Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 755 — The Mathematician
szar második félidővel igazságos döntetlen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 512
A szabály lett ocsmány. Persze a VAR is egy semmirevaló szar
shagi0206
A VAR csak felerősíti a nevetséges szabályok (tizenegyes, kezezés, les) hatását.

Alig van már olyan meccs a Premier League-ben olyan, ahol nem adnak meccsbefolyásoló tizenegyest valami semmi incidensért.
Cubehor
ez pontos megfogalmazas volt, hogy felerositi, mivel a kezfogo, masik lefogasa, hozzaerese eleve szabalytalan pl szogletnel, de csak ha biro van sulyozza, akkor van kis lokes nagy lokes, de var-nal lokes van es kb mind1 , hogy eleshet-e a jatekos attol vagy nem. ergo a kis- es a nagy lokes is szabalytalan, de...
több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
A szabály lett ocsmány. Persze a VAR is egy semmirevaló szar
shagi0206
A VAR csak felerősíti a nevetséges szabályok (tizenegyes, kezezés, les) hatását.

Alig van már olyan meccs a Premier League-ben olyan, ahol nem adnak meccsbefolyásoló tizenegyest valami semmi incidensért. Ez a millió tizenegyes teljesen elértékteleníti a normális mezőnygólokat.

Szerkesztette: Cubehor
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 531 — Omar's Coming Yo!
Baturina egy fiatalabb Sihnevic. Ugyanakkora önző balfasz mint a fehérorosz volt.

több mint 5 éve
Jota-nak a második ilyen erőtlen gurítása, hétvégén elment a mojoja?!

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Nikolicot vlsz nagyon hamar ki fogják rúgni Moszkvából ezekkel az eredményekkel amiket alkot.
Arrafelé ritkán tűrik el az ekkora hullámvölgyeket annyi pénzért
több mint 5 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 850
A szabály lett ocsmány. Persze a VAR is egy semmirevaló szar, de ez mondjuk 5 évvel ezelőtt biztos, hogy nem kéz. Mind1 is, szerencsére nem lett komolyabb eredménye.
Támadásban viszont több kell, az első X percben a szerencsétlen City védők azt sem tudták merre vannak arccal előre. Ok, hogy azt a játékot nem lehet bírni 90 percig, de a 2. félidőben nagyobb intenzitás kell elől. És ezzel ugye kevesebb teret adnak a Citynek.

Szerkesztette: shagi0206
több mint 5 éve
kösz Kevin

több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Orulok mert orulok de ez a var teljesen elbassza az angolfocielmenyt.
több mint 5 éve
hát, ez klasszis megoldás volt 😕

több mint 5 éve
Mané "könnyen" esett, de fasznak kell úgy belépni?

több mint 5 éve
Idegenben a Man City ellen négy támadóval kezdünk. Néhány évvel ezelőtt ha valaki ilyet mond nekem, ahhoz reflexből pszichiátert hívok.
Mikey
mondjuk amíg gomez-matip van középen a taktika kb annyi lehet h egyel többet kell rúgni

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 224
Idegenben a Man City ellen négy támadóval kezdünk. Néhány évvel ezelőtt ha valaki ilyet mond nekem, ahhoz reflexből pszichiátert hívok.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.youtube.com/watch?v=3teSce_RSzI
ozibozi
Végre egyszer jó kezdés.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 020
 www.youtube.com/watch?v=3teSce_RSzI
több mint 5 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 124 — Illegális gyakorló
Kipások megverték a kutasokat és semmi?
Márton vajon január 1-én is a Vidi edzője lesz?
NB2
Süti megmondta, hogy csalódott lenne, ha Karácsonykor nem a Vidi vezetné a tabellát, merthogy a Fradi nem nyer meg minden meccset. Mondjuk neki szerintem nem szóltak, hogy a Fehérvár sem... 😀

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 531 — Omar's Coming Yo!
Caicedo ismét lecsapott 😀

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 952
Harry Kane büntetett....😀
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
Akkor a Haaland fanok számolják ki h hány helyzetet hagyott ki ma és Lewa hányat?
csebi
Nem mintha bármelyik Bundesliga csapat vagy játékos kedvelője lennék, de kissé nevetséges összehasonlítani egy 20 évest egy a pályája csúcsán lévő játékossal (persze nem biztos, hogy a norvég valaha is eléri ezt a szintet).

Ha már mindenképp akarod, akkor éppenséggel a 20 éves norvég épp dönti meg a BL gólrekord korosztályos leosztását, a 20 évesen Lewa meg anno a Lech Poznańban tolta, kicsit szerényebb 'színpadon'.
VanillaSky
Nekem csak az nem tetszik h Haalandot van ahol Lewa fölé tetszik miközben épp ez a lenyeg amit fentebb is írsz. Nagyon jó játékos lesz de a ziccer gyilkos tulajdonságát le kellene vetkőzni.
csebi
S akkor mi, Liverpool szurkolók vagyunk érzékenyek. 😊
Mikey
ad1: ez egy klassiker volt, nem egy utolsó elleni sheffield unt vagy középmezőnyben lévő west ham elleni meccs, amit azért dominálni kellene egy poolnak.
ad2: talán az első meccs volt idén, ahol szidtam a vart bayern meccsen, nem pedig erről szól az utóbbi 1-másfél hónap.
ad3: igen, érzékeny vagyok, mikor teljesen érthetetlenül húznak be vonalakat, meg nem oda, ahova kellene a legnagyobb rangadón. tartom, hogy az első elvett Lewa gól nem volt les, sztem Haaland gólja les volt, csak egyszerűen a lábát nézték miközben felsőtestével előre dőlt, amivel már belógott a lesbe és főleg azután az első elvett gól után volt különösen vicces, hogy ilyen nagyvonalúak. 2. elvett Lewa gól, visszanézve ma többször, les volt, helyes döntés született.
ad4: várjuk meg a ma estét, hogy a city ellen mi lesz, bár úgy néz ki, hogy Pep legnagyobb hiányossága kijön idén (kb 2-3 év alatt a stílusával elveszti a játékosokat, öltözőt, nem tudja már motiválni őket).
ad5: abban azért kiegyezhetünk, hogy a var sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, sőt még bosszantóbb, mert már nem élőben, felgyorsult tempónál követik el a meccset befolyásoló/eldöntő hibákat, hanem egy teljesen nyugis szobából, ahonnan rengeteg kamerának köszönhetően, többféle szögből tudnak visszanézni dolgokat.
csebi
ad1: mer' ugye nem szenved Európa összes top csapata ebben a szezonban? Alapból nincs olyan hogy valaki 34-38 meccsen át top formában játszik, idén ez hatványozottan igaz, ám mégis vezetik a bajnokságot.
ad2: majd szidni fogod minden meccsen, ha lesz rá okod.
ad3-ad5: a VAR hiába lenne amúgy jó technológia, ha ugyanazok a balfaszok hoznak ítéleteket a segítségével, akik lent szoktak a pályán is rosszabbnál rosszabb ítéleteket hozni. A VAR csak még jobban kiemeli a hiányosságaikat.
ad4: hogy jön ide a Man City - Liverpool meccs?

Egyébként én szimplán arra reagáltam, hogy nem tetszik neked, hogy vannak akik Haalandot jobbnak tartják Lewandowskinál. Hadd tartsák, szívük joga. Nem kell egyből visszatámadni, amikor támadás sem volt.
Mikey
Picit fura volt h kb egy hónap folyamatos varozas után írtad ezt rám mikor én most egy fontos meccs kapcsán vettem elő. Korábban is lehetett volna (pl mai napig nem tudni h miért vettek el a megítélt tizit Moszkvában) de nem tettem mert annyira azért nem vagyok érzékeny h egy sima meccsen tisztában vagyok azzal h nyernünk kellene ezzel együtt. Sztem igen is fontosabb az hogy egy rangadón ezek a döntések helyesek legyenek. Sztem hagyjuk, beke.
csebi
Mondom, nem a VARozás miatt írtam, mivel a meccset sem láttam, csak a Haaland-Lewandowski összevetésre írt reakciódra, mert ugye pl. én is szeretem megvédeni Manét és a legjobbnak gondolni bármelyik angliai csatárral szemben. S nemsokára így leszek Jotával is. 😊

Amúgy szerintem ez a VAR sosem fog rendesen működni, amíg emberek ítélnek a segítségével. Majd esetleg ha egy mesterséges intelligencia fog dönteni, akkor lesznek következetes ítéletek. Addig marad az anyázás.
Mikey
Jota nagy vétel már Fmben évek óta szeretem olcsón megvenni és kinevelni 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 952
Schön Szabi gyerek nem kicsi gólt rúgott Vidi ellen. Az lehet év gólja lesz.
Klaci79
Azért az csak nem, rendesen seggbe rúgta a labdát, de ennyi. Még ha kipókhálózta volna a sarkot, vagy telibe rúgja a felső lécet, és onnan pattan be, de ez így szerintem nem kivételes gól.

Viszont hogy hol volt a középpályás sor, az nagy talány...
slowmotion
Igen ertem, de itthon kevés nagyobb gólt rúgnak egy évben. Külföld persze más, az tény.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 224
Akkor a Haaland fanok számolják ki h hány helyzetet hagyott ki ma és Lewa hányat?
csebi
Nem mintha bármelyik Bundesliga csapat vagy játékos kedvelője lennék, de kissé nevetséges összehasonlítani egy 20 évest egy a pályája csúcsán lévő játékossal (persze nem biztos, hogy a norvég valaha is eléri ezt a szintet).

Ha már mindenképp akarod, akkor éppenséggel a 20 éves norvég épp dönti meg a BL gólrekord korosztályos leosztását, a 20 évesen Lewa meg anno a Lech Poznańban tolta, kicsit szerényebb 'színpadon'.
VanillaSky
Nekem csak az nem tetszik h Haalandot van ahol Lewa fölé tetszik miközben épp ez a lenyeg amit fentebb is írsz. Nagyon jó játékos lesz de a ziccer gyilkos tulajdonságát le kellene vetkőzni.
csebi
Mikey
ad1: ez egy klassiker volt, nem egy utolsó elleni sheffield unt vagy középmezőnyben lévő west ham elleni meccs, amit azért dominálni kellene egy poolnak.
ad2: talán az első meccs volt idén, ahol szidtam a vart bayern meccsen, nem pedig erről szól az utóbbi 1-másfél hónap.
ad3: igen, érzékeny vagyok, mikor teljesen érthetetlenül húznak be vonalakat, meg nem oda, ahova kellene a legnagyobb rangadón. tartom, hogy az első elvett Lewa gól nem volt les, sztem Haaland gólja les volt, csak egyszerűen a lábát nézték miközben felsőtestével előre dőlt, amivel már belógott a lesbe és főleg azután az első elvett gól után volt különösen vicces, hogy ilyen nagyvonalúak. 2. elvett Lewa gól, visszanézve ma többször, les volt, helyes döntés született.
ad4: várjuk meg a ma estét, hogy a city ellen mi lesz, bár úgy néz ki, hogy Pep legnagyobb hiányossága kijön idén (kb 2-3 év alatt a stílusával elveszti a játékosokat, öltözőt, nem tudja már motiválni őket).
ad5: abban azért kiegyezhetünk, hogy a var sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, sőt még bosszantóbb, mert már nem élőben, felgyorsult tempónál követik el a meccset befolyásoló/eldöntő hibákat, hanem egy teljesen nyugis szobából, ahonnan rengeteg kamerának köszönhetően, többféle szögből tudnak visszanézni dolgokat.
csebi
ad1: mer' ugye nem szenved Európa összes top csapata ebben a szezonban? Alapból nincs olyan hogy valaki 34-38 meccsen át top formában játszik, idén ez hatványozottan igaz, ám mégis vezetik a bajnokságot.
ad3-ad5: a VAR hiába lenne amúgy jó technológia, ha ugyanazok a balfaszok hoznak ítéleteket a segítségével, akik lent szoktak a pályán is rosszabbnál rosszabb ítéleteket hozni. A VAR csak még jobban kiemeli a hiányosságaikat.

Egyébként én szimplán arra reagáltam, hogy nem tetszik neked, hogy vannak akik Haalandot jobbnak tartják Lewandowskinál. Hadd tartsák, szívük joga. Nem kell egyből visszatámadni, amikor támadás sem volt.
Mikey
Picit fura volt h kb egy hónap folyamatos varozas után írtad ezt rám mikor én most egy fontos meccs kapcsán vettem elő. Korábban is lehetett volna (pl mai napig nem tudni h miért vettek el a megítélt tizit Moszkvában) de nem tettem mert annyira azért nem vagyok érzékeny h egy sima meccsen tisztában vagyok azzal h nyernünk kellene ezzel együtt. Sztem igen is fontosabb az hogy egy rangadón ezek a döntések helyesek legyenek. Sztem hagyjuk, beke.
csebi
Mondom, nem a VARozás miatt írtam, mivel a meccset sem láttam, csak a Haaland-Lewandowski összevetésre írt reakciódra, mert ugye pl. én is szeretem megvédeni Manét és a legjobbnak gondolni bármelyik angliai csatárral szemben. S nemsokára így leszek Jotával is. 😊

Amúgy szerintem ez a VAR sosem fog rendesen működni, amíg emberek ítélnek a segítségével. Majd esetleg ha egy mesterséges intelligencia fog dönteni, akkor lesznek következetes ítéletek. Addig marad az anyázás.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Mondjuk ami engem leginkább felbasz az hogy nem osztanak a korona miatt aranylabdát Lewának. Az tényleg felháborító, és érthetetlen, mert azzal ellentétben minden csapatdíjat kiosztanak ugyanúgy, mintha nem történt volna semmi.
eaglesmcnabb
Főleg hogy a korona előtt is sima aranylabdás lett volna, és ezt tudta überelni az újraindulás után.
slowmotion
Nekem az Aranylabda akkor volt nagy törés mikor Ribery nem kapta meg. És nem, nem akarom ezt a témát újra felhozni, csak ez a véleményem. Lewa már csak hab. Nyilván ha messi/cr tolt volna ilyet akkor tapsolnának a díjkiosztók h covid ellenére.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
csebi

VanillaSky
csebi
Mikey
csebi

Mikey

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 367 — Cowboys fan
Mondjuk ami engem leginkább felbasz az hogy nem osztanak a korona miatt aranylabdát Lewának. Az tényleg felháborító, és érthetetlen, mert azzal ellentétben minden csapatdíjat kiosztanak ugyanúgy, mintha nem történt volna semmi.
eaglesmcnabb
Főleg hogy a korona előtt is sima aranylabdás lett volna, és ezt tudta überelni az újraindulás után.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 367 — Cowboys fan
Schön Szabi gyerek nem kicsi gólt rúgott Vidi ellen. Az lehet év gólja lesz.
Klaci79
Azért az csak nem, rendesen seggbe rúgta a labdát, de ennyi. Még ha kipókhálózta volna a sarkot, vagy telibe rúgja a felső lécet, és onnan pattan be, de ez így szerintem nem kivételes gól.

Viszont hogy hol volt a középpályás sor, az nagy talány...