Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
De Jong szimplan az aldozata lett az Ajax csodacsapatat ovezo hype-nak. Akarcsak De Ligt. Ezek a sracok jok, de tul hamar vittek oket top csapatba, oriasi nyomast helyezve rajuk.Ez a De Jong Pedri Trincao középpálya nem lenne rossz, csak szegény De Jongnak a védelem blfszkodásait is javítania kellene a másik kettő meg még fiatal. Így aztán nehéz mindenhol is ott lenni.Teljesen kuka ez a csapat, fizikálisan elnyomjak ezeket a vékony torpeket, akik sorra jönnek az akademiaról. De Jong sem kivétel, kellene mellé egy verőember meg egy dupla tudeju box to box. Buszkecc egy rossz vicc már komolyabb szinten
Kíváncsi vagyok Ronald kap e még egy évet vagy jön mondjuk Xavi. Messi sorsán is sok múlik persze. Ha megy, remélem nem a PSGbe.
dande
FLZOLI
Szerintem meg ket evig Hollandiaban kellett volna maradniuk.
Siralmas ez a Barca, teljesen latszik, hogy Bartomeu kivereztette a keretet. Nem a megfelelo jatekosokat igazolta a megfelelo helyre, raadasul tulfizetve mindenkit. Messit is el lehetne paterolni, kedvetlen, ez pedig kihat a tobbiekre is. Kedvelem ot, de most mar szerintem csak mereg a csapat szamara az egesz ceco, ami ot ovezi. Miert akarjon rendesen jatszani barki is, amikor ott van mellette egy ikon, minden 2. fiatal peldakepe, es akkor ok azt latjak rajta, hogy o neki meg nyug, mar szabadulna a klubtol? Rossz uzenete van ennek.
Es akkor el kellene kezdeni ujraepiteni Messi nelkul a keretet, a fel vedelmet ki kene cserelni, es kb. minden 3. jatekost helyere minosegi erosites kellene. Mindezt ugy, hogy a Barcanak papiron penze sincs igazolni. Ha ezek utan megis elkezdik szorni, akkor rogton jonnek a bankok, az UEFA es minden szervezet nagyitoval vizsgalodni.
Nem egyszeru helyzet. Kicsit olyan erzesem van, mikor amikor a nagy Milan eloregedett, Berlusconi meg az utolso evekben pont megtette azt a nehany lepest, amivel csak ujra es ujra belerugott a klubba es meg melyebbre taszitotta. Azota is azt nyogjuk igazabol, bajnoki masodik hely ide vagy oda.
több mint 5 éve
Mintha nem lett volna tavaly egy bayern elleni égés... és azóta aztán rengeteget változott a csapat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Egyébként ha eredményben nem is, a jövőt illetően többet adott eddig Kúman mint gondoltam. Ráadásul Dembelébe is némi életet lehelt. Idő kellene, amit nyilván nem kap meg 😛és Griezmann is jobb, mint volt néhány hónapja...de ez baromi kevés összességben...főleg a két belső védő kurvagyenge...a középpályán nagyon kevés az elképzelés...és főleg Dembelé, Grizmann, Messi luxus 3 ilyen támadó, védekező feladat nélkül
dande
több mint 5 éve
Egyébként ha eredményben nem is, a jövőt illetően többet adott eddig Kúman mint gondoltam. Ráadásul Dembelébe is némi életet lehelt. Idő kellene, amit nyilván nem kap meg 😛Biztos PS5-t ígért neki 😊
dande
több mint 5 éve
Ez a De Jong Pedri Trincao középpálya nem lenne rossz, csak szegény De Jongnak a védelem blfszkodásait is javítania kellene a másik kettő meg még fiatal. Így aztán nehéz mindenhol is ott lenni.Teljesen kuka ez a csapat, fizikálisan elnyomjak ezeket a vékony torpeket, akik sorra jönnek az akademiaról. De Jong sem kivétel, kellene mellé egy verőember meg egy dupla tudeju box to box. Buszkecc egy rossz vicc már komolyabb szinten
Kíváncsi vagyok Ronald kap e még egy évet vagy jön mondjuk Xavi. Messi sorsán is sok múlik persze. Ha megy, remélem nem a PSGbe.
dande
több mint 5 éve
Egyébként ha eredményben nem is, a jövőt illetően többet adott eddig Kúman mint gondoltam. Ráadásul Dembelébe is némi életet lehelt. Idő kellene, amit nyilván nem kap meg 😛
több mint 5 éve
Nem fér be, Modric jobb az öreg osztogató ember szerepében 😊Ez a De Jong Pedri Trincao középpálya nem lenne rossz, csak szegény De Jongnak a védelem blfszkodásait is javítania kellene a másik kettő meg még fiatal. Így aztán nehéz mindenhol is ott lenni.Igazán nagy troll átmegy a Realba 😀
dande
Toca
több mint 5 éve
Ez a De Jong Pedri Trincao középpálya nem lenne rossz, csak szegény De Jongnak a védelem blfszkodásait is javítania kellene a másik kettő meg még fiatal. Így aztán nehéz mindenhol is ott lenni.Igazán nagy troll átmegy a Realba 😀
dande
több mint 5 éve
Ez a De Jong Pedri Trincao középpálya nem lenne rossz, csak szegény De Jongnak a védelem blfszkodásait is javítania kellene a másik kettő meg még fiatal. Így aztán nehéz mindenhol is ott lenni.Kíváncsi vagyok Ronald kap e még egy évet vagy jön mondjuk Xavi. Messi sorsán is sok múlik persze. Ha megy, remélem nem a PSGbe.
több mint 5 éve
Borzalmasan gyenge és lassú ez a Barca középpálya és védőpáros.jegyezd meg milyen fos volt a barca.
Ilyen lesz a debreceni tiki-taka is? 😁
gordon
Na a real még ennél is szarabb 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
áh...leszoktam ilyesmiről...de akkor gondolom ugyanez van ott is?sose értettem, vajon külföldön is állandóan bíróznak? mert itthon már megszoktam, nfl meccseken is...de amikor úgyis a jobb csapat jut tovább, kell a folyamatos bírózás, minden vélt megmozdulás után?Olvasgasd egy random Seahawks-Steelers döntőről szóló youtube-videó kommentjeit
Klaci79
Kampman
legalább nem egyedi
több mint 5 éve
vagy kings-lakers 2000ből vagy 2001bőlsose értettem, vajon külföldön is állandóan bíróznak? mert itthon már megszoktam, nfl meccseken is...de amikor úgyis a jobb csapat jut tovább, kell a folyamatos bírózás, minden vélt megmozdulás után?Olvasgasd egy random Seahawks-Steelers döntőről szóló youtube-videó kommentjeit
Klaci79
Kampman
esetleg a 2010es celtics-lakers 7. meccsről
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
sose értettem, vajon külföldön is állandóan bíróznak? mert itthon már megszoktam, nfl meccseken is...de amikor úgyis a jobb csapat jut tovább, kell a folyamatos bírózás, minden vélt megmozdulás után?Olvasgasd egy random Seahawks-Steelers döntőről szóló youtube-videó kommentjeit
Klaci79
több mint 5 éve
Zsuzsi annyit fut egy meccsen mint Messi... csak hát Messi úgyis a hátán viszi a csapatot. Bazsika max a hasánBorzalmasan gyenge és lassú ez a Barca középpálya és védőpáros.zsuzsival az élen 😀
gordon
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Borzalmasan gyenge és lassú ez a Barca középpálya és védőpáros.Csak ők átugorják a 2009-11 környéki csúcskorszakot és inkább a mostanit nyomják.
gordon
több mint 5 éve
Borzalmasan gyenge és lassú ez a Barca középpálya és védőpáros.zsuzsival az élen 😀
gordon
több mint 5 éve
Borzalmasan gyenge és lassú ez a Barca középpálya és védőpáros.Ilyen lesz a debreceni tiki-taka is? 😁
több mint 5 éve
faszom így úszott az 1-3-as mixem a PSG meccsen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
sose értettem, vajon külföldön is állandóan bíróznak? mert itthon már megszoktam, nfl meccseken is...de amikor úgyis a jobb csapat jut tovább, kell a folyamatos bírózás, minden vélt megmozdulás után?igen
Klaci79
több mint 5 éve
sose értettem, vajon külföldön is állandóan bíróznak? mert itthon már megszoktam, nfl meccseken is...de amikor úgyis a jobb csapat jut tovább, kell a folyamatos bírózás, minden vélt megmozdulás után?
több mint 5 éve
Nyilván ez a katalánok ellen nem büntető...
több mint 5 éve
Ez az Icardi is a jó LaMasia nevelés felhasználás tökéletes példája 😀
több mint 5 éve
na ez eldőlt....borzalmas gyenge ez a barca sajnosKókler lett Mr. Shakiraból, pedig volt idő amikor top védőként nyomta.
Klaci79
Mbappe durva, remélem Perez még érez alul valamit ilyenkor és ramegy a Mbappe-Haaland duóra.
Perverzeknek pénzt érez a zsebében... 😊
több mint 5 éve
nah jön shaqiri meg oxl, remélem nem omlunk össze