nem egy PAG-BARCA meccset mutat
több mint 5 éve
Ez a Dembele valami felelmetesen egy alibi szar focista.
több mint 5 éve
De Jong kajak a saját lábában esett el, és lett tizi? 😁

több mint 5 éve
nincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálwiz1.net/channel4?61612516
Klaci79
több mint 5 éve
nincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánálreddi.soccerstreams.net/home
Klaci79
több mint 5 éve
nincs valami jó stream a barca meccshez? köcsög spiler nem megy neten a vodánál
több mint 5 éve
Ezen a fórumon írták annak idején, hogy a balmazi melót úgy vállalta el, hogy nem kért lakást, hanem két megyével arrébról ingázott folyamatosan 😀 Tudta, hogy nem kell hosszú távra tervezni.Milyen lehetett az online HC interjú?sztem HF jol valasztas.Kiváncsi voltam hol keserednek el annyira, hogy ezt a szerencsétlent kérik fel.Horváth Feri kiejti a Honvédot is.ez vmi challenge vagy hold my beer lehet, hogy nem tudsz kiejteni 6 különböző csapatot 😊
Bazzani
csebi
Bazzani
rutinos, sok csapatot megjart edzo aki tudja, hogy milyen kieso helyen lenni.
A vidit felhozta a 2.helyre anno, a tobbit... 😀
YoungZeeZee
GM: Ön szerint milyenek a benntmaradási esélyeink?
HF: Szerintem megint megcsinálom.
GM: Úgy érti, hogy benn tartja a csapatot?
HF: Ahogy szoktam.
GM: Mik a referenciái?
HF: Haladás.
GM: Előre ugye?
HF: Az is, BKV Előre.
GM: Hosszabb távú tervei vannak?
HF: Figyu, május még baromi messze van.
GM: Ismeri a keretet?
HF: Gyakorlatilag mindenkivel dolgoztam már hosszabb, khhhhmmm rövidebb ideig.
GM: Remek! Különleges igénye van?
HF: Fix gari jó lenne.
GM: You have the job!
HF: Jaja, amúgy melyik csapat ez?
Willie Parker
több mint 5 éve
megint Kabak-Henderson kettős középen, fájdalmas leszegyébként csak a középpálya stabilitása miatt megnézném a davies/kabak/rhys will/philips 4esből egy CB párost és Hendot vissza melózni középen
Negritis
lehet jobban jönnénk ki
valamint nem ártana ha TAA-Robertson is kapna vmennyi pihenőt néha
több mint 5 éve
Milyen lehetett az online HC interjú?sztem HF jol valasztas.Kiváncsi voltam hol keserednek el annyira, hogy ezt a szerencsétlent kérik fel.Horváth Feri kiejti a Honvédot is.ez vmi challenge vagy hold my beer lehet, hogy nem tudsz kiejteni 6 különböző csapatot 😊
Bazzani
csebi
Bazzani
rutinos, sok csapatot megjart edzo aki tudja, hogy milyen kieso helyen lenni.
A vidit felhozta a 2.helyre anno, a tobbit... 😀
YoungZeeZee
GM: Ön szerint milyenek a benntmaradási esélyeink?
HF: Szerintem megint megcsinálom.
GM: Úgy érti, hogy benn tartja a csapatot?
HF: Ahogy szoktam.
GM: Mik a referenciái?
HF: Haladás.
GM: Előre ugye?
HF: Az is, BKV Előre.
GM: Hosszabb távú tervei vannak?
HF: Figyu, május még baromi messze van.
GM: Ismeri a keretet?
HF: Gyakorlatilag mindenkivel dolgoztam már hosszabb, khhhhmmm rövidebb ideig.
GM: Remek! Különleges igénye van?
HF: Fix gari jó lenne.
GM: You have the job!
HF: Jaja, amúgy melyik csapat ez?
több mint 5 éve
megint Kabak-Henderson kettős középen, fájdalmas lesz
több mint 5 éve
"Olyan futballt szeretek nézni például, amilyet a Barcelona játszik. Ez persze nem azt jelenti, hogy holnaptól úgy játszunk majd, mint a Barca. Ez azt jelenti, hogy öröm nézni azt a focit, amikor uralja a játékot egy csapat, nagy százalékban tartja a labdát, türelmes, kivárja a megfelelő szituációkat, amelyekből gólt szerezhet. A futball sava-borsa, ha egy gárda sok góltér el, ez a lényeg. Számomra a labdarúgásban a legfontosabb szó a dominancia, ezt szeretném megvalósítani. Ez a fajta filozófia nem mindenhol valósítható meg, de a Lokinál abszolút adva van, hogy ebben az irányban induljunk el, itt megvan a minőség.”Nem kell itt szakmázgatni, ez a mennyei.
-Huszti.
Nem csodálom, hogy Tőzsér kinevezte, süt belőle a szakmaiság.
gordon
Már csak azt várom, hogy a Vidi jelentse be Juhászt, az MTK meg majd Torghellét. Úgy néz ki idővel kikopnak Boborjánék, de jönnek az új Boborjánok.
Az meg epic volt, hogy Szíjjártó gratulált Horváthnak 😃
(ő szerezte neki a melót 🤣🤣🤣)
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 636
sztem az annak is szol, hogy a magyar fociban mi a szitu, mert egy rossz sitcom vagy romcom mar 😀Loki:Henry mellett azért Lampard/Gerrard is szóba kerülhetett volna, szerintem egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Huszti jó legyen. az hogy arrogáns, nem zárja ki, hogy okos lásd pl. a szintén profi pályafutás után egyből edzősködésbe kezdő Simeone esetét.
(...)
#JC6
Budafokon bejött, hogy Csizmadia meg a haveri kör építi a csapatot, szerintem Debrecenben sem rosszabb a helyzet, mintha Kondás maradt volna.
kristof
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Loki:Henry mellett azért Lampard/Gerrard is szóba kerülhetett volna, szerintem egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Huszti jó legyen. az hogy arrogáns, nem zárja ki, hogy okos lásd pl. a szintén profi pályafutás után egyből edzősködésbe kezdő Simeone esetét.
(...)
#JC6
Budafokon bejött, hogy Csizmadia meg a haveri kör építi a csapatot, szerintem Debrecenben sem rosszabb a helyzet, mintha Kondás maradt volna.