Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
De lehet. Pl ez is jó húzás, hogy rájött arra,hogy Böde máshol hasznosabb, mi több a testalkata, és sebessége miatt tökéletesen fit CB-nek, nem is értem eddig miért nem próbálta ki senki sem.Az nem lehet, hogy attól még, hogy tizenéve szenvedélyebeteg volt, Bognár, egy jó edző?A paksi pasik nagyon mennek 😄ógy könnyű, hogy Böde a centerhalf
warr_b
eaglesmcnabb
Sobri Jóska
Bognárra visszatérve, tény hogy elég komoly múltja volt, és vannak hülye interjúi és beszólásai, ami miatt nekem sem szimpatikus, és talán már nem is lesz soha . De sok tekintetben profi a hozzáállása, pl. a fia nem lett automatikusan kezdő, csak azért mert ő került oda.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Az nem lehet, hogy attól még, hogy tizenéve szenvedélyebeteg volt, Bognár, egy jó edző?A paksi pasik nagyon mennek 😄ógy könnyű, hogy Böde a centerhalf
warr_b
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Most köcsög var miatt persze az lesz h milyen jó a Dortmund ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Igen olvastam én is pedig ha van ahol minden pont számít az épp Budafok.Becsülendő a Budafok hozzáállása ehhez a dologhoz,ők már a Fradi ellen is belementek a halasztásba,most is.Kívánom h a dvsc legalább 4-5 fordulón keresztül ne tudjon kiállniA Békéscsaba közleménye szerint a csapatnál jelenleg 28 főnek van pozitív koronavírustesztje, ezért a Debreceni VSC elleni mérkőzését halasztását kezdeményezték, ezt azonban a debreceniek elutasítottak."A Békéscsaba jelezte, hogy nem áll ki a Merkantil Bank Liga 16. fordulójába kisorsolt hétvégi, DVSC elleni bajnoki mérkőzésre. A Versenybizottság határozata szerint a három pont a debreceni együttesé lett." MLSZ.
Az Előre drukkerek nagyon kiakadtak...
warr_b
warr_b
csebi
JoeyPorter
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Mondjuk az ajkaiak azóta valahogy nem rínak, játsszák a meccseiket...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Rá is fognak baszni... 😆Becsülendő a Budafok hozzáállása ehhez a dologhoz,ők már a Fradi ellen is belementek a halasztásba,most is.Kívánom h a dvsc legalább 4-5 fordulón keresztül ne tudjon kiállniA Békéscsaba közleménye szerint a csapatnál jelenleg 28 főnek van pozitív koronavírustesztje, ezért a Debreceni VSC elleni mérkőzését halasztását kezdeményezték, ezt azonban a debreceniek elutasítottak."A Békéscsaba jelezte, hogy nem áll ki a Merkantil Bank Liga 16. fordulójába kisorsolt hétvégi, DVSC elleni bajnoki mérkőzésre. A Versenybizottság határozata szerint a három pont a debreceni együttesé lett." MLSZ.
warr_b
warr_b
csebi
JoeyPorter

több mint 5 éve
Ez a var amúgy. Lewandowski egyrészt sztem labda mögül erkezett, másrészt Egyik Borussia védő mögül is. Erthetetlen. Mint ahogy mai napig nem derült ki h miért vett el a var egy tizenegyest Moszkvában.Vicc
csebi
Addig sztem nem fogják felülvizsgálnia rendszert, amig valami nagy meccsen egy ilyen eseten nem múlik picivel több, mint 3 pont..
több mint 5 éve
Becsülendő a Budafok hozzáállása ehhez a dologhoz,ők már a Fradi ellen is belementek a halasztásba,most is.Kívánom h a dvsc legalább 4-5 fordulón keresztül ne tudjon kiállniA Békéscsaba közleménye szerint a csapatnál jelenleg 28 főnek van pozitív koronavírustesztje, ezért a Debreceni VSC elleni mérkőzését halasztását kezdeményezték, ezt azonban a debreceniek elutasítottak."A Békéscsaba jelezte, hogy nem áll ki a Merkantil Bank Liga 16. fordulójába kisorsolt hétvégi, DVSC elleni bajnoki mérkőzésre. A Versenybizottság határozata szerint a három pont a debreceni együttesé lett." MLSZ.
warr_b
warr_b
csebi
több mint 5 éve
Ez a var amúgy. Lewandowski egyrészt sztem labda mögül erkezett, másrészt Egyik Borussia védő mögül is. Erthetetlen. Mint ahogy mai napig nem derült ki h miért vett el a var egy tizenegyest Moszkvában.
több mint 5 éve
Kívánom h a dvsc legalább 4-5 fordulón keresztül ne tudjon kiállniA Békéscsaba közleménye szerint a csapatnál jelenleg 28 főnek van pozitív koronavírustesztje, ezért a Debreceni VSC elleni mérkőzését halasztását kezdeményezték, ezt azonban a debreceniek elutasítottak."A Békéscsaba jelezte, hogy nem áll ki a Merkantil Bank Liga 16. fordulójába kisorsolt hétvégi, DVSC elleni bajnoki mérkőzésre. A Versenybizottság határozata szerint a három pont a debreceni együttesé lett." MLSZ.
warr_b
warr_b
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 512
Egyszer voltam egy csaba dvsc meccsen....volt hangulat😀A Békéscsaba közleménye szerint a csapatnál jelenleg 28 főnek van pozitív koronavírustesztje, ezért a Debreceni VSC elleni mérkőzését halasztását kezdeményezték, ezt azonban a debreceniek elutasítottak."A Békéscsaba jelezte, hogy nem áll ki a Merkantil Bank Liga 16. fordulójába kisorsolt hétvégi, DVSC elleni bajnoki mérkőzésre. A Versenybizottság határozata szerint a három pont a debreceni együttesé lett." MLSZ.
warr_b
warr_b
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 512
Olle...1-1 a vege!Vezet a Bate a Szatyor ellen, nagyjából eldőlhet a bajnoki cím...Nono, nem úgy van az! Még megyünk Zolival a bajnokiért!
warr_b
kristóf17
több mint 5 éve
Vezet a Bate a Szatyor ellen, nagyjából eldőlhet a bajnoki cím...Nono, nem úgy van az! Még megyünk Zolival a bajnokiért!
warr_b
több mint 5 éve
A Békéscsaba közleménye szerint a csapatnál jelenleg 28 főnek van pozitív koronavírustesztje, ezért a Debreceni VSC elleni mérkőzését halasztását kezdeményezték, ezt azonban a debreceniek elutasítottak."A Békéscsaba jelezte, hogy nem áll ki a Merkantil Bank Liga 16. fordulójába kisorsolt hétvégi, DVSC elleni bajnoki mérkőzésre. A Versenybizottság határozata szerint a három pont a debreceni együttesé lett." MLSZ.
warr_b

több mint 5 éve
A Békéscsaba közleménye szerint a csapatnál jelenleg 28 főnek van pozitív koronavírustesztje, ezért a Debreceni VSC elleni mérkőzését halasztását kezdeményezték, ezt azonban a debreceniek elutasítottak.Az Előre drukkerek nagyon kiakadtak...

több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 512
jo lenne egy barath, bode, orban harmas hatul.A paksi pasik nagyon mennek 😄ógy könnyű, hogy Böde a centerhalf
warr_b
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
sok van még hátraVezet a Bate a Szatyor ellen, nagyjából eldőlhet a bajnoki cím...sajnos 😕
warr_b
YoungZeeZee
több mint 5 éve
A paksi pasik nagyon mennek 😄ógy könnyű, hogy Böde a centerhalf
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 512
Vezet a Bate a Szatyor ellen, nagyjából eldőlhet a bajnoki cím...sajnos 😕
warr_b
több mint 5 éve
Vezet a Bate a Szatyor ellen, nagyjából eldőlhet a bajnoki cím...

több mint 5 éve
A paksi pasik nagyon mennek 😄

több mint 5 éve
Grízman teljesen kinyírja a Barcát...jobban járnának 10 emberrel. Pedig végre Messi nélkül lenne valami focihoz hasonló dolog.
több mint 5 éve
Plusz a PHD fokozattal rendelkezőkNevezd néven nyugodtan, a Fradi B közép írástudó papjairól beszélsz 😊Nem rád gondoltam hanem a közlemény kiadóira.Kikérem magamnak a “mondjatokat”. Esküvői tanúmat is lecsesztem h kiment a bl meccsekre, és ha végig olvasod én végig az ellen voltam h ad1: legyen tömeg a stadionon kívül ad2: bmien formában legyenek nézők a meccseken.Nem én akartam kimondani.Szar helyzetbe kerültek mert a nagy részük nem rendelkezik bérlettel így nehezen tudtak volna bemenni.BL meccsen nem fertőz a vírus!nb1.hu/otp-bank-liga/koronavirus-bejelentes-a-fradi-tabortolNekem kicsit faramuci ez a:
Bazzani
“Egészség a legfontosabb ezért az NB1-es meccsekre nem megyünk “
“A Barca meccsre azért igen...”
De összeségében a kezdeményezés jó.
Toca
Amúgy a kommentek nagyon aranyosak. Mindent elmondanak az általános értelmi szintről.
Mikey
Barca meccsre már korábban megvettek mkinek. Igazából ennyi a történet, de persze nagyon hiteles ez az egészség a legfontosabb miközben augusztus óta mentek a tömegrendezvények a szervezesukben ahol aztán meg a lila majmon sem volt maszk.
csebi
Ahogy közeledünk a zártkapus meccsekhez hirtelen fontos lett az egészség.
Gobdolom Kubatov szólt neki, hogy most ezt mondjátok. Kaptak érte némi pénzt is gondolom.
Bazzani
Ezt nem csak Fradira tartom hanem pl a szuperkupara sem merült fel bennem h kimegyek a Bayern miatt.
csebi
Bazzani
FLZOLI